Şimdi Ara

Kia Sportage?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şu sıralar jipe merak sardım ve bana göre piyasaki en uygun olan Kia Sportage ve Hyundai Tucson.

    İkisi de aynı fabrika arabasıymış, o yüzden aralarında pek bi fark yokmuş. Bu yüzden iç donanıma baktım ve Sportage'in daha avantajlı olduğunu gördüm.

    Fakat takıldığım bi nokta var birçok kişiden Sportage ve Tucson'un yol tutuşunun güzel olmadığını ve ikisinin de bi süre sonra kendisini dağıttığını duydum.

    Eğer sportage i olan ya da bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirm.

    Selametle.



  • İkisinden birini alcaksan Sportage al donanımı Tucsondan iyi. Sportage de Navigasyon sistemi ve Koltuk Kafaları ekranlı aksesuar olarak satın alabilirsin Bu arada 2009 'da Sportage makyajlanacak
  • Biliorum kardeş hepsini Sportage şey yapmış işte 3 tane ekran standart. İç donanım olarak sportage ii de işte Yol performansına kötü diolar. Onu soruorm

    Ama gene de yorumun için saol
  • @onr99,Bu aracı kullanan biri olarak çok rahat söyleyebilirimki aracın yol tutuşunda hiç hemde hiç bir problem yok,aksine bana çok güven veriyor,onu diyenler sırf aracın markası kia diye söylenmiş bir söz.
  • büyük ihtimalle kullanmayıp'kia kötüdür' diyen biri demiştir onu, çünkü sportage ın yoltutuşu, aynı sınıftaki birçok araçtan iyi bence, yumuşak değil, araç yana çok yatmıyor, arkayı bırakmıyor, çok çok zorlarsanız önden kayma yaşarsınız ki bu normal birşey.
  • @onr99,sormak istediğin her ne varsa araç hakkında sorabilirsin.
  • @Thin Lizzy. Sormak istediğim bişey yok zaten arabanın özellikleri acaip cezb edior insanı (özellikle 3 standart ekran ), fakat bi tanıdığımda vardı ben de almadan önce ona sordum bana arabasını 2 ay önce alıp hemen sattığını söylemişti.

    Bir başka konu da Sorento hkkn. Kuzenin arkadaşında vardı araba 5ayda kendini bırakmıştı, ki sorento sportagein bi üst modeli. Sorento bunu yapıorsa Sportage de yapar die korkuorm.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: onr99

    @Thin Lizzy. Sormak istediğim bişey yok zaten arabanın özellikleri acaip cezb edior insanı (özellikle 3 standart ekran ), fakat bi tanıdığımda vardı ben de almadan önce ona sordum bana arabasını 2 ay önce alıp hemen sattığını söylemişti.

    Bir başka konu da Sorento hkkn. Kuzenin arkadaşında vardı araba 5ayda kendini bırakmıştı, ki sorento sportagein bi üst modeli. Sorento bunu yapıorsa Sportage de yapar die korkuorm.


    öyle düşünmeyin aracı alalı 24 ay oldu, aracımız 90bin de, bakıma girene kadar takır takır çalışıyodubakımda bi haller oldu ama dediğim gibi, bakıma girene kadar sağlamdı
    24 ayda 90bin az değil, serviste bakım olarak 24ay/30bin, 72 ay/90bin diyor normal koşullarda 6 senede 90bin yapılması gerekirden daha kısa zamanda ulaştı babam,ve şu an yaşadığımız problem hallolursa uzun yıllar ve çok fazla km idare edecektir araç




  • Aracın adı kia olmasaydı x bir marka olsaydı kimse bir şey demezdi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Thin Lizzy

    Aracın adı kia olmasaydı x bir marka olsaydı kimse bir şey demezdi.


    mesela vw olsaydı: özellikle öyle, kaza olmasın diye öyle yapmışlar
    gibi abuk cevaplarda gelebilirdi

    azerbaycandada durum öylemi?
  • Sorun Kia da değil arkadaşlar adam almış kullanmış beğenmemiş. Ben de bunu 4-5 kişiden duyunca kıllandım. Seat alacağımız zaman da aynı şey olmuştu. Fakat güzel araba çıktı. Zaten şu sıralar ertelemk zorunda kalıcam galiba araba işini

    Ama gene de yorumlarınız için tekrar saolun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: onr99

    Sorun Kia da değil arkadaşlar adam almış kullanmış beğenmemiş. Ben de bunu 4-5 kişiden duyunca kıllandım. Seat alacağımız zaman da aynı şey olmuştu. Fakat güzel araba çıktı. Zaten şu sıralar ertelemk zorunda kalıcam galiba araba işini

    Ama gene de yorumlarınız için tekrar saolun


    seata ne dediler




  • "Ya bırak Allah aşkına Seat die araba mı olur piyasaya yeni girmiş b*ktan b*ktan modelleri var, ne işe yarar, napıcan sanki. Adında bile meymelet yok ali ata bak gibi bişi. Hele Cordobası sanki özenti markaymış gibi duruo olm napçan onu gel sana fiat alalım, vosvos alalım, vazgeç şu seat sevdasından."
  • quote:

    Orjinalden alıntı: onr99

    "Ya bırak Allah aşkına Seat die araba mı olur piyasaya yeni girmiş b*ktan b*ktan modelleri var, ne işe yarar, napıcan sanki. Adında bile meymelet yok ali ata bak gibi bişi. Hele Cordobası sanki özenti markaymış gibi duruo olm napçan onu gel sana fiat alalım, vosvos alalım, vazgeç şu seat sevdasından."


    iyiymiş
    ali ata bak




  • @dikmenibo,dostum azerbaycanda vw'nin touareg'inden başka hiç bir araçını göremezsin,dacıa,renault,fıat,citröen,alfa romeo,seat,vw,bunların küçük birer bayiisi var o kadar.

    En çok olanlar ise,Nissan,toyota,hyundai,kia,lexsus,infinity,BMW,audi,hele mercedes dağ taş mercedes
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Thin Lizzy

    @dikmenibo,dostum azerbaycanda vw'nin touareg'inden başka hiç bir araçını göremezsin,dacıa,renault,fıat,citröen,alfa romeo,seat,vw,bunların küçük birer bayiisi var o kadar.

    En çok olanlar ise,Nissan,toyota,hyundai,kia,lexsus,infinity,BMW,audi,hele mercedes dağ taş mercedes


    diyecem ki avrupalı sevmiyolar, bmw audi mercedes var, uzak doğuyu anlarım da amerikayı anlamadım (lexus infinity)
    enteresan bi yer olsa gerek araç konusunda neden böyle??




  • Piyasa küçük yani yeni yeni gelişen firmalar pek yatırım yapmıodur belki.
  • Burada millet biraz lüks düşkünü burada olan lüks aracı tr'de biraz zor görürsünüz,parada bol hani petrolden dolayı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Thin Lizzy

    Burada millet biraz lüks düşkünü burada olan lüks aracı tr'de biraz zor görürsünüz,parada bol hani petrolden dolayı




  • onr99,ne yaptın karar verdinmi durumlar ne?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.