Şimdi Ara

Köpeğim Ölüyor (Güncellendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
4
Favori
45.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun. Veterinerler yerine fakülteleri tercih etmenizi öneririm. Hem çok daha ucuzdur. Hem de daha tecrübelilerdir. Yalnız veterinerde bulduğunuz rahatlığı ve ilgiyi bulamazsınız. Ama yapılan işlemler yönünden kesinlikle daha profesyönellerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah şifalar versin. Sizi çok iyi anlıyorum. Benim 4 kedim aynı hastalıktan öldü. Ölüm şekilleri de gerçekten çok acılı ve hiç kısa sürmüyor. Önce yemek yemeyi kesiyorlar. Sonra doğal olarak halsizlik, felç, bilinç kaybı ve sürekli acı çekmek şeklinde gelişiyor. Ben hep kurtarmaya çalıştım. Ama bilinçsiz, can çekişme evresi gerçekten 2-3 hafta hatta daha fazla sürüyor. Onları öyle görünce paramparça oluyorsunuz. Özele götürdüğüm kedim için 5 günde 5000 TL harcadım. Marifet diye söylemiyorum, veterinerlerin çoğunun baya acımasız olduğuna dikkat çekmek istedim. Avcılar kampüse gitmenizi öneriyorum. Dışarıda 2000 TL istedikleri röntgeni Avcılar kampüsünde 400 TL civarına çektirmiştim.

    Önemli not: Hastalık gerçekten tehlikeli ve bulaşıcı. Lütfen başka hayvanlarla aynı yerde bulundurmayın. Ayrıca kaldığı yeri iyice temizlemeden hiçbir hayvanı oraya sokmayın.




  • Etzell E kullanıcısına yanıt
    Fiyatları veteriner hekimler odası belirler. Ve sigorta olmasa hastahanede kendin için daha çok meblağ verecektin. Veteriner Hekimlik okuyorum 5-6 yıl burda resmen anamızı ağlatıyorlar kusura bakma ama bir zahmet kazanalım yoksa gidip bakkal açalım değilim diplomayı duvara asarız tövbe tövbe

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askerde beslediğim 5 yavru köpek geldi aklıma. Onlarda gençlik hastalığına yakalanmışlardı. Bakışlarındaki donukluk gözümün önünden gitmedi. Önce yürüme bozukluğu oldu hepsinde. Sonra da yemeden içmeden kesildiler. Ve ne yazıkki 4 ü öldü. Kalanı ile iyi vakit geçirmeye çalıştım. Bir canlının gözünüzün önünde erdiğini görmek ve öleceğini bilmeniz çok acıdır. Umarım sağlığına kavuşur.
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Düşündüğün gibi değil güzel kardeşim. Distemper sadece temasla bulaşmıyor yerde köpek dışkısı vardır veya biri basıp yolda yürütmüştür bir çok ihtimal var öyle bir anda yargışamamak lazım.

    Viral bir etken olduğu için iyileşme ihtimali çok zor ama imkansız değil. Kız arkadaşımın kedisi de öyleydi ama turp gibi şuan moralini bozma elinden geleni yap yeter

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Etzell E kullanıcısına yanıt
    İyi kardeşim herkes alsın eline bıçağını markasını gitsin hayvanını kendi kısırlaştırsın. Kendi ilaç tedavi uygulansın. Ultrason rontgen cihazı falan da alırsın belki. Yahu maliyetlerinin haberiniz var mı sizin boş yapıyorsunuz burada? Özel hastahanede ücretin hepsini sanki sen veriyorsun verdiğin örneğe bak yine devlet bir kısmını karşılıyor.

    Saçma sapan konuşuyorsunuz evet belki kötü niyetli hekimler de vardır ama nihayetinde hekiminizi kendiniz seçme özgürlüğünüz var. Ama saygılı olun lütfen kimse bir bakkal sahibine sigara neden 15tl diye kızamaz. Veya kimse bir mühendise altı üstü kod yazıyorsun diye aşağılayamaz. Biz burda tıp eğitimi alıyoruz ve insan hekimliğinden farksız bir eğitim. (ekstra olarak tıp fakültesinde hocaların çoğu veteriner hekimdir). Birşeyi araştırmadan boş yapmayı seven milletiz vesselam asalım keselim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden olur ki hocam bu genclik hastaligi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim kangal cinsi köpeğim var 2017 yılında gençlik hastalığını 1100 tl gibi bir masrafla 10 gün yatılı kalarak atlattı.

    Yer:İstanbul İstinye Greenpet Veteriner kliniği

    daha önce götürdüğüm 2 veterinerde ölür bu dediler ve masraf yapmayın dediler.gece daha fazla dayanamayıp yemişim parasını diyerek aldım götürdüm. Ölür diyenlere verdiğim para umarım ömür boyu bela olur.

    Köpeğim Ölüyor (Güncellendi)




  • Yıllar önce yeşil papağanımız gözümüzün önünde hastalanıp öldü. O gün bugündür hiçbir hayvanı sahiplenmedim, beslemedim. Hayvanınız öldüğünde dünyanız altüst oluyor.




    Köpeğim Ölüyor (Güncellendi)
  • Toplumdaki gençlerin bu kadar sorunu ve hastalığı varken köpeğin gençlik hastalığını düşünemeyeceğim kusura bakmayın. Şimdi beni linç edecek şeyler söyleyeceksiniz; hayvan düşmanı, köpekden değersiz vs. gibilerinden fakat hiçte öyle değilim sayısız hayvan besledim sevdim bunu ispatlamaya çalışmayacağım zaten yakınımdaki insanlar bunu bilir. Sadece kızdığım nokta şu: Sokakta ayakkabısız gezen çocuklar var 2 gün önce de bunlardan biri İstanbulda Ekrem İmamoğluna denk geldi pazaryerinde esnaf ziyaretinde bulunurken. Demek istediğim şu dünyadaki bütün hayvanları kurtaramayız zaten yaradılışları gereği de kurtarmamız imkansız. Ama bir insanı kurtarmak günün birinde birçok şeyi kurtarmak olabilir. Şurada bir insan konu açsa dese ki şu sınava gireceğim 2500 lira bulamıyorum adamla d....k geçenler olur. Toplumda bu kadar sorun sıkıntı varken bu tarz konuların öne çıkması beni rahatsız ediyor. İnş. demek istedğimi anlatabilmişimdir. Abuk subuk başka taraflara çekmek isteyen elbet olacaktır ona yapacak bir şey yok. Gerçekten gönülden isterim ki bu hayvanda yakalandığı hastalıktan inşallah kurtulur. İyi forumlar.




  • Uzun uzun yazmana gerek yoktu. Köpeğin tedavisi için para istiyorum demen yeterli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım bir an önce iyileşir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ne abi, bi veteriner 500 lira 2000 lira felan, 2000 lira asgari maaşa bir aile 1 ay geçiniyor, bu ülkede hayvan bakmakta çılgınlık yemin ediyorum.
  • casoga kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki insaniyet namına sürekli tedavi ederse para kazanamaz. Mantıklı bak lütfen insanlar kendi hayvanlarını da insaniyet sokaktan getirdim diye getirecekler yahu nelere şahit oluyorum hastahanede bir görseniz. Veteriner=Hayvan hastalığı demektir. Biz veteriner hekim oluyoruz sadece bilginize sundum bir agresiflik yoktur bu arada.

    İlk cümleniz samimiyetsiz geliyor. Kimse özel bir kliniği olan diş hekimine gidip de orda burda dişiler çok para alıyor ulen diye gezmiyor. Aldığımız Hekimlik eğitimlerinin ne kadar zor olduğunu merak ediyorsanız hiç bir zaman geç değildir. Buyurun gelin olmadı bırakırsınız zaten sizin deyiminizle iyi para kazanıyoruz? Dönemde 90 kişilik sınıftan 10-15 kişi okulu bırakıyor bak DÖNEMDE yılda değil. Buyrun Ankara, İstanbul, bursa, Samsun bu fakültelerden birine davet ediyorum sizi. Ben okul hayatım boyunca toplam 5 kere falan arkadaşlarımla eğlenebildim dostum anlıyor musun? Üniversite hayatı dediğin bir hayatım olmuyor olamıyor herkes benzer durumda. Benzer olmayan 9. Yılını okuyor hala. Lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmak yerine öğrenmeye çalışın. Bol keseden atmaya gerek yok.


    Eklemek isterim ki ilaçların belli fiyatlarda satış aralığı var bunu veteriner hekimler odası belirler. Altına düşmezsin ve üstüne çıkamazsın. Maliyeti ile birlikte o aldığınız maddi eşyalara olan (araba telefon vs.) kar marjı dan daha düşük kar marjı içeriyor. İlacımızı kendimiz üretmiyoruz malesef bir çoğu hepsine yakını dışarıdan geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loradona -- 30 Mayıs 2019; 10:13:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • loradona kullanıcısına yanıt
    Hayvanları iyileştirmek üzerine kurulu bir meslek para vermezsen hayvanı tedavi etmem modunda olmayacak. Senden gidecek tek şey malzeme parası. Ben insanlığımı yapıp iş güç bırakıp hayvanı getiriyosam veteriner hayli hayli üstüne düşeni yapacak. İkincisi diş hekimi örneğinde haklısın aşırı pahalı fiyat istiyosa haksızdır. Onun haksızlık yapması veterinerlere hadi bizde fiyatları şişirelim hakkı vermez. Vet. Türkiyede ort. Üstünde kazancı olması gereken bi gruptur fikrimce. Yalnız ort. Üstü ile fahiş fiyatlandırma arasında fark vardır. Günde 5 aşı yapan vet. Ki rahat bu sayının çok üstünde. Yapıyor dediğim vet. Ler ayda SADECE aşıdan 15 bin eder. Bu fahişdir. Son olarak zor bi mühendislik okudum dediğin gibi 10. Yılında bitirmeye çalışanda vardı bölümü bırakanlarda sadece vet. Likte yok bu durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim köpek de kanlı ishal hastalığına (sanırım gençlik hastalığı oluyor) yakalanmıştı. Babamla birlikte 7 gün boyunca başında bekleyerek sabah akşam serum vermiştik hayvan yaklaşık 1-2 haftada toparladı. Şimdi iyi. Hastayken yürüyemiyor yemek dahi yiyemiyordu çok kötü bir durumdu. Maalesef köpeklerde çok yaygın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 30 Mayıs 2019; 10:53:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuya sadece eczaneden alınacak ilaçların reçetesini ekledim. Ek olarak 3 adet vitamini var her biri 150 lira



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roimeita -- 30 Mayıs 2019; 10:58:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üzüldüm vala, keşke imkanım olsa da destek olsam. Umarım iyileşir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.