Şimdi Ara

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
26
Favori
118.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yüksel75

    quote:

    Orijinalden alıntı: recepivedik06

    quote:

    Orijinalden alıntı: yüksel75

    Pil performansı nasıl, note 2 den daha iyi mi?

    pil performansı note 2 ye göre daha iyi olduğu söylenemez evden 12:00 gibi çıktım şarzdan aldım cihazı saat şuan 19:30 dersek şarz 100/55 te ve cihazı toplasanız 15 dk net için kullandım 3 kez de telefon görüşmesi yaptım birer ikişer dakikalık bence şarz olayı çok iç açıcı deil , daha önce s3, note2 , s4 te kullandım batarya m.amper olarak yüksek ama pil tüketimi dğier telefonlardan fazla gibi geldi bana ....

    donanım güçlü, tüketim de fazla, ona göre de pil konmuyor maalesef.

    telefonu ilk aldığımda sabah 8 den gece 2 ye kadar elimden düşürmedim.buna rağmen bataryasını bitiremedim.daha ne olsun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1984

    Ekran resmini guc düğmesi ve ses kısma tuşuyla çekiyoruz yaziyor bir çokyerde ama ben çekemiyorum, puf noktayı falan mi var?

    bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu : )) söylediğin gibi ses kısma tuşu ve güç düğmesine aynı anda basınca çekiyor. tek parmak yeterli oluyor aynı andı basmak önemli.
  • arkadaşlar artık bende aranızdayım g2 kullanıcısı olarak imzamıda yaptım konuyuda sslerle desteklesek mi ne
  • Ram miktarini cok fazla yiyo g2
     LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1984 kullanıcısına yanıt
    ortadaki yukarı ok kapasitifine basılı tutup kaydırarak sağ al köşede çıkan bir yere atıyordu screenshot almak için bir videoda..kaydedebiliyor veya anında paylaşabiliyor diyordu..deneyin bi bakalım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taffytaffy

    ortadaki yukarı ok kapasitifine basılı tutup kaydırarak sağ al köşede çıkan bir yere atıyordu screenshot almak için bir videoda..kaydedebiliyor veya anında paylaşabiliyor diyordu..deneyin bi bakalım..

    yukarıda bir arkadaşın dediğine dikkat ederek yaptım oldu, ses azaltma ve güç tuşuna AYNI ANDA basmak gerekiyor, sonrasında zaten galerinin içine kaydetmiş oluyor görüntüyü

    ayrıca şu an bataryam kırk altıncı saatinde, tamam çılgınlar gibi internette dolaşıp ekranı sürekli kullanmadım, ama telefonu kullanmaktan da hiç çekinmedim. tek fazladan yaptığım battery 2x uygulamasını yükledim, onun da olayı internet bağlantısını ekranı kapatınca kapatıp her onbeş dakikada bir açıp mail whatzup kontrolü yapmak.. sanırım bu fazlasıyla yardımcı oldu batarya performansında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 15 Ekim 2013; 20:50:33 >




  • selam g2 kullananlar cihaz ekran parlaklığını ayarlarken arada titreme yapıyor mu bende ekran aydınlatması titremesi ooluyor . batarya olayıda cihazı şarzdan alıyorum 1 saat sonra tekrar şarza takıyorum şarz tam dolu diyor saçmalıyor cihaz halbuki cihazıda kullanıyorum şarzdan aldıktan sonra sms felan atıyorum gariplikler var şuan için yazılım güncellemesinde düzelir .
  • valla telefonu 3 gün önce aldım...sayılacak bir sürü pozitif özellik var ama...
    bir şey bence çok önemli...bu telefonla akıllı telefonların kronik sorunu haline gelen şarj sorunu çözülmüş...bu saatten sonra ne apple ne samsung ne de başka bir marka şarjı bir günü bile çıkarmayan telefonlar çıkaramaz artık...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enrichment

    valla telefonu 3 gün önce aldım...sayılacak bir sürü pozitif özellik var ama...
    bir şey bence çok önemli...bu telefonla akıllı telefonların kronik sorunu haline gelen şarj sorunu çözülmüş...bu saatten sonra ne apple ne samsung ne de başka bir marka şarjı bir günü bile çıkarmayan telefonlar çıkaramaz artık...

    Aynen katılıyorum arkadaşım. Eskiden samsung galaxy s3 kullanıyordum. Benim kullanma tempom ile 1 günü anca çıkarıyordu. LG G2 yi kullanma tempom yine aynı. Ama şarjı 3 gün kadar gidiyor. Ben bu telefonda pil süresi olayının bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum. Çok iyi oldu.

    Yalnız telefonu şarj ederken bir şey dikkatimi çekti. Telefonu ilk aldığımda yakşık 6 saat kadar şarjda tuttum. Şarjı tam 4 gün gitti. İkinci sefer şarj ettiğimde pil %100 olur olmaz şarjdan aldım. Bu sefer şarj 1,5 gün gitti. Sonraki sefer yine 4 saat kadar şarj ettim. Pil yine 3,5 gün kadar gitti. Bir sonraki sefer denemek için yine pil %100 olur olmaz şarjdan aldım. Bugün 3. gün ve pilim hala %40 civarı. Bu arada telefonu kullanma tempom her daim aynı. (Günde 15-20 dk. kadar oyunumu oynarım, her fırsatta nette gezinirim, yolda gidip gelirken müzik dinlerim, günde ortalama 20 dk. kadar da telefon görüşmesi yaparım.)

    Yani kısacası şunu anladım. Pil yeni olduğu için özellikle ilk zamanlar uzun süre şarjda tutmak daha iyi olacak gibi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sericatil18

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilelebet

    Merhaba arkadaşlar. Bir fiyat-performans telefonu olan LG-G2 mizi kullanırken dikkatimizi çeken hususları, memnuniyetimizi veya memnuniyetsizliğimizi, varsa sorunlarımızı burada paylaşalım. Malum memnuniyet paylaştıkça artar, sorunlar ise paylaştıkça çözüm bulunur ve azalır. :)

    hocam birde ödeme seçenekleri hakkında konuşsak ben alma taraftariyim 1600 tl standart 16 gb fiyati yalnız türkcell kontratli 24 ay 83 tl den hesaplıyor bu durumdada 1992 - 2000 arasında bir fiyat çekiyor turkcell yani arada 400 tl oynuyor turkcell 400 tl kar ediyor ve buda bana koyar extradan 400 tl fazla veremem ben kredi kartımdada limit yok 1000 tl limit var acaba 500-600 tl nakit versem 1000 tl karttan çektirsem öyle satın almama müsade ederlermi yada birşey derlermi bi görüşünü alsam ?

    500-600 nakit versen ve 1000 tl de karttan geçsen satıcı buna güle oynaya razı olur hatta daha çok sevinir diye düşünüyorum :) Kontratlı almak Türkiye'deki operatörler için konuşuyorum kesinlikle avantajlı değil. Tavsiye etmem...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vivianasa

    Bi sorum olucakti ülmekizde Lg telefonlari pek fazla tutulmuyo benim o yuzden biraz kaygim var G2 alip almama arasinda. Beni aydinlatirsaniz sevinirim.

    Ülkemizde LG telefonların tutulmamasının bence başlıca sebebi, LG nin, halkımızın ilgisini çekecek, sivrilecek, ciddi özellikleriyle öne çıkacak, veya fiyat-performans olarak çok avantajlı olacak telefon modellerinin pek olmamasıdır. İkinci bir sebebi ise (bunu daha çok teknolojiyi yakından takip edenler bilir) LG nin telefonları için yazılım güncellemesi vermeme gibi kötü sabıkasının olmasıdır. Fakat son zamanlarda LG özellikle G serisi telefonlarıyla dünya geneli büyük ilgi gördü ve beğeni topladı. İPS ekran üretimindeki başarısı ise her kesim tarafından takdir ediliyordu. LG haliyle en başarılı panellerini kendi modellerinde kullanıyordu. LG son zamanlardaki bu başarısı Google ın da dikkatini çekmiş olacak ki son nexus modelinin üretim işini Google LG ye vermişti. Bu nexus modeli de büyük takdir toplamıştı. Yeni çıkacak olan nexus 5 te yine LG tarafından üretilecek. LG son zamanlarda telefon pazarında yakaladığı bu başarılı ivmeyi devam ettirmek istiyor gibi görünüyor zira G2 gibi çok başarılı bir modeli piyasaya sürdü. Bu model dünya geneli en çok ses getiren telefonlardan biri oldu. Ayrıca ülkemize bakan yönüyle şöyle bir güzellik oldu, bu model ülkemize çok hesaplı bir fiyat ile giriş yaptı. Bu telefonun emsali sayılabilecek sony xperia z1, samsung note3 gibi telefonlar ise 2200 tl gibi bir fiyat etiketiyle ülkemize giriş yaptı. Bu manada LG G2 modeli rakiplerinde çok büyük ölçüde öne çıkmayı başarabildi. Ben ki senelerdir Samsung'un telefonlarını kullanırdım ben bile LG G2 ye geçiş yaptım. :)

    LG "senden öğreniyorum" sloganıyla mütevazi bir çizgide hareket ediyor olarak görünüyor, buda bana tesir etti. Hem gerçekten de özellikle G2 modelinde halkın nabzını tutmuşlar ve millet nasıl bir telefon istiyor, bunun güzel analizini yapmışlar. Zira ince çerçeve, uzun pil ömrü, ergonomik tasarım ve kolay kullanım gibi özellikleri dikkate alındığında gerçekten de insanlar nasıl bir telefon istiyor meselesini iyi araştırdıkları anlaşılıyor.

    LG bu arada G2 modeli için yazılım güncellemesi vereceğini üstüne basa basa söylüyor. Bu kadar ilgi gören bir telefon için güncelleme vermezse zaten hayatının hatasını yapmış olur. Son zamanların dikkat odağı LG artık böyle büyük bir hata yapmaz diye umuyorum.




  • telefonunu satmak isteyen olur ise görüşelim
  • Çooook ram kullanıyor bu aşikar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.ben de teknosa'dan önsiparişle birlikte 32 GB'lık olanı 27 eylül'de aldım ve kullanıyorum.Son bir kaç gündür şöyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorum: Hattım Turkcell ve internet paketim de var.İstanbul içinde iken bir ara şebeke bağlantısı gitti ve bir süre şebekeye bağlanamadı.yanımda da yine Turkcell hatlı başka bir marka telefon kullanan arkadaşımda ise şebeke full çekiyordu.telefonu kapatıp açtıktan sonra kendine geldi.Ancak daha sonra internete bağlanamadığını farkettim.şebeke internet erişimini bir kaç kere deaktif ve aktif duruma getirdikten sonra ancak düzelebildi.son 2-3 gündür arada bir şebeke internetine sağlıklı bağlanamıyor.Bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mı ya da buna bir çözüm sunabilecek arkadaşlar var mı?
  • Arkadaslar oyunlarda alttaki sanal tuslari kapatmanin bir yolu varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hmrkartal

    DNS bırturlu degısmıyor...yapan varmıdır[rom root harıc]

    Yasakli siteler icin opera mini indir, birebir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbilgehan

    Merhaba arkadaşlar.ben de teknosa'dan önsiparişle birlikte 32 GB'lık olanı 27 eylül'de aldım ve kullanıyorum.Son bir kaç gündür şöyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorum: Hattım Turkcell ve internet paketim de var.İstanbul içinde iken bir ara şebeke bağlantısı gitti ve bir süre şebekeye bağlanamadı.yanımda da yine Turkcell hatlı başka bir marka telefon kullanan arkadaşımda ise şebeke full çekiyordu.telefonu kapatıp açtıktan sonra kendine geldi.Ancak daha sonra internete bağlanamadığını farkettim.şebeke internet erişimini bir kaç kere deaktif ve aktif duruma getirdikten sonra ancak düzelebildi.son 2-3 gündür arada bir şebeke internetine sağlıklı bağlanamıyor.Bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mı ya da buna bir çözüm sunabilecek arkadaşlar var mı?

    selam aynı sorunla bende karşılaştım hata kodu ile ag bağlantısı kesildi gibi uyarılar çıkıyor ekranda hattım avea ankarada yaşıyorum . en az 5 kez karşılaştım bu tip ağ bağlantısı kopması ile çözüm olarak bir önerim ne yazık ki yok güncelleme bekliyeceğiz ... cihaz ekran kontrastını ayarlama sıkıntısıda var otomatik modda kontrast ayarlerken titremeler oluyor ..

    cihazı 3-4 gün kullanıyorum diyen arkadaşları anlamakta zorlanıyorum ben şu ana kadar iki günü bile tamamlaymadım . :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: recepivedik06

    quote:

    Orijinalden alıntı: mbilgehan

    Merhaba arkadaşlar.ben de teknosa'dan önsiparişle birlikte 32 GB'lık olanı 27 eylül'de aldım ve kullanıyorum.Son bir kaç gündür şöyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorum: Hattım Turkcell ve internet paketim de var.İstanbul içinde iken bir ara şebeke bağlantısı gitti ve bir süre şebekeye bağlanamadı.yanımda da yine Turkcell hatlı başka bir marka telefon kullanan arkadaşımda ise şebeke full çekiyordu.telefonu kapatıp açtıktan sonra kendine geldi.Ancak daha sonra internete bağlanamadığını farkettim.şebeke internet erişimini bir kaç kere deaktif ve aktif duruma getirdikten sonra ancak düzelebildi.son 2-3 gündür arada bir şebeke internetine sağlıklı bağlanamıyor.Bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mı ya da buna bir çözüm sunabilecek arkadaşlar var mı?

    selam aynı sorunla bende karşılaştım hata kodu ile ag bağlantısı kesildi gibi uyarılar çıkıyor ekranda hattım avea ankarada yaşıyorum . en az 5 kez karşılaştım bu tip ağ bağlantısı kopması ile çözüm olarak bir önerim ne yazık ki yok güncelleme bekliyeceğiz ... cihaz ekran kontrastını ayarlama sıkıntısıda var otomatik modda kontrast ayarlerken titremeler oluyor ..

    cihazı 3-4 gün kullanıyorum diyen arkadaşları anlamakta zorlanıyorum ben şu ana kadar iki günü bile tamamlaymadım . :)

    batarya sarjını nasıl yapyrsun..ılk sarjlarını uzun sure tuttun mu ?? gunluk telefonu kullanma yogunlugun(3g-wifi-oyun-konusma durumun nedır)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fanspeed

    quote:

    Orijinalden alıntı: recepivedik06

    quote:

    Orijinalden alıntı: mbilgehan

    Merhaba arkadaşlar.ben de teknosa'dan önsiparişle birlikte 32 GB'lık olanı 27 eylül'de aldım ve kullanıyorum.Son bir kaç gündür şöyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorum: Hattım Turkcell ve internet paketim de var.İstanbul içinde iken bir ara şebeke bağlantısı gitti ve bir süre şebekeye bağlanamadı.yanımda da yine Turkcell hatlı başka bir marka telefon kullanan arkadaşımda ise şebeke full çekiyordu.telefonu kapatıp açtıktan sonra kendine geldi.Ancak daha sonra internete bağlanamadığını farkettim.şebeke internet erişimini bir kaç kere deaktif ve aktif duruma getirdikten sonra ancak düzelebildi.son 2-3 gündür arada bir şebeke internetine sağlıklı bağlanamıyor.Bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mı ya da buna bir çözüm sunabilecek arkadaşlar var mı?

    selam aynı sorunla bende karşılaştım hata kodu ile ag bağlantısı kesildi gibi uyarılar çıkıyor ekranda hattım avea ankarada yaşıyorum . en az 5 kez karşılaştım bu tip ağ bağlantısı kopması ile çözüm olarak bir önerim ne yazık ki yok güncelleme bekliyeceğiz ... cihaz ekran kontrastını ayarlama sıkıntısıda var otomatik modda kontrast ayarlerken titremeler oluyor ..

    cihazı 3-4 gün kullanıyorum diyen arkadaşları anlamakta zorlanıyorum ben şu ana kadar iki günü bile tamamlaymadım . :)

    batarya sarjını nasıl yapyrsun..ılk sarjlarını uzun sure tuttun mu ?? gunluk telefonu kullanma yogunlugun(3g-wifi-oyun-konusma durumun nedır)

    ben 3g de kullanıyorum wifi de sureklı açık iş yeri ve evde otomatık baglanıyor dışarda ise 3g kullanımı yapıyorum oyun alışkalnlığım hiç yok muzık dınlemem telefonda şarz olayıda prizden şarz ediyorum pc den diil . günde 15 -30 dk arası telefon görüşmem olur arada mailler için kullanırım toplasanız 30 dk da net kullanımım olur. başkada pek işim olmaz telefonla




  • wifi den dahi internet kopmaları yaşıyorum düzelir diye umuyorum güncellemeyle

    En cok canımı sıkanda bilmiyorum sorunmu foto odaklaması cok yavaş geldi bana cok geç fotograf çekiyo bu sorunu yasayan varmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.