Şimdi Ara

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
26
Favori
118.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar şöyle bir sıkıntım var LG G2 ilk aldığımda ilk gün o kadar kurcalamama rağmen 3 saat boyunca pili %85 den %50 küsürlere düşürebilmistim ve bu beni inanilmaz etkilemişti sonraki bir kaç günde şarjı ayni gayet iyiydi ama bu son iki gündür şarji çabuk bitiyor gibime geldi sabah 9 da %100 olarak şarjdan çikarttim saat 12.36 şarj seviyesi %65 bu süre zarfinda 3g sürekli açık ve 400 mb download için Hotspot açıldı ben bu mesaji yazana kadar %66 dan %64 de düştü batarya performansı bence düştü cihazin ne yapmaliyim format atsam düzelir mi acaba. LG G2 kullanan arkadaslar sizde durum nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dns değiştiremiyorum istediğim dns yi yazıyorum ama kaydet tuşu aktifleşmiyor lütfen yardım arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NARUTOO -- 19 Ekim 2013; 22:15:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senpaituyun

    wifi den dahi internet kopmaları yaşıyorum düzelir diye umuyorum güncellemeyle

    En cok canımı sıkanda bilmiyorum sorunmu foto odaklaması cok yavaş geldi bana cok geç fotograf çekiyo bu sorunu yasayan varmı


    selam foto olayında herhangi bir sıkıntı yok bende saniye sürmüyor odaklama ve foto çekimi gayet hızlı
  • arkadaşlar lg g2 altında bulunan ses ızgaralarının ikisinden de ses geliyor mu ? Deneyip bildirirseniz sevinirim ona göre telefonu garantiye göndermeyi düşünüyorum.
  • atakoliksever kullanıcısına yanıt
    soldakinden az gelir
  • Rec0VeRy R kullanıcısına yanıt
    Eminsinuz degil mi ? Diger ses kanalinda gelen ses ike karistirmiyorsunuz . Israrimi mazur gorun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atakoliksever kullanıcısına yanıt
    Mesela bir şarkı çalarken parmağınla sağdaki hoparlörü kapat sanki soldaki bozukmuş gibi ses verir çok az iphone 5 var elimde o da aynı şekilde zaten iphone 5 te sağdaki ızgara büyük soldaki küçük onun farklı bir işlevi var sanırım benim de bilmediğim
  • Anladim tesekkurler hakikaten guzel bilgi verdiniz sagolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recepivedik06

    quote:

    Orijinalden alıntı: mbilgehan

    Merhaba arkadaşlar.ben de teknosa'dan önsiparişle birlikte 32 GB'lık olanı 27 eylül'de aldım ve kullanıyorum.Son bir kaç gündür şöyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorum: Hattım Turkcell ve internet paketim de var.İstanbul içinde iken bir ara şebeke bağlantısı gitti ve bir süre şebekeye bağlanamadı.yanımda da yine Turkcell hatlı başka bir marka telefon kullanan arkadaşımda ise şebeke full çekiyordu.telefonu kapatıp açtıktan sonra kendine geldi.Ancak daha sonra internete bağlanamadığını farkettim.şebeke internet erişimini bir kaç kere deaktif ve aktif duruma getirdikten sonra ancak düzelebildi.son 2-3 gündür arada bir şebeke internetine sağlıklı bağlanamıyor.Bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mı ya da buna bir çözüm sunabilecek arkadaşlar var mı?

    selam aynı sorunla bende karşılaştım hata kodu ile ag bağlantısı kesildi gibi uyarılar çıkıyor ekranda hattım avea ankarada yaşıyorum . en az 5 kez karşılaştım bu tip ağ bağlantısı kopması ile çözüm olarak bir önerim ne yazık ki yok güncelleme bekliyeceğiz ... cihaz ekran kontrastını ayarlama sıkıntısıda var otomatik modda kontrast ayarlerken titremeler oluyor ..

    cihazı 3-4 gün kullanıyorum diyen arkadaşları anlamakta zorlanıyorum ben şu ana kadar iki günü bile tamamlaymadım . :)

    şebekeden internete bağlanma sorununun ilginçtir ki belli bir periyodu yok.biraz sabredince düzeliyor :) ancak bu ciddi bir sıkıntı.umarım donanımsal bir durum değildir.inş yazılımla düzelecek bir durum olur ve ilk güncellemeyle düzeltirler.

    bunun haricinde pil konusuna gelince ilk günlerdeki o muhteşem performans ne yazıkki düştü.hatta şöyle ki , ilk günlere nazaran daha az kurcalıyorum telefonu ancak daha hızlı şarj düşüyor.kendimizi bu duruma göre hazırlayıp kullanmak gerek demekki.Bu arada ana ekran tuşuna basılı tutup arka planda çalışan programları sürekli temizliyorum.Yine de 1 günü rahat götürüyor.Benim için de 1 gün yeterli.Zaten hergün telefonu şarj etmeye alıştık artık.

    Fotoğraflar canlı ve efektler çok hoşuma gitti.Yalnız bana bir 13 MP havası vermedi.çektiğim fotoğrafa zoom yapınca detaylarda keskinlik yok. diğer telefonlarla ciddi bir karşılaştırma da yapmadım açıkçası.

    Ayrıca galeride resimlere bakarken , yeni resim ekrana geldiği anda hafif bir dalgalanma şeklinde renklenme oluyor.gerçi büyük bir sorun değil ama inş ilerde sorun yaratmaz.Ekran otomatik döndürmeye ayarladığım zaman telefonu yatay konumdan dikey konuma alırken ki döndürme hızı bana yavaş geldi.Çok can sıkıcı değil ama.

    Hoparlör performansı hoşuma gitmedi , yalnız kulaklığı beğendim, sesler canlı.

    Kasa çok kaliteli değil , ama ben sürekli kılıfında taşıdığım için gacırtı gucurtuları pek duymuyorum.

    İnternette gezinme , rehber , facebook , gmail gibi uygulamaları kullanırken ki hız harika.Benim için de en önemlisi bu.

    Umarım ilerde yazılım güncellemesiyle Quick window'u daha efektif şekilde kullanmak nasip olur.Bu haliyle de güzel ancak mesela kılıfı açmadan rehbere girebilme , mesajları okuyabilme ve fotoğraf çekebilme özellikleri olsa tadından yenmez.Ayrıca yine kılıfı açmadan facebook , twitter gibi diğer uygulamaları da kullanabilmek adına uygulama geliştiriciler alternatifler eklese hiç fena olmaz.Bu tabi telefonun popülaritesine bağlı olsa gerek.

    Bütün bu yazdıklarıma bakınca olumsuz bir tablo çizmiş gibi görünüyorum ama objektif yaklaşmaya çalıştım sadece.Herşeye rağmen telefondan memnunum.Fiyat performans açısından değerlendirirsek zaten şu an ki mevcut akıllı telefon piyasasına bakınca verdiğim parayı hakediyor.

    Son olarak umarım LG bu telefona sahip çıkar ve gerekli yazılım güncellemeleriyle destekler , çünkü eksiklikler göze çarpıyor.




  • samsungdaki gibi mesaj yazarken kelime tahmini olmuyor mu? iphone kadar kulaklık ses yüksekliği yok fakat winamp indirdim ciddi anlamda ses arttı. diğer sıkıntım top eleven iph5 de donmazken androdidde donuyor ama yun kaynaklı.bir de ekrana knock ile açmada bazen ilk kez de algılamıyor.
  • arkadaşlar bir kişi g2 dan çekilmiş bir foto vs paylaşabilir mi kamera hakkında bilgi almak istiyorumda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recepivedik06

    selam g2 kullananlar cihaz ekran parlaklığını ayarlarken arada titreme yapıyor mu bende ekran aydınlatması titremesi ooluyor . batarya olayıda cihazı şarzdan alıyorum 1 saat sonra tekrar şarza takıyorum şarz tam dolu diyor saçmalıyor cihaz halbuki cihazıda kullanıyorum şarzdan aldıktan sonra sms felan atıyorum gariplikler var şuan için yazılım güncellemesinde düzelir .

    Sarj dışında cihazı kullanırken aynı sorunu bende yaşıyorum. Yalnız sorun ekran ışığı parlaklığı otomatik olarak seçili olduğunda ortama bağlı aydınlığın değişmesinden ve cihazı mm lik hareketinden kaynaklanmakta. Bu sorunla karşılaşanlar otomatik aydınlatmadaki çeltiği kaldırsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar QuickWindow Kılıfı eline ulaşan var mı? 21-25 Ekim arası gönderilecek diyor..

    http://sendenogreniyorum.com/sub6.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senpaituyun

    wifi den dahi internet kopmaları yaşıyorum düzelir diye umuyorum güncellemeyle

    En cok canımı sıkanda bilmiyorum sorunmu foto odaklaması cok yavaş geldi bana cok geç fotograf çekiyo bu sorunu yasayan varmı


    fotograf odaklama sorunu bilinen bir hatası en kısa zamanda güncelleme gelip düzelecek bu sorun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynshc

    Arkadaşlar QuickWindow Kılıfı eline ulaşan var mı? 21-25 Ekim arası gönderilecek diyor..

    http://sendenogreniyorum.com/sub6.html

    Kargoya verilmiş önümüzdeki hafta içinde ulaşmayan kişilere ulaşır büyük ihtimalle.
  • lg g2 dusunuyorum bende lumia 1020 arasında kararsız kaldım. yardımcı olurmusunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HakanCakir34

    arkadaşlar bir kişi g2 dan çekilmiş bir foto vs paylaşabilir mi kamera hakkında bilgi almak istiyorumda

    Bunlar kendi çekimim.

     LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM.


     LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM.


     LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM.


    Aşağıdaki Resimi bilgisayar ekranından direk çektim yanlış anlaşılmasın hazır wallpaper değil. O yüzden aradaki kalite farkını görmeniz için belirttim.

     LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futuré -- 26 Ekim 2013; 12:57:17 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: minur

    bende yeni LG G2 e geçiş yaptım,xperia z den.

    cihaz genel anlamda hoş ve şık.ancak ram miktarı göz korkutuyor.G2 konusunda root ve tarzı destek konuları bulmak bayağı güç olacak sanırım.

    şimdiye kadar memnumum .

    Root çıkmış bile.

    http://theunlockr.com/2013/10/25/root-lg-g2-versions-video/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hmrkartal

    DNS bırturlu degısmıyor...yapan varmıdır[rom root harıc]

    Root yapmadan GSM için yani mobil operatörünüz için DNS değiştirmeniz mümkün değil.
    Sadece Wifi için değiştirebilirsiniz. Onda da IP'nizi sabitlemeniz gerekiyor. Yani IP, SubnetMask, Gateway ve DNS ayarlarınızı kendiniz yapmalısınız. Bunu yaparken de işlemi doğru ve eksiksiz yapmanız gerekiyor. Yoksa OK tuşunu aktif edemez yada bağlanamazsınız. İnternette DNS ile ilgili oldukça yeterli ve geniş konular bulabilirsiniz.
  • Futuré kullanıcısına yanıt
    hepsi çok iyi teşekkürlerde bu far cry olayını anlamadım pcden mi posterden mi nedir? :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.