Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fm radio da varmış helal

  • Erdi abi htc one kıyaslar telefonun ses kalitesi nasıl?

  • Arkadaşlar eğer youtube den bakarsanız bazı video larda arka kapağın çıktıgını ve sd card desteğininde olduğunu görebilirsiniz... Yani şuanda tam manasıyla rakipsiz s4 satış hedeflerine de çok sert bir darbe vurdu. Ayrıca şunu da söylemem gerekiyor herkes galaxy note 3 ten bahsediyor fakat bu iki telefon farklı segmentler de biri tabphone diğeriyse tek elle kullanıla bilen standart bir telefon.

    * Şuanad Sony Experia Z ultra Snapdragon 800 kullanıyor ve Stand-by 790h(2G)/820h (3G) Konuşma süresi :14h(2G)/16h(3G) Müzik dinleme 120h
    Yani şu demek oluyorki Snapdragon pil konusunda çok başarılı ben bir s4 kullanıcı olarak şunu söyleyebilrim piltüketimi çok kötü buda işlemci kaynaklı temel olarak.
    Sonuç olarak: (+)Performans olarak zaten en üstünü, kamera performanssı optik stabilasyonlu 9 odak noktalı kamera, 5.2 ekran, 3000mah pil, en iyi sesçıkışı bilmiyorm daha ne konulabilirdi.
    (-) Plastik kasa denile biir fakat plastik kasaların mukavemeti çok daha yüksek, Mesut abinin çok güzel birsözü vardı aliinyum yada metal kasa diyorsunuz fakat herkes plastik koruyucularla kullanıyor telefonları kırılmasındiye ozaman ne fark kaldı bence çok doğru bir tespit. 2. olarak hoperlorun konumu oyun için yada yan tutup video izlemek için dezavantaj olabilir fakat ana görevi olan telefon zil sesinde block olmadan rahat birses çıkışı sağlıyor ve ben şahsen o konumudahaçok beğeniyorum.
    Bunların hepsi benim şahsi görüşlerimdir katılan olur yada olmaz ama şu bir gerçek bu telefon bu yıl sonuna kadar hatta mart-nisan barcelona fuarına kadar ki en iyi android telefonu olacak ve bence iphone dan da daha iyi olacaktır.
    Herkese selam Donanım Habere devam :)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: hece_he

    detaylı inceleme için teşekkürler.

    fotoğraf ve camera çekim kalitesimi merak ediyordum ve incelemede bunlara yer verilir diye düşünmüştüm. ancak kameraya ait sadece arayüz ve teknik özelliklere değinildi. cihaza eliniz değmişken örnek birkaç foto ve video çekip s4 ile karşılaştırsaydınız ne güzel olurdu.

    bir de hoparlör ses çıkış yüksekliği ve kalitesini de merak ediyorum tabi. bu da htc one ile karşılaştırabilecek bir özellik.

    sanırım bunları cihaz çıktıktan sonraki deytalı incelemede göreceğiz.

    Merhaba,

    Cihazın kamera performansına ilişkin orjinal örneklere, haberin altındaki galeriden ulaşabilirsiniz.

    Teşekkür ederim.
  • Detayli inceleme icin tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3g üzerinden görüntülü arama yok galiba.

    Samsung dışında bütün firmalar unuttu 3g yi

  • Bazı sorulara yanıt vereyim,

    - Cihaz ısınıyor mu ?
    * Her telefon gibi LG G2 de ısınıyor. Özellikle uzun süre oyun oynadığınızda bunu hissedebiliyorsunuz ancak bu rahatsızlık verecek düzeyde değil. Unutulmamalıdır ki, cihazda hem Galaxy S4 hem de HTC One'dan çok daha güçlü bir işlemci var.

    - Cihazın ses kallites nasıl ?
    * G2 üzerindeki hoparlörleri beğendim. Boom Sound kadar etkili değiller ama yine de başarılı. Kulaklık konusunda önemli gelişmeler olduğu söylendi. Yeni nesil bir kulaklık ile gelecek ancak kulaklığı en azından şimdilik deneme şansım olmadı.

    - Optik Görüntü Sabitleme etkili mi ?
    * LG'nin hazırladığı platformda oldukça etkili görünüyordu. Ancak piyasaya çıkacak versiyonda daha da etkili olacağı ifade edildi. Tabi ne kadar iyi çalıştığını görmek için Nokia Lumia 1020 gibi cihazlar ile mukayese etmek lazım zira OIS olmayan herhangi bir kameraya göre zaten daha stabili, titreşimlerin en az olduğu görüntüler sunuyor LG G2.

    - LG G2'nin rakibi hangi model olacak ?
    * LG G2, Galaxy S4 ve HTC One ile aynı sınıfta. Galaxy Note III ise LG G Pro ile aynı sınıfta olacak ve daha sonra çıkacağı için daha yeni donanım vb. ile G Pro'dan daha fazlasını sunacaktır. LG G2 içinse şu an en güçlü Android rakip olarak, Eylül başında lanse edilecek Sony Xperia i1 ya da nam-ı diğer Honami'yi gösterebiliriz.

    - LG G2, Türkiye'ye ne zaman gelir?
    * Videonun sonunda da belirttiğim gibi, Ekim ayına girmeden cihaz Türkiye'de olacak.

    Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • cihaz şuan itibarıyla Dünyanın en güçlü en hızlı Android telefonu...ve 1 ay içinde G.Koreden başlamak üzere Dünya geneline sevkiyatı başlanması ve TR.de bunun içinde olması ayrı bir olay...

    cihaz kusursuz,5.2 full hd ıps ekran,fm radyo,3000 mah pil,flac ses kalitesinde hi-fi ile gelmesi,optik sabitleme 60 fps,ses ve goruntu uzmanı dedıgımız Sony 'nin bir türlü mobil ürünlerine dogru dürüst vermediği önemli özellikler,ve böylesine güçlü ve iyi bir cihazı yine mütevazi bir şekilde yaygara koparmadan sunmak duyurmak LG nin ne kadar büyük bir şirket olduğunu gösteriyor...

    dağıtımında bir yanlış yapmazlarda ve takvime uyarlarsa bu cihaz çok satar.

  • Daha videonun başlarında oyun oynanırken köşeden fırlayan sanal tuşlar ne kadar kötü gözüküyor.. Ekranda kapladığı yer de cabası. LG'de sevmediğim bir diğer olay ise menü arka planlarında bolca beyaz renk kullanılması. Bunun dışında telefon gayet güzel olmuş.
  • Çök teşekkürler güzel inceleme olmuş. DH bir numara

  • Emeğinize sağlık bu çalışmanız için sizleri tebrik ediyorum yeni telefon alacaklar için çok açıklayıcı bir ön inceleme videosu ayrıca adamlar yapmış telefona hiçbirşey denemez benim şahsi görüşüm acaba Türkiyeye eylül sonumu gelir yoksa ekimdemi.

  • şu anda samsung un tek rakibi lg olarak görünüyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ec38

    yaa s4 düşünürken bu cihaz kafamı karıştırdı.. sanırım planlarım da hiç olmayan bir cihaz alacağım :)

    Aynen :)
    Su telefon neden 2-3 ay sonra çıkmadı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5" inch ekrandan 5.2" inch ekrana çıkıyolar.Bu işin sonu ne olucak bilmiyorum.Bence en iyisi iphone boyutları , hiç olmazsa telefona benziyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpio1 -- 11 Ağustos 2013; 11:00:05 >
  • s4 ten iyi oldugu bataryasıda buyuk oldugu idda ediliyor ama 5.2 inc buyuk ekranlı bir telefonla karsı karsıyayız bataryada bu buyukluge gore baya sarj yiyecektir bence normal telefonlarla sarj suresi aynı gider uzun olmaz pixel yogunluguda fazla oldugunu göz onunde bulundurursek sarjı fazla gitmez

  • Oyun oynarken dokunmatik butonların ekran kalması kötü olmuş bu duruma bi iyileştirme yapılmalı. Ekran 5.2 inch deniyor .2 yada fazlası tuşalar yüzünden kullanıma kapanıyor. Bence ekran altıda yer mevcut dokunmatik buton lar ekran dışında olabilirdi. Bilen varsa yanıtlayabilirmi ekrandaki butonlar oyun yada video esnasında gizlenebiliyormu ? Teşekkürler..

  • Helal olsun amerikalardan inceleme yapıp yolluyor.İncelemenin yanında kişiliği ve efendiliğiylede öne çıkıyor.inş.Dedikleri kadar vardır ve 2bin tl'ye dolu dolu bir telefon görürüz.Hem performans hemde pil olarak.

  • galaxy s4 daha mantıklı

  • LG den çok büyük hamle geldi artık kaldıkları gölgeden çıkıp gölgede bırakmak istiyorlar bunu da başaracaklar gibi görünüyor çünkü cihaz s4 htc one xperia z gibi cihazların donanımsal olarak çok önünde ve 4.3 güncellemesini de yakında alacakmış adreno 330 nin full hd performansı gerçekten heyecan verici gerçekten LG çok dogru bir iş yaptı zamanı gelmişti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan insan -- 11 Ağustos 2013; 11:53:13 >
  • G2 şuana kadar çıkan telefonlar içinde alınabilecek en iyi telefondur, bana göre Xperia z - Htc one - Galaxy S4 ticari kaygılarla aceleye gelmiş telefonlar,biraz grafikli oyunlar çıkınca 3'ü de tökezleyecek , G2 tek eksi yönü tam ekran uygulamalarda oyunlarda vs sanal tuşların kaybolmaması, bunun dışında donanımı,kamerası,bataryası oldukça iyi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.