Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir iphone aldığınız zaman sizi en az iki sene rahat götürecek bir donanım ile alıyorsunuz. Bu açıdan bakınca fiyatı çok da pahalı sayılmaz. Eğer 5S ya da 6 çıktığı zaman 4.5 inch üstü bir ekran olursa android sistemli üst düzey telefonların rekabet gücü iyice azalacak çünkü bir çok android kullanıcısı apple'dan böyle bir hamle bekliyor yanlış mıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluebest

    Bir iphone aldığınız zaman sizi en az iki sene rahat götürecek bir donanım ile alıyorsunuz. Bu açıdan bakınca fiyatı çok da pahalı sayılmaz. Eğer 5S ya da 6 çıktığı zaman 4.5 inch üstü bir ekran olursa android sistemli üst düzey telefonların rekabet gücü iyice azalacak çünkü bir çok android kullanıcısı appledan böyle bir hamle bekliyor yanlış mıyım?


    aynen oyle arkadasim.bircok iphone kullanicisi android tabanli cihazlardaki ekran boyutlarina gipta ile bakiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: assasin34

    quote:

    Orijinalden alıntı: androkolik

    quote:

    Orijinalden alıntı: assasin34cekilen fotograflar oyle ahim sahim degil..yoldan gecen kadin cok bulanik cikmis..ois pek ise yaramiyor oyle anlattiklari kadar sanirim:-)
    Bildiğim kadarıyla ois ile o bulanıklığın alakası yok.


    kadin hareket ediyor.ois'le alakasi yok ise neyle alakasi var peki?

    O puslanma hareketli nesneleri lensin yakalayamaması ile alakalı. Ois ise bizden kaynaklanan hareketin ve titreşimin en aza indirgenmesi. Hareketli fotoğrafları yakalaması konusun da tecrübe ettiğim en iyi cihaz n8 di.

    http://vedatkonyali.wordpress.com/2011/01/15/cekim-teknikleri-cekim-hizi-ve-hareket/

    http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=tr&langpair=en%7Ctr&nv=1&rurl=translate.google.com.tr&u=http://www.webopedia.com/TERM/O/optical_image_stabilization.html&usg=ALkJrhja_9Cbelp9qrUW4PjWNQ1uWkN4-Q

    Kabaca buradan bakabilirsiniz. Amacım paylaşım. Bilgilendirmek/bilgilenmek tir. Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa1300

    şu sanal tuşları neden kullanıyorlar anlamış değilim artısı varmı bunların neden ekrandan çalıyorsun oyun açıkken nasıl kötü görünüyor koy alta ne gerek var ekranını kapatıyorsun


    Sen normal tuş koysan da ekrandan çalıyorsun farkında olmadan normal tuş kısmına kadar ekranı indirip oraya sanal tuş koymaları çok daha iyi bir yöntem. Böylece hem gerektiği zaman gidiyor sana tam ekran kullanmanı sağlıyor ki diğerinin bütün ekranından daha büyük oluyor hem de sanal tuşları keyfine göre değiştirebiliyorsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: androkolik

    quote:

    Orijinalden alıntı: assasin34
    quote:

    Orijinalden alıntı: androkolik
    quote:

    Orijinalden alıntı: assasin34cekilen fotograflar oyle ahim sahim degil..yoldan gecen kadin cok bulanik cikmis..ois pek ise yaramiyor oyle anlattiklari kadar sanirim:-)
    Bildiğim kadarıyla ois ile o bulanıklığın alakası yok.
    kadin hareket ediyor.oisle alakasi yok ise neyle alakasi var peki?
    O puslanma hareketli nesneleri lensin yakalayamaması ile alakalı. Ois ise bizden kaynaklanan hareketin ve titreşimin en aza indirgenmesi. Hareketli fotoğrafları yakalaması konusun da tecrübe ettiğim en iyi cihaz n8 di. http://vedatkonyali.wordpress.com/2011/01/15/cekim-teknikleri-cekim-hizi-ve-hareket/ http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=tr&langpair=en%7Ctr&nv=1&rurl=translate.google.com.tr&u=http://www.webopedia.com/TERM/O/optical_image_stabilization.html&usg=ALkJrhja_9Cbelp9qrUW4PjWNQ1uWkN4-Q Kabaca buradan bakabilirsiniz. Amacım paylaşım. Bilgilendirmek/bilgilenmek tir. Saygılar.



    tesekkurler dostum.





  • arkdaşar fotoları kendi gözünüzle görmüyosunuz o telefonu çeken bir video kamerası varr sonçta oda odaklama yapıyo kadının puslu gözükmesi bundan kaynaklanabilir.Telefon bi gelsin incelersiniz foto çekersiniz ondan sonra yorum yaparsızız. ERDİ abi video çok başarılı teşekkürler..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: toyota_58

    Bu senenin bana göre sıralaması:
    1-HTC ONE
    2-LG G2
    3-4-APPLE İPHONE 5S VEYA SONY HONAMİ
    5-SAMSUNG GALAXY S4
    6-SONY XPERİA Z

    Neye göre sıraladın ki?
  • İphone ekranı biraz büyütse çok iyi olucak aslında androidler benim için şuan büyük ekran yüzünden önde lg de bunu biliyor
  • kapasitif tuşları neden ekrarnın içine gömereler anlam veremiyorum oyun görüntülerinde nekadar bariz sırıttıyor
    halbuk s4 gbi ekranın alt kısmına gömseler hatta lg logosunada home tuşunu ekleseler gerçekte daha yakışıklı dururudu
    bide kama takılan husus ekran açma kapama tuşu arkada biz masaya her telefonu koydugumuzda bundan o tuş etkilenmezmi

  • 2.3 GHz iyiymiş cidden, yıllar önce bilgisayarda gördüğümüzde oha dediğimiz tipte :) LG ciddi rakip olacaktır sanırsam bu sefer diğerlerine, epey güçlü geliyor sanırsam.

  • teşekkürler.

  • herseyi iyi guzelde bide şu malzemesi dandik olmasa ... Plastik nedir bıktım sogudum samsung danda lg dende .

    Yap sunu kardesim iphone lardaki gibi metal cerceveli i(phone ların tek guzel yanı metal cerceve bana gore orasıda ayrı gerisi tamamen geride kalmıs) , sanki 15 20 gr agir olsa tasırken kolumuz kopucak korkmayın agırlascak diye.

    Hele samsung s 4 un kenarları tam facia , ÇAKMA ÇİN MALI METAL GÖRÜNÜMLÜ ZAMANLA SOYULAN PLASTİK .

    okadar guzel telefon yapmıs lg 2000 tl vericez 2 3 kere yere duscek o incecik kenarlardan camı catliycak plastik telefonların saglamlıgına asla guvenmiyorum hele lg yle ilgili cok kotu anılarım var marka hep malzeme kalitesi olarak dandik mal uretmistir bunda da umarım oyle deildir.
  • Arkadaşlar ben bu ekranda bulunan tuşları hiç sevmiyorum resmen güzelim telden sogutuyor neredeyse. Ekranı boşu boşuna kapliyorlar 5.2 ekran var yaklaşık 0.5 inç kadar bölüm kaplıyor bu ekrandaki kapasitif tuşlar oyunlarda felan yanda durması hiç hoş olmuyor. Sony xperia z, LG g2
    Felan telefonun görüntüyü bozuyor bence, bu lg logosunun yerine 3 tane ufak tus koysalarms çok süper olurmuş neden böyle yapıyorlar anlamıyorum
    Tabiki bu benim fikrim ben böyle düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5,2 inç nedir yaa 5 yap gitsin işte... bu gidişle telefon diye tablet taşımaya başlayacağız,

  • Çok güzel bir video olmuş, elinize sağlık Erdi Bey.

    Bende 2 yıldır kullandığım LG Optimus 2X var. Her türlü düşürme, fırlatma, üstüne oturma gibi zarar verici çabama rağmen bir şey olmadı Umarız G2'nin malzemesi de aynı şekilde sağlam olur.

    Optimus 2X'in beni hasta eden bazı yönleri vardı, düşük ışıktaki kötü foto kalitesi, GPS problemi, bir de ilk çift çekirdekli telefonu çıkartıyon ey LG de niye 512Mb RAM koyuyon! Ama telefonumu hiç değiştirmeyi düşünmedim, memnundum. Eşime Galaxy S4 aldım doğum hediyesi, oğlanın resimlerini çeksin diye. Anladım ki mobil dünyanın gerisinde kalmışım. Yıl sonuna doğru telefon almaya karar verdim. S4 harici birşeyler bakayım dedim, Xperia Z ve ONE hoşuma gitmedi. LG G2'yu beklemek doğru olacak.

    Yabancı videoların birinde gördüm, G2 sanal tuşların yerleşimi ve adedi değiştirilebiliyordu. Bu bence çok önemli bir özellik. Tek elle kullanım amaçlanıyorsa "bence" geri tuşu sağ başpamağa yakın olmalı. ONE ve Z'yi o yüzden beğenmedim, kullanımı zor geldi bana. Kişiselleştirme açısından çok iyi bir hamle bu.




  • Bu telefonu almayı düşünüyorum lakin
    Micro sd kart girişi yok
    Room ve root nasıl yüklenir sd kart girişi olmayan bir telefona

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konustugumuz konulara bakin..yok su kadar ram yok bu kadar ghz islemci yok bilmem kac cekirdekli gpu.firmalar su donanima yorduklari kafayi birazda yazilim-donanim optimizasyonuna yorsalar.guncelleme konusunda musterite garanti verseler.bu cihazlar 6 ay sonra eskiyor.ama bir iphone 2 sene bir kullaniciyi cok rahat goturuyor.

  • Ya şu sanal tus olayını hiç anlamıyorum bi modadiir gidiyor. Ekran oyunlarda felan çok kötü gözüküyor yantarafi bem beyaz ekrandan boşuna caliyorlar alta boşluk var lg yazısının yerine 3 tane ufak dokunmatik tus koyamiyormusun yani. Hadi boylede olmasa bari ekranın köşesine felan bi kapatma tuşu koysalarms oyunlarda felan kapasak bu sanal tuslari işimiz olunca acsak neden böyle yapıyorlar anlamiyorum
    Benim gibi düşünen arkadaşlar oy verin yada mesajla belirtin ki bu moda artık ortadan kalksın bune böyle ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihxerdem -- 11 Ağustos 2013; 18:08:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

    quote:

    Orijinalden alıntı: toyota_58

    Bu senenin bana göre sıralaması:
    1-HTC ONE
    2-LG G2
    3-4-APPLE İPHONE 5S VEYA SONY HONAMİ
    5-SAMSUNG GALAXY S4
    6-SONY XPERİA Z

    Neye göre sıraladın ki?

    valla başta belirttiğim gibi kendi kafama göre yani benim için önemli olanlar:
    1-telefonun işlemci performans gücü ve rami
    2-tasarım-malzeme kalitesi
    3-kamerası
    4-ekranı
    5-ele oturması rahat kullanımı ve görünüşü
    6-Hoparlörü vsvs

    Gerçekten Lg g2 dünyanın en iyi telefonu şuan için, ancak ben Htc one ı malzeme kalitesi, tasarımı vede hoparlörü için 1 e koydum zira bu özellikler ne s4 te ne g2 var sadece iphone 5 te var ama oda geçen senenin cihazı 5s ide görmediğim için zaten 3 e koydum. Umarım bu açıklama yeterli olmuştur. saygılar.




  • İyiki Galaxy S4'e sazan gibi atlamamışım.Tamam S4 piyasaya gireli neredeyse 3 ay olacak ama FullHD panelin hakkını verecek donanım ancak hacimli üretime geçti.Özellikle tuşa basmadan 2 kez ekrana vurularak ekranın açılmasına bittim diyebilirim.Donanıma zaten laf yok.Cihazın 2 büyük handikapı memlekete ne zaman ve hangi fiyattan gireceği.Beklemedeyiz.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.