Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sen istediğin kadar işlemciyi, grafik işlemcisini geliştir neymiş çok akıcı oynatıyomuş, ben o oyunları 600 tl lik akıllı cihazda oynuyorum akıllı televizyona bağlıyorum aradaki fiyat farkıyla da gider oyun konsolu alırım zaten. Sen o cihaza farklı bir özellik, yenilik getirmedikten sonra benim için hiç bir cazibesi yok. Zaten geçmiş lg kullanıcılarını epey süründürdünüz. Özetle 3 ay sonra modası geçicek başka bir cihaz daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.2 inc olması gercekten alma ihtimalını dusuruyor

  • 16+64gb sd kartım, yedek bataryam, fm radyom, miui romum ve nisbeten daha ergonomik boyutlarıyla s3'üm hala en iyi tercih:-))

  • Android olduktan sonra ne yapılsa olmuyor. Beklentilerimi karşılamadı malesef bu telefonda. Yine rehberi bile açarken kasacak saatlerce! Kalınlığı ve pil ömrü zaten beklentileri karşılamıyor. Üstüne üstük android 4.3 bile değil. Apple'dan yine şaşmayacağım. Onunda tek kötü yanı kamerası yanına bir lumia 1020 almayı planlıyorum. Foto çekerken onu kullanırız artık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx57

    quote:

    Orijinalden alıntı: sepkov

    13 gr O_o

    Merhaba,

    Ortadaki rakamda yazım hatası olmuş. Cihaz 143 gram ağırlığında :)

    Teşekkür ederim.

    Sevgiler,

    Erdi çok teşekkürler inceleme için furk86 ile aynı soruyu merak ediyorum kulaklığın yanı çatlak gibi gözüküyor aydınlatırsan sevinirim.
  • Yeni nesil telefonlar çok büyük geliyor. Galaxy S2 4.3" ekranıyla ihtiyaçlarımı gayet yeterli bir şekilde karşılarken hiçbir şekilde kısıtlamıyordu beni büyüklük açısından. Sonraki telefonum 5S olacak gibi...
  • cekilen fotograflar oyle ahim sahim degil..yoldan gecen kadin cok bulanik cikmis..ois pek ise yaramiyor oyle anlattiklari kadar sanirim:-)

  • Dh üyeleride ne yapsan beğenmiyorlar arkadaş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    Android olduktan sonra ne yapılsa olmuyor. Beklentilerimi karşılamadı malesef bu telefonda. Yine rehberi bile açarken kasacak saatlerce! Kalınlığı ve pil ömrü zaten beklentileri karşılamıyor. Üstüne üstük android 4.3 bile değil. Apple'dan yine şaşmayacağım. Onunda tek kötü yanı kamerası yanına bir lumia 1020 almayı planlıyorum. Foto çekerken onu kullanırız artık.

    Beklentiniz ne idi, IOS yüklü olarak gelmesini falan mı bekliyordunuz :) , Android 4.3 daha yeni çıktı,bildiğim kadarıyla daha hiç bir telefonda da yok, ama yakın zamanda güncellenecek zaten,4.2.2 ye göre pek bir değişiklik yok, pil 3000 mah, amiral gemi olarak nitelendirilen telefonlar arasında en iyi batarya lg g2'de,kamera olarak da lumia video 1080p 30fps iken,LG g2 60 fps ile çekim yapıyor, rehber sadece samsunglarda geç açıyor,hem samsung kullananlar için de bu sorun değil, çok hızlı rehber uygulamaları var,real racing 3 için söylüyorum, 600 liralık cihazlarla g2'deki o akıcılığı bulamazsınız,kullandığım s2 de dahi hafiften kasıyor ,daha cihazın detaylı incelemesi gelmeden hüküm vermemek lazım ,




  • 00:34 - Michael Fisher'la Adam Lein mi onlar?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BarışN

    Dh üyeleride ne yapsan beğenmiyorlar arkadaş.


    fotograflara bakarmisin arkadasim..ios'den bahsedilmisti..kadin bulanik cikmis.onu dile getiriyorum..bisey begenip begenmemem sozkonusu degil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: assasin34

    quote:

    Orijinalden alıntı: BarışNDh üyeleride ne yapsan beğenmiyorlar arkadaş.
    fotograflara bakarmisin arkadasim..ois'den bahsedilmisti..kadin bulanik cikmis.onu dile getiriyorum..bisey begenip begenmemem sozkonusu degil.

  • Ve beklenen inceleme geldi. Teşekkürler Erdi Özüağ. Kafamdaki tek soru işareti tuşlar. Denemeden alınmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa1300

    şu sanal tuşları neden kullanıyorlar anlamış değilim artısı varmı bunların neden ekrandan çalıyorsun oyun açıkken nasıl kötü görünüyor koy alta ne gerek var ekranını kapatıyorsun


    Sanal tuşlar Google'ın Android 4.0'dan sonra kullanmalarını istediği tuş biçimi...Sanal tuşlar estetik bir görünüşe sahiptir ve daha rahat kullanım kolaylığı sunarlar.Zaten ekran büyük olduğu için ekranın çok az bir kısmından feragat etmek çok önemli bir sorun olmasa gerek.

  • Bu senenin bana göre sıralaması:
    1-HTC ONE
    2-LG G2
    3-4-APPLE İPHONE 5S VEYA SONY HONAMİ
    5-SAMSUNG GALAXY S4
    6-SONY XPERİA Z

  • quote:

    Orijinalden alıntı: assasin34

    cekilen fotograflar oyle ahim sahim degil..yoldan gecen kadin cok bulanik cikmis..ois pek ise yaramiyor oyle anlattiklari kadar sanirim:-)

    Bildiğim kadarıyla ois ile o bulanıklığın alakası yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell aman getirmesin...

  • İddaalı oldukları kamera pek ahım şahım bir şey değil. Cezbetmiyor en azından.
    Alternatiften öteye gidemez bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: androkolik

    quote:

    Orijinalden alıntı: assasin34cekilen fotograflar oyle ahim sahim degil..yoldan gecen kadin cok bulanik cikmis..ois pek ise yaramiyor oyle anlattiklari kadar sanirim:-)
    Bildiğim kadarıyla ois ile o bulanıklığın alakası yok.


    kadin hareket ediyor.ois'le alakasi yok ise neyle alakasi var peki?

  • Lg de artık adını söz ettiriyor ortalık kızışacak güzel
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.