Şimdi Ara

LG G4 Kliksa (Teknosa) ve Fonotel Pişmanlığı (THH+İCRA=PARA İADESİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
7
Favori
14.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • exorcist26 E kullanıcısına yanıt
    Yarın 80. Gun olcak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir iki haftaya kadar THH sonuçlanır hocam herhalde . Benim de üç ay gibi bir sürede sonuçlandı .
  • exorcist26 E kullanıcısına yanıt
    Ins hocam acıklanır bu thh sonucları cokfazla bekletıolar 1 haftada acıklanması gerek bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Thh kararımda geldi kararı teknosaya mail attım dönüş yapan olmadı bende çok üstelemedim 15 günün dolmasını bekleyecek sonra icraya gideceğim inşallah. Benim hakem Heyet-i kararım 48 günde elime ulaştı, 11.11.2016 da başvurdum 29.12.2016 da elime ulaştı karar. 20.01.2017 tarihine kadar ödemezlerse icraya başvuracağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam thh ye verdiğiniz dilekçe vey teknosaya gönderdiğiniz dilekçenin bi örneği varmı.
    BU ARADA CUMARTESİLERİ 20 İŞ GÜNÜNDEN SAYILIYORMU.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ams_MMX -- 31 Aralık 2016; 15:49:57 >
  • Hocam Thh ne vereceğinizin form şeklinde dilekçe örnekleri internette mevcut Google den aratırsanız bula bilirsiniz, teknosaya gönderdiğim de Thh karar yazısını size gönderiyor onu gönderiyorsunuz ayrıca dilekçe yazmadım ben. Cumartesi günlerinde iş günü olarak sayılıyor die biliyorum,ben telefonu garantiye yolladıktan 1buçuk ay sonra falan ancak gidip başvuru yapa bildim onun için gün saymadım hiç.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz etin yahnisi yavan olurmuş. Kliksadan ucuza alayim derken ilerde yasayacaginiz herhangi bir sorunda nelerle ugrasacaginizi dusunmeniz gerekirdi. Bugune kadar aldigim her ürünü distribütör garantili aldim. Bir kere sorun yaşamadim. Umarim sorununuz çözülür.
  • Bende kliksadan aldığım lg türkiye garantili G4 telefonum ile sorun yaşıyorum Lg ve teknosa'ya mail attım fakat hiçbiri ürününe sahip çıkmıyor ikisininde müşteri hizmetleri şikayetim için aradı ve beni tersleyerek hakkınızı arayın tüketici hakem heyetine başvurun diyip durdular soyledikleri tek şey bu şuan için tek umudumuz orası kaldı bakalım ne sonuç çıkacak.
  • bu adamlar tam şerefsiz telefonum bugün gönderdiğim gibi hiç dokunulmadan paketini dahi açmamışlar geri geldi. tabiki bozuk ne servis kagıdı var nede bişey. işleri güçleri pislikmi bu adamların arkadaş.
  • 2 ay oldu THH'ye başvuralı acaba ne zaman sonuçlanır ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gelişmeleri yazayım 15 günlük sürecin dolmasını beklerken son gün Teknosa avukatı aracılığıyla karara itiraz ederek tüketici mahkemesine başvurdu, bu sürecin nasıl ilerleyeceğini bilmediğim için ve yanlış bir şey yapıp davayı kaybetmemek için avukat bir arkadaştan yardım istedim elimdeki verileri kararı kendineverdim salı günüde vekaletimi vericem süreci artık kendisi takip edecek gelişmeleri yine yazarım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYNI ŞEYLER BENİMDE BAŞIMA GELDİ kliksa- fonotel LG G4 üçgeni şuan icraya verdim işte 15 gün oldu hala bi ödeme yok yarın icraya gidicem durum nedir diye işgüzar kliksa cihazı gönder diyor cihazım servise gitti gelmedi daha zaten fonotele ulaşmak mümkün değil.
  • civilengineer11 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizden telefonu isteyemezler teknik servisin size vermediği telefonu hangi kafayla istiyorlar cidden ilginç. İcra işinde 15 gün muddetleri var eğer buna itiraz etmişlerse isi mahkemeye taşımışlar demektir. Mahkemede siz kazanırsınız ama işte mesele beklemek. Allah belalarıni versin insanları magdur ettikleri yetmezmiş gibi bir de böyle eziyet ediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bgün almış bulunmaktayım paramı hesabıma icra müdürlüğü tarafından yatırıldı param başımdan geçenleri buraya yazayım telefonumu 7 eylül 2016 servise gönderdim (LG G4) 20 iş günü doldu hakem heyetine başvurdum.
    2 ay sonra karar çıktı 15 gün bekledim arayan soran yok sonra kararı kliksa -teknosaya mail attım. dediler cihazı gönderin bende cihazın bende olmadığını söyedim ödeme yapamayız dediler bende icraya vericem dedim. hakkınızdır dediler telefon kapandı. 03.01.2017 icraya verdim 17.01.2017 günü paramı fazlasıyla geri aldım. yani 4 ayı aşkın süredir uğraşıyorum bu işle ama aldım sonunda.
  • Hayırlı olsun hocam darısı diğer para bekleyen arkadaşların başına. Artık teknosanin kapısından geçmem bu kadar milleti mağdur edip insanla resmen dalga geçmeleri yeterli bir sebep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de g4 bozuldu delta 70gun oyalayinca THH basvurdum 4ay kadar sürdü ideal secim de 15gun salladı araya gittigidiyor u soktum vs derken o zaman için 1242 tl olan yüzde 7 indirim İLE 1142 tl civarı para kartima iade edildi bu süreçte kliksadan fonotel garanti lı g2 de bozuldu 1ay gelmeyince onuda THH verdim garantinin 2ay bir şey vardı o zaman çocukta telefon diye tutturunca fonateli sıkıştırdı biraz sözde anakarti değiştirdik diye ekranın sol ust kısmı küçük nokta şeklinde sararmış aynı imeili Telefon Tamìr olmuş geldi teknosayla uğraşmak istemedim aldım çocuğa verdim şimdilik 3aydir kullanıyor sorun yok sonuçta nereden alirsan al hepsi ugrastiriyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ;

    Aynı sorunu yaşamış biri olarak hemde iki adet LG G3 ile ilkini direk hatam burda fonotel diye dava ettim kazandım tlf verdim 3 ay bekledim sabırla vermediler şimdi icra dairesinden haber bekliyorum. İkinci tlf için kliksa teknosa ile birleştiği için dava teknosa diye açtım kazandım ThH kararını gönderdim tlf istediler bugun tlf gönderdim pazartesi para yatacak dediler bakalım. Kesinlikle fonotel diye tüketici mahkmesine vermeyin direk kliksa veya teknosa diye açabilirsiniz karar cıkar cıkmaz 15 iş günü bekleyip teknosa müşteri hiz karar sonucunu gonderin 3 iş gününde arıyorlar tlf ups anlasmmalı şekilde onlara gönderin ve parayı alın ilk tlf yasadıgım sorun gibi fonotel diye açarsanız işiniz icra dairesine kalır bundan sonra açacak arkadaşlar en azından buna dikkat eder. Teelefon servisde ise geri alın geri alırken foruma arıza giderilmedi yada işlem yapılmadan iade diye yazdırarak alın.
  • dün 21. iş günüydü THH ne dilekçe ile başvurdum. daha önce servise göndermiştim onlar 20. iş günü arızalı telefonumu servis kaydı dahi yapmadan yani tamir etmeden göndermişlerdi. ikinci defasında elden teslim ettim ve zorlada olsa servis fişini almıştım. dün 21. gündü ve servisin internetten servis durum sorgulamasında "tamir edilemediği için işlemsiz iade" yazıyordu. bende almadım tabi sonucu thh versin bekleyeceğim.
  • Bugün itibariyle Teknosa dan bende paramı almış bulunmaktayım. Fakat benim süreç tam olarak tamamlanmış değil Teknosa hakem Heyeti kararına itiraz ettiği için mayısda tüketici mahkemesinde mahkememiz var. Sağolsun avukatım mahkeme sürecini beklemeden parayı aldı. Bu işleri bilmeyenlerin yanlış bir iş yapmaması için avukat desteği alması bence faydalı olacaktır çünkü Teknosa avukatları sırf sizi uğraştırmak için her fırsatta işi yokuşa sürüyorlar sizin bilgisizliğinizden ve yasa açıklarından faydalanmaya çalışıyorlar. Ankara'da olanlar için lazım olursa avukat beyin iletişim bilgilerini verebilirim benim masrafım sadece vekalet ücreti ve icra harç ücreti oldu başka kaybım yok şimdilik, inşallah mahkemeyide sıkıntısız kazanırızda bu süreç böylece kapanmış olur gelişmeleri buradan yazarım yine.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun başına THH kararını ekledim. Başvuru yapacak arkadaşlar için faydası olması dileğiyle.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.