Şimdi Ara

LG G4 Kliksa (Teknosa) ve Fonotel Pişmanlığı (THH+İCRA=PARA İADESİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
7
Favori
14.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam ben de delta servis ve ideal seçim mağduruyum. eylül ayından beri yok ortada telefon. thh ye vermiştim çarşamba günü posta geldi karar lehime çıkmış. siz ne yaptınız da geri ödedi ideal seçim detaylı yazarsanız sevinirim
  • gürlevikli33 G kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk sayfada ayrıntılı olarak adım adım yaptıklarım mevcut. Ben kliksadan almıştım ama farketmez eğer THH kararı olumlu çıkmışsa kararı taratip ideal seçime gönderip paranızı isteyeceksiniz. 15 gün süreleri var o sürede odenmezse ilk sayfada anlattığım gibi icra takibi yoluyla paranızı alacaksınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibariyle 17 iş günü dolmuş bulunuyor bootloopdan dolayı bozulan telefonumu servise vermemde. Delta servis mağduru olmak üzereyim. 10 iş günü geçti yedek telefon talep ettim geri dönmediler. bu 3 günde de telefonu tamir edip göndereceklerini hiç sanmıyorum.. Telefon gelmeden thh'ye başvuru yapmayı düşünüyorum.. Başvuru sürecinde telefonun bende olma zorunluluğu var mı acaba? Birde ithalatçı garantili alınan telefonların ücretlerini geri almada ekstra bi sorun-sıkıntı var mıdır?
  • lesperanz L kullanıcısına yanıt
    Hocam 21. İş gününde başvurmanız daha sağlıklı olacaktır . İthalatçı garanti ile normal garanti arasında parayı alma konusunda bir fark yok. THH eğer olumlu sonuçlanırsa ve yine de parayı vermezlerse en kotu icra takibi ile alırsınız parayi. İcra takibi kolay ve masrafsız. İlk sayfada adımları yazdım. THH ye başvurmak için elinizde telefon olmasına gerek yok ben de telefon serviste iken başvurdum. Hatta böylesi daha iyi telefonu alırsanız adamlar biz yaptık verdik kendi yeniden bozmuş diyebilirler . Telefon gelse bile teslim almayın .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exorcist26 E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam söylediğiniz gibi yapayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exorcist26

    Konunun başına THH kararını ekledim. Başvuru yapacak arkadaşlar için faydası olması dileğiyle.

    Dostum konunu takip ediyorum, vergidiğin bilgi ve tavsiyeler benim ve bir çok mağdur arkadaşın işine yarayacak çok değerli bilgiler.

    Bizde inşallah bu beladan kutuluruz. Halen karar bekliyoruz, hayırlısı bakalım.
  • -MaTRaX - kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam inşallah alır ve kurtulursunuz bu stresten . Süreç uzun olsa da ugraşınca oluyor. Kimsenin gözü resmiyetten korkmasın ve peşini bırakmasın diye açtım konuyu. Herkes sizler gibi konunun üzerine gidip hakkını arasa firmalar bu konularda daha dikkatli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kliksa'dan 2 LG G3 telefon almıştım. Yaklaşık 8 ay önce bende olan LG G3 telefonu arızasından dolayı Fonotel' göndermiştim. 45 iş günü içerisinde tamir etmediklerinden THH verdim. Akabinde önce Fonotel'e akabinde Teknosa'ya başvurdum. THH başvuruda hasım olarak Fonotel'i gösterdiğim için Teknosa ödeme yapmak istemedi. Ancak hem yetkili servis hem de satışı yapan firma üründen müteselsilen sorumlu olduğu için Teknosa'ya evrakları gönderdim. Ödemeye yanaşmadılar. Ben de icraya verdim. Yaklaşık 1 hafta içerisinde hesabıma yatırdılar.

    Ancak şimdi de diğer LG G3 telefonum arıza yaptı. Yine Fonotel ile iletişime geçmeye çalıştım. Ancak Fonotel hem web sitesini kapatmış hem de iletişim telefonlarına cevap vermiyor. Forumdan anladığım kadarıyla firma da batmış.

    Bu durumda Teknosa'ya ihtar çekilip akabinde gelen cevaba göre THH başvurulması mı gerekiyor? Çünkü yetkili servis de artık yok. Oradan olumsuz cevap geldiğinde THH ye başvuruyorduk.

    Bu konuda ilerleme kateden varsa bilgilendirirse sevinirim. Muhtemelen yine 6,7 aylık bir hukuki süreç beni bekliyor ancak en azından nasıl başlayacağımı öğrenirim?

    Teşekkürler.




  • narkot-x N kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin fonotel ile işiniz olmaz artık firma battiysa satılan ürün de garantili olduğu için satan firma bundan sorumludur. Zaten para iadesinden Kliksa yani Teknosa sorumlu. THH başvurun ve garantör firmanın battığını söyleyin . Paranızı Kliksadan isteyin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa web sitesi üzerinden mail atmıştım. Bugün dönüş yaptılar. Onlar da Fonotel'in kapandığını teyit ettiler. Hukuksal olarak gerekeni yapabilirsiniz dediler.
    Yarın Tüketici Hakem Heyetine başvurucam.
    Bakalım Teknosa'dan talep edicem daha sonra.
  • Bugün Thh'ye başvuruda bulundum. Bakalım ne sürede sonuçlanacak...4 5 ay fark etmez sonuna kadar kovalıcam süreci.
  • Evet forumdaşlar. LG G4 cihazımın arızasından dolayı (ghost screen) 3 eylül den beridir delta servis ve idel seçim mağduriyetim bugün son buldu. thh ye başvurup haklı bulunmam dolayısıyla pazartesi günü ideal seçim tarafından arandım ve adıma ait bir iban numarası istediler para iadesi yapmak için. bugün de iade işlemi yapılmıştır diye arayıp bilgi verdiler. Uzun bir süre bekledim ama beklediğimne değdi diyebilirim :) thh ye şikayet yaptıktan sonra ekim ayında TÜRKİYE GARANTİLİ SONY XPERİA Z5 aldım ve iyiki de almışım. LG G4 güzel telefondu ama bazı kronik sorunlar yüzünden soğuttu beni. Bie daha ithalatçı garantili ne bir ürün alırım ne de tavsiye ederim.
  • exorcist26 E kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim hakkınızı aradığınız için.

    Emeğe saygı
  • Hocam bravo.tüm tüketicilere örnek oldunuz.teşekkür ederim size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumun bataryası çabuk bitiyor diye bende telefonu fonotel e gönderecektim ki burdaki yazıları okudum. Teknosa yı aradım ama onlarda birşey yapamayacaklarını söylediler. Bakalım bende thh e sürecine girmeye hazırlanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç saat ekran sureniz oluyor . G4 genel olarak zaten batarya konusunda tatminkar bir telefon değil . Bu konuda THH olumsuz karar verebilir eğer çok uçlarda değilse değerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exorcist26 E kullanıcısına yanıt
    Yok benim telefon note 4. 2.5 saati göremiyorum. Kronik batarya sorunu var zaten note 4 lerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt
    Evet cidden azmis . İnşallah amacınıza ulaşırsınız .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamu spotu olarak yayıldı neredeyse g3 g4 almayın diye halen alan var ne yazıkki teknosa ve kliksa da ayrıyeten pişmanlıktır geçen yaz teknosa indiriminde 300 tl teşhir gördüğüm halde almamıştım g4 ü parayı neden çöpe atmak varken g4 e vereyim kendimi kanser edeyim ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim G4 de bu gece patladı. Forumlarda yazanları okuyunca moralim bozuldu.

    İlk sorum; Fonotel kapandığına göre telefonu nereye göndermem lazım? Direkt herhangi bir Teknosa mağazasına bırakabiliyor muyuz? Ayrıca 20 iş günü ne zaman başlar (telefonu bıraktığımızda mı, yoksa servise ulaştığında mı)?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.