Şimdi Ara

Linea 1.3 Multijet Triger Zincir Değişimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
48.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    2008 1,3 Multijet Linea Sahibiyim

    Aracım An İtibariyle 106.000 Km Ulaştı

    Aracımdan Memnunum Ama Uzun Yıllar Binebilmek Adına Geniş Kapsamlı Bir Bakıma Yaptırayım Dedim Ama Triger Zinciri Çok Kafamı Karıştırdı.


    Triger Zinciri Kaç Bin Km. Değişmesi Gerekir.. Asıl Merak Ettiğim Soru Bu.

    Yaptığım Araştırmalara Göre Kimisi 120.000:Km Diyor Kitapcık 160.000 Km Diyor, Kimiside Ses Yapmadığı Sürece 250.000 Km Kadar Yolu Var Diyor

    Bu Nedenle Kafam Çok Karıştı

    Multijet Kullanan Arkadaşlar Varsa, Araçlarında Zincir Değişimi Yaptılarsa Kaç Binde Değiştirdiklerini Ve Beni Bekleyen Ortalama Masrafın Nakadar Olacağını Değişmesi Gereken Parçalar Hakkında Bilgileri Varsa Bilgi Verirlerse Çok Sevinirim.

    Bu Arada Arabamın Kayışlarıda Değişmesi Gerekiyormuş, Gergi Bilyası Ve Kayışlar Varmış Kaçtane Kayış Var Onuda Bilmiyorum

    Dahası Değişmesi Gerekiyorsa Orjinalini Alın Diyorlar Parçaların Özellikle Zincirin, Peki Fiyatın Orjinal Yedek Parçası Nedir Oparmı Lanciamı ?

    Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Eşya Servisi -- 25 Aralık 2013; 11:28:12 >







  • Beyaz Eşya Servisi kullanıcısına yanıt
    merhabalar, sorunun yanıtı için değilde 2008 1.3 multijet linea hakkında bana geniş bir bilgi verebilirmisin ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-dizel-linea-137363630/detay/ mesela bu ilandaki araçla ciddi ciddi ilgileniyorum neyine dikkat etmeliyim gösterirken? şimdiden tşkler
  • devam kitapçıkta ne yazıyorsa odur. zaten kolay kolay kopmaz zincir. inceden ses yapmaya başladığında değiştirirsiniz

    kazasız belasız.
  • Energetic kullanıcısına yanıt
    kısmet inşş kopmaz :) zaten maddi olarak sıkıntıdayım hepsini birden yaptırmak baya yüklü olacak ama insan korkmuyorda değil.
  • Beyaz Eşya Servisi kullanıcısına yanıt
    taksici esnafına sorabilirsiniz aslında bu meseleyi en içli dışlı onlar bilir. doblo, fiorino, linea, albea mjet taksiler çokça var.
  • Zincir eskimeye başladımı şıkırtı yapmaya başlıyor. Ustanızın veya servisin görüşünü alın yinede.
  • bende sorduğunla alakalı olarak yeni konu açtım ama belki bakmazsın diye sana da yazayim.

    aracım 98 binde ve gayet bakımlı. 4 gün önce yolda trigerim koptu. Bahsedilen o şıkırtı sesini duyduktan sonra 40 km gitmemişimdir. 1500 lira kadar masraf çıkarttı halada çıkacak gibi görünüyor. Servise sordum değişim için 120 bin dedi. Taksiciyle konuştum 80 binde değişmesi gerekiyo ama ben 170 binde değiştirdim dedi. Yani net bişey yok bu konuda. Önemli olan yolda kalmamaksa çokta gecikmeni tavsiye etmem.

    Ben bizzat yaşadım senin sorduğun soruyu. İşim dolayısıyla ustanın başında duramıyorum ama neler çıkarttığını ve neden çıkarttığını öğrencem. Hatta değişen parçaları isticem. Duruma göre kısmet olursa daha detaylı bilgi vermeye çalışırım.
  • Arkadaslar iyi gunler size dogru bilgiyi vermek isterim 1.3 multijetlerde hic belli olmaz ses yapmadan koptugunu gordum yetkili servisler 200 bin km diyo normal tamirciler 150 bin km der bunun en garantisi 100 bin km de degismenizdir zaten okadar pahali bi set degil isciligi biraz zor okadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zinciri ses gelmeye başldığında değiştirin ama bilye ve kayışı ihmal etmeyin
  • Aracım 110 binde 2006 FIAT albea. Sağlık problemlerim olduğu için ve sıkıntı yaşamamak için triger değiştiriyorum. Debriyaj balatasıda değişecek. 1400 TL vereceğim hepsine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 100 binde değiştirdim. ses yapmaya başlamıştı. aşırı pahalı bir şey değil. ben zincir + filtre seti + yağ + işçilik için 800tl - 1000tl arası bir şey ödedim. eskişehir sanayide. istersen parçalarını ucuzundan seçip fiyatı düşürebilirsin ama zinciri söküp takmak için motoru indirmek gerekiyor buna da işçilik alıyorlar onu düşüremiyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.