Şimdi Ara

The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
11
Favori
11.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]


    BAŞLIK: The Lords of the Fallen

    TÜR: Aksiyon, Macera, RYO

    GELİŞTİRİCİ: HEXWORKS

    YAYINCI: CI Games

    SERİ: Lords of the Fallen

    DİLLER: 11 dil (Türkçe Yok)

    ÇIKIŞ TARİHİ: 2023


    The Lords of the Fallen, orijinal oyunun beş katından daha büyük, birbiriyle bağlantılı alemlerden oluşan muazzam bir evrende geçen bütünüyle yeni bir macera rol yapma oyunu.


    Ağır bir zorbalık ve zulüm çağının ardından kötücül Tanrı Adyr mağlup edilmişti. Fakat, tanrı bu... sonsuza dek ölüp gitmiyor. Aradan milyar yıl geçtikten sonra, şimdi Adyr düştüğü yerden kalkıyor... Efsanevi Kara Şövalyeler tarikatının bir mensubu olarak yaşayanlar ve ölüler diyarları arasında gidip gelerek savaşacaksın. Oyun, derin ve sürükleyici bir hikaye eşliğinde müthiş boss savaşları ile hızlı ve zorlu karşılaşmalar sunuyor. Sen hangisini yazacaksın, ışığın destanını mı yoksa karanlığınkini mi?


    Umut cürettir.


    İç içe geçmiş muazzam dünyalar

    Adyr'e karşı mücadelede iki paralel dünya arasında yolculuk et. Canlılar aleminde müthiş mücadelelere gir, ölüler aleminin kabuslu kasvetinde eşi benzeri görülmemiş bir dehşetle yüzleş.


    Kendi efsaneni yarat

    Karakterinin görünümünü özelleştirmek için çok çeşitli görsel seçenekleri kullanabilir, dokuz karakter sınıfından birini seçebilirsin. Hangisini seçersen seç, karakterinin istatistiklerini, silahlarını, zırhını ve büyü yeteneklerini yükselterek kendi oyun stiline göre özelleştirebilirsin.


    Hızlı, zorlu, akıcı bir taktik mücadele

    Burada sadece taktik mücadelenin esaslarını ve inceliklerini iyi öğrenenler hayatta kalabilir. Yüzlerce emsalsiz silahtan istediğini seçebilir veya metal yerine büyü kullanarak müthiş esrarengiz hamleler yapabilirsin.


    Çevrimiçi çok oyunculu modda omuz omuza ya da karşı karşıya

    Kapsamlı tek oyuncu mücadelesini tek başına deneyimle ya da çevrimiçi koop modda ikinci bir oyuncu davet ederek macerayı birlikte yaşa. Ama ne yaparsan yap, uyanık ol. Başka alemlerden savaşçılar da her taşın altında, her köşe başında.


    Müthiş bir güç avuçlarının içinde

    Elindeki fener iki dünya arasında gidip gelmene imkan veriyor. Bu kara büyüyü kullanarak bilinmeyen yerlere ulaşabilir, efsanevi hazineler keşfedebilir, hatta düşmanın ruhunu ele geçirebilirsin.


    Ölümlerden dön

    Yaşayanlar aleminde öldükten sonra ölüler aleminde diriliyorsun. Cehennemi mekan tutmuş iblisler üzerine üşüşürken hayata dönmek için son bir şansın var.


    Temel özellikleri:


    İki muazzam paralel dünya, canlılar ve ölüler alemleri

    Hızlı, akıcı ve zorlu bir taktik savaş sistemi

    Dehşetli büyü saldırıları ve karakter takviyeleri

    Çevrimiçi çok oyunculu modda bu muazzam dünyayı arkadaşlarınla keşfet

    Her iki alemde çok çeşitli yaratıklar, uzattıkları el dost mu düşman mı bilinmez

    Karakterini tümüyle özeliştirip eşsiz bir kahraman yarat

    Şövayle, Haydut ve Ateş Çırağı da dahil 9 farklı karakter sınıfından istediğini seç


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]
    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]
    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]
    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]
    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]
    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]


    DUYURU FRAGMANI


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]PlayStationyoutube
    Wishlist The Lords of the Fallen on PlayStation 5 - https://store.playstation.com/en-gb/concept/10002848 A vast world awaits in all-new, dark fantasy action-RPG, The Lords of the Fallen. As one of the fabled Dark Crusaders, embark on an epic quest to overthrow Adyr, the demon God. #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=MEhzGQfRyBI


    OYNANIŞ TANITIM FRAGMANI


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]PlayStationyoutube
    Wishlist The Lords of the Fallen on PS5 https://store.playstation.com/concept/10002848 A vast world awaits in all-new, dark fantasy action-RPG, The Lords of the Fallen. As one of the fabled Dark Crusaders, embark on an epic quest to overthrow Adyr, the demon God. #ps5games #ps5 Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=Q-t6RifvT6k&t=26s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 24 Şubat 2023; 15:34:53 >







  • 3-4 Saat kadar oynadım, her köşeye bakmaya çalıştım, ilk Boss'u da uzun süre uğraşıp geçemeyince dinlenmeye bıraktım. Sınıfım Orion Preacher.


    Genel olarak ilk Boss'a gelene kadar hiç zorlanmadım ama Boss'a bir kere öldükten sonra kapıda beliren Beckon yardımı ile bile en fazla %25'e indirebildim, gidişata göre ilk Boss fazla güçlü geldi mage karakter için. Yanına yaklaşmak da pek mümkün değil, Malenia'dan hallice bir Boss olmuş.


    Yarın da Multiplayer'dan birilerini çağırmayı deneyeceğim.


    Hoşuma gitmeyenler Cutscene'lerde bir hız ve takılma sorunu var, dinlenme noktalarında da simsiyah bir load ekranı ve arada çıkmanıza rağmen 2. kez load etmesi gibi hatalar mevcut fakat oyun aksiyonu içinde bu tip bir bug/glitch vs. ile karşılaşmadım.


    Unreal Engine 5'i PS5 üzerinde daha iyi beklerdim, ışık yansıma alev detayları güçlü bir PC'ye göre sönük ve genel puslu filtre grafiksel görünümü etkiliyor, Performance modunda diğer tüm Motion Blur vs. kapattığımda sonuç daha iyi oldu.


    Oyunun hızı, etkisi, kombat, vuruş hissi o kadar da yabancı gelmedi, aksine özellikle Boss fight tam anlamıyla bir Fromsoftware havası verdi. Giriş sahnesi, Arena atmosferi, Boss kabiliyetleri, üzerinizdeki baskısı etkisi ile alışılmışın dışında bir farkı deneyimlemedim ki beklentim de bu yöndeydi.


    Kendi adıma ilk olarak yabancı güvendiğim isimlerin incelemelerini izleyip yüksek beklenti ile girdim oyuna. Bıraktıktan sonra da Emin Çıtak ne demiş diye bir açıp baktım ama tam olarak hepsinin ortasındayım.


    O yüzden başkası ne demiş kim kaç puan vermiş konusunda tabi ki harcanacak her para değerli ama bana göre Souls seven herkesin de açıp şans vermesi gereken bir oyun olmuş ki Metacritic puanları da sürekli yükselme eğiliminde.


    Keyifli oyunlar..

    İşten gelir gelmez indirip başladım oyuna, bence LoP ten çok daha iyi olmuş.Yazılan çizilen puanlara aldanmayıp soulslike seven biriyseniz mutlaka oynamanızı öneririm.

    Oyuna Dark Crusader sınıfı ile başladım ve 20. seviyeyim, str ve end dengeli verdim.Patternini öğrenince 2. deneme ilk bossu kestim az önce, bakalım heyecanla devam ediyorum, unutmadan söyleyeyim umbral kullanmayı unutmayın :)









    Edit: 2.boss'uda(Scourged Sister Delyth) kestim şimdi.Bu bossta başta aşağı inince sağdaki şeyi patlatmazsanız bossun canı gitmiyor, direk bununla uğraşmadan yukarıdaki alana çekerseniz canı normale dönüyor.
    Benim kumarım biter :)


    Bir oyun soulslike olup FS oyunu olmayacaksa tam da bu sekilde olmali dedigim bi oyun olmuş.Lies of P bunun yaninda halt etmiş bence.Ben oyunu dark souls benzettim(mimic bile var).Vurus hissi enfes, grafiklerde gayet yeterli ama daha ust düzeyde olsaymis keşke.Oyun bende 1-2 kere çöktü ama neredeyse kapandiysa actigimda karakterim biraktigim yerdeydi.

    Dark Crusader sınıfın standart silah ve kiyafetleriyle baslayip daha sonra kiyafetleri degistirdim. DC sinifinin standart kilici bir elde, diger elde balta olacak sekilde stance degise degise oynadim hep.Yerine göre silahlarimi bufflayarak ilerledim.Glaive türü silahlar ile melee oynamak sanirim zorlananlar icin daha kolay olacaktir.

    Ben oyunu herkese olmasada türü sevenlere tavsiye ederim, duz oyunculara sac bas yoldurabilir :)

    Fener mekaniğini beğendim adamlar souls like a bir yenilik getirmişler tebrik ediyorum. İlk başlarda biraz elin alışması gerekiyor. Ayrıca feneri kullanarak çok gizli yerlere gidilebiliyor ve oyun bunu size söylemiyor feneri kullanım sıklığınıza bağlı.


    Oyun oldukça başarılı ama ilerledikçe açılıyor oyunun ilk 3-4 saati tutorial gibi olmuş. Daha sonra hem atmosfer çok değişiyor hem de düşmanlar bayağı zorlaşıyor.


    Eleştiri olarak öbür dünyaya geçince hele ki tespit durumu kırmızı veya kırmızıya yaklaşınca çok fazla düşman geliyor. Sanki bir tık daha az olabilirmiş.

  • The Lords of the Fallen oynanış tanıtım fragmanı yayınlandı.



    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]GameSpotyoutube
    We get our first look at gameplay for The Lords of the Fallen, a new dark-fantasy action-RPG. The trailer is narrated by Milly Alcock, rising star of HBO fantasy series, House of the Dragon, and the trailer was captured fully in-game. Taking place over a thousand years after the events of the first game, The Lords of the Fallen will take players on an all-new epic adventure through a vast and sprawling world, split at its very core between the realm of the living and the dead. An expansive RPG experience, players will need to traverse between the two fully interconnected worlds, each offering its own unique pathways, side quests, NPCs, enemies and treasures. Lords of the Fallen is being made in Unreal Engine 5 andwill launch for PC, PlayStation 5 and Xbox Series X|S next year. #lordsofthefallen #thegameawards #gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=bBHX_6m1kd8
  • The Lords of the Fallen yeni fragmanı House of the Dragon yıldızı "Milly Alcock" tarafından seslendirildi.



    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]
  • The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]
    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]The Lords of the Fallentwitter
    “The rank of Holy Bulwark demands unequalled strength, unfaltering faith. The rare few that attain this righteous rank, take great pride in staunchly defending the Order and its beliefs, obliterating heresy wherever found.”
    https://twitter.com/lotfgame/status/1603789549544427526
  • lies of p ile birlikte bloodborne atmosferi yakalayabilecek bir oyun gibi duruyor. istek listeme ekledim.

  • EDGE dergisi yeni kapağında The Lords Of The Fallen'a yer veriyor.


    Oyundan yeni bilgiler;


    * İlk oyunla olan bağlantılar zayıf olacak.

    * PC ve konsollar arasında çapraz oyun olacak.

    * Eşli oyun sorunsuz olacak, böylece oyuncular istedikleri sürece bağlı kalacaklar. Eğer ölürseniz, bir arkadaşınız sizi diriltene kadar seyirci moduna geçeceksiniz.

    * Şu anda seçilebilecek 9 başlangıç ​​sınıfı var (bu sayı son sürümde değişebilir).

    * Oyun, Avrupa gotik korku - ortaçağ fantezisi ve kozmik korkunun bir karışımı olarak tasarlandı.


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]




  • Yeni Ekran Görüntüleri



    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]




  • Tasarım anlamında döktürmüşler yine, ilk oyun özellikle armor tasarımlarında türün en iyi oyunuydu.

  • SS'ler muhteşem.

  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

    çok güzel görünüyor. umarım ortaçağ atmosferi çok çok az olur. artık mide bulantısı geldi medieval den.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 31 Ocak 2023; 20:32:0 >
  • Bu sefer tam dark souls olmuş

  • İlk oyunu bitirmeme rağmen sevmemiştim ya umarım baya geliştirmişlerdir.

  • Lords of the Fallen - State of Unreal Technical Showcase Trailer GDC



    CI Gamesyoutube
    Wishlist Lords of the Fallen on PC, PS5 & Xbox Series X/S - https://lotfgame.info/wishlist-YT A vast world awaits in all-new, dark fantasy action-RPG, The Lords of the Fallen. As one of the fabled Dark Crusaders, embark on an epic quest to overthrow Adyr, the demon God. Facebook - https://www.facebook.com/lotfgame Twitter - https://twitter.com/lotfgame Instagram - https://www.instagram.com/lotfgame/ Steam - https://store.steampowered.com/app/1501750/The_Lords_of_the_Fallen/
    https://www.youtube.com/watch?v=SbsIo-5mY0g
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

    Efsane görünüyor.

  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam umarım bu sefer istedikleri düzeyde olmuştur firmanında. Önceki oyunda oldukça eksikleri vardı şimdi onları da ele almışlar gibi görünüyor. Unreal Engine 5 ile de bunu üst seviyeye taşıdıkları görülüyor. :)

  • inanılmaz detaylı gözüküyor. umarım oynanış kısmıda böyle iyi olur.

  • Yeni ss'ler yayınlandı.


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]


    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]




  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt

    adamlar resmen siz bloodborne 2 yi yapmazsanız biz yaparız demiş  

  • Master Willem kullanıcısına yanıt

    Valla herşey çok iyi görünüyor güzel bir oyun gelecek gibi The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ] 

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.