Şimdi Ara

The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
11
Favori
11.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyunu bitirdim. Çok keyif aldığım için benden sonra başlayacak arkadaşlara bir kaç satır karalamak isterim:

    souls türünü seviyorsanız, kaçırmadan oynanır. türe aşina değilseniz kesinlikle uzak durun.

    Dünyası çoook büyük. Bağlantılar, mekan tasarımları, shortcutlardan belli, üzerinde çok çalışılmış. Oynanışı Keyif veriyor. Bununla beraber; bonfire mekaniği, mesafelerin çok uzun oluşu, oyunun sizi yönlendirmemesi, çok fazla kaybolmuşluk hissi yaratıyor. soulslike oyunlarda sabır çok önemli. yarıda bırakan çok oyuncu olduğunu tahmin ediyorum.

    Son olarak; oyunun ilk bossu bana göre oyunun en zor bossuydu. en çok onda zorlandım. ilk bossa bakarak gözünüz korkmasın. Oyunun devamı ve tamamlaması kolay.


    Yılın en güzel 5 oyundan biri olma şansı, nasıl kaçırılır buna güzel bir örnek olmuş. Oyun yapım firmalarında ders olarak okutulabilir. Çok daha iyi yerlerde olabilirmiş. LotF1'e göre fersah fersah yol kat etmişler. Umarım güzel bir yapım gelir.


    Oyunun bazı bölgelerinde ciddi drop yaşıyorsunuz. 4090 ekran kartıyla çok üzülmedim ama takıntınız varsa; uzak durun derim.





  • Oyunun yaşattığı kaybolmuşluk hissini ben kötü manada değil de iyi manada yaşadım. Bu sayede keşfetmek daha eğlenceli hale geliyor. Umbral dünyasındaysanız da bonfire bulana kadar gerdikçe geriyor oyun. Oyunun ilk bossu bence de en zor bosslardan birisi ve umbral endinge giderseniz son boss size güzel bir sürpriz yapıyor. İlk bossta ölüp bırakmayın derim bu arada. Biraz kasarsanız her türlü geçiyorsunuz eninde sonunda. İkincil olarak boss göstere göstere vuruyor başta, bu da parry yapmanızı kolaylaştırıyor. Lies of P gibi bu oyun da benim için en üst sıradaki yerini aldı. İlerde birkaç kez daha diğer sonlar için bitiririm gibi geliyor.

    Ek olarak oyunu oynamam ramazana denk geldi. Bir yandan farm yapıp bir yandan youtubedan bir şeyler dinlemek hem keyifli oluyordu hem de güzel zaman geçirtiyordu.🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar gizli sona oyunun en zor boss'unu koymuş Ben bunu bir de NG+2'de geçmek zorunda kaldım. Oyunu bitirince sıfırlansın mı yoksa NG+ mı diye sorduğunda ben sınırlanmasını toplanan her şeyin sınırlanması sandığım için hep NG+ yaptım normalde kolayca kesilebilecek boss'lar işkenceye dönüşüyor ben ettim siz etmeyin umbral ending boss'unu kesmem 20 dakika sürmüştür bu arada.

    Diğer bir sonu görebilmek için özellikle bir npc var onun görevini yapmak şart ki bunun için de rehber kullanmak gerekiyor. Hiç biri sabit kalmıyor siz ilerledikçe onlar da sonraki bölgeye hareket ediyor. Ben platinlemek için oynadığım için tek bir npc yüzünden en baştan oynamak zorunda kalmıştım. Çünkü onunla etkileşime geçmeden başka bir bölgeye geçerseniz o npc kitleniyor gibi gibi yorucu pek çok element var. Item drop rate oranının çok çok düşük olması da beni bir başka yoran unsur. Platin için her şeyi toplamanı istiyor kabus gibiydi

    Dünyası da haddinden fazla geniş bana sorarsanız. NG+'da bile nereye gideceğimi karıştırdığım zamanlar oluyordu ama her şeye rağmen 215 saatimi gömdüğüm ve her saniyesinden keyif aldığım benim için GOTY adayı bir oyun.

    Bu ve Remnant 2 bence geçen yıl en hakkı yenen oyunlardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lords of the Fallen - Version 1.5: Master of Fate Update | PS5 Games



    PlayStationyoutube
    Lords of the Fallen is available now on PlayStation 5 - https://www.playstation.com/games/lords-of-the-fallen A vast world awaits in all-new, dark fantasy action-RPG, Lords of the Fallen. As one of the fabled Dark Crusaders, embark on an epic quest to overthrow Adyr, the demon God. #ps5 #ps5games #lordsofthefallen2023 Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=hwQf6nbVq58
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.