Şimdi Ara

The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
11
Favori
11.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Bana 2. Geldiğinde bir vuruşta %1 canını bile götüremiyordum. O şekilde kestiyseniz helal olsun hocam 😃

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • veterangamer kullanıcısına yanıt

    NG+'da açılan gizli sınıflardan mı bahsediyorsunuz? Onları merak ediyorum ben de.

  • taskonamco kullanıcısına yanıt
    Hareketleri basit aslında hocam. Evet sağlam vuruyor ama dodgelaması kolay. Tek seferde kesmedim ben de. Öldükçe save yedeğiyle devam ettim. 7-8 denemede geçtim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada güncellemeden sonra this door do not budge tarzı hatalar alan var mı? Bug olmuş ilerleyemiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man 2, Alan Wake II falan bitirelim de o sırada bir arkadaş da rehber yaparsa oyuna geri dönmek istiyorum.

  • bynedim kullanıcısına yanıt

    Evet 23 level karakter açılıyor tabi level yüksek olduğundan oyuna op olarak başlıyorsunuz. Güzel olmuş iyi düşünmüşler bu hediye işini adamlar.

  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

    Hangi noktadaydınız?


    Bu tip açılamayan kapılar olduğunda önce Umbral'a geçip belli bölümleri patlatmanız gerekebiliyor. Denemediyseniz kapı önündeyken umbral'a geçmeden önce bir etrafı lamba ile kontrol edebilirsiniz.


    Gerçi bu tip durumlarda Umbral progresinizi engelliyor tarzında bir yazı çıkıyor altta.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 25 Ekim 2023; 16:16:21 >
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Buldum hocam. Upper Calrath'ta Lightreaper'la karşılaşılan bölgede yerde genişçe bir mazgal var, içinde umbral varlığı var onun bağlantısını kesmek gerekiyormuş. Onun için de Upper Calrath'a Skyrest'in ters tarafından çıkmak gerekiyormuş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

    Tamamdır.


    Ben o bölgeden geçtim temizledim her yeri, meydan tam bir Boss arenasıydı ama Lightreaper gelmedi, bomboş gidip ışığı yaktım. Sonra tersten küçük kapıyı açarak Skyrest'e çıktım.


    Biriki bölgem daha var, onları da temizleyip sonra tekrar Skyrest'ten o alana geçeceğim bakalım tam anlamadım durumu.

  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Side questlerde ne durumdasın hocam? Mesela Kulajin'i tüm büyük boss fight'larda çağırmak ve Skyrest'e dönünce ödemesini yapmak gerekiyormuş. Byron ve birkaç karakterin görevi daha var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

    Kukajin'i bir Boss fight'ta kullandım, dönüşte benden 6.000 istedi, sonrasında tekrar kullanmadım :)


    Merkezde bir de tutsak var konuşamayan, onu da serbest bıraktım, Pieta ile dövüştüğümüz yerin girişine gitti. Sonra ona da devam etmedim. Arada denk geldiklerimi yapmaya çalışıyorum ama çok da takip ettiğim söylenemez.


    Kukajin yalnız diğer Beckon'lara göre baya uzun dayanıyor. Bu Crow Boss'unu onun sayesinde geçtim.

  • Epey yordu ama bitti sonunda. Tüm beaconları aktif ettim ve son ve kolay bir Boss savaşıyla oyunu noktaladım. Oyunun grafikleri ve optimizasyonu leş gibi. Ama yaratılan evren ve level dizayn nefisti. Boss'lar Lies of P'ye nazaran çok daha kolaydı ama mob'lar, tuzaklar ve bir düzene bağlı olmayan level dizayn çok yordu oyun boyunca. Pieta kılıcı +5, Bloody Glory +10 ve Chalice Abbess +10 ile Radiance ağırlıklı ilerledim. Büyülerim de Orius Judgement, (Şimşek çaktırıyor efsane bir büyü) , Radiant weapon (Silahı holy ile kuvvetlendiyor) kullandım. Postür hasarı veren kolye, Holy damage veren ve yük taşıma fazlası veren yüzükleri de kullanıp zırhı da Boss'lara göre değiştirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun, ben de 45. saat civarındayım ama Wiki'ye göre oyun sonundan önce 5 bölgem daha var tamamlanmamış. Adım atmadık yer, açılmamış kapı bırakmadım şu ana kadar. Level 100'ü de dün gördüm o yüzden.


    Bir 20 saat daha devam eder fakat oyun sürdükçe daha çok keyif alıyorum. Yine de yavaş yavaş sonuna gelmem lazım artık.


    Bahsettiğiniz ''Orius Judgement''ı araştırdım henüz açmadığım bir bölgedeymiş, ben de Radiance ve STR ortak gidiyorum ama Radiance büyüleri pek beklediğim sıklıkta gelmedi. Pieta'nın rememberance'ından aldığım büyü çok etkili. Arka arkaya 4-5 kez atıp sonrasında rahat geçtiğim Boss bile oldu. Sadece çok fazla Mana tüketiyor.

  • bynedim kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam. Ben guide takip etmeden ilerledim, sonlara doğru beynim yandı artık ilerleme rotasına bakayım dedim o şekilde bitirdim. Çünkü çok karışık ilerlemişim ve oyun dünyası muazzam büyük olunca bazı unuttuğum yerlere tekrar döndüm.


    Mesela oyunun sonları olarak gösterilen Penance Tower ve Judge Cleric boss'unu oyunun başlarında halletimişim. O yüzden o iki bölge ve boss zorladı baya.


    Lightreaper ilkinde öldüremedim birden karşıma çıktı hazırlıksız yakalandım ama ikinci geldiği yerde zaten öldürene kadar kapışıyorsunuz orada affetmedim :) Son kale bölümündeki moblar da çok zorladı, bölgeyi keşfetmek saatlerimi aldı bölgenin boss'u iki denemede :)


    Çok stres yaptırdı ama bir o kadar da keyif verdi oyun. Yalnız performans modunda bile gözlerimi kanattı. Kaç kez fps droplar yüzünden bazı platform yerlerinde atlayıp zıplarken düşüp öldüm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 25 Ekim 2023; 21:5:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Kaç saat sürdü hocam? Coop'ta 2 tane glitch var bu arada. Birinde level sıfırlama itemini katıldığınız bir coop'ta kullanırsanız yetenekleriniz sıfırlanmadan 2 katına çıkıyor. Benim bir arkadaşım böyle 260 level oldu

    Diğerinde de kullanınca ruh kazandıran kuru kafaları yere atıp arkadaşınız aldığında eski save'i yükleyip tekrar copp'ta bir araya geldiğinizde kuru kafaları geri alıp 2 kat hızlı gelişebiliyorsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

    Dikkat etmedim hiç hocam ama epey sürdü. 10 günlüğüne kiralamıştım, 1-2 gün de uzadı hatta. Düzenli olarak 4-5 saat bazen daha fazla oynamışımdır. Red Reaper farm yaptım bende bir süre, sonra zaten her öldüğünde 1500-2000 arası vigor vermeye başlayınca sıkıldım bıraktım. Şimdi de patch almış zaten. Dark Souls 2'de vardı ve 3 de sanki item duplicate glitch. Aynı mantık :) Bende plus olmadığı için co-op oynamadım, olsa yapardım bende :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 25 Ekim 2023; 23:7:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Reaper farm'ını keşfettiğim gün patch geldi :) O yüzden hiç faydalanamadım ama aynı Bellroom Vestige'inde zaten bildiğimiz uçurum farm'ı mevcut. 15 sn'de bir 700 civarı Vigor veriyor.


    Arada mana stone için ihtiyaç duyarsam kullanıyorum. Fromsoftware işlerindeki gibi mana için de Flask olmaması, büyü ağırlıklı gidecekleri zorlayabilir. Neyse ki bol bol Manastone düşüyor veya Blacksmith'den satın alabiliyorsunuz.

  • 80 saatte bitti. Şimdi platin zamanı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah allah oyun ilk çıktığında herkes gömüyordu bi girip bakayım dedim patch ten sonra ne oldu diye herkes övmeye başlamış. Patch ten sonra mı düzeldi yoksa oyun zaten güzel mi anlayamadım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.