Şimdi Ara

The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
11
Favori
11.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aksiyonu ve görselleri baya iyi duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iddialı bir oyun geliyor, her gelen gameplay videosunda da üzerine katıyorlar. Elimize almadan tam olarak bilemeyeceğiz ama The Lords of the Fallen baya umut veriyor.

  • Oyun zam yemiş iyiki zamanında onsiparis yaptik

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oo güzel zam yemiş geçen ay ön sipariş vermiştim şükür ettim 😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk oyun güzeldi aslında. Şimdi tam soullaşmış. Canavar tasarımları hele...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt

    799 tl çok diyordum deluxe edition için iyiki almışız zamanında 1500 tl den iyidir ağlanacak halimize gülüyoruz artık The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ] 

  • buarada deluxe edition içindeki Dark Crusader zırhı güzel gözüküyor




    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]
  • Lords of the Fallen - Overview Trailer | PS5 Games



    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]PlayStationyoutube
    Pre-order Lords of the Fallen on PS5: www.playstation.com/games/lords-of-the-fallen/ A vast world awaits in all-new, dark fantasy action-RPG, Lords of the Fallen. As one of the fabled Dark Crusaders, embark on an epic quest to overthrow Adyr, the demon God. #ps5 #ps5games Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=25OrEKfal0U
  • çok iyi bir oyun geliyor

  • Pre Order'ı geçmiştim. Umarım patlamaz da en az Lies of P kadar başarılı olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 28 Eylül 2023; 18:39:57 >
  • Lies of p denen oyundaki gibi utanmadan asset'lere kadar çalmak yerine Souls'dan sadece ilham aldıkları için kutluyoruz. Unreal 5'in en iyi kullanımlarından biri olması ayrı güzel.


    Merakla bekliyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 29 Eylül 2023; 13:11:8 >
  • lies of p mükemmel bir oyun bence. çalma falan demek doğru olmaz. ozaman soulslike türünde oyun çıkmasın hepsi çalma olur. Bu oyunda da o olacak illaki. Zaten çalma falan olsa birçok incelemede bu belirtilirdi.

  • console-master kullanıcısına yanıt

    İlham almak, benzemekle yoldaki kaldırımdan, aynı yönde vuran ışıklandırma tonuna kadar kopyalamak arasında fark var. Orada bilerek ''Asset'ler'' diye belirttim. Dolayısıyla ben aynı düşünmüyorum, lies of p denen oyun bilhassa level design konusunda Bloodborne'dan direkt çalan bir oyun. Lords of the Fallen ise normal bir Souls-like.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 29 Eylül 2023; 13:55:28 >
  • Lords of the Fallen sürükleyici PS5 özelliklerinden nasıl yararlanıyor, 13 Ekim'de çıkıyor.



    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]

    DualSense kablosuz kontrol cihazı, yıkıcı yeni aksiyon-RPG'nin iki diyarında da kullanılabiliyor.


    Selamlar Lampbearer. Önümüzdeki Cuma, 13 Ekim'de Hexworks'teki ilk oyunumuz Lords of the Fallen'ın lansmanı yapılacak ve umarız son üç yılımızı dikkatle ve özenle hazırladığımız epik ve korkunç dünyada harika vakit geçirirsiniz. Lords of the Fallen, Unreal Engine 5 kullanılarak geliştirilen ilk aksiyon-RPG'dir ve PlayStation 5'in gücü ve DualSense kontrol cihazının benzersiz özellikleriyle birleştiğinde, benzeri olmayan sürükleyici bir deneyim sunar.


    Lords of the Fallen, harap olmuş Mournstead topraklarında geçen kışkırtıcı bir karanlık fantezi ve iblis tanrı Adyr'in dünyadan kovulmasından bin yıl sonra geçiyor. Ama elbette kötülük asla tam anlamıyla ölmez. Şimdi, yayılan bir yozlaşma onun korkunç geri dönüşünü müjdeliyor ve Karanlık Haçlı mantosunu üstlenmek, Adyr'in kölelerinin üstesinden gelmek ve onu bir kez daha kovmak oyunculara kalmış. Bu zorlu görevi başarmalarına yardımcı olmak için güçlü ve doğaüstü bir lambanın enerjisini kullanacaklar; bu, oyuncuların Axion'dan (yaşayanların acımasız diyarı) Umbral'a (ölülerin kabus dolu diyarı) sorunsuz bir şekilde ve gerçek zamanlı olarak geçiş yapmalarını sağlayan tanrısal güce sahip bir eşya.



    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]

    PlayStation 5'te, ultra hızlı SSD sayesinde iki dünya arasında sorunsuz geçiş vizyonumuzu gerçekleştirebileceğimizi biliyorduk, ancak DualSense'in getirdiği benzersiz özellikleri kullanarak oyuncular için zengin ve sürükleyici deneyimi daha da geliştirmek istedik. DualSense kablosuz kontrol cihazının uyarlanabilir tetikleyicileri bize her silah grubunun farklı hissettirmesi için bir fırsat sundu ve tetik çekişinde farklı direnç seviyeleri ayarlayarak oyunculara içgüdüsel geri bildirim vererek silahı neredeyse kendi ellerinde hissetmelerini sağladı. Örneğin, hafif silahlar ve tatar yayları daha düşük bir dirence sahipken, orta ve ağır silahlar giderek daha güçlü bir kullanım hissi veriyor. Yaylar tetikte daha da yüksek bir dirence sahiptir ve ilerideki hedeflenen dehşete doğru bir ok fırlatmadan önce ipi geri çekme hissini kopyalar.


    DualSense kablosuz kumanda ile ağır yüklü saldırıları kullanan oyuncular, bu yükü parmak uçlarında hissedecekler; tetiğin çoğu tamamen geri çekildiğinde, saldırı tamamen serbest bırakılmaya hazır olana kadar duracak. Ancak o zaman oyuncular tetiği sonuna kadar geri çekebilecek ve saldırıyı yıkıcı bir etki yaratacak şekilde gerçekleştirebilecek.


    Dokunsal geri bildirim, oyuncuların her hafif ve ağır saldırıyı hissetmelerini sağlayan çok önemli bir araçtır. Oyuncuların Dark Crusader'larının düşmanlardan veya düşme hasarından ne zaman darbe aldığını tam olarak bilmelerini sağladık. Ayrıca ilk öldürüldüklerinde Axiom'dan Umbral'a geçişi hissedecekler ve kükreyen boss'ların yıkıcı rezonansını deneyimleyecekler. Her zaman düşünceli kahramanın sağ elinde sıkıca tutulan doğaüstü Umbral lamba, Mournstead'deki çeşitli sıcak noktalara yaklaştığında DualSense'in sağ tarafının hafifçe gürlemesine de neden olacak.



    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]

    Tabii ki DualSense kablosuz kontrol cihazı ile yaratabildiğimiz ve geliştirebildiğimiz sadece Lords of the Fallen hissi değil... aynı zamanda ek bir ses katmanı. Oyuncuların oyun sırasında karşılaştıkları tehlikeli yolculuk sadece PS5'in tam 3D ses özellikleriyle değil, aynı zamanda Dark Crusader'ın attığı her adımın duyulmasıyla kontrol cihazının hoparlöründen de duyulabiliyor. Oyuncular düşmanlarını vurmak için bir silah kullandıklarında - ister yüzlerce yakın dövüş veya menzilli silahtan biri isterse birçok büyü olsun - benzersiz sesleri de kontrol cihazının hoparlöründen duyuluyor.


    Ve son olarak, DualSense kablosuz kontrol cihazının hoparlörü, gizemli Umbral lambanın kendisinden yayılan sesler için bir araçtır. Oyunun hemen başında artık Karanlık-Haçlı olan kişi tarafından toplanan bu dünya dışı, doğaüstü kalıntı, farklı olaylar gerçekleşirken oyunculara fısıldıyor: oyun dünyasındaki Umbral ilgi noktalarına yaklaşmaktan, lambanın Soul Flay mekaniğini kullanarak düşmanların bedenlerinden ruhlarını sökmek için kullanılmasına ve daha fazlasına kadar.



    The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ]

    Lords of the Fallen'ın zengin ve etkileyici ses tasarımıyla birlikte bu ses detayları tüm işitsel deneyime ek bir derinlik katıyor, böylece Axiom ve Umbral'da ilerlerken oyuncuların karşılaştığı ürkütücü görevler asla uzakta görünmüyor.


    Lords of the Fallen şimdi ön siparişe sunuldu ve 13 Ekim'de PlayStation 5'te çıkacak.


    Blog : https://blog.playstation.com/2023/10/06/how-lords-of-the-fallen-harnesses-immersive-ps5-features-out-oct-13




  • https://www.twitch.tv/elajjaz?sr=a

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volcy123 kullanıcısına yanıt
    Ne diyosun dostum, olmuş mu sence oyun? Fextralife inceleme videosunda baya etkilendiğini söyledi çeşitli konularda.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Must play diyorum hocam. İlk oyundan cok farkli bi sey var ortada.Ilk oyunda hareketler cok hantaldi bunda tam olmasi gerektigi gibi olmus, vurus hissiyatida guzel hissettiriyor saldirilari. Ne Thymesia gibi bombos ne de Lies of P gibi kopya bir oyun degil benim gordugum kadariyla.Fromsoftware kadar olmasada bence cok iyi sayilabilecek bir soulslike oyun olmuş. Lies of P nin aksine coop olmasida ayri bir artisi oyunun.Heyecanla bekliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volcy123 kullanıcısına yanıt
    Lies of P kopya olmasına rağmen ağzımın suyunu akıta akıta oynattı bana kendini. Bu oyun biraz daha kapsamlı ve geniş gibi duruyor. Denemek lazım gerçekten de ön sipariş veremedim fiyattan dolayı. Biraz normalleşsin mutlaka oynarım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lies of P’nin suyunu sıktıktan sonra sabırsızlıkla bekliyorum. Ancak düşman yoğunluğu abartılmış gibi görünüyor. Öyleki bölgeler arası koşmak bile oldukça zor gibi. Umarım bunu düzeltirler. LoP’de bu çok dengeli ve keyifliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.