Şimdi Ara

The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
11
Favori
11.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • trident02 kullanıcısına yanıt
    İlk oyunu oynamamış ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 13 Ekim 2023; 0:5:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3-4 Saat kadar oynadım, her köşeye bakmaya çalıştım, ilk Boss'u da uzun süre uğraşıp geçemeyince dinlenmeye bıraktım. Sınıfım Orion Preacher.


    Genel olarak ilk Boss'a gelene kadar hiç zorlanmadım ama Boss'a bir kere öldükten sonra kapıda beliren Beckon yardımı ile bile en fazla %25'e indirebildim, gidişata göre ilk Boss fazla güçlü geldi mage karakter için. Yanına yaklaşmak da pek mümkün değil, Malenia'dan hallice bir Boss olmuş.


    Yarın da Multiplayer'dan birilerini çağırmayı deneyeceğim.


    Hoşuma gitmeyenler Cutscene'lerde bir hız ve takılma sorunu var, dinlenme noktalarında da simsiyah bir load ekranı ve arada çıkmanıza rağmen 2. kez load etmesi gibi hatalar mevcut fakat oyun aksiyonu içinde bu tip bir bug/glitch vs. ile karşılaşmadım.


    Unreal Engine 5'i PS5 üzerinde daha iyi beklerdim, ışık yansıma alev detayları güçlü bir PC'ye göre sönük ve genel puslu filtre grafiksel görünümü etkiliyor, Performance modunda diğer tüm Motion Blur vs. kapattığımda sonuç daha iyi oldu.


    Oyunun hızı, etkisi, kombat, vuruş hissi o kadar da yabancı gelmedi, aksine özellikle Boss fight tam anlamıyla bir Fromsoftware havası verdi. Giriş sahnesi, Arena atmosferi, Boss kabiliyetleri, üzerinizdeki baskısı etkisi ile alışılmışın dışında bir farkı deneyimlemedim ki beklentim de bu yöndeydi.


    Kendi adıma ilk olarak yabancı güvendiğim isimlerin incelemelerini izleyip yüksek beklenti ile girdim oyuna. Bıraktıktan sonra da Emin Çıtak ne demiş diye bir açıp baktım ama tam olarak hepsinin ortasındayım.


    O yüzden başkası ne demiş kim kaç puan vermiş konusunda tabi ki harcanacak her para değerli ama bana göre Souls seven herkesin de açıp şans vermesi gereken bir oyun olmuş ki Metacritic puanları da sürekli yükselme eğiliminde.


    Keyifli oyunlar..





  • Souls fanı olmayan biri olarak karakter hareketleri hissiyatı soulslardan daha iyi bence, 30dk bakabildim çerezlik oyun bence diğer oyunları eritince başlarım buna.

  • emin çıtak kim beyler otorite mi. ? kendi fikirleriniz yorumlarınız olsun. dünkü bebe yutuburların fikirlerini mi kıyas alıyorsunuz siz

  • Co-op olayını çözen var mı acaba? Listeden arkadaşlarla birbirimize davet gönderdiğimizde davet artık geçerli değil gibi bir uyarı alıyoruz.

    Oyun baya sıkıntılı bu arada, yapılan eleştiriler yerinde. Yılın souls like’ı bence Lies of P.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bynedim kullanıcısına yanıt

    şu load ekranı sorununu bende yaşadım. ayrıca options tuşuna bastığımda kayıt hatası diye bir hata verdi üst üste. sanki oyunu kaydetmeye çalışıyormuşum gibi. oyun beklentimin altında kesinlikle ama çok çok kötü gelmedi bana. ben 1-2 patchlendikten sonra tekrar başlamaya karar verdim. dediğim gibi oyun beklentilerin altında ama gideri var kesinlikle.

  • Master Willem kullanıcısına yanıt

    Xbox versiyonuna SX için hemen bir patch duyurmuşlardı, PS5 versiyona da iyileştirmeler gelecektir. Boss'ların genel scale'i bu şekilde ise mutlaka onların yenilme süresine de bir ayar çekmeleri lazım, biraz soğutacak seviyede uğraştırıyor.


    Şimdilik tabi daha herkes oyunun en başında, bakalım ileri bölümlerdeki deneyimler nasıl olacak.

  • Orion preacher olarak başladım radiance'a bir 10 level daha bastım ilk bossu kestim toplamda 15'e yakın level atladım yaklaşık 3 saat oynayarak. İlk bossa kadar level farm kolay yani. Bossu da yanıma kapıdaki arkadaşı alıp silaha holy basarak ve holy hasarını azaltan item basarak 2 veya 3 denemede geçtim. Şu lamba benzeri şeyi nerelerde kullanmam gerektiğini çözemedim tam olarak o yüzden bir şeyler kaçırmış gibi hissediyorum sürekli.


    Oyunun başlarında bir durum yaşadım boss geliyor ölüyorsunuz ama oyun devam ediyor orada bir sahne girdi sonra sanki ben atlamasını istemişim gibi sahne yarıda kesildi. Bir de bonfirelarda rest demeden sağlık fullenmiyor defalarca geri döndüm bu yüzden.


    Genel olarak lies of p bu oyuna göre daha olmuş gibi geldi bana nispeten daha az ama özenliydi her şey. Bu oyunda class,büyü ve zırh daha çeşitli gibi umarım hakkını vererek yapabilmişledir.

  • Luca Brasi L kullanıcısına yanıt

    LoP'de son patchten sonra ciddi anlamda toparladı. Bazen kantarın topuzunu kaçırabiliyorlar. Patch beklemekte fayda olabilir. Bir de başka oyuna geçince LoP'de körelecekmişim gibi bir his oluştu bende. Dönüp bir iki bölüm geçip kontrol ediyorum.  

  • Oedon kullanıcısına yanıt
    Co-op arkadaş ile baştan sona birlikte oynama oluyor mu, yoksa Dark Souls, Bloodborne'da ki gibi sadece boss'da yardım için çağırma mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

    Ben lies of p'yi bayıla bayıla bitirdim zaten ama ng+ yapmadım. Platini sadece from software oyunlarında almak gibi bir takıntı oluştu ve evet insan böyle oyunları bir süre oynamayınca kesinlikle köreliyor, two dragons sword ile R2 kullanarak parry yapmak emek ister .

  • Yanılmıyorsam evet full hikaye coop oynanıyor.

  • Biz arkadaşımla bağlanamadık. Bağlanabilsek bir test edecektik ne şekilde ilerlediğine sistemin. Hit boxlara kanser olunca kendisi oyunu sildi zaten. Ben bi’ tık daha sabırlı davranıp biraz daha ilerleyeceğim ama çok keyif verdiği söylenemez.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunun da Lies of P kadar yankı uyandıracağını düşünmüştüm ama incelemeleri falan geç buradaki oynayan vatandaşlar da beğenmemiş. Fextralife ayıp etti baya severek takip ederdim. Ciddiye almam artık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oyunu oynadın mı? Ben oynadım ve oyun iyi zevkli.

  • blackprague kullanıcısına yanıt

    Seni kim ciddiye alsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben henüz başlamadım hocam, patch gelsin diyorum. Sence nasıl patch öncesi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.