Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
435
Cevap
37
Favori
40.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Harika olmuş.
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. Pek dikkat edilmeyen bir nokta ancak seramik kaplama ya da PPF kaplama öncesi yüzey düzeltilirken vernikte minimum derecede aşındırma yapılması için aracı uygulama merkezine mümkünse hiç yıkatılmadan fabrikadan çıktığı haliyle götürmekte fayda var. Bu nedenle kendi aracımı bayiye tırdan indirildikten sonra hiçbir şekilde yıkatılmadan tozlu haliyle teslim aldım. Teslimat öncesinde de tüm yüzeyler için boya kalınlık ölçümlerini yaptım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarppy

    Rica ederim. Detailing Dükkanı 216'dan Ömer Faruk Bey'e selamımı söyleyin.


    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi

    bugün gittim tanıştım ama 1 ay sonraya gün verdi :( bayramdan önce yaptırmak için diğerleri ile görüşüyorum. yönlendirmeniz için teşekkürler.





  • PPF kaplama için ne kadar ödediniz acaba. Bir de aracın her yerine kaplamamı yaptırdınız yoksa belirli bölgelerine mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    PPF kaplama için ne kadar ödediniz acaba. Bir de aracın her yerine kaplamamı yaptırdınız yoksa belirli bölgelerine mi?

    Aracın dışı komple TPU PPF ile kaplandı hocam. 10 yıl garantili olan üst model ürün kullanıldı ve 40 bin TL'ye mal oldu. O günden bugüne döviz kurları arttığı için güncel fiyatlar muhtemelen daha yüksektir.

  • Bende 2023 1.2 ultimate var koltuğu beni terletiyor. özellikle de deri yan kısımları beni çok terletiyor. Eski arabamda (corolla) normal bir kumaş koltuğu vardı ve terletmiyordu


    1) Terletmeye bir çözümünüz var mı?

    2) Kılıf için bugün döşemeciye gittim baldır desteği vs. dolayı kılıf yapamayız dediler. Koltuk kılıfı aldınız mı? ne önerirsiniz?

  • Hayırlı olsun.Kazası belasız sürüş keyfi yaşayın.


    Bende yeni Opellerde ki konsolu ve içeriğini beğenmiyorum ve basit buluyorum.Milyonlarca TL değerinde ki otomobillere yakışmamış.


    Volkswagen yada aynı grupta ki Peugeot otomobillerin hayalet ekranı ve konsollarını vede simgelerinin çok daha güzel olduğunu düşünüyorum.


    Tasarım ise bence güzel.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 21 Haziran 2023; 20:19:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLphagut

    Bende 2023 1.2 ultimate var koltuğu beni terletiyor. özellikle de deri yan kısımları beni çok terletiyor. Eski arabamda (corolla) normal bir kumaş koltuğu vardı ve terletmiyordu


    1) Terletmeye bir çözümünüz var mı?

    2) Kılıf için bugün döşemeciye gittim baldır desteği vs. dolayı kılıf yapamayız dediler. Koltuk kılıfı aldınız mı? ne önerirsiniz?

    Kullanmakta olduğum Elegance paket aracın koltuklarında baldır ve bel destek bölümleri kumaş kaplı olduğu için böyle bir durumla karşılaşmadım. Bana kalsa deri kısımların tamamen kumaş olmasını, eğer üst paket diye özel bir döşeme sunulacaksa da tamamen alcantara kaplı olmasını isterdim. Grandland'in Facebook ve Telegram gruplarında güzel bir koltuk kılıfı paylaşımı görürsem eğer size bilgisini veririm.





  • bamorex kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.

    Özellikle yeni Astra L ile kıyaslandığında makyajlı Grandland'in dijital ekranı halen analog göstergelere yakın bir tasarımda olduğu için benim hoşuma gidiyor ancak tasarım göreceli bir konu olduğu için tabii ki farklı görüşler olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 22 Haziran 2023; 6:46:50 >
  • 2023 modellerde neden priz girişi yok bilen varmı
    Bugün bayileri dolaştım stoklar yeni fiyattan var
  • Allpagut A kullanıcısına yanıt

    Bu fiyata aldınız mı?

    Şu an liste fiyatı 1,6 yi gecti

  • hocam bizde de bu aracın 2023 modeli mevcut ultimate donanım.


    yakıtı şehir içi 12 litrelerde geziyor. öyle agresif bir kullanım da yok.


    ortalama hız 16 km/h, çok dur kalka giriyoruz malesef. onun etkisi olduğunu düşünüyorum.


    şu an araç 1000 kmde, bunla da alakası olabilir mi? önerileriniz var mıdır?

  • loiloyse kullanıcısına yanıt

    Ortalama hızınız çok düşük olduğu için gördüğünüz tüketim değerleri normal hocam. Önceki yakıt alımlarımda yaptığım hesaplamalar doğrultusunda düşük hızlarda yol bilgisayarının gösterdiği tüketim değeri %5 seviyesine kadar fazla gözükebiliyor bu arada.

  • @sarppy hocam selamlar. Haftasonu İzmir'de 1.2T 145lik Astra'mız ile bayileri bir dolaştık eşimle, Siyah 1.2t 130 Ultimate Grandland için 1.6M gibi gereksiz uygun bir fiyat verdiler. Hemen teslim bide.

    Grandland'de kablosuz şarj varsa da yeri çok yanlış ayrıca da telefonu ekrana yine kablo ile bağlamam gerekiyor. O yüzden üzerine çok düşünülmemiş ve teknolojide de geri kalmış gibi hissettirdi. Araçta telefon kullanımı sizin deneyimleriniz nasıl acaba?


    Birde aynı fiyata da yine 1.2t 130 motorlu Pejo 408 GT var. Cam tavan vs. hem çok dolu hem çok güzel araç, Yanlız fazla dikkat çeken bir araca da binmek istemiyorum açıkçası. Gandland e göre diz mesafesi, bagaj vs çok farklı değil ama tavan alçak kalıyor tabi. Cam tavan da bu ferahlığı bir noktaya kadar tölere ediyor tabi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snurce -- 17 Temmuz 2023; 8:54:6 >
  • snurce kullanıcısına yanıt

    Selamlar hocam, bir karara vardınız mı araç seçimi konusunda?


    Kablosuz şarjın kol dayama içerisinde olması bana da pek mantıklı gelmeyen detaylardan, bu özellik olunca beraberinde kol dayamanın altındaki depolama alanı da küçülmüş oluyor.


    Telefonu bardaklığın olduğu bölüme bırakıyorum ve AAWireless cihazı ile kablosuz Android Auto kullanıyorum. Diğer türlü kablo kullanımı şart.


    Güncel fiyat listesine baktığımda 408 ile aralarındaki fark yine açılmış olarak görüyorum ancak Grandland ile aynı fiyat seviyesinde GT paket bulursanız yeni bir araç oluşu dolayısıyla tercih edebilirsiniz. Genel yükseklik ve küçük direksiyonu sebebiyle benim listem dışında olan bir araç ancak piyasası da olacaktır diye düşünüyorum.

  • Arkadaslar mutlu pazarlar . Yeni opel grandland elegance donanım araç aldım . Araçla ilgili bilgisi olanlara bir sorum olacam. Bu uzun kısa far nasıl aktif oluyor. Araç menüsünde açık ancak bir türlü aktif olmadı
  • Tremacs2 T kullanıcısına yanıt

    Yeni aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Kullanım kılavuzunda yer alan aşağıdaki bilgilerin yardımcı olduğunu düşündüğüm için paylaşıyorum.


    Sistemi nasıl bir yolda ve ortamda denediniz acaba?


    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi
  • Ben de yaklaşık 9 aydır @sarppy hocam ile aynı renk olan Ultimate + Premium pack 1.5D aracımı kullanıyorum. Özellikle hoşuma giden ve gitmeyen konularak değinecek olursam;


    - Konuda genel olarak konuşulanlardan farklı olarak Astra K'dan bu araca geçtiğimde yol tutuşunun daha iyi olduğunu hissettim SUV olmasına rağmen. Virajlara çok daha rahat giriyorum açıkçası. Bunda lastiklerin de etkisi olabilir.


    - Kablosuz şarj çok saçma bir yerde ama yapacak birşey yok, kullanıyorum.


    - İçi 3008 gibi sportif değil ama bence daha hoş ve daha ferah duruyor.


    - Carlinkit 4 ile sorunsuz şekilde carplayi wireless kullanıyorum, tavsiye ederim.


    - Koltukların havalandırmalı olması sebebiyle alcantara koltuklarda terleme sorunum yok açıkçası. Koltuk havalandırması hayalim olan birşeydi uzun yollarda sırtım sırılsıklam olurdu bu yaz baya rahat ettim.


    - Aracın ses sistemini c5 Aircross ve 3008 kullanan arkadaşlarla kıyasladık ve bariz daha iyi olduğunu düşündük. Acaba ortak ses sistemi kullanılmıyor mu ?


    - Yalıtım konusunda kuzenlerinden bariz derece daha iyi ve almanlığını hissettiriyor.


    - 2023 de gelen araçlarda arkadaki priz, çatı çıtaları vb. bazı donanınmlar maliyet kısmak için eksiltilmiş bu eksi bir durum bizim araçta hepsi var.



    Opelci geldik opelci gidiyoruz, bakalım devamı ne olacak. İşin kötü yanı malesef bizim araçların piyasası bir vw veya peugeot gibi değil ama binici iseniz fiyat/performans bu araçta c suv piyasasında Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi 





  • Yıl olmuş 2023 cam tavan olmaması saçmalık. Hiç yoktan bir sunroof sunulması gerekiyordu.
  • Sirrüs kullanıcısına yanıt

    2023 olmuş cam tavan yerine halen temel güvenlik ekipmanlarını sunmayan firmaları eleştirmek lazım. Hele EuroNcap testlerine gönderdikleri araçlarda güvenlik ekipmanlarını opsiyonel değil, standart bildirip, ülkemizde sattığı araçlarda bunları bulundurmayan firmaları eleştirmek gerekirken, cam tavan saplantısı nedir? Ben İstanbul trafiğinde hiç stressiz, ayağım, elim yorulmadan Ispartakuleden Kadıköy'e gidip geliyorum. Öndeki durunca duruyor, araya biri girince ona göre mesafeyi ayarlıyor, şerit çizgileri net olmasa bile düzgün şeridi ortalıyor, gece karanlık yollarda gece görüş ile yaya, hayvan algılıyor, özet ile araç yapması gereken işi fazlası ile yapıyor. Benim içimi bunlar sunroof'dan daha ferah yapıyor.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.