Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
40
Favori
42.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sarppy kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Kabaca ne kadar tutuyor birde Garanti konusunda başımızı ağrıtmaz dimi? Örneğin daha önce kullandığım Mazda Cx-5 içinde rusların bir yazılımı vardı, ama orijinal yazılımın yedeğini alıyor. Garantilik durum olduğunda yedekten orijinale dönün diyorlardı. Servisede sormuştum uygulamadan önce, orjinaline döndürüp getirirsen sorun olmaz demişti. Birde OBD2 portu falan değil, USB üzerinden ekranın yazılımı güncelleniyordu.

  • Herkese merhaba. Bazı 2022 model Elegance Grandland ilanlarında adaptif hız sabitleyicinin olduğu yazılmış. Elegance donanımda extra paket alınabiliyor muydu bi aralar?

  • alyherb A kullanıcısına yanıt

    Mesajınızı gördükten sonra sahibinden'deki 2022 model tüm Elegance ilanlarına tek tek baktım hocam ve ilan açıklamasına Adaptive Cruise Control yazılmış hiçbir Elegance pakette bu özellik yer almıyor. Kendi aracım 2022'de gelen en dolu Elegance donanım olduğu için eklenen ve çıkartılan özellikleri yakından takip etmiştim ancak bunların arasında ACC özelliği yer almıyor.


    ACC özelliği bulunan Grandland'lerin direksiyonunda aşağıda işaretlediğim simge yer almalı, eğer bu simge yoksa araçta ACC özelliği yoktur.


    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi




  • bahves B kullanıcısına yanıt

    Yazmış olduğum işlemleri 1.500TL'ye yaptırdım hocam. Garanti ile ilgili olumsuz bir durum yaşamayacağımı düşünerek yaptırdım ki tüm bu özellikler tekrardan eski haline getirilebiliyor. En kötü sizin Mazda servisi ile konuştuğunuz senaryo uygulanabilir burada da. Bakım esnasında yazılım güncellemesini yapan kişi ile bu konuyu konuştuğumda araçta bu özellikler varsa açtır gitsin diye üstüne daha çok destek olmuştu. Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi 


    Multimedya ekranının yazılım güncellemesini ve navigasyon haritasının güncellemesini USB üzerinden yapabiliyoruz ancak gizli özelliklerin aktifleştirilmesi için OBD2 üzerinden bağlantı kurmak gerekiyor hocam. Farlar için gelen yazılım güncellemesi de yine OBD2 üzerinden yapılmıştı.

  • sarppy kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkürler hocam. Benzinli modeli Ultimate paket siparişimizi geçtik dün. 2-3 hafta içerisinde teslim edilecek. Beklemedeyiz.Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi 

  • sarppy kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için çok teşekkürler. Acc konusunda çok kararsız kaldım. Ya çokta lazım değil deyip elagance alacağım yada ultimate ı zorlayacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam, rakipleri ile karşılaştırıldığında gayet dolu bir araç satın almış oldunuz. Deri koltuk ya da premium pack opsiyonu olacak mı araçta ve almayı düşünen kişilere fikir vermesi açısından paylaşmak isterseniz eğer size ne kadara mal oldu?

  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Evet epey dolu bir araç almış olduk. Düz ultimate aldık alcantara koltuk ile. Full deri koltuk veya premium pack tercih etmedik fiyattan kısmak için. 1475’e anlaştık, araç şu an limanda bekletiliyor, evrakları tamamlanınca teslim alacağız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alyherb A kullanıcısına yanıt

    Sürekli uzun yol yapıyorsanız kullanılabilir bir özellik ancak ağırlıklı olarak şehir içinde seyahat ediyorsanız, hele ki kalabalık bir şehirdeyseniz birkaç kez denemek haricinde pek kullanacağınızı sanmıyorum. Diğer donanım farklılıklarına da bakıp ona göre karar vermeniz daha doğru olur diye düşünüyorum.

  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt

    Heyecanlı bir bekleyiş içerisine girilmiş artık. Alcantara döşeme görüntü olarak oldukça güzeldir, ısıtma-havalandırma gibi özellikleri hariç tutarsak tercihim deri döşeme yerine alcantara döşeme olur her zaman. Fiyat olarak da güzel rakama bitirmişsiniz işi.

  • Selam arkadaşlar.Dün bende parayı tamamlayarak 1.350 tlye gri renk GS paket grandland aldım.1.000.000 nakit verdim.335.000 tlde kredi kartı geçtim.15.000 de alırken elden vereceğim.BU pakette açtırılabilecek gizli özellikler varmı acaba?Araç inşallah haftaya teslim edilir.

  • Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın.


    Gizli özellik olarak ilk sayfada da detaylarına yer verdiğim şekilde aşağıdaki özellikleri açtırabilmeniz mümkün:


    -Gösterge paneline g-metre ve dinamik motor bilgilerinin eklenmesi

    -IntelliGrip özelliğinin aktifleştirilmesi (kum, çamur ve kar modu)

    -Kumandadan cam indirme özelliğinin aktifleştirilmesi

    -Multimedya ekranına diyognastik menüsünün eklenmesi (lastik basınç durumu, araç bakım durumu, uyarı mesajları)

    -Multimedya ekranına yol bilgisayarının eklenmesi (anlık, 1. güzergah, 2. güzergah)

    -Spor modda sanal motor sesi

  • Selamlar. Ben de grandland gs için kapora verdim hafta içi. Donanımı bana oldukça yeterli geldi. Keşke olsaydı diyeceğim 2 şey vardı sadece, biri kablosuz şarj, diğeri de intellilux aydınlatma.. gerçi araştırdım kadarıyla kablosuz şarjı opel hem küçük hem de saçma bir yere koyduğu için kullanışsız demişler. O yüzden o çok problem değil ama intellilux far ve hatta gece görüşünü gs pakete ek donanım olarak alabiliyor muyuz acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Bugün GS donanım aracımı teslim aldım. Kafama takılan bir iki konuda bilgilerinizi alabilirsem çok sevinirim.

    1) araca her binişimde klima/havalandırma otomatik olarak açılıyor. Bunu nereden kapatabilirim?

    2) multimedia ekranını kapama tuşuna bastığımızda sadece ses kapanıyor. Arkada radyo çalmaya devam ediyor. Kaynaklardan bluetoothu seçsem bile bağlı telefonda bir medya oynatılmıyorsa 15 20 sn sonra tekrar kaynak radyoya dönüyor.

    3) multimedia ekranında gezinirken oto. park ile ilgili menüler var.GS donanımda oto. park var mı? var ise nasıl çalıştırıyoruz.

    Teşekkürler şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilc -- 3 Aralık 2023; 1:1:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceasear C kullanıcısına yanıt

    Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Forumdaki makyajlı Grandland sahiplerinin sayısı artmaya başladı gördüğüm kadarıyla artık. Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi 


    Kablosuz şarj, kol dayama içerisine konumlandırıldığı için yeri çok mantıklı değil ve bir yandan da kol dayama içerisindeki alandan çaldığı için olmazsa olmaz bir özellik değil.


    IntelliLux LED Pixel farlar ve gece görüş sistemi ülkemize gelen GS donanım seviyesinde opsiyon olarak dahi satın alınamıyor. 2022 model Elegance donanım seviyesinde standart olarak sunulan IntelliLux LED Pixel farlar 2023 model Elegance'lardan kaldırıldı ve yalnızca Ultimate donanım seviyesinde standart olarak sunulmaya başlandı. Gece görüş sistemi için Ultimate donanıma ek olarak Premium Pack alınması gerekiyor.

  • anilc A kullanıcısına yanıt

    Aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.


    1) Kontağı kapatırken aracın havalandırması kapalı konumda dahi olsa aracı bir sonraki çalıştırmanızda havalandırma açık konumda oluyor. Önceki aracımda durum bu şekilde olmadığı için size olduğu gibi bana da bu durum ilk başta garip gelmekteydi ancak artık alışkanlık olarak kontağı kapatmadan önce havalandırmanın fanını en kısık konuma getiriyorum. Bu sayede aracı bir sonraki çalıştırmamda havalandırmanın fanı 1. kademede çalışacak şekilde açılıyor.


    2) Multimedya ekranı tamamen kapatılamıyor ancak isterseniz menü üzerinden ekranı tamamen siyah yapmak mümkün(SET > Ekranı kapat). Multimedya ekranını siyah yaptıktan sonra ekrana dokunduğunuzda tekrardan menü görünüme geri dönmekte.


    3) Multimedya ekranının alt kısmında fiziksel olarak yer alan butonlardan araç simgesine bastıktan sonra gelen menüden en üstteki "Park Yardımı" yazısına tıkladığınızda gelişmiş park pilotu özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu aşamadan sonra paralel park mı yoksa dikine park mı yapacağınızı seçip park etmek istediğiniz yöne sinyal verdikten sonra ilerleyerek aracın uygun yeri bulmasını bekliyorsunuz.





  • sarppy kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni alanlara araçları hayırlı olsun.

    My Opel uygulamasını kurmanızı tavsiye ederim. Tek gıcık olduğum yanı oda Avrupa GDPR kişisel bilgilerin gizliliği kaynaklı seyahatleri araçta saklamıyor. Yani aracı eşiniz kullandı ben araca binince benim uygulamaya o seyahati atmıyor. Bunu bir şekilde açma yolu olursa çok iyi olur, yakıt tüketimi çok iyi şekilde takip edilir hemde vale'ye vs verdiğiniz zaman aracın nereye gittiğini bilirsiniz.


    Araçta bir durumda otomatik silecek. Yağmur yaması ile devreye girmiyor. Ben bir dürtünce ekranda Auto ışığı yanıp ondan sonra otomatik ayarlamaya başlıyor. Ama seyahat bitince yeni seyahatte yine Auto ışığı yanmıyor. Bu garip. Henüz çözemedim.

  • İyi dilekler ve bilgiler için çok teşekkürler. Alışacağız artıkMakyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır aklımdayken bir şey daha sorayım. İlk mesajınızda attığınız ambiyans aydınlatması görselinde kapi kolu üzerinde çizgi şeklinde ışığı bir yerden mi açıyoruz yoksa benim aracın donanımında o özellik mi yok acaba. Kapı iç cebindeki ışık yanıyor ama kapı kolundaki şerit aydınlatma yanmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.