Şimdi Ara

Mazda Türkiye Operasyonu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
6.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teteni T kullanıcısına yanıt

    Eski kasaların yalıtımı kötüydü zaten. Skyactive kasaların da makyaksizları kötü ama makyajları fena değil. Corolla civic gibi kötü değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse arkasinda durmadigi arabayi almaz turkiyede. Yedek parca bile problem olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazdayı herkes över ama pek kimse almaz. bizim millet kağıt üzerinde hayalini kurduğu arabaları kendi almaz ama millete aldırmaya bayılır. derdini ben çekmeyim karşı taraf çeksin hesabı. burası Türkiye burda piyasaya göre hareket etmezsen bakar durursun.


    bende ilk aracımı mazda cx-3 suv almak istiyordum. 2018 ya da 2016 idi modeli, 176 bin tl idi o zaman ama biraz araştırınca şu an belki halen youtube da vardır. turbosunda sıkıntı olduğunu gördüm. birisi youtueda video çekmiş ve mazda kabullenmiyordu sorunu. adam yolda kalmış ağlıyordu.


    burda alırsın vw, anahtarı yere düşmeden satılır. mazdacılar gibi satılmayan araçların fiyatını arttırıp durmazsın.


    param olsa da bi çok şeyi dert etmeyecek biri olsam yeni 3 serisi çok hoşuma gidiyor ama yurtdışında olsam alırım belki. burda alınmaz.


    burda parası olunca ilk vw alacak adamlar sana mazda önerir. sallayacaksın onları.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 2 Mayıs 2022; 8:44:32 >
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

    Lexus rx, subaru impreza, subaru xv, lancia delta gibi araçlarım oldu, hepsini 1-7 gün içerisinde sattım. Mazdami da satmaya niyetlensem kısa sürede satarım.


    Değer kaybı olarak yorum yapmak zor, ikinci el piyasası biraz da şans işi.


    İnsanlar mazda da önerir, mercedes de ferrari de. Gönlünden geçeni de önerir mantıklı olanı da. Herkesin düşüncesi farklı. Mazda çok öneriliyorsa demek ki ruha daha çok hitap ediyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Sizin ikamet neresi? Yaşadığınız yer araç alıp satma da önemli. Büyük şehirde yaşıyorsanız bir nebze sorun olmaz. Fakat Anadolu da bir şehir ise satmakta sıkıntı yaşanması kuvvetle muhtemel. İnternet var demeyin. Çünkü il dışına gidip gelmek hem maliyetli, hem de talip olunan aracın beklentiyi karşılamaması ihtimali var. Ben Erzurum'a gidip elim boş döndüm.

  • teteni T kullanıcısına yanıt

    Bu tarz araçlarda bu tür problemler pek olmuyor. Kullanıcı kesimi daha ilgili, seçilmiş oluyor. Kocaelideyim ama xv hariç öncekiler istanbul'da. gecenlerde 2016 RAV4 sattım, Çorum'dan alıp gitti. Eksper bile yapmadılar. Xv mi yine aynı şekilde sattım. Eksper bile yapmadı. Mazdayi Trabzon'dan aldım. Eksperi geçtim tramer sorgusu bile yapmadım. Dediğim gibi bu tarz araçların kullanıcı kesimi genelde düzgün. Aldığım kadın doktor, sağlık ocağı müdiresi. Kanser hastaları derneği başkanı. Eşi yine demeçler veren ünlü doktorlardan. Sıfır glb almışlar. Noterdeki görevli ile belgeleri alıp sağlık ocağına gittik. Noter bile kadının ayağına gidiyor. Bu insanlar kolay kolay kazık atayım düşüncesinde olmaz. Aracın kusurunu gizleme derdine düşmez ya da bakımdan kaçmaz. Bir passat, bmw vs alacak olsam daha temkinli yaklaşırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Çok güzel ifade etmişsiniz. Dilinize sağlık.


    Somut örneklerle katkıda bulunayım.


    Ben de 2. Mazdayı 1700 km öteden alıp getirmiştim. Ne eksper ne tramer sorgusu yaptım. Aracın durumuyla ve bakımıyla ilgili 100'den fazla fotoğraf göndermişti sahibi. Hatta havalimanından indikten sonra otobüsle belli bir yere geldik ve sonra araç sahibi başka bir araçla 50-60 km öteden bizi aldırmıştı sağ olsun. Aracı noterden sonra kullanırım diye düşünürken araç sahibi zorla test sürüşü yaptırmıştı bana. :) noterden sonra yemeğimizi ısmarladı, 1 takım bakım malzemesi hediye etti. Hatta dönüş yolunda HGS'yi iptal ettirmedi, eve varıncaya kadar araçtaki HGS'den çeksin siz vardıktan sonra iptal ettiririm demişti de bütün yol eski sahibinin HGS'yi kullandım. Helalleştik sonra.


    Twingoyu alırken de sahibi araca ne yaptıysa listelemiş, fotoğraf falan çekmiş, onu da sadece bir tane motor ustasına gösterip aldım. Ne boyasına baktırdım ne değişenine.


    İki aracı Aldıktan sonra da geliştirme/tamir/restarasyonları olabildiğince fotoğrafları eski sahiplerine atıyorum. İki eski sahibinde de uhte kalmış işler vardı onları yaptırınca adamlar ekstra mutlu oluyorlar.


    Marka model tabi ki fark ediyor ama özellikle bazı kullanıcı profili var, çok şeffaflar ve ne biliyorlarsa paylaşıyorlar. tek dertleri alışverişin etik olması. Araçla ilgili ne var ne yok söylüyorlar, Para onlarda 2. planda. Böyle olunca ufak tefek kusurları bilip de almak daha rahat oluyor çünkü sürpriz yaşama şansı çok düşüyor ve kafa rahat oluyor.


    Ben hiç araç satmadım ama 6-7 yıldır araçlarımla ilgili neredeyse bütün durumları bir tane forumda şeffaf şekilde paylaşıyorum. Satarsam alacak adam şeffaf şekilde görsün aracın süreç içindeki halini. Eski araçlar ve kul yapısı sonuçta, noterden çıktıktan sonra bile problem çıkabilir. En azından öncesindeki bakım durumu net şekilde paylaşılınca kafada soru işareti kalmıyor.


    Bu arada, herkese de araba satılmaz zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • türkiye' de mazda şimdilik bitmiş, okeye dönüyor görünüyor. malesef.


    2022 ilk 3 ayda 29 adet araç satmışlar.


    bir diğeri de alfa romeo; 9 adet satılmış. 3 ayda. hayırlısı.




    PERAKENDE SATIŞLAR. Mazda ;


    Mazda Türkiye Operasyonu
  • bu da 2021 toplam satışlar.


    153 adet satılmış. pazar payı sıfır.


    0.0002 = 0.02 %




    Mazda Türkiye Operasyonu
  • Mazda = AB Rh (-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Rh Null olmasından iyidir :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa'yı eskiden kurtaran Guiletta idi, o gidince kimse Giulia veya Stelvio'ya 2 milyon bayılmak istemiyor haliyle. Belki Tonale ile bu kötü gidişat azalır ama aynı altyapıdaki Compass'tan çok pahalı olursa yine satmayacak.


    Mazda'da satma potansiyeli olan Mazda 2 modeli var, 1.5 motorla geliyor ama satacak bayi olsa bile alacak insan veya satacak araç olmadığından etkisi olamıyor. Sitesinde açık bir şekilde fiyat listesi bile olmayan Mazda'dan otomobil almak parayı sokağa atmakla eş değer.


    İkisi de kendini premium görüyor ama fiyatları premiuma çekmekle premium olunmuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 3 Mayıs 2022; 23:52:49 >
  • 2021 Mazda 2 alacaktım 5 sene binerim diyordum, çoğunluk olarak alma deniyor sanki, Chevrolet gibi çekilir Türkiye den gibi bir hava var sanki..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eybabi kullanıcısına yanıt

    Chevrolet gibi çekilemez. Türkiye’deki son nesil Chevrolet ler mekanik olarak Opel parçası kullanıyor. Bu yüzden parça bulunur. Ayrıca çok sayıda sattığı için çıkma vs bir şekilde hallolur.


    mazda 2 nin son neslini alsanız 5 sene boyunca parça sıkıntısı çekmezsiniz. Çünkü herhangi bir aracın 5 senede parça duyma ihtimali düşük. Lakin siz satmaya çalıştığınızda alan kişi parçasını bulurmuyum derdine girecek. Bu yüzden 2. Elde gitmeyecek.


    ayrıca muhtemelen kasko şirketleri servisi problem bir araç olduğu için kasko primini yüksek çıkartacaktır.


    mazda alırsanız konudaki mazda sahipleri gibi “f35 örneği verin. Aynısını üretirim.” Diyen ustalardan medet umarsınız. Saçma sapan çöp haberlerle inanıp içinizi rahatlatırsınız.


    burdaki arkadaşlar mazda vs Mercedes deseniz, “Mercedes daha iyidir ama mazda’ nında şöyle böyle” diyecek kadar fan olmuş arkadaşlar. Gerçek dünya böyle değil.


    dediğim gibi eski mazdalarını sıfır corolla, civic fiyatına kitleyebilseler koşa koşa bu araçları almaya gidecekler. Birbirlerini gaza getirmekten araçlarının muadil model bir corolladan, civicten fazla para etmeyeceği göremiyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eybabi kullanıcısına yanıt

    Mazda Türkiye'den çekilmez. Geçenlerde yeni modeller gelecek dediler. Avrupa için de yeni modeller çıktı, çıkıyor. Mazda Türkiye şu an var mı yok mu belli değil ama çekileceğini sanmıyorum. Çekilse bile sizin açınızdan sıkıntı olmaz, satılan aracın belirli bir sene boyunca parça tedariğini yapmak zorunda yasal olarak. İlk 5 - 10 senede kaza vs olmadığı sürece parça sorunu olmaz. -En kötü yurtdışından hızlı kargo ile alsanız 2-3 güne geliyor.


    Bence asıl düşünülmesi gereken şey mazda 2 nin fiyatına göre sundukları. 453bine clio 5 icon, 480bine rio prestige gibi seçenekler varken neden daha fazla para verip mazda 2 alayım? Bu tarz bir araç alacak olsam ya donanımsal ya da fiyat olarak artıları olması lazım. Chevrolet mesela rakiplerine oranla kelepir fiyata satıldı.

  • Mazda hakkındaki bütün iddia ettiğiniz şeylerin doğru olmadığını kanıtlarıyla birlikte açıkladım buna rağmen hala konuşuyorsunuz. 2.el Mazda fiyatlarıyla derdiniz ne bu konuyla neden bu kadar ilgilisiniz acaba? Mazda sahiplerinin araçlarına yüksek fiyat istediği için araçlarının satılamadığını söylemeye çalışmaktaki amacınız iyilik yapmak değil mi?

    yoksa pusuda ucuza araç düşürüm belki eheheh miMazda Türkiye Operasyonu ?. Bir de saçma sapan çöp haber yazmışsınızMazda Türkiye Operasyonu .


    Kanıtlarınızla gelin verilerle gelin havadan element uydurmayın. Kafanızdaki düşünceler gerçek dünyayı yansıtmıyor. Skyactiv teknolojisine sahip Mazdalara sahip kişilerin çoğunun teneke türkiye ve tayland üretimi corolla, civic ,elantra gibi bir araca geçme düşüncesinin olduğunu düşünmüyorum. Yaparlarsa da büyük bir hata yapmış olurlar. Ev faizleri düşükken ev alacak parası olmayanlar gibi Mazda fiyatları düşükken Mazda alamayan birisinin Mazda fiyatları hakkındaki çırpınışları, serzenişlerini gayet normal karşılıyorum. Ölücüler tenekelerine binmeye, sahibinden com.'da ağızlarının suyu akarak zihin mastürbasyonu yapıp fiyatların egea seviyesine inmesini bekleyebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he man23 -- 5 Mayıs 2022; 20:31:42 >




  • 2.elde Mazda fiyatlarının yakın yıllardaki egea, corolla, civic gibi türkiye üretimi tenekelerle aynı fiyata inmesini bekleyen 2.el sitelerine her gün bakıp önceki mazda fiyatlarını düşünerek ıslak halde uykudan uyanarak yaşayan öfke ile dolu bir kitle mevcut. Kanıt, veri, sayı gibi nicel, kişiden kişiye göre değişmeyen terimler onlar için çok yabancı. Sorunsuzluk konusunda 1. sırada olduğunu kanıt olarak koyuyorum " ben x marka araç aldım çok eski modeldi sorun çıkarmadı" veya "Mazda'da da kronik sorunlar mevcut o da sorunsuz bir araba değil" gibi anlamı olmayan sırf laf olsun diye yazılan mesajlar yazılıyor. "Yav yiğenim bizim oğlan da passatlan 200 le duvara girdi çarpışma testi falan boş iş öldürmeyen allah öldürmiyeahh" gibi cümleleri kurmayı bırakın.



    Bir baltaya sap olamamış manipülatif insanlardan bilgi alacağınıza istatistiklere bakın araç alırken de ona göre karar verin. Yok parça bulunamazmış yok türkiyede satılmıyormuş gibi araç pazarını türkiyeden ibaret sanan 4 haneli iq puanına sahip yamyamların sözlerine güvenmeyin. Alacağınız arabalarla ilgili sorunları yabancı forumlardan, youtube'dan öğrenin. Gidip de türkiye pazarına özel olarak üretilen apartman üniversitesinde okuyan müteahhit çocukları gibi türkiye spec n13 BMW 1-3 serisi , Audi alıp da neden bu araç yağ yakıyor vitesi bozuluyor diye sızlanmanın manası yok. Tabi toplumda sadece arabasıyla kendini topluma yamayabilen insanların bu araçlara ilgi göstermesi gayet normal. Sonra bozulan araçları 400k-500k tl verdiği araç için yetkili serviste orijinal parça taktırmak yerine sanayideki yılda 1 kez dişini fırçalayan adamdan Almanın ürettiği araca çözüm üretmesini bekliyorlar.



    Skyactiv sonrası Mazda'nın 2 serisi hariç bütün benzinli modelleri gönül rahatlığıyla alınabilir. Dizel skyactiv motorlar hakkında bir bilgim yok araştırma yapmalısınız. Araştırmazsanız sırf Mazda diye 2 serisi gibi durmayan bir araca sahip olabilirsiniz. Mazda bile hatasını anlayıp artık 2 serisini toyota yaris kasasında satışa sunacak.




    Mazda Türkiye OperasyonuTeknikens Världyoutube
    Mazda 2 MY2021 performs really bad in Teknikens Värld's brake performance test. From 100 km/h (62 mph) to a standstill in 41,1 meters. Distance for the competitors: Honda Jazz (35,8 m), Opel Corsa (35,0 m), Renault Zoe (36,3 m) and Toyota Yaris Hybrid (34,1 m). Read more about the issue at (via Google Translate) https://translate.google.se/translate?sl=sv&tl=en&u=https%3A%2F%2Fteknikensvarld.se%2Ftest-provkorningar%2Ftest%2Ffarligt-daliga-bromsar-och-tva-underkanda-i-algtestet%2F
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DO-DYmGPvw4E&q=EgQuLZpEGKip0JMGIhDhJCtF7rLA3HZZ1J1wgl7nMgFy

    https://forum.donanimhaber.com/bmw-f30-3-16i-n13-motor-soguk-calistirma-dengesiz--152661986









    Mazda Türkiye OperasyonuScotty Kilmeryoutube
    3 Cars That Won't Last 150,000 Miles, DIY and car review Scotty Kilmer. The least reliable cars and trucks that won't make it to 150,000 miles or more. The worst cars to buy that won't make it to 150,000 miles without major repairs. The least reliable used cars. The least reliable used trucks. New cars not worth buying. Low mileage cars that won't last. Cars that don't last. Cars that break all the time. Car Advice. DIY car repair with Scotty Kilmer, an auto mechanic for the last 53 years. ⬇️Scotty’s Top DIY Tools: 1. Bluetooth Scan Tool: http://amzn.to/2nfvmaD 2. Mid-Grade Scan Tool: https://amzn.to/33dKI0k 3. My Fancy (Originally $5,000) Professional Scan Tool: https://amzn.to/31khBXC 4. Cheap Scan Tool: https://amzn.to/2D8Tvae 5. Dash Cam (Every Car Should Have One): https://amzn.to/2YQW36t 6. Basic Mechanic Tool Set: https://amzn.to/2tEr6Ce 7. Professional Socket Set: http://amzn.to/2Bzmccg 8. Ratcheting Wrench Set: https://amzn.to/2BQjj8A 9. No Charging Required Car Jump Starter: https://amzn.to/2CthnUU 10. Battery Pack Car Jump Starter: http://amzn.to/2nrc6qR ⬇️Scotty’s Top DIY Tools: 1. Bluetooth Scan Tool: http://amzn.to/2nfvmaD 2. Cheap Scan Tool: https://amzn.to/2D8Tvae 3. Professional Socket Set: http://amzn.to/2Bzmccg 4. Wrench Set: http://amzn.to/2kmBaOU 5. No Charging Required Car Jump Starter: https://amzn.to/2CthnUU 6. Battery Pack Car Jump Starter: http://amzn.to/2nrc6qR 🛠Check out the tools I use and highly recommend ► https://goo.gl/rwYt2y 🔥Scotty Shirts and Merch ► https://goo.gl/pTAeca Subscribe and hit the notification bell! ► https://goo.gl/CFismN Scotty on Social: Facebook ► https://www.facebook.com/scottymechanic/ Instagram ► https://www.instagram.com/scotty_the_mechanic/ Twitter ► https://twitter.com/Scottymechanic?lang=en This is the people's automotive channel! The most honest and funniest car channel on YouTube. Never any sponsored content, just the truth about everything! Learn how to fix your car and how it works. Get a chance to show off your own car on Sundays. Or show off your own car mod on Wednesdays. Tool giveaways every Monday to help you with your own car projects. We have a new video every day! I've been an auto mechanic for the past 50 years and I'm here to share my knowledge with you. ►Here's our weekly video schedule: Monday: Tool giveaway Tuesday: Auto repair video Wednesday: Viewers car mod show off Thursday: Viewer Car Question Video AND Live Car Q&A Friday: Auto repair video Saturday: Second Live Car Q&A Sunday: Viewers car show off ►Second Daily Upload Every Afternoon of Live Car Q&A videos as well! Scotty Kilmer is a participant in the Amazon Influencer Program. #savagescotty
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DQjFSmK2q20M&q=EgQuLZpEGKmp0JMGIhCJV5gycCJlnblVhSvjkiucMgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he man23 -- 5 Mayıs 2022; 21:18:47 >




  • he man23 kullanıcısına yanıt

    Mazdayi gereksiz abartiyorsunuz.


    Nuh nebiden kalma istatistiği pişirip pişirip koymanın âlemi yok. Skyactive serilerine bakarsanız eski sağlamlığının olmadığını görürsünüz.

    Amerika'daki sorunsuzluk istatistiklerini avrupa araçları için kullanamazsınız.

    Civic corolla bağımsız süspansiyon kullanırken mazda 3 ün torsiyona geçmesini savunamazsınız.

    2015 cx5 imdeki sorunları yazayım.

    Sağ gündüz led farı yanmıyor. Garantiden değişti. Çünkü çok yaşanan bir durummuş.

    Frenlerin ötmesi. Mazda hastalığı dedi yetkili servis.

    Ayna otomatiği bazen çalışmıyor.

    Şanzıman arada titreme yapıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Hayır abarttığım hiçbir şey yok. Tamamen verilerle konuşuyorum.

    "Nuh nebiden kalma istatistiği pişirip pişirip koymanın âlemi yok. Skyactive serilerine bakarsanız eski sağlamlığının olmadığını görürsünüz" 2020 yılına yani 2 yıl öncesinin değerlendirmelerine nuh nebi olarak değerlendirmeniz çok saçma.Mazda Türkiye Operasyonu  1 yıl öncesinin verisi de var onu da ekleyeyim. Mazda Türkiye Operasyonu 

    "Amerika'daki sorunsuzluk istatistiklerini avrupa araçları için kullanamazsınız." USA ve EU verileri gayet de kullanılabilir Mazda'nın EU ve USA arasındaki araçlarda neredeyse hiçbir fark yok. Sadece bildiğim kadarıyla Sky-G 13:1 sıkıştırma oranı ve 155 hp olarak USA pazarında satıldı EU pazarına ise 160 hp 14:1 sıkıştırma oranıyla satıldı. Ayrıca ben EU içerisinde Marka olarak değerlendirilen 2007 yılına daire bir test bulabildim onu da ekliyorum. Skyactiv serilerine bakarsanız eski sağlamlığının olmadığını görürsünüz. 2007 yılındaki testte yani skyactiv öncesi de 1. olan mazda 2020'de de 1. çıkmış" Havadan element uydurmayı bırakın.

    "Civic corolla bağımsız süspansiyon kullanırken mazda 3 ün torsiyona geçmesini savunamazsınız." Böyle bir şey demedim ???

    "Sağ gündüz led farı yanmıyor. Garantiden değişti. Çünkü çok yaşanan bir durummuş." Çok yaşandığı için değil geri çağırmadan etkilendiği için Türkiye'yi de dahil edip değiştirmişler. Yağ yakan, titreyen, kaportası göçen araçlarla ilgili Diğer Markalar tarafından kontrollü bir geri çağırma gördünüz mü? ben görmedim. Bu da Mazda'nın araçlarının arkasında olduğunun en büyük kanıtı. 97 model 323 için bile kontak anahtarı için geri çağırma yapıyorlar.

    "Frenlerin ötmesi. Mazda hastalığı dedi yetkili servis."

    "Ayna otomatiği bazen çalışmıyor."

    Bu 2 problemi titreyen ve 200k kilometreyi zor görecek bir motor, her an bozulma ihtimali olan şanzıman gibi 2 problemle kıyasladığımız zaman sizin yaşadıklarınızın oldukça küçük problemler olduğunu görebilirsiniz.


    "Şanzıman arada titreme yapıyor." . Yurtdışında böyle bir Kronik sorun göremedim. evet, çift kavramalı ve zf gibi şanzımanlara göre daha yavaş vites değiştiriyor ama böyle bir soruna ben denk gelmedim.




    Mazda Türkiye Operasyonumazda garaj | forum
    Mazda 323 BJ (1999-03) Kontak Sorunu Termik Tamiri
    https://www.mazdagaraj.com/konular/mazda-323-bj-1999-03-kontak-sorunu-termik-tamiri.233/page-2





    Mazda Türkiye Operasyonu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he man23 -- 5 Mayıs 2022; 23:15:34 >




  • he man23 kullanıcısına yanıt

    1.6 dizel mazda 3 ler bildiğiniz sorun yumağı. 1.5 dizellerinde de problemler var. Bu motorlar usada var mı?

    Yazmayı unuttuğum başka problemler de var. Bose hoparlörlerin ses yapma problemi de kronik mesela. Google a youtube a yaz hemen çıkar.

    Mazda güzel marka. Cx5 için söyleyeyim sürüşü, konforu donanımı en önemlisi güvenliği vs çok güzel. Sınıfındaki en iyi araçlardan birisi. Ama şöyle sorunsuz böyle kaliteli vs abartmaya gerek yok. Var işte sorunları. Var kalitesiz yerleri. İç mekan kalitesi yer yer kötü, deri kalitesi kötü, arkada havalandırma yok, arka koltuklar hareketsiz, eğimi ayarlanmıyor. Bunların hepsi maliyetten kaçma sebepli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.