Şimdi Ara

MEGANE II İÇ KAPI KOLU SOYULANLAR KULÜBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
6
Favori
139.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar bende mail attım, en yakın servis geri döndü bana ve dün itibarı ile kapı kollarını değiştirdim. 1 kuruş bile masrafım olmadı. kapı kollarının servis fiyatı çifti 253 TL. 2006 megane
  • arkadaşlar benımde kapı kollarım degıstı ucretsız.. şimdide ön ıkı camurlugun kaputla bırlestıgı yerlerde boya atmaları var başına böyle bir durum gleen var mı ?
  • arkadaşlar renault sitesinde ilgili kısımdan başvurmak istiyorum.ama plakayı yazdığım halde plaka sekmesini bir türlü geçemiyorum.sürekli bu alan boş bırakılamaz diye hata veriyor.nasıl olacak bu?
  • bir de bu mais'e nereden mesaj atabiliyoruz?
  • Bende geçenlerde 2005 megane II 1.6 dynamique aldım aynı durum bende de söz konusu . Aracım alındığından beri 11 kez servis e gitmiş en son 28 10 2011 tarihinde gitmiş. Aracım 80 bin km de en son gittiğinde 70 bindeymiş. Aracın kapı kollarını ve vites topuzunu ücretsiz değiştirebilir miyim yardımcı olur musunuz ?
  • benimde 2009 model 70.000km megane 2 expression araçım var.kapı kollarımın değiştirilmesi için mail attım 3 gün sonra aradılar yetkili servis mais'e cagırdılar gittim kapı kollarına baktılar sadece işçilik ücreti 30 - 40 tl arası alacaklarını söylediler.yarın değiştirecekler.Eger araçınızda böyle bir problem var ise sizinle ilgilen kişiyle bakımlarını burada yaptıracam gibi laflarda bulunun güzel laflar edin.
  • araçınızın modeli 2004 olması sizi korkutmasın zaten siz yetkili serviste bakımlarını yaptırmışsınız yaptırmayanları bile değiştiriyorlar mail atın şikayetinizi bildirin ilgileneceklerdir.ben ankara çankayadaki maise gittim.
  • ANKARADA KAPI KOLLARINI ÜÇRETSİZ DEĞİŞTİREN VAR MI ? VAR İSE NEREDE ?
  • 2007 model 40000 de aracımın kapı kollarını daha geçen hafta hiç ücret ödemeden değiştirttim, ondan 2 hafta önce de direksiyondaki dönel kontaktör arızası nedeniyle parça değişimi yaptılar, onun için 50 tl işçilik ödedim.

    Sanırım en çok takıldıkları nokta bakımlarının orjinal serviste yapılıp yapılmadığı, eğer orjinal ise sıkıntı çıkarmıyorlar. En azından bir iki servise mail atarsanız birileri dönüyor.

    Kapı kollarını ABC, dönel kontaktörü Nesil Otomotiv yaptı.

    Kolay gelsin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dnzh

    2007 model 40000 de aracımın kapı kollarını daha geçen hafta hiç ücret ödemeden değiştirttim, ondan 2 hafta önce de direksiyondaki dönel kontaktör arızası nedeniyle parça değişimi yaptılar, onun için 50 tl işçilik ödedim.

    Sanırım en çok takıldıkları nokta bakımlarının orjinal serviste yapılıp yapılmadığı, eğer orjinal ise sıkıntı çıkarmıyorlar. En azından bir iki servise mail atarsanız birileri dönüyor.

    Kapı kollarını ABC, dönel kontaktörü Nesil Otomotiv yaptı.

    Kolay gelsin..

    Benim megimde de direksiyon çevirirken ses gelmeye başladı sanki bişeye sürter gibi dönel kontaktör dedi servis daha bişey yok kullanın dediler. Sizden değişim yapan servisin size verdiği değişim belgesini buraya eklermisiniz emsal göstersek bizleri de büyük bir masraftan kurtarsanız




  • dostum değişim belgesi yok ama makbuz ve fatura verdiler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dnzh

    dostum değişim belgesi yok ama makbuz ve fatura verdiler...

    O belgeyi eklermisin
  • arkadaşlar 2008 model megane 2expression sedan araç aldım.aracım genel olarak temiz kafama takılan şöför kapısı iç kolu hem soyulmuş hem de kenarları bıçak kesiği gibi bozukluklar var.servise sordum tek satmadıklarını çiftine 230 tl gibi bir fiyat söylediler.diğer kapı kollarında sorun yok tertemiz.bana bir adet gerekli.bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • 2004 megane 2 dynamic aracımı 2 ay önce aldığımda ilk işim kapı kolunu servise değiştirtmek için gitmek oldu. aracı ıspartadan aldım. orda bazen serviste bazen dışarıda bakım yaptırılıyormuş. aracı boluya getirdim ve servise sordum bu soyuluyor napalım diye. önce bi fiyat verdiler. sonra ben bir arkadaşım ücretsiz yaptırmış deyince galiba ücretsiz yapılıyor dediler, 5 dk sonra içeriden yetkili biri gelip değiştiririz dedi. mais e mail attılar 3 gün sonra da ücretsiz değişim yaptılar. zahmetsiz ve tartışmasız halloldu.
  • arkadaşlar soruna çözüm buldum bilgi için bana ulaşabilirsiniz 0 532 632 05 14
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de 2007 Privilige 60.000 km de olan aracımın iç kapı kollarını ve vites topuzunu renault mais e attığım ücretsiz değişim maili sonucunda, ücretsiz bir şekilde yetkili serviste değiştirdim. Toplam tutarı işçilik hariç 256+200 TL idi. Siz de peşini bırakmayın. Israrlı bir şekilde mail atarsanız size döneceklerdir.
  • arkadaşlar sorununçözümü çok basit. RENAULT.COM.TR ye mail atın aynı hafta değiştiriyorlar .ben öyle yaptın 15 dk. ladı beş kuruşta para vermedim.syg.
  • o iş okadar basit değil işte. renoya bu işi beleş yaptırtmak için aracın düzenli servis kayıtları olması gerekiyor...
  • Arkadaşlar Son durum nedir_? Ücretsiz değiştirebiliyor muyuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rizeli

    o iş okadar basit değil işte. renoya bu işi beleş yaptırtmak için aracın düzenli servis kayıtları olması gerekiyor...

    servise bakım yaptırırsak zaten o soyulan kolların fiyatını kat kat vermiş oluyoruz. yuotube videoları var karbon fiber görünümlü kaplamalar var onlardan denemek lazım bence.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.