Şimdi Ara

Memnun olduğunuz/olmadığınız Toyota servisleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
8.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Urban Cruiser başlığı altında konuşulmaya başlanınca yeni konunun yararlı olacağını düşündüm. Servisler hakkındaki olumlu/olumsuz deneyim ve izlenimleri yazarsak sanırım servise gidecekler açısından yararlı olur...



    quote:

    Orijinalden alıntı: qNesh


    quote:

    Orijinalden alıntı: ak_onair

    quote:

    Orijinalden alıntı: egunns

    şiddetle imzana katılıyorum...babamın corollasını zamanında nataş a götürmüştüm...hani titiziz ya...kapıdaki çok ufak tefek çizgileri rötuşlatmak için....adam demesinmi bu kapının boyanması gerekiyo...dedim sen kafayımı yedin hiç tanımadığım adama...kendi araban olsa bu kapıyı boyarmısın dedim...doğru konuşun falan filan demeye başladı...müdürünü falan çağır dedim...sonrasını hatırlamıyorum zaten....hiç üşenmeyip kalkıp arabayı göztepeden sarıyere götürüyodum servise





    Kesinlikle kardeş,

    Ben NATAŞ kadar ilgisiz alakasız ve kötü işçilik yapan bir servis görmedim. O yüzdende insanları uyarmak ve TOYOTA'ları ile rezil olmaları engellemek için imzama o uyarıyı etkiledim. İnşallah birkaç kişi kale alırda faydamız olur. Tekrar sölüyorum TOYOTASINI SEVEN NATAŞ'A GİTMESİN!!!



    Yeni corolla 1,4d4d elegans göğüste tıkırtı ve sağ arka tarafta bariyer hasarı ile NA servise gider, üzerindeki park sensörününde değiştirilmesi, ötme mesafesinin dengesiz olduğu belirtilir....

    Sonuç:
    Gögüs sökülüp takılmış, tampon değiştirilip boyanmış, park sensör kiti değişmiş olarak araç teslim alınır.

    NA promosyonu:
    teslim alınan araçta NA hediyesi olarak sesler aynen devam etmekte,

    park sensörü aynı hatayı vermekte ( değiştirdik, ama bizde orjinalini taktık tüm orjinaller böyle dediler, (e o zaman niye değiştirdin fark yoksa!!!!) tamam söktüğünüz eski sensörü verin göreyim dedim, aaa atmışız dediler!!!!)

    değişen tamponun ise boyası kabarıp dökülmektedir.... Ayrıca fazlalık olduğunu düşünecekler ki bagaj döşemesinin sabitleyici vidaları takılmamıştır.

    NA mağdurunun sonucu:
    Tatiğl için Antalya'ya gidildiğinde, araç yetkili servise bırakılır, göğüs yine yapılır, tampon boyanır, vidalar takilır, ayrıca NAın çözemediği MMT deki tepkisizlik ve fren pedal boşluğu halledilmiş olarak, faturada NA a kesilmiş olarak, ücret ödemeden araç teslim alınır ve İstanbul dönüşünde kullanılacak servis aranmaya başlanır.... Kadıköy e yakın nereyi tavsiye edersiniz servis olarak, kartal var, sanırım kavacığın oralarda bir servis var, birde sarıyer derindere avr sanırım, tavsiyeniz neresi?


    quote:

    Orijinalden alıntı: MuSoniC

    servis olarak NATAŞ beş para etmez. Tavsiyem zeytinburnu derindere, kartal'da da şubesi var ama orası nasıl bilmiyorum. Bi de dudullu da gökkuşağı var orası da nasıl tam bilmiyorum.

    sonuç olarak nataşa gitme de nere gidersen git, bi keresinde araç arkadan darbe almıştı ve vuran kişi nataş'ta tanıdığı olduğunu ve orada yapılacağını söyledi, biz de kabul ettik. Aracın tamponu komple boyandı ve baktığımda sonuç rezaletti, tampon üzerinde boya lekeleri ve izler vardı adam gibi yapamamışlar. zaten sorduğumda biz boyayı dışarda yaptırıyoruz burada boya yapacak yerimiz yok demişlerdi. yuh dedim koskoca serviste nasıl boya atölyesi olmaz. bunun üzerine gittim derindere'ye tamponu en baştan boyadılar mis gibi oldu.







  • Selam,

    İstanbul'da yaşıyorum. Arabamı Ankara Reis Lider'den aldım. Satış esnasındaki tutumları, o günden sonrası için de karar vermemde etken olmuştu.
    Servis hizmetleri için de oraya gidiyorum. Kasko - sigorta işlemlerini de onlara yaptırıyorum.
    Kırmızı halıda karşılamıyorlar belki; ama gerek zaman çizelgesine bağlılıkları, gerek titiz çalışmaları tercihimin doğru olduğunu gösteriyor benim açımdan.
    Ufak ricalarımı da geri çevirmemeleri benim için artısı oluyor. Beni ciddi manada üzmedikleri sürece, sanırım Ankara Reis Lider'e gitmeye devam ederim. Sonraki aracım Toyota olursa yine onlardan alırım gibi geliyor.

    Not: Reis Lider hakkındaki olumlu tecrübelerim yüzünden, Ankara'da benzini de Eskişehir yolu üstündeki Shell - Reis bayiinden alıyorum. Şu ana kadar da sıkıntı yaşamadım. İşini layikiyle yapan zaten her alanda kazanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callandor -- 19 Ağustos 2009; 15:58:44 >
  • Antalya Bakırclar
  • Avcılar Sonkar'ı tavsiye ediyorum arkadaşım çok memnun
  • Memnun olmadığım hatta birdaha muhtemelen ayak basmayacağım(aracımı ordan almama rağmen) servis Ankara Toyan


    Çok memnun olduğum özellikle 2 çalışanının mükemmel tutumundan dolayı sürekli gittiğim servis
    Ankara Akota

    Tabii biraz sizin çalışanlarla aranızda ki yakınlığa, samimiyete de bakıyor iş.
    Hiçbir dediğime hayır demiyorlar sağolsunlar..

    Olabildiğince herşeyi ücretsiz yapıyorlar hemde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webcin

    Antalya Bakırclar


    Aracı oradan almıştım verdikleri fiyat ve aracın onlarda aolması sebebi ile, son NA faciasınıda onlar temizlediler ayrıca... Sonuç olarak onlardan bende memnun kaldım...
  • Burada birkez daha yazayım NATAŞ GÖZTEPE'ye gitmeyinde nereye giderseniz gidin.

    İstanbul Anadolu yakasında KAVACIK ve GÖKKUŞAĞI'na gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. İkiside test edilmiş ve memnun kalınmıştır.
  • eskişehir SARAR iyidir
  • derindere kartal ve gökkuşağı tavsiye
    dumankaya pendik ve nataş göztepe
  • ankara batıkent lider den uzak durun bilginizeeee babam corolla kullanıyo kaza yapmıştıı ön tampon 3 kere bboyandıı boyası söküldüünden hiç iyi hizmet veremiyolar giderseniz sinir hastası olr çıkarsınız yolunuz düşlerse bilginiz olsun ..
  • Bursa da Akkoyunlu Aman Ça..... uzakdurun ikinci NA... örneği
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ak_onair

    Burada birkez daha yazayım NATAŞ GÖZTEPE'ye gitmeyinde nereye giderseniz gidin.

    İstanbul Anadolu yakasında KAVACIK ve GÖKKUŞAĞI'na gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. İkiside test edilmiş ve memnun kalınmıştır.


    kavacık gerçekten iyi
  • Gökkuşağı... İki yıldır gidiyorum...Aracı da oradan almıştım...
  • Nataş aracımı aldığım, ve 1 kez bakıma götürdüğüm ancak mümkün olduğu sürece kapısından bile girilmemesi gereken yerdir.
    Nasılsa en iyi yerde biz varız mantığıyla çalışıp hizmet vs gibi şeylerin varlığından habersiz servis.

    Dumankaya, Gökkuşağı ve kavacık arasında bir sıralama yapmak zor, hepsine gittim ama biri diğerinin önünde diyemem, genel olarak eşit sayılabilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webislander

    Avcılar Sonkar'ı tavsiye ediyorum arkadaşım çok memnun

  • ya şu nataş amma belalı yermiş kimse memnun değil, adında meymenet yok zaten nataş mıdır nataşa mıdır!

    ayrıca sırf servisi değil satış'taki elemanlar da rezil. 1996 yılında 1.6 corolla gli aldık buradan, araç güya 96 model ancak içinden çıkan teyp 95 model corollalarda bulunanlardandı, biz de bilmediğimizden almış bulunduk. Ayrıca aracı aldığımızda daha ilk gün gece yola çıktığımızda bi de baktık ki farlar yanmıyor hatta kadran ışıkları bile yanmıyordu. Daha bitmedi bu kadarı olsa yine iyi. arka sol kapının lastik fitili yırtık çıktı. Bi hışımla gittik ertesi gün ve dedikleri şey olabilir böyle şeyler fabrikasyon hatasıdır düzeltiriz dediler. Yani sıfır araba alıyorsun ama 2. elden beş beter olaylar başına geliyor, insaf yani bayii'deki adamlar hiç mi kontrol etmezler aracı resmen bozuk arabayı kakaladılar bize bile bile.

    NATAŞ'a koca bir ban!

    Benim şu an devamlı gittiğim servis derindere zeytinburnu, çok memnunum buradan. en ufak bi şikayetim yok. hiç üşenmeyip ufak bi sorun dahi olsa bostancı'dan kalkıp derindere'ye gidiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 21 Ağustos 2009; 15:54:40 >




  • Aracımı bir senedir Kartal, Derindere'ye götürüyorum. Hem hizmet kalitesi, hem de misafirperverlik konularında son derece memnunum. Şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım. İnşallah hep bu şekilde devam ederler...

  • birinin memnun olduğundan biriniz menun değil nasıl karar vereceksniz, bende AKOTA nın işçilik ve hizmetinden hiç memnun kalmadım, arabam arkadan kaza atlattı, arka kapı ile tampor arası açıklığı normalin çok üstünde ben usta değilim görüyorum onlar göremedi, netice araba bir gün fazladan orda kaldı ben yaya, ben lideri deneyeceğim birdahaki sefere.
  • ankarada reis lider eve yakın diye gidiyordum ancak yaklaşımları pek iç açıcı değildi enson gittiğimde plakalıktaki slikonuda alırmısınız dediğimde 40 tl alırız demişlerdi ondan sonra bidaha gitmedim bende aracın bakımını yapmadan ayrıldım. toyan uzak olmasına rağmen sürekli toyana gidiyorum ve çokta memnunum en ufak memnuniyetsilik olunca hemen ilgileniyorlar.
  • geçen sene 2008 aurisimi alırken ilk olarak nataşa gittim, satış sorumlusu sanırım adı da emreydi arkadaşımla beni oturduğu yerden ordaki arkadaşlarıyla beraber dondurma yiyerek karşıladı güç bela oldukça memnuniyetsiz bir suratla ayağa kalktı arabayı falan gösterdi ama hiç deneme sürüşü falan lafı bile geçmedi sonra doktor olduğumuzu söyledik ciddi alıcı olduğumuzu söyledik ama adam ilginç bir karakterdi siyah auris yoktu benim cep telefonumu ajandasına kaydetti 3 gün sonra arıyacam falan dedi aradan 10 gün geçti aramayınca toyotadan nefret ettim hiçbir zaman da aramadı, yine o taraftaki mutluhan hondaya gittim ama diğer dr arkadaşım toyota almam için ısrar etti, pendik dumankaya toyotaya gittim gerçekten süper ilgililer servis de gayet iyi sayılır, yani nataşta maruz kaldığım davranışla çok alakasız bir yer, ikisi de toyota ikisi de birbirine yakın sayılır ama demek ki çok farkediyor, dumankayadan çok memnunum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladex -- 24 Ağustos 2009; 15:28:59 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.