Şimdi Ara

Memnun olduğunuz/olmadığınız Toyota servisleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
8.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • taşkafa:
    gerçekten anlattıkların ürkünç,eğer bunlar yapılıyorsa gerçekten serviste dikkat etmek gerekir.Böyle hilelikler,düzembazlıklar yapan servislerin servisliğinin hemen men edilmesi gerekir.Sonuçta markayı kirletiyor ve insanlardan soğutuyor.Gerçekten servisi paylaşırsanız diğer arkadaşlarda bu konuda daha titiz olur
  • Hangi servismiş bu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eminkeskin

    Hangi servismiş bu acaba?

    ????
  • Buarada asla servis ismi yazmam...İsbatlayamazsan şerefsizsin.....dierlerse isbatlayamam....Şunu yazıyorum...ARABANIZA NE YAPILDIGINI GÖREMEDİĞİNİZ SERVİSE GİTMEYİN.....BİZE GÜVENİN YETERLİ DEĞİL....HERHANGİ BİR MARKANIN SERVİSİ....Belki Ford, Belki, Opel, belki Mazda, Belki Toyota belki Renault...Belki Mercedes, belki Wv... Bilginiz olsun diye .BU KADAR YAZDIM....Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 25 Ekim 2009; 18:30:56 >
  • 2004'ten beri toyotam var toyan'a goturuyordum sonra rahatsiz oldum ve akoto'ya goturdum iiih! tekrar toyan'a dondum. hep de tesaduf ediyor saglam verip bozuk aliyorum (bir kere bile sorun cikarmadi arabam, hep bakimdan cikinca, daha arabayi calistirinca bir yeri bozuluyor yahu :( ). en son birisi neden ozel servise goturmedigimi sordu da ben de akillandim. bir kere yuceller'e goturdum incigini cincigini incelediler, baya degiseni oldu ama servisten ciktiktan sonra arabami taniyamadim diyebilirim. zaten yuceller'deki sahis o kadar cok elestirdi ki eski isleri, bunu yapip bunu boyle mi birakmislar filan diye. dolayisiyla kendine laf gelecek hicbir sey birakmamis. yetkili servislerde tanidiginiz yoksa gitmemek lazim diye dusunuyorum artik.
  • Kesinlikle Nataş Merdivenköy'den uzak durun. Personrli cok terbiyesiz. Adam yerine koyup, muhaattap oluyorsunuz şımarıyorlar. Daha iyi hizmet veren servisleri tavsiye ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pritz21

    Kesinlikle Nataş Merdivenköy'den uzak durun. Personrli cok terbiyesiz. Adam yerine koyup, muhaattap oluyorsunuz şımarıyorlar. Daha iyi hizmet veren servisleri tavsiye ederim...

    nataş yıllardır aynı demek, çizgisini koruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ladex

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pritz21

    Kesinlikle Nataş Merdivenköy'den uzak durun. Personrli cok terbiyesiz. Adam yerine koyup, muhaattap oluyorsunuz şımarıyorlar. Daha iyi hizmet veren servisleri tavsiye ederim...

    nataş yıllardır aynı demek, çizgisini koruyor.

    Aynen. Hediye paspas vericez dediler. Suan veremiyoruz, mutlaka ilk bakima geldiginizde hatirlatin dediler. Bizde insan gibi sorduk. Yok kimden aldiniz, yok neydi falan dediler. Sonra bi tane insan kiligina girmis terbiyesiz. Verin bi paspasda gitsin tarzi, biseyler dedi. Bende verdim agzinin payini almadim paspas. Adam yerine koyup bisey soruyosun, sanki toyotanin sahibi gibi davraniyorlar. Her personelin suratinda sanki zorla calistiriliyormus ifadesi var. Cikin isinizden begenmiyosaniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben bu sabah toyota servislerine taktım
    tek tek toyota konularına bakıyorum servis zamanım geliyor

    sanıyorum ri-car özel toyota servisinden vazgeçmeyeceğim. hem konum olarak hemde servis olarak en mantıklı yer burası. hem ustam da toyota teknisyeni zaten.
    ben 5 yıldır gidiyorum ibrahim ustaya denemek için web sitesinden soru sordum bakalım gerçekten ilgileniyormu ve servise gelince aynı teşhisimi söylüyor diye kesinlikle internette ayrı serviste ayrı yapmıyor.

    önceden dükkan zemin katta olduğundan giriş çıkışta zorluk çekiyordum tek memnun olmadığım tarafı buydu ama Sanayinin içine geçince kurumsal bir servis gibi oldu. memnun olmadığım yeri kalmadı




  • İzmir için tavsiye edebileceğiniz özel Toyota Servis var mı arkadaşlar?
    Güncel 20.000 km bakımı ücreti hakkında bilgisi olan var mı?
  • 10 senelik Toyota kullanıcı geçmişimizde, babamların HB Corolla'sını başlarda Derindere'ye götürüyorduk, ancak gerek yerinin ters olması (aracı bırakınca taksi dışında pek seçenek yok) gerek bakım süresinin uzun olması (randevulu gitmeye rağmen, 09:00 da verilen aracın akşam 17:00-18:00 gibi teslim alınması) ve fiyatının da pahalı olması nedeni ile Çorlu Köşkdere servisine yönlendik. Yazlığa yakın olması da bir tercih sebebi oldu. Genel olarak memnunuz, kısa sürede bakımdan çıkıyor araçlar. Bir kere can sıkıcı bir durum oldu, o da şöyle:
    Yine bir bakım randevusunda, aracı teslim alırken Auris'in kaputundaki taş eziği/boya kalkmasını görüp, burayı da ücretsiz rötüş yaparız dediler. Ben de sevinerek tamam dedim. Aracı teslim almaya gittiğimizde o kısmın boyanmadığını farkettik ve verdikleri sözü hatırlattım, hemen servis kısmı ile iletişime geçtiler. Servisten gelen muhteşem görevli, bir hışımla aracı aldı, gitti ve 5 dakika sonra yağlıboya fırçası ile bir ton koyu boya sürülmüş şekilde aldık aracı. Salak gibi kontrol etme gereği duymadığımdan, servisten çıkınca farketmiş oldum durumu, daha sonra kendilerine bu durumdan bahsettiğimde düzelteceklerini falan söylediler, elemanı uyaracaklarmış v.s.
    Ara ara yine aynı yere gidiyorum, genel olarak güleryüzlü çalışanları var, Auris aracımı da zaten oradan satın almıştım.

    Ancak kış aylarında, işyerim de Gebze'de olduğundan, Dumankaya Gebze'ye gidiyorum. Burada da genel olarak güleryüzlüler, ayrıca aracı bulunduğunuz yerden teslim almaya gelebiliyorlar veya aracınızı siz teslim ederseniz sizi de istediğiniz yere bırakabiliyorlar. Burada da şöyle bir kötü anı yaşadım, aracı almaya gelen servis görevlisi aracı tulumla gelip teslim aldığından (herhalde şeffaf koruma filmlerini ihmal ettiler), aracın açık renk iç döşemesinde siyah el izleri oluşmuştu. Kendilerine söyledim, Allahtan lekeler çıktı da, pek sorun olmadı.

    Derindere için de şöyle bir parantez daha açmak istiyorum, yine tatsız bir olay için:
    Aracın ilk yılında, bir kavşakta arkadan bir sürtme sonucu tampona arkadaki aracın rengi geçmişti. Derindere'ye götürdük aracı, ufak hasar var diye eksper gerekmeyecek, 2 güne çıkar dediler. Tamam dedik, verdik arabayı. Teslim günü geldiğinde, aradım kendilerini aracım hazır mı diye, daha başlamadık demezler mi!! Eksper bekliyorlarmış. Biraz bağırdım çağırdım, bari haber verseydiniz, veya baştan eksper gerekecek deseydiniz, işimizi gücümüzü ona göre ayarlardık diye. Ufacık tampon onarımı için(sadece boya, 10x15 cm'lik bir alan) 1 hafta yattı araba kahrolası yerde. O yüzden genel olarak Derindere'ye kılım, çok müşlerileri olduğu için hem burunlarından kıl aldırmıyorlar, hem ufak işleri sallıyorlar, hem de bakımda çok uzun süre bekletiyorlar.

    Sonuç olarak genelde iki servis kullanıyorum, Köşkdere/Çorlu ve Dumankaya/Gebze. Ancak ikisi de Kadıköy'deki evime uzak, yakın diye Nataş'tan umutluydum ancak burada okuduklarımdan sonra oraya adımımı ATMAM :)




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.