Şimdi Ara

MG HS alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
6
Favori
115.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun süreli bineceğiniz düşünerek MG'yi almaya karar verdiğinizde bakım için kullanacağınız servise kaç km yol yaparak gideceksiniz? (En azından 3 yıl garantiden dolayı yetkili servisi kullanmanız lazım)

    MG, Çin'de özellikle elektrikli araç üretiyor ama bizim gibi bazı pazarlar için benzinli modelde üretiyor. Bu araç ülkemize giriş yapalı 2 ay oldu, en az bir yıllık kullanım sonunda ortaya çıkacak problemleri nedir biliyor muyuz? (Satış rakamlarında gördüğünüz MG adetleri çoğunlukla uygun fiyattan satılan elektrikli modellere ait olduğunu unutmayalım)

    Son olarak 900 bin liralık bir bütçeniz varsa CorollaCross alın. Yayın servis ağı, düşük tüketim ve optimum kalite birleşimi bu araçta mevcut. (evet bayide araç yok! En yakın bayiye gidin -telefonla aramayın!- ve 500 lira verip sıraya girin. Hatta kendi otomobilinizi onlara takasa vereceğinizi söyleyin. En geç nisan ayında aracınıza binin)

    Vereceğiniz karar ne olursa olsun, şimdiden hayırlı olsun!





  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

    Mg'de Çin markası artık zaten

  • MG HS alınır mı?. Bana göre evet. Ve Aldım da. Çok zor buldum ama. Diğer markalarda olduğu gibi MG de de araç yok. Almayı düşünenler inşallah bulurlar. Sıfır araçların bu ülkede karaborsa olacağı kimin aklına gelirdi ki?. Öyle bir millet olmuşuz ki her konuda kendi menfaatlerimiz ön planda. Haki hukuk Ahlak hak getire. Neyse bu konu yaz yaz bitmez.


    MG HS alınır abi. Çin işi falan ama iyi iş çıkarmışlar. Zaten Çin son yıllarda ucuz ve kalitesiz çin malı algısını yıkmak için kendilerini paralıyorlar. Birçok ünlü markanın ya tamamını satın alıyorlar ya da ortak oluyorlar. Ayrıca bu markanın TR pazarında önemli ölçüde yer tutacağına inanıyorum. Bir zamanlar KİA ne ya - Hyundai neymiş derdik. Bu markalar 30 yılını vermiş tabi Tr pazarında ama ben MG nin değil 30 yıl önümüzdeki 5 yıl içinde yıldızının çok daha parlayacağını düşünüyorum. Otomobil sektöründeki uzman kişilerin bu meyanda düşüncelerine ben de inanıyorum daha doğrusu.

    Zaten otomotiv kavramı baştan aşağı değişiyor. İleriki dönemlerde artık markalardan ziyade bize neyi ne kadara sunduklarına bakacağız.





  • Aracı nerede kullanıyorsunuz ve yakıt tüketiminiz nedir?
  • joukyaku32 J kullanıcısına yanıt

    Ankara'da her gün işe gidiş geliş yaklaşık 50 km yapıyorum.

    Yakıt verisi gidişte 6-6.5 lt arası, dönüşte 8.5-9 lt arası görünüyor. Ortalama 8 Lt düşünmek lazım aslında.

    Aldığımdan beri kullanımda yaklaşık 1500 km oldu, 8.2 Lt gibi bir veri var.

    Tabi bunlar tamamen kış verileri.

  • İnternette çeşitli videolar var 15 lt civarlarında gösteriyorlar.

  • MG HS alınır mı?MyWheels.Pkyoutube
    MG HS 2021 Fuel Average Test In City | Fuel Average Review | Mywheels.pk #Mghs #mghsSafetyFeatures #Mywheels #Pakistan Facebook: https://www.facebook.com/www.mywheels... Twitter: https://twitter.com/mywheels_pk/ Instagram: https://www.instagram.com/mywheels.pk For Post Add: http://mywheels.pk/index.php/en/show/... For New Car: http://mywheels.pk/index.php/en/show/...
    https://www.youtube.com/watch?v=i_XQw_xrlXQ&feature=youtu.be
  • joukyaku32 J kullanıcısına yanıt
    Pakistan yollarında bu yakıt değeri gayet normal, adamlarda ne adam gibi yol var ne kavşak ne trafik lambası, herşey Allah'a emanet... :)
  • arkadaşlar bugün 5 saat falan yaklaşık 10-15 tane arç bayi ve 2. el satan büyük birkaç firma dolaştım. 1.5m altı fiyatlı en beğendiğim araç mg hs modeli oldu. baktığım paket comfort idi. araç videolarda ve fotolarda göründüğünden çok daha güzel bence. iç tasarıma hele bayıldım. araca premium bir markanın amblemini koy kesinlikle bilmeyen fark edemez. iç mekandaki tasarım, kalite hissiyatı, detay işçiliği fiyatına göre muazzam bence. aracın motoru şanzımanı hakkında hiçbir fikrim yok. ekim kasım aralık ayı boyunca araç arayışım sonunda xtrail almıştım. ama keşke ekimde ilk mg bayisine gitseymişim dedirtti. ekimde luxury paket 800k falansa çok üzülürüm.

  • oceanx35 kullanıcısına yanıt

    Üzülme üstat. Bu araç Ekim ya da Kasım'da geldi zaten. Lansman fiyatı 980 idi. 950'ye kadar sattılar tahminimce.

  • Merhabalar, çok araç aradım çok bayiyle görüştüm fakat mg hs modelinde karar verdim lakin bayilerde yok ya da yok çekiyor aranızda en kolay araç bulabileceğim bayii bilen var mı yardımcı olabilecek ?
  • Araç sahibi olanlar şanzıman oranları hakkında da bilgi verebilir mi ?
  • ertkrc11 E kullanıcısına yanıt

    Yok çektiklerini pek sanmıyorum çünkü alalı 2 ay oldu ve lansman fiyatından bile uygun vermişlerdi. Lansman fiyatına veya biraz üzerine verseler gene alacaktım zaten. Karar vermiştim çünkü. Ayrıca, kendi bayim ile görüştüm gene bir yakınıma çok beğendiği ve almak istediği için, stokların tamamı bittiğini, martta yeni araçların geleceğini, şubatta da muhtemelen kayıt açabileceklerini söylediler.



    2000 Km'ye yakın oldu kullanımım;


    1. Şanzıman konusunda çok bilgili değilim, ancak vites geçişlerini kastediyorsanız gayet güzel, öyle hissettirme vs yok. İvmelenmesi yokuş yukarı güzel.
    2. Yakıt hususunda kullanıcı olarak kendi verimi paylaştım normal kullanımda , 15 Lt olabilir tabi neden olmasın, yokuş yukarı spor modda agresif kullanılırsa. Luxery biraz daha fazla yakıyor olabilir jant ve tavan farkından dolayı.



    Şu ana kadar gördüğüm tek eksik husus: Orta kol dayama ileri geri var ama kademe yükseklik ayarı yok, uzun yolda terchil ettiğim husus ancak bunu da koltuğun yüksekliğini biraz düşürünce hallediyorum.


    Allah gönlünüze göre versin...





  • Cevabınız için teşekkürler. Nasip olursa bende alacağım şubatı bekliyorum artık fazla da isteseler az da isteseler koydum kafama bu arabayı bana gayet yakışıklı al benili geliyor. Kişiye görede değişir tabi. Ben sene de 8-10 bin arası km’yi bile zor yapan birisiyim yakıt konusundan yana sorunum yok.

    Sadece uzun yolda 120-140 arası süratlerde içeride fırtınalar kopuyor mu motor sesi çok geliyor mu onu merak ettim.

    İnşallah herkesin gönlüne göre versin rabbim.

  • Bugün Kocaeli'de Ankara yönüne giden tırların üzerinde gördüm. Turkuaz bir rengi de vardı.

    Bu araç engelli indirimi ile alınabiliyor, talebi arttırmıştır. ÖTV indirim limitinin değişmesini bekleyen büyük bir kesim 1040tl ve altındaki araçlara hücum etti.
  • İstanbul’daysanız Koşuyolu’da Mg bayisi ve hemen yanında Suvmarket var, hatta onların yanında da Suzuki var, hepsi Doğan grubunun. Suvmarket’te daha önce bir yaşında düşük km Mg hs görmüştüm, sitesine bakıp gidin dilerseniz. Veya diğer şubelerinde olabilir.


    https://www.suvmarket.com/ikinci-el-mg

  • Fiyat listesi güncelleniyor diye ibare koymuşlar web sitesine. Bu kadar sık güncelleme geldiğine göre araç tutulmaya başladı.

  • Fiyatlar güncellenmiş. 30 Bin Lira zam gelmiş HS modellerine.


    MG HS alınır mı?
  • Bugün aradım bayileri daha güncellenmedi vs. Dedi stoklar açıklanmadı dedi vs. Vs. Daha 2023 modeller açıklanmadı 2023 modelleri 1m üstüne çıkar hs comfort modelinin

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.