Şimdi Ara

MG HS alınır mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
114
Cevap
6
Favori
115.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hamemo kullanıcısına yanıt

    Maalesef biz.

  • jedi39 kullanıcısına yanıt

    Bende araç alımında son aşamadayım hocam. Sizin gibi MTV'yi ben ödeyeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 18 Ekim 2023; 19:19:7 >
  • Bugün baktım en yüksek paket 1.330.000tl fiyat, 250.000tl kredi 12 ay geri ödemli 260.000 olarak ödüyorsun. Cazip. Şimdi gidip 1.500.000 tl ye hyundai tucson prime plus alıyorum, 2. Elde rahat satmak için. Tucsonda adaptif cruise, cam tavan, otomatik bagaj, 360 kamera, arkada havalandırma bile yok ama kolay satmak uğruna malesef tucson alacağım. Malzeme kalitesi tucsonda azcık daha yüksek. İmkan olsa da rahat rahat düşünmeden alıp kullanabilecek bir ülke olsak, ozaman mg yi tercih ederdim.
  • reddistic R kullanıcısına yanıt

    Grandland’i full olarak alabilirsiniz. Güvenlik paketleri olmayan Tucson yerine ben tercih ettim. Full Kia sportage çok pahalı geldiği için s-cross’s dönmüştüm, sonra Grandland’de ki indirimi görünce onda karar kıldım. Mg HS ise makyajlandı, Avrupa’da yeni kasa var ama anlamadığım şekilde bizde eski kasalar satılıyor.

  • bahves B kullanıcısına yanıt

    Türkiye'ye ucuza araba gelmez ki, ezkeza yeni bir teknoloji gelişti bir firma maliyetleri düşürdü uygun fiyata bir şey getirdi. Önce o otomobili getiren distribütör ekstra komisyonunu koyar, bir süre sonra devlet baba da haksız rekabete (!) neden olmaması için ekstra o segmente, modele, ülkeye özel bir vergi ekler.

  • MG HS modellerine Kasım ayında 10.000 TL zam gelmiş.
  • mg hs almayı düşünüyorum. araç güzel konforlu ama servislik birşey çıkarsa ne kadar zamanda yapılır, servis garantisi nasıl işler, kullanıcı hatası bir durumda parça fiyatları nasıldır? uzun süre kullanımda başım ağrır mı kafamda bin tane soru var. test sürüsü yaptım çok güzel. yakıtına da artık bişey demeyelim hadi. araç büyük vs.

    uzun süredir kullananlardan yorum olsa çok iyi olacak aslında. ilk arızada pişman olmayalım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nocnoc

    mg hs almayı düşünüyorum. araç güzel konforlu ama servislik birşey çıkarsa ne kadar zamanda yapılır, servis garantisi nasıl işler, kullanıcı hatası bir durumda parça fiyatları nasıldır? uzun süre kullanımda başım ağrır mı kafamda bin tane soru var. test sürüsü yaptım çok güzel. yakıtına da artık bişey demeyelim hadi. araç büyük vs.

    uzun süredir kullananlardan yorum olsa çok iyi olacak aslında. ilk arızada pişman olmayalım.

    Arkadaşın crosslandı 3 aydır serviste. C5 gruplarında bir ay iki ay parça bekleyen var. Eğer yerli üretim araç almayacaksanız tek düşündüğünüz bu ise ithal bir çok araçta olan bir sorun bu. Firmalar yedek parça stoğu bulundurmuyor. Ben çin üretim araçların bu yedek parça işini de kısa sürede rayına oturtacağını düşünüyorum.





  • campos67 kullanıcısına yanıt

    Hocam expertiz hizmeti için ücret ödeniyor mu araç alınmazsa?

  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt

    Vavacar, Carvak vs gibi yerler ekspertizi ücretsiz yapıyorlar, size bir rapor vermiyorlar zaten. Yapan kişi iyi niyetliyse size biraz bilgi veriyor.


    Araçlara genel hatları ile bakıyorlar. Çok detaylı bakmıyorlar. Değişen, boya, ezik, çizik olan şeylere bakıyorlar. Kritik şeyler dışında bakmıyorlar.

  • Oblomòv kullanıcısına yanıt

    crosslanda a da C5 aircrossa a da bakmıştım. mg ye göre bunlarda sorun olmaz diye düşünürken bunu yazmışsınız. :)

    demekki hepsi aynı . o zaman fazla para vermeye pek gerek yok. ha piyasa aracı değil, ama kolay satılsın diye de 300-400 tl fazla ödemenin de bir manası yok gibi.

    teşekkürler bilgilendirme için

  • fakiramaseksi kullanıcısına yanıt

    sanırım siz başka arabaya bindiniz,dediğiniz her özellik bu araçta tersini yansıtıyor.

  • tslmdysr kullanıcısına yanıt

    MG Türkiye'ye sordum. Türkiye'ye getirmeyeceklerini söylediler. Bu kadar vizyonsuzluk olmaz. Tasarımı ciddi şekilde güzelleşmiş. Peynir ekmek gibi satacak arabayı getirmiyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.