Şimdi Ara

MG HS alınır mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
6
Favori
115.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HawK95 kullanıcısına yanıt

    Düşük fiyata alıyorlar. Şöyle söyleyeyim. Aracın sarı sitedeki piyasası 900k ise, size teklif edecekleri maks 700-750k arası olur. Yani takas desteği ile aslında sizden 800-850k ya almış oluyorlar. Yoksa aracın gerçek değeri üstüne 100k verilmiyor.

  • JamaisVu_34 kullanıcısına yanıt

    evet yapıyorlar

  • Mg Hs makyajlanmış. Ön ızgara çok güzel duruyor. Ben bu nedenle beklemeye geçtim. Yeni makyajlı kasayı bekliyeceğim
  • campos67 kullanıcısına yanıt
    Hem kredi kampanyası de hem de indirim kullandırdılar mı hocam?
  • renkly1i R kullanıcısına yanıt
    Makyajlı kasalar ne zaman satışa sunulacakmış acaba?
  • Bugün bayiye sordum 2024 dedi.
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Makyajsızı şuan 1350civarına alabiliyorsak yeni yılda makyajlısı 1600den aşağı verilmez tahminim.
  • Fiyat konusunda vs hiç tahminleri yok hatta tam geliş tarihi hangi ay olur bilmiyorlar. Ben 1330 a bugün anlaştım makyajı beklemek istemedim.
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam dış ve iç renk hangisini tercih ettiniz. Dış ve iç siyah istiyorum fakat iç renk vişne çürüğü de kendine çekiyor.
  • Dış beyaz iç vişne
  • Hangi bayiyle anlaştınız acaba? Birde hangi paket bende sordum hiç fiyat kırmadılar.
  • jedi39 kullanıcısına yanıt

    Merhaba hayırlı olsun öncelikle. 1.499.000 olan aracı 1.330 a mi aldınız? Bayağı fiyat düşmüş gözüküyor hangi bayi acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüneyt K. -- 15 Ekim 2023; 23:36:56 >
  • Evet hocam. İlk başta yok falan dediler ama sonradan şartlar değişti, yapabiliyoruz dediler. Fiyatı 1400 gibi düşünmek lazım. Bu fiyattan yine az da olsa bir şeyler yaparlar sanırım. İzlenimim bu yönde. Ben kendi aracımı satamadığım için satın alamadım :( 2.el piyasası ölmüş... takasta da ölü fiyatına alıyorlar...

  • marcopolo34 kullanıcısına yanıt

    Araç hakkında olumlu ve olumsuz düşüncelerinizi söylermisiniz

  • Cüneyt K. kullanıcısına yanıt

    Evet. İstanbul kuzey

  • t-miharbi kullanıcısına yanıt
    Alalı 2 ay olmak üzere. 2 bin km nin sadece 500'ü şehir dışı. MG tasarımını ve iç malzeme kalitesini eskiden duyduğum ama alacağımı aklımdan geçirmediğim bir araçtı.Sıfır bakarken Nissan'ın yanında Suzuki/Mg Bayii de vardı. İçini Qashai'den daha büyük ve şık bulduk. Nasıl gidiyor acaba deyip test sürüşüne çıktık. Sürüş hissiyatını beğendik. Fiyatı da rakiplerine göre cazipti. Kredi kolaylığı vardı. Sonra dedik ki Mercedes BMW Audi vs almıyorsak bu devirde çoğu araç diğerlerinden aşağı kalır değil. C sedandan SUV gruba geçmek, daha çok eşimin de kullanabilmesi için aldık. Civic varken kaldırımları öldürüyor, tehdit oluşturuyordu eşim:)) ne oldu deyince görmüyorum bu arabada kaldırımı diyordu.
    İlk baskın özelliği malzeme kalitesi. Luxury paketteki koltuklar aşırı rahat ve sırt,bel kısmı çok rahat. Fazlasıyla premium hissettiriyor. Zaten Alman markası Bader üretiyor koltukları. Eskiden beri olan anlaşmaları Çinli sahiplerine rağmen devam ediyor. Maliyeti ucuza çekmek adına oturum rahatlığından feragat edilmemiş örneğin.
    Belki de ilk bahsetmem gereken ses yalıtımındaki başarı. Keza cam fitilleri de de aynı durum mevcut. Bagaj altı da ve kaput altında sesi izole etmesi için değişik yünsü bir malzeme de kullanılmış. Kapıların ağırlığından ve kapatırken ki sesten anlıyorsunuz. HS'nin ürün sloganlarından biri de zaten en az %25 arttırılmış ses yalıtım malzemesi kullanılmasıydı. Dasboard kısmındaki malzeme de yumuşak bir doku. Bu kısım göğüs hizasından deri döşemeye geçiyor. Kapı içleri de komple deri. Şu ana kadar bozuk yollarda bile hiçbir trim sesi duymadım.
    Süspanyonları bozuk yolu kısmen hissettirirse de rahatsız edici değil. Ama asfalttaki yamalı ya da katman farkı olan yerlerden geçerken kadife gibi geçip gidiyor. Civic kullanırken aynı yollardan cayır cayır geçemiyordum. Şu an yaylana yaylana gidiyoruz gibi hissediyorum. Gün içinde kullandığım protokol yolu var. Radarın olmadığı yerde biraz keskin tatlı bir viraj var. 120 km hıza kadar çıkıp denedim aynı yerden. Direksiyon/ön/arka teker üçlüsünden herhangi birinde küçük bir kopma bile yaşamadım. Sessizlik ile birleşince epey konfor sağlıyor bu durum. Trim sesi yok yol sesi yok süspansiyonlar güçlü yani. Bu üçü aşırı tatmin ediyor.
    Arka oturuma aşırı cömert bir alan bırakılmış. Bacak bacak üstüne atsanız oturulur o alanda yani. Baş üzeri mesafe zaten yüksek. Cam tavan ile birlikte aşırı ferah.
    Dikkatimi çeken diğer detay start stoplu jel aküsü Varta olmasıydı. Rasgele ucuz bir marka koyup geçebilirlerdi. Yine kaputu kaldıran kocaman iki tane damper var dokunmak yetiyor açarken. Çubuk vs ile tutturma yok. Kaput altına detaylı baktığımda küçük basit plastik parçalar/keçeler dahi Bosch logoluydu. Silecekler de aynı şekilde. Sıfır araç ilk kez almıyorum ama ilk bakışta değil de sürekli kullanımda denk gelen parçalar dahi kaliteli duruyor.
    Çift egzos bile görünümden, difizörden ibaret değil, kanlı canlı çift egzos var.
    Aydınlatma grubunda far yardımını çok sevdik. Gece yolculuğu özellikle uzun yolda harika. Karşıdan gelen araca ya da öndekine göre konumlanıyor. Adaptif LED grubu harika iş çıkarıyor. Önünüz boşaldığında her yer ekstra aydınlanıyor.
    -Ses sistemini bu malzeme kalitesine göre vasat buldum
    -360 kamera park sırasında ilaç gibi ama kamera çözünürlüğü zayıf. Her parkta 360 kameraya baktığımızda kaldırımlar bizden korkmuyor artık:)
    -Araç kalkış sırasında vites atarken değişik bşr gaz ayarı istiyor sanki. Başta bu ne ya silkeliyor dedim. Şu an o sarsıntıyı sıfırladım diyebilirim.Duyumuma göre bayiler şanzıman için güncelleme sunmaya da başlamış.
    -Yakınlarım dahi genel memnuniyetten sonra yakıtı soruyorlar.Boş ağırlığı 1610 kg olan, Tucson ve Tiguan'dan 7 cm uzun bir araçtan bahsediyoruz. Ekstra yalıtım malzemeleri sağladığı ağırlık da var. Kodiaq ağırlığına denk diye biliyorum. Bir zahmet yaksın biraz. Yakıta bakarak araç almak mantıklı gelmiyor. Binlerce liram cebimde kalmayacağı gibi ekstra olarak uçup da gitmez.Yeni Tucson alan arkadaşım 1,550 verdiği halde yakıttan şikayet edip benim aracın yol bilgisayarından bakıp sende 10.6 gösteriyor dedi. Hani o bakmasa ben kurcalayıp görmem. Onda 10,8 miş ilk 1500 km. Ben sakin kullanırım orası ayrı.Lpg işine girip 20-25 bin arası ona da para verip motor bloğuna müdahale etmem sanırım ileride de. Yılda 10-11 bin km kullanıyoruz. 2-3 bini uzun yol.
    İki ay evvel aracımı çok iyi fiyata satabilmiştim. Şu an en azından 100 bin aşağıdan giderdi. Sıfırlar da ekstra indirime gitti zaten. Kar ya da zarar odaklı düşünmüyorum. Alınan alınmıştır yine olsa yine alırım.
    Allah hepinizin kalbinden geçene binmeyi nasip etsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo34 -- 16 Ekim 2023; 21:38:57 >




  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    Ne alırsanız hem yakıtta hem sürüşte, iç mekanda memnun eder? Çok fark vermeyip memnuniyet sağlayacak araç varsa tabi ki alın. Tiggo 7 alan bir mesai arkadaşım var. Daha ucuz diye aldı, sorsak o da memnun. 150 bin lira daha parası cebinde kaldı bize göre. Tüm gün varsa yoksa yakıtı anlatıyor içiyor abi motoru yakıtı diye. Başka bir arkadaşım Honda City aldı. 8 yakıyor şehir içi deyip duruyor.Benim Hs'den 430 kilogram hafif. Aslında o çok yakıyor bana sorsalar:))
    Koskoca Tucson almış biri daha denk geldi. Gitmiş şikayet sitesine çok yakıyor diye anlatıyor. Halkımız ilginç. Alın abi hangisini sevdiyseniz.
    50 bin doları bir araca verebilen birey yakıtı çok mevzubahis etmemeli diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo34 -- 16 Ekim 2023; 22:2:31 >
  • marcopolo34 kullanıcısına yanıt

    Tecrübeleriniz için teşekkür ederim. Kısmen bahsettiğiniz gibi en çok HS'de düzeltilmesi gerekenler(bana göre) kamera ve ekranların çözünürlüğü bence. Aracınızı iyi günlerde kullanmanız dileği ile.

  • jedi39 kullanıcısına yanıt

    Hocam MTV işini nasıl çözdünüz? Onlar mı ödüyor yoksa siz mi ödeyeceksiniz?

  • Türkiye'ye gellen MG HS lerin hangi ülkede üretildiğine dair kesin bir bilgisi olan var mı? Gümrük vergisi için soruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.