Şimdi Ara

Mhp'nin gümbür gümbür gelmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İşin çok zor Bahçeli başkan .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 17 Haziran 2018; 7:45:54 >
  • Haftaya seçime girecek tek derdi af..Bu düşük profillin de bi düşüğü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 kişi yeter ona seviyor 40'ı :D
  • Hiç bir zaman ülkücü olmadım fakat her zaman Türkeş'in fikirlerine karşı bir saygım olmuştur. Koskoca partiyi ne hallere düşürdü Devlet Bahçeli. O kadar laf ettiği, hakaretler ettiği adamın yanında şuanda. Tükürdüğünü yalıyor. Kimse devleti düşündüğü için demesin sadece koltuğunu düşünüyor başka bir şeyi değil. Türkeş olsaydı yüzüne tükürürdü yüzüne. Yazıklar olsun Devlet Bahçeli'ye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cetinsangu

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Yapma yavvv, 11 gün sonra yaklaşık olarak ben yine burada olacağım neden mi çünkü beni ilgilendirmiyor akp gitmiş ince gelmiş sorun değil ha o ha bu sonuçta ben ülke yönetmeyeceğim ya da ben ülke yönetmeyi kaybetmeyeceğim ama sizler kazanamazsanız böyle yazdığına göre kaybolup gidiyorsunuz benim kaybedecek bir şeyim yok akp gitse de yine burada yazacağım tebrik ederim millet için hayırlısı olsun derim meydan sizlerin der artık zaferlerini balkona mı çıkarlar ne yaparlarsa yapsınlar seyrederim..

    Tıpkı bir gs 'linin fb şampiyon olduğunda kupayı alırken tv deki şampiyonluk gösterilerini izlemesi gibi bir şey bu da..




  • trablus35 kullanıcısına yanıt
    Şok daha ucuzu YOK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHP içi boş teneke gibi çok ses çıkarıyor.
  • Koskoca partinin bu hale gelmesine eski bir seçmeni olarak cidden üzülüyorum. Bahçeli sırf yamanmak için koca bir partiyi boş tenekeye çevirdi.
  • Mhp'nin gümbür gümbür gelmesi


    quote:


    "AKP'deki siyasi aktörler ihanet içerisinde"
    MHP'li vekil adaylarından AKP'ye çok ağır ifadeler...
    Facebook Paylaşımı

    12.06.2018 19:04 Karakter boyutu :

    AKP ile MHP’nin 24 Haziran seçimleri için kurduğu “Cumhur İttifakı”ndaki kavga devam ediyor. AKP’li milletvekili adaylarının “MHP’ye oy vermeyin” çağrısı yaptığını ileri süren bazı MHP’li vekil adayları, AKP’ye çok sert çıkış yapmıştı. MHP lideri Devlet Bahçeli de konuya ilişkin AKP’li vekil adaylarını uyararak, “Özellikle AK Parti milletvekili adayları; kendinize dikkat edin, fitneye düşmeyin. MHP üzerinde oyun oynamaya kalkmayın” demişti. Bu tartışmanın üzerine Devlet Bahçeli partisinin Konya’daki kapalı spor salonunda yapılan mitingine katılmış ve boş salona konuşmuştu. Daha önce de MHP Konya Miletvekili adayı Celil Çalış, “Erdoğan seçilmese ne olur? Bence hiçbir şey olmaz” demişti.

    MHP’Lİ VEKİL ADAYLARI: AKP’Lİ SİYASİLER İHANET İÇERİSİNDE

    Son olarak ise MHP’nin Kilis Milletvekili adayları Hasan Mısırlıgil ve Abdullah Alpdağ, çok ağır ifadelerle AKP’li vekillere yüklendi. Kilis’in Sapkanlı Köyü’ndeki iftar programının ardından açıklamalar yapan MHP'li Hasan Mısırlıgil, AKP’li vekillerin “ihanet” içerisinde olduklarını söyledi.

    İşte o açıklamaların tamamı:

    AKP’li vekilleri sert sözlerle eleştiren MHP’li aday Mısırlıgil, “Adalet ve Kalkınma Partisi’ndeki siyasi aktörler, bir ihanet içerisine girmeye başladılar. Milletvekili liste sıralamalarında yer bulamayan veya yerini beğenmeyen Adalet ve Kalkınma Partili siyasi aktörler, Cumhur İttifakı’nın desteklenmemesi yönünde anti-propaganda yaparak insanlarımızın beynini kurcalıyorlar” ifadelerini kullandı.

    Mısırlıgil sözlerinin devamında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP için oy istedi.

    MHP’Lİ İSİMDEN AKP’YE: “ÖYLE BİR YUMRUK VURUN Kİ BUNLARA, BUNLAR NE YAPTIKLARINI ŞAŞIRSINLAR”

    Mısırlıgil’in açıklamasının ardından, MHP’nin bir diğer Kilis Milletvekili adayı Abdullah Alpdağ konuşmasına başladı. AKP’nin “Yaparsa Ak Parti yapar” sloganını eleştirerek konuşmasına başlayan MHP’li Alpdağ, “Şimdi ben burada soruyorum; 16 yıldan beri bu kardeşlerimizin neyini yaptınız” şeklinde konuştu. Alpdağ, AKP eleştirilerinin devamında vatandaşlara seslenerek, “Öyle bir yumruk vurun ki bunlara, bunlar ne yaptıklarını şaşırsınlar” dedi.

    Alpdağ’ın konuşmasının ilgili bölümü şöyle:

    “16 yıldır beri bu iktidarın, bugünlerde bir sloganıyla çok karşılaşıyorum ‘Yaparsa Ak Parti yapar’ diyor. Bizler 45 gündür sayın Mısırlıgil’le sahadayız. Bugün de buradayız. Bugün buranın, köy meydanı yok, camisi yok, kanalizasyonu yok. Bunun gibi nice köylerin hep eksikliklerini gördük. Gücümüzün yettiği noktalarda yetkililere ilettik. Şimdi ben burada soruyorum; 16 yıldan beri bu kardeşlerimizin neyini yaptınız. Bunlar yapmadıklarıyla şımartmışsınız. Sizden özür diliyorum. İnsanları çok şımartmışsınız. 16 yıldır hiçbir köye hizmet vermemişler, 4 yılda bir geldiklerinde siz bunlara destek vermişsiniz.

    Sizlerden rica ediyorum. Öyle bir yumruk vurun ki bunlara, bunlar ne yaptıklarını şaşırsınlar. Az önce arkadaşımız, ‘Zeytin Dalı Hareketı’ndaki hiçbir siyasi partiyi burada görmedik’ dedi. Doğru söylüyor. Çünkü bu insanlar biz nasıl olsa 4 yılda bir gidiyoruz, iki kelime ediyoruz, oylarını alıyoruz diyorlar.”

    Alpdağ sözlerinin devamında AKP eleştirilerine devam etti ve MHP için oy isteyerek şöyle dedi:

    “16 yıldan beri vermiş olduğunuz siyasilere bir defa da bu seçimde, sanıklara oy atmaya giderken aklınıza; köyünüze gelmeyen yatırımları, işe alınan onları torpillilerini getirin. Bugün bizlere gelen bir belge; tüm siyasi kadroları yakınları işlere alınmış. Öyle bir kokuşmuş ki bunlar, sadece kendi kendilerine menfaat şebekesi oluşturmuşlar. Buradaki vatandaşı hiç mi hiç düşünen yok. Onun için 24 Haziran’da bunlardan bir intikam alma vakti gelmiştir.”

    https://odatv.com/akpdeki-siyasi-aktorler-ihanet-icerisinde-12061806.html




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Bu dediğin olayın kralını yapan ve belki de türk siyaset tarihine sokan sayın RTE'dir. Bakınız "Bu CeHaPe var ya" diye başlayan cümlelerin hemen hemen yarısı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'in kemikleri mezarında sızlıyordur. Zamanında onca ülkücü gencin boşuna öldüğünü gösteriyor.



    Bahçeli kadar 180 derece bir adam(!) görmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın morali bozulmasın diye karşı tribün önüne kocaman bayraklar koyup kapatmışlar. Masallardaki basiretsiz hükümdarların çalışanları tarafından uyutulmaları gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahçeli çok kötü bir stratejik hata yaptı. Millet ittifakı ise yapılan bu stratejik hatadan faydalandı haklı olarak ve doğru olanı yaptı.

    Bahçelininde yapması gereken Cumhur ittifakında adaylığını koyup eğer 2 ye kalamazsam ittifak ortağımızın adayını destekleyeceğiz dese, hem kendi itibarını arttırır hemde meclise daha fazla vekil sokardı. Şimdi Cumhurbaşkanlığında Erdoğana oy verecek bir çok MHP li seçmenden AKP ye hafifte olsa yakınlık hissedenler, psikolojik olarak rahatlamış bir şekilde AKP ye oy verecektir. AKP hem CumHurbaşkanlığı hemde milletvekilliği oylarında bu olaydan pozitif etkilenecektir.

    Bu ittifak olayının stratejik galipleri AKP, CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, kaybedenleri MHP ve HDP olmuştur.
  • mehmet erdoğan üzülmüştür mehmet bahçelinin düştüğü bu duruma.
  • mhp yi bitiren insan bahçeli
  • Bu abinin nasıl. Bir kasedi var da 180 derece döndü ben onu merak ediyorum. Yoksa vatan millet Sakarya diye bir insan şerefsizim seni başkan yaptiririrsam deyip de kanka olması...

    MHP bitti okeye dönüyor zaten..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuma namazı öncesi vaaz dinlemeye gelen cemaat gibi görüntü
  • MHP gibi bir partiyi getirdikleri noktaya bakin... Egitim seviyesi dusuk ulkelerde hep boyle oluyor. Koltuga oturan illa diretecek. Sonra hepsinin sonu Aziz Yildirim gibi oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuşma sonrası ülkede kartlar yeniden dağıtılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bal974

    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Onların işlerine gelen nedir dostum biliyor musun..

    2005 'te RTE şunu demiş yıl 2013 olmuş RTE böyle demiş sonra bu adam bunadı bu adamın bir dediği bir dediğini tutmuyor yok böyle idi yok şöyle idi yeahhhh diye algı konuları açarlar amaaaa

    Zamanında Meral Hanım Bahçeli için böyle demiş ve mhp 'ye sadıkmış bugün ise MHP 'yi yok etmek için yola çıkmış partiyi ikiye bölmüş üstüne arada Bahçeli 'ye de laf söyleyince kimcecikler olmaz ortalarda, neden onların tek derdi onları hezimete düşüren RTE olduğu için..

    Cem Yılmaz 'ın videosu gelsin onlara benden haniiiiiiiii haniiiiiii..

    Bahçeli o günkü Bahçeli olmadığı için MHP bu hale gelmiş olabilir mi?
    Yaşlandı artık, basiretsiz bir şekilde partiyi yönetmeye çalışıyor.

    Af, af diye heryerde konuşmasından belli değil mi?
    Benim evimden eşyamı çalan hırsızı ben affetmiyorken, devlet ne hakla affedecek? Suçun muhatabı devlet değil ki, benim...

    Alıntıları Göster
    Bu seçimde oy vermeyi düşünmüyorum ancak bir önceki seçimde MHP'ye oy vermiş birisi olarak olayların sizin baktığınız penceredeki kadar sığ olmadığını düşünüyorum.

    Türkiye'de bir merkez sağ gerçeği vardır, bunun bugünkü temsilcisi AKP'dir. Fakat RTE her şeyin olduğu gibi bunun da topuzunu kaçırdı ve "milliyetçiliği ayaklar altına aldık" dedi ayrıca her yönüyle bir kürt milliyetçiliği şovu yaşandı ki RTE kendisi bile buna dahil oldu.

    Bu akıma son seçimde meclise giren partilerden sadece MHP direndi, hatta başbakan olup hükümet kurma fırsatını bile tepti sadece bu mesafe yüzünden. Ortada bir hendek savaşı talimatı verip ulus devletinin köküne dinamit döşeyen Demirtaş'a af konuşulurken bence Bahçeli'nin yaptığı anlaması zor bir ironi ve siyasettir.

    Bugünkü AKP'ye yanaşması, enerjisini kaybetmesi, partide yenilenmeye karşı çıkıp bölünmesine engel olamaması bir yana yukarıda bahsettiklerim dalga geçilecek değil takdir edilecek politikalardır.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.