Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • psp_master. senin yazdığını denedim ama back-orta-play kombinasyonu bir işe yaramadı. hem kapatıp açarken/restart ederken denedim(back-yukarı) hem de tamamen kapatıp(back-aşağı) play ile yeniden açarken denedim. bir şey olmadı. bir de içindeki müzikleri sileyim, belki database yüzünden olmuştur diye düşündüm. açılırken back-merkez-sağ(firmware dışındaki her şeyin silinmesi için kombinasyon) yaptım ve yine denedim ama aynı şekilde cihazı açar açmaz "Connect Zune to PC" diyor ve bağladıktan sonra program firmware update yapmaca çalışırken C00D11CD(80070057) hatası veriyor. bir de firmware dahil her şeyi sildikten(back-orta-sol) sonra ne olacak diye bakacaktım ama o tehlikeye girmeyi göze alamadım. belki başka birinin bilgisayarında denedikten sonra o yola başvururum. başka önerisi olan var mı?
  • slm arkadaşlar bende zune 2.3 versiyonu var 30 gb lık onu pc ye tanıtamıyorum bunu nasıl tanıtabilirim bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samich_tor

    psp_master. senin yazdığını denedim ama back-orta-play kombinasyonu bir işe yaramadı. hem kapatıp açarken/restart ederken denedim(back-yukarı) hem de tamamen kapatıp(back-aşağı) play ile yeniden açarken denedim. bir şey olmadı. bir de içindeki müzikleri sileyim, belki database yüzünden olmuştur diye düşündüm. açılırken back-merkez-sağ(firmware dışındaki her şeyin silinmesi için kombinasyon) yaptım ve yine denedim ama aynı şekilde cihazı açar açmaz "Connect Zune to PC" diyor ve bağladıktan sonra program firmware update yapmaca çalışırken C00D11CD(80070057) hatası veriyor. bir de firmware dahil her şeyi sildikten(back-orta-sol) sonra ne olacak diye bakacaktım ama o tehlikeye girmeyi göze alamadım. belki başka birinin bilgisayarında denedikten sonra o yola başvururum. başka önerisi olan var mı?

    Valla firmware dahil herşeyi silen kombinasyon aslında firmware'i silmiyor, 1.3 e döndürüyor. Ben bunu kendi Zune'um kaybolduktan sonra uyguladım, içindeki herşey gitmişti bulduğumda ve de Marketplace gözükmüyordu, ben de o yüzden firmware'i sıfırladım. Sonra PC ye bağladığınızda da en son update'i yapması gerekiyor zaten, siz bilirsiniz tabi.
    Eğer ingilizceniz yeterli seviyede ise zuneboards vewww.zunited.net in tech support bölümlerini inceleyebilirsiniz, cevap bulamazsanız yine zunited'a bi form yollayabilirsiniz birkaç gün içinde cevap veriyorlar




  • arkadaşlar ben yurtdışından zune getirttim ama pc ye tanıtamadım C00D11CD hatası veriyor,ne yapmam lazım,yoksa cihazı çöpe mi atayım.bu kadar kötü mp3 player görmedim daha bilg. bile tanıtamadık.madem cihaz yazılımı güncel değil nasıl güncelleştirebilirim.saatlerce uğraştım olmadı.tek umudum sizsiniz.
  • Merhaba. Konuyu başından beri okudum ancak bir problemim var. Daha önce de bu problemle karşılaşmış olan mesajlarda söylenen çözüm yollarını da yapmaya çalıştım ancak yine netice vermedi. Lütfen bu konuda bilgi verebilir misiniz?

    Zune yurtdışından refurbished olarak aldım,30 gb kapasitesinde siyah renkli,version 1.0(193) , hardware 2.0.Ve içinde birkaç şarkı ve video vardı. Ve cd.si içinden çıkmadı. zune sitesinden programı indirdim,kurdum. Ancak şu sorunla karşılaştım. Zune ekranından baglandığını senkronize olduğunu yazıyor.Ama hemen bilgisayar ekranında C00D11CD (80070057) hatası oluyor. Yani şurdaki linkteki gibi;
     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı



    Daha sonra forumdan okuduğum gibi , settings bölümünde software-settings-updates kısmından sürümünü güncellemek istedim. Ancak şöyle bir uyarı geldi,
     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı


    Yani zaten güncel sürüm yüklü. Ama hala görmüyor. Sonra ingilizce forumlarından bakınayım dedim ve ordaki yazanlardan denetim masası aygıt yöneticine baktım. zune gözüyorsa sağ yıklayıp güncelleyin yazıyordu. Aygıt yöneticisine baktım,zune gözüküyordu ve yükselt dediğimde zaten olduğu için yine aynı hatayı aldım.

     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı


     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı


    Fakat aynı sorun hala devam etti. Zune bilgilerine girdiğimde şu şekilde;

     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı


    Sorunu çözmek umuduyla , Denetim masası-dil ülke kısmından,ülkeyi bölgeyi değiştirip Geçerli Konum ABD yaptım. (dil hala türkçe) ve sonra tekrar zune programına girdim, sociale girdim. daha önceden hotmail adresimle aldığım üyeyi aktif ettim. Ancak zune'yi taktığımda aynı hata kodu C00D11CD (80070057) karşıma çıktı.
    Eğer bilgisayar bilgilerim de gerekiyorsa onlar da şu ;

     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı


    Yardımcı olabilir misiniz acaba? Müziğimle bir olamamanın sinirliliği içindeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi climates -- 7 Aralık 2009; 13:11:46 >




  • tşkler

    güzel paylaşım
  • Sorunum hakkında çözüm önerisinde bulunabilecek birileri yok mu acaba??? :(
  • arkadaslar bende climates ile aynı sorunu yaşiyorum yardımcı olabilirseniz süper olur
  • Yapabilceğim herşeyi yaptım. Yine olmadı :(
  • sorun türkiyeden olabilir yaw dns ws ile amerika ici gösterme yolu warmi pc yi ?
  • merhaba
    bende zune almayı düsünüyorum.kullanan ark.lar acaba fm radyosunda rds desteği var mı?varsa resim koyabilirlerse cok iyi olur.
    simdiden tesekkürler.
  • update sorunu icin işletim sisteminize uygun ingilizce dil paketini yükleyin sorun düzeliyor
  • Çok çok teşekkür ederim pSy!
    Sayende yaptım. Oldu artık çok mutluyum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azazel_666

    merhaba
    bende zune almayı düsünüyorum.kullanan ark.lar acaba fm radyosunda rds desteği var mı?varsa resim koyabilirlerse cok iyi olur.
    simdiden tesekkürler.

    RDS var radyoda
    ayrıca ben update'imi yaparken ingilizce dil yüklemeden yaptım, birkaç kişi beni MSN den ekleyip sordu ve sanırım bu sorun sadece 30 GB versiyonlarında var, pSy nin dediği yöntemle yaparlarsa herhalde sorun yaşamazlar
    bu 30 GB 1. nesillerin çektiği nedir ya geçen yılbaşında da hepsi donmuştu açılışta:D:D:D
  • tesekkürler cevabın icin ama ben su playlist yapma ve sync islemini yapamadım.driveından kurdum.sonra playlist yarattım sync gelince olmuyor.
    anlatabilirseniz çok sevinirim.birsey daha soracagım bende orjinal kulaklıgı yok ve genelde 96.2 dinliyorum.bende creative zen var.aynı kulaklıkla zen cekerken zune hic cekmiyordu.nedeni orjinal kulaklık olabilirmi?kulaklıkzenin orjinal kulaklıgı degil kulaklık K324P.
    simdiden tesekkürler
  • kulaklıkla ilgisi yok zune'un radyo alıcısı biraz zayıf, zen e göre de öyle arkadaşımın zen'i var kendi zune um la karşılaştırdım zune daha az çekiyor
  • selam arkadaslar elimde 30 gb zune bulunmakta bunu birinden alıcak karsılıgı aldım fakat bilgisayara tanıtamıyorum bununla ilgili bi link yada setup u varmıdır sagdan soldan arastırdım ama bi türlü yukleyemedim yardımlarınızı beklıyorum...?
  • ya da alıcısı varsa satabilirim arkadaşlar fiyatını 240 tl düşünüyorum. iletişim dips0man@hotmail.com
  • merhaba ark.daşlar elimdeki 30 gb'lık zune satmak istiyorum.fiyat 175 ytl dir.ürünün içeriğinde kulaklık yoktur.onun dışında cd si,usb kablosu,koruma kılıfı, bele takılan kitte mevcuttur.ist. içinde m.köyden elden verebilirim.kargo bedeli alıcıya ait oalcaktır.ilgilenen olursa pm atabilir.
    iyi günler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pSy!

    update sorunu icin işletim sisteminize uygun ingilizce dil paketini yükleyin sorun düzeliyor



    quote:

    Orijinalden alıntı: climates

    Çok çok teşekkür ederim pSy!
    Sayende yaptım. Oldu artık çok mutluyum



    bu işletim sistemine uygun ingilizce dil paketi ne demek anlamadım. biri yardım etsinde şu sorundan kurtulayım yahu
    (birde 2-3 yıldır sorunsuz kullanıyordum ama geçenlerde format attım bilgisayara ondan beri bilgisayardan aktarım yapamıyorum)




  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.