Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gittigidiyordaki sıfır ürünler fiyat ve özellik olarak güzel gözüküyor. Bilgilerde garanti uluslararası olarak belirtilmiş ama Türkiye'de satılmayan bir ürünün garantisi burda nasıl olur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Duncan Idaho

    Gittigidiyordaki sıfır ürünler fiyat ve özellik olarak güzel gözüküyor. Bilgilerde garanti uluslararası olarak belirtilmiş ama Türkiye'de satılmayan bir ürünün garantisi burda nasıl olur?

    Sakın alma hocam.Geçerli olmaz türkiyede onun garantisi.
  • Fiyatı ve özellikleri güzel olan ürünlerin garantisi yok, garantisi olanlar da ya işe yaramaz yada çok pahalı :( Peki garantisi olmasa da herhangi bir problem çıkardığında götürüp gösterebileceğimiz bir yer var mıdır? Fiyat ve özellikler göz önüne alındığında biraz risk alınabilir.
  • ZUNE EKRANI HARIKA .. ÇOK GENİŞ VE KALITELI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata_kaya5 -- 1 Aralık 2011; 11:58:21 >
  • arkadaşlar hepinizin eline sağlık fakat bi kaç sorum olucak;
    bu cihaz günümüz şartlarında bi ipod kadar kullanışlı mı ? yani ne biliym uygulamalar internette gezinme vs...
    oyun performansı nasıl ?
    ve yeni çıkan yazılımlar sayesinde flac oynatıyor mu ?
    LO(line out) bulunur mu ?
    ve ses kalitesi olarak örne veriyorum ortalama 100 liralık bi kulaklıkla (koss porta gibi mesela) verdiği müzik tatmin edicimidir ?

    üründen arkadaşıma hediye olarak almayı planlıyorum. zune 1g kullanıcıları cevaplarsa sevinirim. ve evet yorumları okumadım (çok uzundu be abi bi yerden sonra beynim durucak sandım
  • arkadaşlar zune 120 gb aldım yön tuşları çalışmıyor şuan, bir önerisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar yaklaşık benimde 30 gb 1.g bir zune um ama aleti yaklaşık 7 8 ay kullandım sonra bazı şarkılarda takılmaya başladı kendiğinden sonra reset atıyordu.Ben de format attım bu internette olam kombinasyonla tuşlara basarak firmwareyi de silen bu sefer de açıldıktan sonra update edip sürümü güncellemeye başlıyor ama tam işlemin bitmesine kısa bi süre kala C00D1249 hatası veriyor.Acaba yardım edebilir misiniz bana şimdiden teşekkürler.
  • zune 30gb 5 kodlu bi hata verdi karşılaşıpta çözebilen oldu mu
  • Arkadaslar 8gb 4.nesil ipod touch'ım var fakat kapasite artık yetersiz gelmekte. İpod classiclerde cok pahalı. Zune 30gb buldum sıfır 200tl sizce hala alınabilir bir cihaz mıdır ?
  • arkadaşlar zune kablosu lazım elinde kablo olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
  • bunu alacağınıza ne tabletler var yahu bu ne
  • Konuyu hortalatayım:) Çıktığı yıl galiba 2006-2007 senesi falan Amerikadan almıştım. Halen kullanıyorum. Ben asla telefondan müzik dinlemem.:) Elimdeki ilk çıkan 30 gb harddiskli model. Hiç üşenmeden bu kalın ve heybetli cihazı elimde taşıyorum. Bana sorarsanız ses kalitesi halen gayet geçerli kalitede. Birinci ikinci ve üçüncü nesil ipod touch kullanmıştım bir ara. Bu cihazdaki kalite onlarda yoktu. Harddiskli olduğu için pil ömrü epey azaldı ama beni 3 gün boyunca işe götürüp getiriyor. Microsoft çok klas bir seri üretmişti ama kıymetini bilen olmadı. Amerika da epey satıldı fakat Microsoft un klasik davranışları işte. Durdurdular sonra. Sakın bozulma Zune cuğum emi:)
  • Bu bize yurt dışından hediye gelmişti taa ilk çıktığı vakitlerde yani yıllar oluyor. Elime geçen en büyük boyutlu aletti 30GB ve hiç bir zamanda dolduramadım.. O zamanlar 2007 veya 2008de amcamla tatile çıkmıştık tabi elinde applenin bi modeli böyle hem müzik dinleniyor hem oyun oynanıyor dokunmatik ama küçük bişey getirmişti karşılaştırdık görüntü kalitesinde bizimkiyle yarışamazdı bile ancak bu zunelerde ses sadece kulaklıktan çıkıyor bi ara usb şarjlı küçük yeşil bi haporlor almıştık o bozuldu.. Bence tek büyük eksiği bu zunelerin haporloru yok. Bu sayfaya 2010da bakmıştım henüz üye değildim oyun olayı için girmiştim saolsun arkadaş çok güzel anlatmış oyun yüklemeyi yükledim bi kaç oyun yanlız oyundan çıkınca zune kendine reset atıyor bu biraz eksiklik gibi haa birde mesela video izliyorum ileri sararken bi takılma oluyor eli gıdıklar gibi birde titreşiyor pil o ara %3-5 arası bi düşüşe uğruyor sanırım zorlamadan ötürü.. Neyse teşekkür ediyorum arkadaşa o zamanlar üye değildik edemedik k.b zuneyi her bilgisayara takışımda kendimi bu sayfada bulurum onuda söyliyim
     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı




  • merhaba , ben cihaza format atmayı denedim , 30 gb olan modeli fakat startup menüsünde cihazınızı pc ye bağlayın diyor bağlıyorum. Zune yazılımını başlatın diyor ve başlatıyorum fakat checking update derken error alıyorum. Cihaz startup kısmında kaldı , içeriğe ulaşım sağlayamıyorum. Yardım eden olursa sevinirim
  • Elmaya ihanet heee?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Damenda

    Elmaya ihanet heee?


    Kuzenim yazmis :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün evde bir tane zune buldum. Win10 da yazılım ciahzı görmüyor. Bunun çözümü var mı? Konuyu da hortlattık. Hadi hayırlısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skippeer -- 11 Eylül 2018; 19:0:5 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.