Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • microsoft download center a girip işletim işletim sistemnize uygun dil pakati yüklemelisiniz search barına vista sp2 kullanıorsanız örnek olarak vista english language pack sp2 yazarsarsnız işletim sisteminize göre değişir.
  • xp sp3 kullanıyorum ama bunun için ingilizce dil paketi yok
  • buldum sanırım, yükledim ama olmuyor hala. sorun ne anlamadım bi türlü
  • arkadaşlar fiyatı indirdim 150 tl den satıyorum zune.almak isteyenler pm atabilirler.
  • millet ne kadar yardımcı oluyor yahu. gözlerim yaşardı.
  • xp ile nasil yapildiğini bilmiyorum ancak vistada vistalator die bir program var onla sistemizniz ing yapabilirsiniz..
  • arkadaşlar yurtdışından zune hd geldi hediye olarak ama bir türlü bilgisayara tanıtamadım setup yükledim bu linkteki hataları verdi ürün cok güzel ama birde kullanabilsem yardımcı olursanız cok sevinicem arkadaşlarım
  • quote:

    Arkadaşlar bende zune kullanıcısıyım kulladığım zune da usb bağlantısı varken açılıyor usb bağlantısından cıkarttığımda ise ekranda pil içinde unlem işareti gösteren bir uyarı cıkıyor bunun neden olduğunu bilen varsa pm atabilirmi şimdiden tşk ederim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: climates

    Yapabilceğim herşeyi yaptım. Yine olmadı :(


    ben de senin yaşadığın sorundan muzdaribim. Zune 30'umla sorunu yaşayalı 4 ay oldu ve ne bu forumdaki ne de başka forumlardaki(yabancı forumlar ve Zune un kendi sitesinin forumu bile) hiç bir tavsiye işe yaramadı. ayrıca sisteme ingilizce paketini kurmak(ya da "Bölge ve Dil Seçenekleri"nden konumu ABD olarak ayarlamak) sadece Zune programında "Marketplace" menüsüne girebilmeyi ve alışveriş falan yapmayı sağlıyor(bu özelliklerin desteklenmediği ülkeler için). ben de Zune dan umudumu kestim ve cihaz 4 aydır yatıyor. onun yerine ABD den bir tane D2+ 16 GB aldım ve şimdi onun keyfini sürüyorum. ve bu sorunun çözümü gelirse cihazı anında elimden çıkartacağım. ayrıca elimdeki cihazı kendisi Zune u yedek parça olarak kullanmak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir :D




  • @samich_tor, ben forumdan bir arkadasin sayesinde yapabildim. dil paketi sayesinde haloldu gercekten. satmayi mi dusunuyorsunuz?
  • aslında tamir edebilsem edeceğim ve aleti de kardeşime vereceğim ama uğraşmayı hiç istemiyorum artık. ucuz bir fiyata falan bırakıp alan kişinin uğraşmasını ummaktan başka çarem kalmadı.
  • tamir etmek derken playerın bozuk olduğuna emin misiniz? ing dil paketı yukleyıp tanıttıniz mı? yanı tam olarak sorun nedir? o guzelim aleti birkenara atmayın bence,pisman olursunuz
  • merhaba ark.daşlar elimdeki 30 gb'lık zune satmak istiyorum.fiyat 150 ytl dir.ürünün içeriğinde kulaklık yoktur.onun dışında cd si,usb kablosu,koruma kılıfı, bele takılan kitte mevcuttur.ist. içinde m.köyden elden verebilirim.kargo bedeli alıcıya ait oalcaktır.ilgilenen olursa pm atabilir.
    iyi günler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: climates

    tamir etmek derken playerın bozuk olduğuna emin misiniz? ing dil paketı yukleyıp tanıttıniz mı? yanı tam olarak sorun nedir? o guzelim aleti birkenara atmayın bence,pisman olursunuz


    alete hem kendi XP bilgisayarımda hem de kardeşimin Vista dizüstünde yeni yazılımı yüklemeyi denedim ama işe yaramadı. bendeki XP türkçe ama kardeşimin bilgisayarındaki Vista İngilizce o yüzden kendi XP bilgisayarıma dil paketi yükleyip uğraşmanın bir anlamını görmedim.
    sorun: aleti bir defa kullandım ve içine bir kaç şarkı yükleyip dinledikten sonra kapattım. ardından cihazı tekrar açtığımda bilgisayara bağlayıp yeni firmware yükleyin diyor. bilgisayara bağladığımda ise Zune programı açılıyor ve firmware i güncellemeye çalışıyor ama güncelleyemiyor ve hata veriyor. sorun temel olarak budur...




  • şarkı atabilmişsiniz,ee tamam bilgisayar ile player arasında sync problemi yok demektir. sadece sürüm yükseltmesi olmamis. pc internete baglı degil mi player baglıyken? playeri tanıdıktan sonra sürüm yükseltilmesinde problem cıkmıyor. en son updateinde yeni oyunlar bölümü de kendiliginden geldi ve simdi daha eglenceli :)
  • alet bağlıyken pc de internete bağlı. cihazı açmaya çalıştığımda "Connect Zune to your PC" diyor. bilgisayara bağladığımda da "On your PC, open the Zune software and restore the Zune device firmware diyor". bu yazı çıktığında zaten program, cihazın sürümünü otomatik olarak güncellemeye çalışıyor ama "Zune Software Error — C00D11CD " hatası veriyor. cihaz hiçbir şekilde normal çalı8şma menüsüne geçmiyor, açtığımda sadece "Connect Zune to your PC" diyor.
  • Anladım,benim ilkin karşılastığım problem. ama nasıl daha önceden şarkı atabıldınız,iste bu tuhafima gitti. Dil paketi olayını ıyıce arastırın derım,zira zune player yeni sürümüyle birlikte cok eğlencelı hale ulaştı.
  • wireless sync den 30 gb zune a şarkı atabilen varsa anlatabilir mi,access pointle deniyorum olmuyor kafayı yicem. zune wireless dricve kurulamadı diyor:D
  • arkadaslar selam. bende 2. el aldim urunu daha bugun geldi ilk once zune software kurdum oldu. muzik, video falan atabiliyodum ama simdi bi anda ekran gitti acilmiyo. sorun nedir, ne olabilir? yardimci olursaniz sevinirim.
  • Keşke 2. el almasaydınız ben de sıfırını getiriyorum daha uygun fiyata pek talep eden olmuyor cihazı pek bilen olmadığı için.)
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.