Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • o zaman touch ile aradaki en büyük farkı kapanır ve ben de zune halo editionu alırım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Göz Kamaştırıcı

    o zaman touch ile aradaki en büyük farkı kapanır ve ben de zune halo editionu alırım



    Kesinlikle doğru yolu bulmuş olursunBen touch'uda inceledim.Hafızası olsun görüntü kalitesi olsun daha üstün zuneTouch'un ise karizması var

    uzuun zaman sonra gelen düzeltme : touch zune'u öldüreli çok oldu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyaH BeyaZ -- 14 Ağustos 2010; 19:03:56 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Göz Kamaştırıcı

    o zaman touch ile aradaki en büyük farkı kapanır ve ben de zune halo editionu alırım

    halo edition gibisi yok tavsiye ederim
  • slm millet bende kahverengi bi halo edisyon satın aldım gayet güzel bi alet bu zune , baya hoşuma gitti ses kalitesi önemliydi benim için onuda gayet başarılı buldum diyebilirim yalnız bi noktaya çok uyuz oldum microsoft gibi bi firma bu dandirik programı nasıl yapmış hayretler içindeyim, bu programı yazanı odunla dövesim var o derece sinir oldum şu sıralar masaüstü bilgisayarım olmadığı için elimde dandik bi notebook var onu kullanıyorum 256mb ram var zune u ne zaman bağlasam alet kuduruyo sürekli hdd okumalar , sürekli kasma durumları ilk etapta buna kılım alt tarafı mp3 atıcak ne kadar ram yiyo bu prog böyle, bu yüzden programı doğru dürüst kurcalayamadım bile ama gördüğüm kadarıyla avi leri filan convert etmiyo sizde ekstra program isimleri yazmışsınız bence bu özellikte olmalıydı ama yok herneyse bi program yüzünden canımı sıkamam seviorum ben zune u alacak arkadaşlarada tavsiye ediyorum




  • ses kalitesinde sonuna kadar katiliyorum. zune 30 GB + sennheiser cx300 kombinasyonu kullaniyorum. tek kelime muthis. yuksek sesde muzik dinleme gecici olarak duyma bozuklugun neden olur uyarisi ilk defa gerceklesiyor. surekli son ses, full bass vs dinledigim halde ilk defa gecici olarak duyma bozuklugu yasadim 2 gun sonra hesap kesim tarihi gecsin, cx400'e terfi etmeyi dusunuyorum o zaman cosacaz gibi geliyor.

    wifi ile msn falan hos olur. sanal klavye falan yapilir heralde. ama ikinci nesil zune'larda dokunmatik pad var. onla sanal klavyede dolasmak cok zor olmaz da benimki gibi birinci nesil zune ile baya bir kastirir gibi.

    live'a kayitli hotmail adresim ile baglanabildim socials'a. hotmail kullanirken mail kotasi yukselsin muhabbetine location'i amerika yapmistim ayarlardan. heralde ordan kabul etti. ama live'a kayitli ve su an kullandigim yahoo adresimi kabul etmiyor. location hatasi veriyor. proxy ayar nasil yapilir?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

    Ben şu anda Zune'un kendi kulaklığını kullanıyorum ama yeni kulaklık almayı düşünüyordum.Benim için kulaklığın yüksek seste bile sesinin netliği bozulmaması çok önemli .Birde ses izolesi tabiki bu konudada öneriri misin bu kulaklığı.Fiyatı hakkındada beni bilgilendirirsen çok sevinirim


    ben microsof un kendi travel pack (seyahat paketinden) aldım 1 ay kadar önce.onun içerisinde premium yalıtımlı kanal içi kulaklıkta çıkıyor.kulaklığın kutusu dahi kullanmaya başlamadan kalitesi hakkında size fikir veriyor. basslar ve tizler dengeli. yumuşak ve derin bir bass karekteri var. yüksek seste de sesi bozmuyor 18 den sonra biraz dayanılmaz oluyor. o da bana yüksek geldiği için olsa gerek.
    bu arada zune sahibi olduğum anlaşıldı bu yazıdan.bundan sonra da deneyimlerimi sizinle paylaşacağım kısmet olursa. bu incelemeyi 1 yıldan fazladır zune sahibi olmama rağmen yapmadığım için utanç duyuyorum.

    bu arada kulaklığım bozulduğu için bu mesajımı güncellemek istedim. kulaklık iyiydi hoştu fakat mefta oldu bendeki. sağ taraftan ses gelmemeye başladı. araştırdığımda benzer sorunu yaşayan başkalarının da olduğunu öğrendim. galiba microsoft bununla ağzımıza bir parmak bal çalıp bizi premium 2 kulaklık almaya yönlendirmek istemiş üzülmedim çünkü diğer aksesuarlar için travel pack hala vazgeçilmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel_85 -- 14 Kasım 2009; 17:49:27 >




  • zune ili ilgili bazı bilgiler vereyim ilk inceleyen arkadaş paket içeriğindeki kadife taşıma kesesini söylemeyi unutmuş.çok kaliteli bir kesesi var.böylece darbe ve çizliklerden muhafaza edilmiş bir şekilde taşıyabilirsiniz zune nizi.

    kulaklıklar hakkında da değinilmeyen bir nokta var.zune kulaklıkların dış metal yüzeyleri yani sırtları birbirine yaklaştırınca yapışıyor.yani mıknatıslı.R harfi çıkıntılı L ise girintilidir.bir de üst rarafta aynı şekil küçük bir girinti ve çıkıntı var .bu sayade bu girinti ve çıkıntılar üst üste gelerek yapışınca dik şeklini muhafaza etmesini sağlıyor.ses kalitesi kesinlikle mükemmel.herşeyiyle sınıfında harikadır bence.bu özellik bahsettiğim zune premium kulaklıkta da mevcut.

    yine incelemeyi yapan arkadaş zune nin kenarlarının dikkatli bakılınca yeşilimsi olduğunu,buna anlam veremediğini söylemiş.zune nin malzemesi yarı şeffaf aşırı sert olmayan plastiktir.zaten yüzeyine dokununca da kadifemsi bir hisse kapılırsınız.ayrıca dış kasanın plastiği biraz da kalın.yani sözün kısası zune yi ışığa doğru tuttuğunuzda senkron kablosunun girdiği kısım hariç (orda soket olduğu için ışık geçmiyor) geri kalan tüm kenar çerçevesi zune nin olduğu renkten daha açık bir tonda ışığı geçiriyor. sebebi budur.

    zune nin yeni fw sini yüklerseniz menü arayüzü değişiyor ve bazı yeni menü ve özellikler kazanıyor.bunlardan yeni menüler;podcast ve social menüleri.ülkemizde şimdilik bir işe yaramıyor.kazandığı özelliklerden işe yarayanı ise kuşkusuz wi-fi nin sadece zune ler arasında transferden öte bilgisarla da senkronizeye açık hale gelmesi.yani wi-fi niz artık özgür.kablosuz da pc den veri transferi gerçekleştirebilirsiniz.diğer gelen özellik iki yeni dil desteği (ispanyolca ve fransızca).bunun yanında gelişen yönlerinde en büyük avantaj görselliği.seçim çubuğunun SE telefonlardaki gibi yumuşakça ve akıcı şekilde aşağı yukarı hareketi çok güzel.menülere girerken ve menülerden çıkarken oluşan animasyon yine öyle.anasayfada menülerin çok büyük puntolu yazılması diğer bir değişiklik.seçim yapılınca seçilen karekterlerin parıldaması nı da unutmamak lazım. aşağı yukarı harfler arasında geçiş çok daha hızlanmış durumda.fotolarda hangi klasörde kaç foto olduğunu gösteriyor.zoom eskisinden daha da yakınlaştırıyor.kapakları olan albümlerde parça değiştirirken fotonun ekranın sağından ya da solundan hızlıca gelip durması başka bir değişiklik.bunun dışında yazılar daha ince ve keskin. kapağı olmayan albümlerde de eskiden her parçada ekranın tamamının rengi değişirdi şimdi ise kapaksız parçalarda duvar kağıdı gözüküyor ve parça bilgilerinin bulunduğu alt kısım siyah değil şeffaf.yeni yazılımla sadece zune değil yazılımı da değişiyor.yazılımını yükleme yapmanın dışında pek kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama o da görsel açıdan oldukça başarılı hale getirilmiş.bunu söyleyebilirim.

    travel pack aldığımı önceden söylemiştim onun hakkında da izlenimlerimi paylaşayım hazır başlamışken.

    travel pack yani seyahat paketinin içeriği:
    1.taşıma çantası
    2.zune premium kulak içi kulaklık+kulaklık kutusu
    3.senkronizasyon kablosu
    4.zune şarj cihazı
    5.kablolu çift jaklı uzaktan kumanda

    travel pack ın da kutusu aynen zune de olduğu gibi oldukça kaliteli.

    taşıma çantası çok çok kaliteli ve şık.içinde zune yi yerleştirmek için ayrılmış bölmesi ve diğer aksesuarları koymanız için diğer bölümler var.bu bölmelerin üstü çantayı açarken aksesuarların düşmemesi için gergin ve esnek bir lifle kaplanmış.
    çantanın kendisi yani dış kısmı da sert ve kalıplı.yani yumuşak değil.böylece baskı altında kalsa dahi büzüşmüyor ve içindekiler zarar görmüyor.

    kulaklık ve bence işin can alıcı kısmına geldik.kulaklıklar plastik bir kutunun içinde yer alıyor ve kutunun dışı daha önce açılmadığını kanıtlamak amacıyla güvenlik bandıyla sarılı.kutusu kapsül şeklinde iki parçadan oluşuyor.oldukça şık.kutusunun içinden kulaklığın sarılı olduğu platform var.bu platfom da iki iki bölüm şeklinde ve kutu platformun üstüne geçerek kapanıyor.kutunun üst bölmesinde kulaklıklar yer alırken,alt bölmesinde küçük,küçük ve orta boy olmak üzeri kulaklık pedleri yer alıyor.orta boy pedler de unutulmamış tabi onlar da kulaklığın üzerinde takılı duruyor.kulaklıklar orijinal kulaklardaki gibi mıknatıslı ve sırt sırta gelecek şekilde yapışıyor.yapışırken sabit kalması içi sağ taraftaki kulaklığın arkasında çıkıntı soldakinde ise
    girinti var.kulaklığın malzemesi siyah renk zune nin malzemesiyle aynı.kablosu yine tek parça ve ucundaki jakın plastiği orijinaline göre çok daha küçük.
    sesine gelecek olursak bass konusunda kelimeler kifayesiz kalır.bass lar kulaklıktan öte woofer den geliyormuş hissi uyandırıyor.yani bassları çoook uzatabiliyor ve derinlik katabiliyor.dediğim gibi woofer dan tek farkı ayaklarınızda karıncalanma hissetmemenizdinlemek lazım.özellikle eko acustic olunca bass lar çok daha derin oluyor ama itiraf etmeliyimki gereğinden fazla oluyor.yani işi abartmak istediğiniz zaman acustic te dinleyebilirsiniz.electronic de de basslar gayet fazla.tizler ihmal edilmemiş.bass karşısında zayıf kalmıyor.ses kristal kadar berrak.ses yüksekliği konusunda bir kusuru yok.yüksek seste da stabilitesini koruyor.bozulma yok.kısacası dışarıdan kulaklık aramanıza gerek yok.alın bir travel pack ve yanında harika da kulaklığınızı edinmiş olun.ben gitti gidiyor da 66tl+kargo ya aldım.yani cx300 fiyatına.yanında da şimdi açıklamakta olduğum aksesuarları edindim.

    kulaklığın rock-elektro-jazz gibi seçiciliği ya da müzik karekteri yok hepsinde de oldukça başarılı.yani dengeli bir kulaklık.sizin daha iyi verim almanız için yapacağınız şey cihazdan doğru eko yu seçmek.eko lar gerçekten çok farkettiriyor.

    kutudan cihazla birlikte gelen ara kablonun aynından çıkıyor.bu da yedek kablonuz olduğu anlamına geliyor.böylece kaybedersem ne olacak paniğini atlatmış oluyorsunuz.gerçi nette sadece bu kablo da ayrı olarak satılıyor ama 20tl.ben bu kabloyu açmadım yedekte tutuyorum.orijinaline bir şey olunca onu kullanmaya başlarım.

    zune şarj cihazı:cihazın dış görünümü parlak ve göz alıcı.bir adaptör için bu + sayılmaz diyebilirsiniz ama ben çok beğendim.biraz iri sayılabilicek boyutta bir cihaz.cihaz ın üzerinde usb girişi var ve elinizdeki senkron kablosunu bilgisayar yerine şarj cihazına takıyorsunuz.bu avantaj sayılabilir.aynı voltajdaki cihazlar için de bu şarj aletini kullanabilme imkanınız oluşuyor.yalnız cihaz amerikan prizine uygun olduğu için bizim prizlere doğrudan oturmuyor.oturması için elektrikçilerden 1-2 tl ye bulabileceğiniz bir aparat almanız gerekiyor.bu bir dezavantaj sayılmaz hatta amerika ya gidip gelenler için avantaj bile sayılır.yalnız bu aparatı şarj cihazının ucuna takınca duvardaki prizde durmayabilir.dursa bile takmayın düşüp kırılabilir.yerdeki bir 3 lü vs prizi tercih edin.ayrıca bu cihazla şarj pc den olduğundan daha kısa sürüyor ve şarj için pc ye bağımlı olmaktan ya da onu açık bırakmaktan kurtuluyorsunuz.

    son olarak kutudan kablolu uzaktan kumanda çıkıyor.kumandanın kablosunun ucu zune nin altına takılıyor.diğer ucunda da ufak bir kumandası bulunuyor.kumandanın üst sağ ve sol tarafında ileri geri parça geçiş tuşları ve ortada daha büyük olan play/pause tuşu bulunuyor.yani konsept olarak zune nin kendisiyle aynı.malzeme de siyah zune ile aynı plastik.kumandanın üst sağ ve sol köşesinde birer adet 3.5mm kulaklık girişi bulunuyor.bunun amacı seyahatlerde müziğinizi yanınızdakiyle paylaşmak ve aynı anda iki kulaklıktan ses alabilmek.benim en beğendiğim nokta ise kumandanın her iki yanında da her iki kulaklığa ayrı derecede ses verebilmek için konulmuş ayrı iki volume tuşu oldu.her iki tarafta da +/- iki ses tuşu var.herkes kulaklığına istediği kadar ses verebiliyor.kulaklığınızı kumandadan bağladığızda ses kalitesinde değişiklik yoktur ama son seviyede ses cihazın üstüne bağlı şekilde olduğu kadar şiddetli çıkmıyor.ha bir de cihazın üstündeki jakta kumanda takılı olsa bile kullanılabiliyor.böylece cihaza aynı anda 3 kulaklık takılabiliyor.tabi her takılan kulaklık pil süresini de doğru orantılı olarak azaltıyor.kumandanın arka kısmında zune yazan yuvarlak bir klips var.ilk baktığımda onu volume tuşu sanmıştım kumandanın alt tarafında tuş kilidi var.kablosu yeterince uzun ama kötü tarafı senkronizasyon kablosuyla aynı kalınlıkta.

    zune nin travel pack ından başka ev,araç vs paketleri de var.bunun dışında çok çeşitli kılıfları da mevcut yalnız biraz tuzlu.travel pack bulunabilen ve herkesin işine yarayacak edinilmesi gereken temel paket.diğer paketler ise biraz daha özel amaçlara yönelik.

    zune hakkında yazmaya devam edeceğim.umarım faydalı olmuşumdur.




     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı


     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel_85 -- 14 Kasım 2009; 17:55:30 >




  • travel pack fotoları

     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı
  • tp foto

     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı
  • tp foto3

     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı
  • tp4

     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı
  • tp5

     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı
  • tp6


     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı
  • tp7

     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı
  • tp8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel_85 -- 1 Mart 2008; 6:02:01 >
  • tp8

     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı
  • tp9


     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı
  • tp10

     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı
  • arkadaşların bazıları zune mi yeni fw ye terfi ettiremedim not found!!! hatasıyla karşılaşıyorum falan demişler.ben de aynı sorunu yaşamıştım.bu problemi halletmek için ise windowsunuzun orijinal olduğundan emin olmanız lazım.değilse orijinal yapmalısınız.bunu yaptıktan sonra windows unuzun bütün güncellemelerini yükleyin ve ondan sonra deneyin.o zaman o hata çıkmıyor.fw atarken zune nin şarjının dolu olmasına dikkat edin.dediğim işlemleri yaptıktan sonra zune yi pc ye bağlayıp programını çalıştırın.otomatik olarak güncellenmesini söyleyecektir.şayet söylemezse options-help-check for updates sıralamasını uygulayın.netten 34mb lık yeni yazılım dosyasını indirecek.inen dosyayı çalıştırarak kuracaksınız.zune marketplace yazılımı yeni yüzüyle açılacak ve zune nizi güncellemenizi söyleyecek.tamam dediğinizde zune yi 1 dk da formatlayacak.bu süreçte zune kendi kendine sık sık restart atacak.endişelenmeyin.normal bir durum.işlem tamamlanınca hiç bir verinizi kaybetmeden yeni fw ve programıyla zune hizmetinize hazırdır.

    önceki mseajlarımda zune nin ses kalitesi hakkında bahsetmeyi unutmuşum ama burda da bahsetmeyeceğim.çünkü ses kalitesi hakkında bahsetmeye gerek yok.o bir harika hdd olarak kullanılmaması bence bir dezavantaj değil.böylece cihazı kendi amaçları doğrultusunda kullanmuş oluyorsunuz.yıpratma şansınız olmuyor.filmleri enkode etmek ise daha az yer kaplamasını ve cihaza uygun bitrate ve çözünürlük değerlerine indirgendiği için enerji tasarrufu sağlıyor.bu sayade iki filmi izletebilek kadar pil performansı gösteriyor.
    yeri geldikçe yazmaya devam edeceğim. tabi objektif olarak




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sentinel_85

    arkadaşların bazıları zune mi yeni fw ye terfi ettiremedim not found!!! hatasıyla karşılaşıyorum falan demişler.ben de aynı sorunu yaşamıştım.bu problemi halletmek için ise windowsunuzun orijinal olduğundan emin olmanız lazım.değilse orijinal yapmalısınız.bunu yaptıktan sonra windows unuzun bütün güncellemelerini yükleyin ve ondan sonra deneyin.o zaman o hata çıkmıyor.fw atarken zune nin şarjının dolu olmasına dikkat edin.dediğim işlemleri yaptıktan sonra zune yi pc ye bağlayıp programını çalıştırın.otomatik olarak güncellenmesini söyleyecektir.şayet söylemezse options-help-check for updates sıralamasını uygulayın.netten 34mb lık yeni yazılım dosyasını indirecek.inen dosyayı çalıştırarak kuracaksınız.zune marketplace yazılımı yeni yüzüyle açılacak ve zune nizi güncellemenizi söyleyecek.tamam dediğinizde zune yi 1 dk da formatlayacak.bu süreçte zune kendi kendine sık sık restart atacak.endişelenmeyin.normal bir durum.işlem tamamlanınca hiç bir verinizi kaybetmeden yeni fw ve programıyla zune hizmetinize hazırdır.

    önceki mseajlarımda zune nin ses kalitesi hakkında bahsetmeyi unutmuşum ama burda da bahsetmeyeceğim.çünkü ses kalitesi hakkında bahsetmeye gerek yok.o bir harika hdd olarak kullanılmaması bence bir dezavantaj değil.böylece cihazı kendi amaçları doğrultusunda kullanmuş oluyorsunuz.yıpratma şansınız olmuyor.filmleri enkode etmek ise daha az yer kaplamasını ve cihaza uygun bitrate ve çözünürlük değerlerine indirgendiği için enerji tasarrufu sağlıyor.bu sayade iki filmi izletebilek kadar pil performansı gösteriyor.
    yeri geldikçe yazmaya devam edeceğim. tabi objektif olarak



    Derslereden filan bayadır konuya yazamıyordum konuyu benim yerime güncel tuttuğun için teşekkürler öncelikleBen Zune'a kulaklık almayı düşünüyorum.Eğer travel pack'taki kulaklık gerçekten çok iyiyse travel pac alırım 1taşta 2kuş vurmuş olurumKulaklık yüksek seste cızırtı veriyor mu yokse netliğini koruyor mu?

    Bir de bir arkadaşım dün 2.nesil zune80 aldı.Dün akşam biraz inceledim.Tek kelimeyle harika.Onun kulaklığıda kulak içi harika bir kulaklık.Eğer fırsatım olursa onunda resimlerini eklemeyi düşünüyorum

    @sentinel_85

    Eğer izin verirsen travel pack yazını ilk mesaja ekelyeceğim?




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.