Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende travel pack almayı düşünüyodum bu yazıyı koyman 10 numara olmuş şimdi, kulaklık o kadar iyiyse ben sipariş veriyim bari kulaklık fiyatına yanında bi sürü avantaj elde ediosun
  • arkadaşlar travel pack almayı düşünenler varsa kesinlikle tereddüt etmesin.içindeki kulaklığı abartmıyorum.bir sennheiser cx300 ya da creative nin şu meşhur ep 630 du galiba onları dinlemediğim için bir şey söyleyemem. bu bahsettiğim kulaklıkları dinleyipte kıyaslama imkanı bulan olursa çok aydınlatıcı olur.

    kulaklık dışındaki diğer malzemelerin dahi verdiğiniz parayı fazlasıyla hakettiğini göreceksiniz.zaten bu parçaların tek başlarına satış fiyatı sadece sync kablo 19 -şarj adaptörü 29 civarlarında.yani paket aldığınız zaman her açıdan karlısınız.ayrıca bu kulaklığı pakete öylesine iş olsun diye konulmuş göstermelik bir kulaklık olduğunu sanmıyorum.çünkü tek başına fiyatı dahi yabancı sitelerde ep630 a yakın.

    SiyaH BeyaZ yazılarımı mesajlarına ekleyebilirsin tabiki.

    diğer arkadaş son seste bozma yapıyor mu demiş valla inanır mısın hiç denememiştim.zira 18 i aşıramadım hiç.ama senin için şimdi deneyeceğim.yerli bir parçada denedim.18 e kadar aynen stabil.19-20 de tizler kulağı biraz tırmalıyor ama o da bozma değil aşırı yüksek sesten bence.dediğim gibi 18 i hiç aşıramadım.şöyle diyeyim orijinal kulaklığıyla 15-16 seviyede aldığım sesi bunda 11-12 de alıyorum.tabi basslar ona göre %150 daha fazla.bass ın fazlalığından ziyade karekteri hoşuma gidiyor.woofer den geliyormuş hissi oluşturuyor. o yüzden aşırı seviyede dinlemiyorum kulaklıktan müziği.kulağımdayken seni kırmamak adına ilk kez açtım sesi son seviyeye.gerçekten 17 den hele de 18 den sonrası katlanılmaz oluyor.yani kulakları sorunsuz olan birinin gürültü olarak tatmin olamama gibi bir ihtimal yok bu kulaklıklarda.tabi adı üstünde yalıtımlı kulaklık.tam verim alabilmek için kesinlikle doğru düzgün oturması lazım kulağına.mesela ben orta boy pedleri taktım sol kulağıma tam oturdu.sağ kulağımın derinlerine kadar gitti.rahatsız etmeye başlayınca sağ tarafa büyük pedi taktım o da tam oturdu.nasıl işse sağ kulak kanalım soldan genişmiş mesela.bunu yaptıktan sonra ses ve bassları çok daha iyi almaya başladım.hem de düber takar gibi rahatsız olmuyorum.hemen kulak girişinde tıkıyor kanalı.

    kulaklığın teknik detayalarını vereyim.

    Product Features and Technical Details

    Product Features

    * Premium earphones custom designed for Microsoft's Zune media player
    * Noise-isolating, in-ear design helps block out unwanted background noise
    * Produces high-quality sound with superior clarity and powerful bass
    * Choice of 3 earpiece sizes lets you choose most comfortable fit
    * Comes with small, stylish carrying case; 1-year warranty

    Technical Details

    * Model Number: 9NZ-00001
    * Frequency response: 20 to 15000 Hz (+/- 68 dB)
    * THD: Less than 1 percent at 2 mW, 1 kHz
    * Driver type: Dynamic
    * Type: Binaural
    * Form factor: Ear-buds
    * Impedance: 16 ohms (+/- 15 percent) at 1 kHz
    * Sensitivity: 96 dB SPL (+/- 3 dB) at 1 mW, 1 kHz
    * Sound output mode: Stereo
    * Maximum output: 107 dB SPL (+/- 6 dB)
    * Nominal output: 3 mW
    * Peak power input: 15 mW (1 second, pink noise)
    * Connector type: 3.5-millimeter mini jack
    * Cable length: 4.6 feet / 1.4 meters
    * Warranty: 1-year limited warranty

    kulaklık konusunda söyleyeceğim arkadaşlar ben dinliyorum ve çok beğeniyorum.ama öyle ekol olmuş kulaklıkları dinlemediğim için onlara nazaran kötü ya da iyi diyemem.o yüzden alıp dinleyip olur da beğenmezseniz beni suçlamanızı istemem.sonuçta bu paket kulaklık üzerine kurulmuş bir paket değil.ben de kulaklık için almadım.her şeyiyle lazımdı.yedek ara kablo.kablo kumanda. çanta vs hepsi lazımdı.kulaklığın da zune nin kalitesine gölge düşürecek kadar kötü bir kulaklık olmayacağını düşünüyordum.neticede beklentilerimin ötesinde çıktı.
    üzerinde gelen normal kulaklıkların kendi sınıfındaki kulaklıklar içerisinde nasıl kaliteye sahip olduğunu gördük zaten.sennheiser mx serisinden bass ve mid olarak daha üstün tizlerde eşit.işte bunu mx400 ve mx450 dinlemiş biri olarak söylüyorum.şimdi sennheiser taraftarları dinlediğin kulaklık burn-in olmamıştır diyebilir.evet mx450 olmamıştı.ama benim zune orijinal de burn-in olmadan 0 elimdeydi ve ilk hali bile beni tatmin etmişti.1 ay sonra da 2 ye katladı.
    neticede diyeceğim o ki sadece kulaklık parası bile sayılmayacak bir meblağa paket alacaksınız.karar sizin buna risk almak denmez.hem bir kaç kişi alsın da objektif kıyaslamalar yapsın.adamlar onlarca çeşit aksesuar paketi yapmış bizler almışız kuru gövdesini sadece.zaten bütün aksesuar paketleri cihazın kendi kutusundan çok daha büyük. asıl kazancı bu aksesuarlardan sağlıyorlar kanımca. bir cihaz alıp her biri cihaz parasına yakın 2-3 tane aksesuar almaya itiyor kurdukları politika.

     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel_85 -- 14 Kasım 2009; 18:06:05 >




  • ft2


     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı
  • ft1

     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı
  • bu arada arkadaşlar sanırım bunlar son mesajlarım olacak.kpss ye yoğunlaşmam için yakın zamanda net i iptal ettireceğim.yardımcı olabildimse ne mutlu bana.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sentinel_85

    bu arada arkadaşlar sanırım bunlar son mesajlarım olacak.kpss ye yoğunlaşmam için yakın zamanda net i iptal ettireceğim.yardımcı olabildimse ne mutlu bana.


    çok saol çok yardımcı oldun sentinel sana sınavında başarılar diliyorum
  • arkadaslar bu gun kendimi tutamadim bir kulaklik daha aldim ihtiyacim yoktu orjinal kulakligi dahil tam 4 adet oldu ama alinasi bir kulaklik inanilmaz SONY MDR-EX85LP
    buradan bir goz atin
    http://www.sony.ru/view/ShowProduct.action?product=MDR-EX85LP&site=odw_ru_RU&imageType=Main&category=HDO+Performance+In-ear

    ve bu manyak kulakligin fiyati sadece 46$




  • sentinel_85: zune travel pack yazin icin cok tesekkur ederim gercekten. cx400'e 140 lira bayilacakken 66 liraya bu muhtesem seti aldim. canta tek kelime birinci kalite, elektrik ile sarj adaptoru mutlaka olmasi gereken bir aksesuardi. kulakliklari henuz inceleyemedim. bugun geldi zaten daha. ama en azindan kuillanilan malzemeden vasat birsey olacagini dusunmuyorum. bildigim kadari ile bu kulakliklar 80 GB zune'lar ile beraber verilen kulakliklardan.
  • rica ederim seckinds.setin hayırlı olsun.kulaklık konusunda sen de fikirlerini yazarsan iyi olur.arkadaşların birden fazla kişinin fikirlerini öğrenmeleri daha iyi olur.dediğin gibi zune 2. nesillerde bu kulaklıklar veriliyor galiba.bu kulaklıkların bir de premium v2 yani 2.versiyonları çıkmış.onlar da verilebilir yanında ama her halukarda bizim 30gb zunelerde çıkan normal kulaklıkların verilmediği kesin.premium v2 kulaklıklarda çok iyi malzeme kullanılmış.kablo yüzeyi iple örülmüş.kulaklıkların da tipi biraz farklı.ses konusunda da bir farkı var mı bilmiyorum ama çok dengeli sesi olduğu belirtilmiş.ayrıca yeni nesil zune lerin şarj cihazı da daha küçük boyutlarda.

    zune premium V2 kulaklıklar hakkında:

    Technical Details

    * Noise-isolating design with in-ear fit for superior bass response, crisp highs, and great balance
    * Four sets of in-ear inserts for comfort
    * Integrated wire management system with magnetic buds and headphone clip
    * Small and lightweight storage pouch stores headphones
    * Soft fabric cable resists kinks with a unique look and feel

    Technical Details

    * SKU: JDA-00001
    * UPC: 882224519885
    * Works with: Zune 4GB, Zune 8GB, Zune 30GB, Zune 80GB
    * In-ear inserts: Four sizes
    * Integrated wire management: Magnetic buds and headphone clip
    * Storage pouch: Yes
    * In the box: Premium earphones, premium earphone bag, cable clip, three sets of in-ear inserts, product quick start guide, product manual

    fiyatı amazonda 35$.ülkemizde netten sahip olabilme ihtimalimiz olabilirse ne mutlu.

     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı


     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel_85 -- 6 Mart 2008; 20:31:45 >












  • arkadaslar nerelerdesiniz?
  • kulakligi iki gun sure ile denedim. ergonomi acisindan acikcasi cok gosuma gitmedi. kulagima tam olarak oturtamadim. her boy kulaklik girisini denedim, alisik oldugum rahatlik saglamadi. ses konusunda cok erken birsey soylemek istemiyorum. 2 gunde gercek performansini gostermeyecektir kulaklik. sabirla kulaklarimi sarsmasini bekliyorum kulakliklarin. nisan, bilemedin mayis ayina kadar zamani var, olmadi cx300'e devam

    bu seti daha cok kulaklik icin degil de aksesuarlari icin satin aldigim icin pek umurumda olmadi kulaklilarin bekledigim gibi cikmamasi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinds -- 11 Mart 2008; 18:46:04 >
  • Msn falan olayları ne oldu arkadaşlar ona göre almayı düşünüyorumda ? Ayrıca Halo Edition ve normal Zune'ların fiyatları ne durumlarda ?(Türkiye'den alıcam)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianfresco -- 12 Mart 2008; 21:37:27 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: The_Wade

    Msn falan olayları ne oldu arkadaşlar ona göre almayı düşünüyorumda ? Ayrıca Halo Edition ve normal Zune'ların fiyatları ne durumlarda ?(Türkiye'den alıcam)

    ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: The_Wade


    quote:

    Orjinalden alıntı: The_Wade

    Msn falan olayları ne oldu arkadaşlar ona göre almayı düşünüyorumda ? Ayrıca Halo Edition ve normal Zune'ların fiyatları ne durumlarda ?(Türkiye'den alıcam)

    ?



    Firmware güncellenmesi henüz yayınlanmadı.Ama dediğim gibi bu tür bir eklenti gelecek olsa bile hemen gelmez.Zune'un 3.nesilleri çıktığında diye düşünüyorum ben.

    Fiyatlara gelince;

    Zune30:http://urun.gittigidiyor.com/Zune-30-GB-Digital-Media-Player-Siyah-Yeni_W0QQidZZ7871869

    Zune80:http://urun.gittigidiyor.com/Zune-80-GB-Digital-Media-Player-Siyah-2nd-Gen_W0QQidZZ7871885

    ZuneHalo30:http://urun.gittigidiyor.com/Zune-Mp3Mp4-30GBMedia-Player-Ozel-Halo3-Edition_W0QQidZZ8709950


    Bu arada herkesten özür diliyorum bu aralar baya youğundum.Hiç uğrayamadım ben yokken konuyu ayakta tutan herkese teşekkürler




  • Teşekkür ederim.
  • slm arkadaşlar bende 2. el zune 30 gb aldım ,lakin drıver ve programlarını yüklediğim halde cihazı tanımıyor, görev yöneticisinde WUDFHOST.EXE 3sn aralıklarla açıp kapatıyor buda işlemciyi %100 çalıştırıyor ne yaptıysam sorunu çözüp cihazı pc'ye bağlayamadım, çözümü bilen arkaşların yardımına ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savastek -- 15 Mart 2008; 21:47:38 >
  • @siyah beyaz sen olmayinca tadi olmuyor kardes topigin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 18 Mart 2008; 21:16:16 >
  • Arkadaşlar zune ile ilgili kendi çektiğiniz resimleri menu ozelliklerini,kullanım kolaylıklarını,bilgisayardan nasıl veri atabileceğimizi,kullanılan microsoft programının genel özellikleri ve inceliklerini,harici harddisk kullanımı gibi amaçlarla nasıl hacklama yapıldığını,yabancı forumlardaki gelişmeleri anlatabilirseniz benim gibi cihazı tanımaya çalışan,alma niyetinde olanlar için çok yardımcı olmuş olursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.