Şimdi Ara

Microsoft - ABK alımı tamamlandı - welcome to xbox family - Sıradaki? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.766
Cevap
40
Favori
73.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10.12.2022 tarihinde yazılmış.

    Early next week, Microsoft and Activision executives + lawyers will appear before the CMA for a hearing. Phil Spencer and Rima Alaily, the company's deputy general counsel, are expected to attend.

    credit: Idas

    The next formal step in the EU process is due to come in late January when the EC sets out any formal objections to the deal (although there could be delays and they expect MS to accelerate as much as possible in Europe).

    In Phase 2, the CMA appears to be less interested in earlier concerns about Microsoft leveraging its wider software and cloud services to stifle competition in gaming.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 12 Aralık 2022; 11:56:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt

    Davayı 8 ay sonra başlat , yargıç dava başladıktan ortalama 10 ay sonra ilk kararını versin.Bu alım 2025'e bile kalır bu gidişle.Neslin yarısını yediler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 12 Aralık 2022; 14:34:8 >
  • wither kullanıcısına yanıt
    Kendi stüdyoları düzgün performans sergilesinde ABK den gelen 1 CoD u oynamayalım problem değil. Bir tek Diablo IV var onu da alırız artık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt

    Iptal olsa veya vazgecseler daha cok sevinirdim sahsen . Baska studyo alirlardi veya kendi studyolarina daha iyi odaklanirlardi . Resmen tek odak noktalari activision oldu . Yine butun nesli yiyecekler bahanelerle . Abk alimiyla ugrasiyorduk oyuzden oyunlar boyle oldu soyle oldu diyecekler gibime geliyor .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir one neslini daha kaldıramaz kullanıcılar
    ABK alım sürecini unutturacak tek bir şey var. Oyunlar. E3 showcase de göstersin Trailer, gameplay... Fable, tes6, hellblade... kimsenin umurunda olmaz ABK alım süreci. Neslin sonunda da süreç biter, bununla da zirve yapar oyun alanında.

    Bunu bahane edebilecek luksleri yok. Game Awards da bile aldıkları tepki bunun göstergesi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Hocam gpyi dolu dolu tutsunlar , 23 te soz verdikleri oyunlari cikarsalar sorun yok zaten . Game awardsta sessiz olmalarinin sebebi ftcnin gozune batmamak icin diye haber cikmisti o korkutucu iste . Nolcak simdi dava bitene kadar hic bisey gormeyecekmiyiz yani ?


    Daha kesin olmamasiyla birlikte bize en son fuarda yalan soylediler zaten . Gordugunuz hersey 12 ay icinde cikacak dediler 6 ay kaldi hazirana . Ben hic sanmiyorum 6 ay icinde hem starfield hem forza hem redfall ciksin . Stalkeri saymiyorum bile .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 12 Aralık 2022; 15:4:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the CMA has published a response to the Microsoft / Activision merger from an unknown "Market Participant A" largely backing Microsoft's deal and calling on the CMA to protect consumers and "not to preserve the status quo of competitors" assets.publishing.service.gov.uk/media/6391da18…

    CMA 3. Bir büyük yayıncının satın alım için cevabını paylaşmış.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar, buraya haber ekleyecekseniz türkçe olsun lütfen. 🙃

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt

    Bu alımın Microsoft'un son hamlelerinden sonra onaylanmama ihtimali yok bence.Olan boşa geçecek minimum 1,5 seneye olacak.

  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Üsteki mesajı diyorsanız
    "CMA, Microsoft / Activision birleşmesine ilişkin olarak bilinmeyen bir "Piyasa Katılımcısı A "nın Microsoft'un anlaşmasını büyük ölçüde destekleyen ve CMA'yı tüketicileri korumaya ve "rakiplerin statükosunu korumamaya" çağıran bir yanıt yayınladı assets.publishing.service.gov.uk/media/6391da18..."


    Uzun süre gelişme yaşanacağından şüpheliyim. Bundan sonrası teori, yorum ve CEOlar açıklama yaparsa gelişme olur.
    Anlaşma ciddi anlamda uzadı sonuçta. Davalara kadar birsey olmaz. Umarım yanılırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rapor: Microsoft Sony'ye Call Of Duty'yi PlayStation Plus'a Dahil Etme 'Hakkı' Teklif Etti

    Microsoft'un Call of Duty'yi PlayStation'da tutmak için Sony'ye 10 yıllık bir anlaşma önerdiğini birçok kez duyduk, ancak şimdi yeni bir rapor PlayStation Plus'ın da dahil olabileceğini öne sürüyor.

    Bloomberg'e göre, Microsoft Sony'ye "Call of Duty'yi oyun abonelik hizmetinin bir parçası olarak satma hakkı" teklif etti, ancak Sony henüz anlaşmayı kabul etmedi. İşte makaleden bir bölüm:

    "Microsoft Corp. 69 milyar dolarlık Activision Blizzard Inc. satın alımı için yasal onay almak amacıyla rakibi Sony Group Corp'a Activision'ın gişe rekortmeni Call of Duty'yi oyun abonelik hizmetinin bir parçası olarak satma hakkı teklif etti."

    Geçtiğimiz hafta Nintendo ve Valve'a Call of Duty için 10 yıllık bir anlaşma teklif edildiği ortaya çıkmış, her iki şirket de bu teklife olumlu yanıt vermiş ancak Microsoft, Sony'nin teklifi henüz kabul etmemiş olmasından dolayı hayal kırıklığı yaşamıştı.

    Sony'nin Xbox'ın teklifini kabul edip etmeyeceğini görmek ilginç olacak, zira Call of Duty'nin PlayStation Plus'a dahil edilmesinin hizmet için büyük bir destek sağlayacağı açık. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

    https://www.purexbox.com/news/2022/12/report-microsoft-offers-sony-the-right-to-include-call-of-duty-on-playstation-plus

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • aschil kullanıcısına yanıt

    Starfield , cod hatta forza horizon bile ps plusa gelse umrumda olmaz . Gp day one oldugu surece problem yok .  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • highmetin kullanıcısına yanıt
    Plus, Deluxe ve Diamond Day one a kadar gidecek bu gelişme hocam. Umarım olur böyle bir şey.

    Kullanıcı rekabetten faydalanır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Daha ne yapsın Phil Baba Sony bokunu çıkarmasın artık

  • Kuhleep kullanıcısına yanıt

    hiç girmeselerdi bu alım işine

    sony de micro da


    artık ne yapacağını şaşırdı


    satın aldığın oyunu rakip firmanın sistemine eklemek ne ya

  • Activision Blizzard anlaşmasına ilişkin en son güncelleme bu Çarşamba günü Bloomberg'den gelen bir rapor ve Microsoft Başkanı Brad Smith'in 2022 Microsoft Yıllık Hissedarlar Toplantısı'nda yaptığı bazı yorumlar sayesinde geldi.

    Habere göre Microsoft, Call of Duty'nin 10 yıl boyunca rakiplerin kullanımına sunulması için yasal olarak bağlayıcı bir muvafakatname imzalamayı teklif etti, ancak Federal Ticaret Komisyonu bu teklifi "elinin tersiyle itti". Bu olayın, FTC'nin satın almaya karşı dava açma niyetini açıklamasından önce gerçekleştiği iddia ediliyor.

    Microsoft Başkanı Brad Smith, şirketin FTC'ye CoD'u on yıl boyunca rakiplerinin kullanımına sunacağına dair yasal olarak bağlayıcı bir muvafakatname imzalayacağını teklif ettiğini söyledi. Bu işe yaramadı. Hikaye gelecek.- Dina Bass (@dinabass) 13 Aralık 2022

    Microsoft'tan Brad Smith, bu hafta yapılan Hissedarlar Toplantısı'nda bu konuda "hayal kırıklığına uğradığını" açıkladı ve "FTC bize teklifimiz hakkında konuşmak için personelle oturup konuşma fırsatı bile vermedi" dedi.

    İşte alıntının tamamı:

    "Muhtemelen beni hayal kırıklığına uğratan şey bu davayı mahkemede bir hakime sunmak zorunda kalacak olmamız değil çünkü bu benim çok güvendiğim bir dava..."

    "FTC'nin, bir çözüm olup olmadığını görmek amacıyla teklifimiz hakkında konuşmak için bile personelle bir araya gelmemize fırsat vermemesi beni hayal kırıklığına uğrattı."

    FTC, Call of Duty için çeşitli platformlarda 10 yıllık teklifle ilgilenmese bile Microsoft, seriyi önümüzdeki on yıl içinde Nintendo ve Steam'e getirmek için bir "taahhüt" altına girdiğini zaten doğruladı.

    Ancak Microsoft'un satın alma gerçekleştikten sonra Call of Duty'yi PlayStation Plus'ta sunmaya istekli olabileceğini öne süren bir rapora rağmen Sony henüz yanıt vermedi.

    https://www.purexbox.com/news/2022/12/microsoft-president-talks-disappointment-with-ftc-over-call-of-duty-proposal

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Analistler, Microsoft için en iyi çözümün Activision Blizzard ile anlaşmadan vazgeçmek olacağına inanıyor. Şirket mahkemeyi kaybetme ve ilgili düzenleyici kurumun denetiminden geçememe riskiyle karşı karşıya. Uzmanlar, Microsoft'un zamanını ve parasını antitröst yetkilileriyle şüpheli hesaplaşmalara harcamak yerine, oyunlara ve kendi hizmetlerine harcaması gerektiğini söylüyor.



    https://www.okaygotcha.com/2022/12/this-money-is-better-spent-on-games.html

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Sony analisti olmasın o bu nasıl haber ya transfer duyumu veren dayılar gibi kaynağın ismi yok cismi yok

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pirate19 kullanıcısına yanıt
    Bizde ki çöp haber siteleri gibi siz söyleyince fark ettim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.