Şimdi Ara

Microsoft - ABK alımı tamamlandı - welcome to xbox family - Sıradaki? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.769
Cevap
40
Favori
73.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Katılmıyorum bence yeter de artar ama herkes bir pay koparmak istiyor esas olay o. Birilerinin cepleri dolacak illa ki

    Bu arada bence Microsoftun 10 yıl taahhüt teklifini de davada kullanmak için bir hamle. Biz iyi niyet göstergesi olarak taahhüt yaptık karşı taraf kabul etmediye getirecekler olayı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tamam da piyasa değerinin daha küçük olması hukuk önünde eşit olmama veya kapışamayacağı anlamına gelmiyor ki. İki şirket de eşit derecede profesyonel hukukçular tutabilir. 100 milyardolarlık şirketin dünya üzerinde anlaşamayacağı hukukçu yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate19 -- 15 Aralık 2022; 16:29:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün Bloomberg'de yayınlanan bir haberde Microsoft Başkanı Brad Smith'in Call of Duty ile ilgili bir teklifi görüşmek üzere şirketle masaya oturmadığı için ABD Federal Ticaret Komisyonu'ndan duyduğu hayal kırıklığını dile getirdiğine yer vermiştik. Habere göre bu, CoD serisinin rakip oyun platformlarında kullanılabilmesi için 10 yıllık yasal olarak bağlayıcı bir onay derecesi teklifiydi ve FTC tarafından "omuz silkildiği" iddia ediliyordu.

    Aynı raporda, Microsoft Başkanının Xbox ve PlayStation arasındaki bazı farklılıkları tartıştığı yakın tarihli bir Microsoft yıllık hissedarlar toplantısından da birkaç alıntıya yer verildi.

    "FTC'nin davası gerçekten de iki şirket ve iki ürün olduğunu söyledikleri bir pazara dayanıyor: Sony PlayStation ve Microsoft Xbox."

    Smith, Sony'nin küresel pazarın %70'ine, Microsoft'un ise %30'una sahip olduğunu belirtti. Bu nedenle, bir yargıcın başlangıçta FTC davasının rekabeti teşvik edip etmeyeceğine ya da bunun yerine "en büyük rakibi rekabetten koruyup korumayacağına" karar vermesi gerektiğine inanıyor.

    Ardından, Xbox'ın 59 özel oyununa karşılık PlayStation'ın 286 özel oyuna sahip olduğuna dikkat çekti:

    "Dolayısıyla idari hukuk yargıcı, 59'dan 60'a çıkmanın rekabet açısından bu işin ilerlemesini durduracak kadar tehlikeli olup olmadığına karar vermek zorunda kalacak."

    Dürüst olmak gerekirse, bu son ifade biraz kafamızı karıştırdı - Microsoft Call of Duty'yi Sony, Nintendo ve Valve'a zaten teklif ettiği için Smith'in "59'dan 60'a çıkmaktan" bahsederken hangi oyunu kastettiğinden tam olarak emin değiliz. FTC'nin Microsoft'un son teklifiyle çok az ilgilendiği düşünüldüğünde, muhtemelen varsayımsal bir referanstır.

    Her halükarda, bu ilginç bir alıntı - ve Microsoft son zamanlarda bunu çok yapıyor, PlayStation'ın Xbox'a kıyasla konsol işinde ne kadar baskın olduğuna işaret ediyor.

    FTC'nin pozisyonuna gelince, Komisyon anlaşmaya karşı bir dava açma niyetini açıkladığından beri belirli bir şey duymadık ve bu haftanın başlarında Bloomberg'e herhangi bir Microsoft teklifinin ayrıntıları hakkında yorum yapmayı reddetti.

    https://www.purexbox.com/news/2022/12/microsoft-refers-to-lack-of-xbox-exclusives-as-why-actiblizz-deal-should-be-approved

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • konsol kullanmıyorum pc kullanan biriyim. sony de microsoft da babamın şirketi değil taraf v.s tutmuyorum ama tekel kötüdür A sı B si yok.. microsoft çok büyük firmaları kattı kendine insan düşünmüyor değil ileride neler olur.

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt
    Davalar bu yüzden yapılıyor zaten. Kişisel düşüncem, anlaşmanın tamamlanması yönünde. Game Pass Türkiye şartlarında oyuncu dostu bir sistemdir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Microsoft - ABK alımı tamamlandı - welcome to xbox family - Sıradaki?

    L-O-L

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt

    Microsoft şu anda Activision Blizzard'ı yaklaşık 69 milyar dolar karşılığında satın almaya çalışıyor.
    Anlaşma, ABD'deki FTC'nin satın alma işlemini engellemeye çalışmasıyla birlikte düzenleyici incelemeden geçiyor.
    FTC başkanı Lina Khan, kanıtlar güçlü olmasa bile kurumun davaları ileri götürmesini istediğini açıkça belirtti.
    90'lı yıllarda Microsoft'a karşı başarılı bir dava açılmasına yardımcı olan eski bir antitröst uzmanı olan Douglas Melamed, FTC'nin stratejisinin "çılgınca" olduğunu söylüyor.
    Microsoft'un son büyük satın alması ve buna bağlı olarak yaşanan hukuki drama yakın zamanda ortadan kalkmayacak, ancak bir başka hukuk uzmanı daha konuya eğildi.

    Straight Arrow News(yeni sekmede açılır) ile konuşan antitröst uzmanı Douglas Melamed, FTC'nin Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın almasını engellemeye çalışma stratejisine son derece şüpheci yaklaşıyor. FTC başkanı Lina Khan, Melamed'in "çılgınlık" olarak nitelendirdiği, büyük miktarda kanıt olmasa bile dava açmaktan bahsetti.

    Melamed, "Bence bu biraz saçma," diyor. "Bence davaları kaybederseniz, Kongre'nin çıkaracağı en olası sonuç ya kötü davalar açtığınız ya da nasıl dava açacağınızı bilmediğiniz olacaktır."

    Melamed, 90'lı yıllarda Microsoft'a karşı açılan antitröst davasında Başsavcı Baş Yardımcısı olarak görev yapmış ve özellikle Microsoft ile antitröst konusunda deneyimli bir pozisyondan konuşuyor. Dava başarılı olmuş, ancak daha sonra kısmen bozulmuş ve Microsoft bir uzlaşmaya varmıştır.

    FTC şu anda mahkemede Meta'nın VR Fitness uygulaması Within'i satın almasına neden izin verilmemesi gerektiğini savunuyor ve Microsoft'un Ağustos 2023'te Activision Blizzard'ı satın almasına karşı çıkacak. Microsoft, Call of Duty'yi 10 yıllığına Nintendo'ya getirmek için bir anlaşma imzalayarak ve Steam için aynı şeyi taahhüt ederken, PlayStation konsolları için Sony'ye bir anlaşma teklif ederek endişeleri defalarca gidermeye çalıştı.

    Microsoft, Amerika İletişim İşçileri (CWA) ile bir anlaşma imzalayarak ve Activision Blizzard çalışanlarının birleşmenin tamamlanmasından 60 gün sonra sendikalaşmaya karar vermeleri halinde tarafsız kalmayı taahhüt ederek iş sözleşmeleriyle baskıyı artırdı. Bu tarafsızlık, Microsoft'un Mart 2021'de satın aldığı Xbox yayıncısı Bethesda Softworks'ün ana şirketi ZeniMax'i de kapsayacak şekilde genişletildi. 300'den fazla Bethesda Softworks çalışanı sendikalaşıyor ve ay sonunda bir oylama yapılması planlanıyor.

    Windows Central'ın yorumu
    Öncelikle belirtmeliyim ki ben bir avukat ya da başka türden bir hukuk uzmanı değilim. Farklı avukatların ne düşündüğünü bilmiyorum, Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer'ın ne düşündüğünü bilmiyorum ve Lina Khan'ın ne düşündüğünü bilmiyorum.

    Bununla birlikte, bu harika bir dava gibi görünmüyor. Avrupa Komisyonu'nun, Microsoft'un Starfield ve Redfall'u Xbox konsoluna özel yaparak verdiği sözleri tutmadığını iddia eden FTC'yi düzelttiğini zaten görmüştük. CWA ve AFL-CIO (yeni sekmede açılır) sendikalarının anlaşmanın gerçekleşmesi için yaptığı çağrılarla işçi baskısını da eklediğimizde, FTC'nin nasıl bir şansı olduğunu göremiyorum.

    Diğer düzenleyici kurumlar da anlaşmayı onaylarsa, anlaşma gerçekleşecek. Ancak daha önce öngörülenden çok daha uzun sürecek.




    Türkçe çevirisi. Çok uzun olduğu için spoiler içinde.

    -------

    Gerçekten ne yaptıklarını bilmiyorlar. Ön yargılarla hareket ediyorlar. Ve Microsoftun attığı adımlara somut bir yanıt veremiyorlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • aschil kullanıcısına yanıt

    game pass şimdilik öyle buda benim kişisel düşüncem ama içindeki oyunların çoğu misal bana hitap etmiyor. ama act&blizz oyunlarının neredeyse hepsini oynuyorum. totale baksak büyük kitleyi ele geçirecek. bundan sonra bu politika (bizim ülkemizdeki fiyat politikası ne olur bilemiyorum steam diyorduk fiyatlar uçtu microsoft da yapabilir. COD geldiğinde büyük devasa bir kitle gelecek. D4 eklerse falan.


    umarım dediğiniz gibi olur ve devam eder. ama bir noktadan sonra dönüşü yok adam yarın gamepass aylık 150 tl diyebilir.

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt
    Ve evet, doğruluk payınız var. Xbox konusunda bu konuyu uzun zamandır konuşuyoruz ve zam çok yakında gelecek. Ek olarak aile planı da geliyor. aylık 90TL tahmini bireysel abonelik, zam gelmesi halinde. (şuan 45TL)

    Edit imla
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Dava başarılı olmuş sonra kısmen Microsoft tarafından bozulup anlaşmaya varılmıştır kısmı baya bir şey anlatıyor.
    Biden yönetiminin Microsoft a karşı bir “oyun” davasında kaybetmesi eminim seçimlerde elini kuvvetlendirecektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 16 Aralık 2022; 22:46:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    Microsoft, kuruluşundan bu yana bu tarz durumlarla karşıya karşıya ve ne yapılması gerektiğini biliyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Daha önce yazdığım gibi MS e dava açana kolay gelsin derim. Hala yeteri kadar baskınlıklarını görmedik bir Ballmer olacaktı başta off 😅
    Oyun tarihlerinden endişe ettiğim kadar bu davadan endişe etmiyorum zaten.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    O konu da hemfikiriz de. Uzatmalara oynuyorlar. Oyun konusunu kenara iterlerse gerçekten can sıkıcı bir durum. Yapımı devam eden bir dünya oyun var. Daha bilmediklerimiz de vardır. Sunumlara ağırlık vermiyorlar bu da Xbox kullanıcılarında hayal kırıklığı yaratıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Haziran dan itibaren hiçbir şey duymadık ve bence bu endişe verici. Eğer 20-30 dakikalık bir kısa sunumla Starfield-FM-Redfall göstereceklerse bekletmelerini anlayabilirim.
    Twitter da duyuru yapar geçerlerse ve 6 ay içerisinde olmazsa Xbox dan @P3 e yazma vakti gelmiştir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Activision Blizzard başkanı ve COO'su önümüzdeki yıl istifa edecek

    ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na yapılan bir başvuru, Activision Blizzard'ın işletme müdürü Daniel Alegre'nin Mart ayında görevinden ayrılacağını ortaya koydu.
    Microsoft'un Call of Duty: Modern Warfare II geliştiricisini satın alma planı dünya çapındaki düzenleyiciler arasında dalga yaratmaya devam ederken, Activision Blizzard'ın COO'su Daniel Alegre'nin Mart ayında şirketten ayrılacağı ortaya çıktı.

    Activision Blizzard'ın işletme müdürü gelecek yıl ayrılıyor

    Şirketin Game Pass'e gelecek oyunlar listesine katılıp katılmayacağını henüz bilmiyoruz, ancak Activision Blizzard'ın COO'sunun sonuçlar belli olmadan önce görevinden ayrılacağını biliyoruz (teşekkürler, GamesIndustry.biz). Google'dan küresel perakende ve alışveriş başkanı olarak ayrıldıktan sonra 2020 yılında şirkete katılan Daniel Alegre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komitesi'nin yakın tarihli 8K dosyasına göre, 31 Mart 2023 tarihinde Activision Blizzard'ın işletme müdürü görevinden ayrılacak.

    Yuga Labs, Alegre'nin 2023 yılının ilk yarısında CEO olarak şirkete katılacağını ve önceki CEO Nicole Numiz'in yerine geçeceğini duyurdu (teşekkürler, Venture Beat). Yuga Labs, Bored Ape Yacht Club'ın yaratıcısı ve şu anda Otherside adlı bir metaverse oyun geliştiriyor ve bu oyun şimdiden Voyager'lara, yani sanal arazi arayıcılarına 1 milyar dolar değerinde NFT satmış durumda.

    Activision Blizzard henüz Alegre'nin yerine kimin geçeceğini açıklamadı.

    https://www.trueachievements.com/n52334/activision-blizzard-coo-daniel-alegre-stepping-down

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Satya Nadella daha büyük düşünmeye devam ediyor. Microsoft'un (MSFT.O) CEO'su etkileyici bir hızla yeni işletmeler satın alıyor. Nadella'nın 2023 yılında Netflix'i (NFLX.O) de listeye eklemesi bekleniyor.

    2014 yılında teknoloji devinin köşe ofisine terfi etmesinden bu yana Nadella pahalı bir alışveriş çılgınlığına girişti. Her şey hit oyun Minecraft'ın arkasındaki şirketin 2,5 milyar dolara satın alınmasıyla başladı. Daha sonra Microsoft 26 milyar dolara LinkedIn'i ve 20 milyar dolara konuşma tanıma ve yapay zeka yazılımı geliştiricisi Nuance'ı satın aldı. Activision Blizzard (ATVI.O) 69 milyar dolarla açıklanan en büyük hedef oldu.

    Microsoft, "Call of Duty" yaratıcısını bünyesine katma hakkı için ABD'li güven avcılarıyla savaşmakla meşgul. Oyun konsolu Xbox ile aynı çatı altında yer alması, pazar hakimiyeti konusunda düzenleyici kaygılara yol açtı. Ancak Nadella rekabet nedeniyle video oyun şirketini kaybetse bile Netflix'e sahip olmak stratejik açıdan mantıklı ve muhtemelen Washington ve Brüksel'de daha kolay bir satış olacaktır.

    İki şirket halihazırda yakın işbirliği içinde. Netflix, reklam destekli yeni abonelik hizmeti için reklam ortağı olarak Microsoft'u seçti. Microsoft Başkanı Brad Smith de Netflix yönetim kurulunda yer alıyor. Anlaşmanın gerekçelerinden biri de Microsoft'un birden fazla cihaz üzerinden video-oyun akışı hizmeti sunmak istemesi.

    Netflix'in oyun alanında kendi büyük planları var. Reed Hastings tarafından yönetilen şirket, 2022 yılında altıncı şirket içi stüdyosu olan geliştirici Spry Fox'u satın aldı. Microsoft imparatorluğunun bir parçası olmak bu hedefleri daha da güçlendirecektir. TV yayını ve oyunların bir arada sunulacağı bir paketi hayal etmek zor değil.

    Aralık ayı başı itibariyle Netflix'in 13 katı piyasa değerine sahip olan 1,8 trilyon dolarlık Microsoft, Netflix'i karşılayabilir. Yüzde 30'luk bir prim, Netflix şirketine yaklaşık 190 milyar dolar değer biçecektir. Ancak önemli maliyet tasarrufları bulmak zor olacaktır. Morningstar analistlerine göre, analistlerin 2024 yılında Netflix için öngördüğü 8 milyar dolarlık işletme kârını vergilendirdikten sonra, ima edilen yatırım getirisi, %8 ağırlıklı ortalama sermaye maliyetinin yalnızca yarısı olacaktır.

    Nadella daha önce de bu tür zarf arkası finansal mantığa meydan okumuştu. Ve hiç değilse, cesur bir anlaşma yapıcı olmaya istekli olduğunu gösterdi. Bu temelde, Microsoft'un gözünü Netflix'e dikeceğine inanmak kolay.

    BAĞLAM HABERLERİ

    ABD Federal Ticaret Komisyonu 8 Aralık'ta Microsoft'un video oyun geliştiricisi Activision Blizzard'ı 69 milyar dolara satın almasını engellemek için dava açtı ve birleşmenin tüketicilere zarar vereceğini çünkü yazılım şirketine Xbox oyun konsolları ve bulut oyun işinde rakiplerine karşı haksız bir avantaj sağlayacağını savundu.

    https://www.reuters.com/breakingviews/netflix-will-be-next-microsofts-shopping-list-2022-12-20/

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Microsoft, Activision-Blizzard Megadeal Planı Nedeniyle Oyuncular Tarafından da Dava Ediliyor

    Görünüşe bakılırsa, Microsoft'un bir başka davayla daha uğraşması gerekiyor çünkü şirket şimdi de bir grup oyuncu tarafından planlanan Activision-Blizzard mega anlaşması nedeniyle dava ediliyor.

    Bu ayın başlarında ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC), Microsoft'un Activision-Blizzard ile gerçekleştirmeyi planladığı birleşmeyi engellemek için bir dava açtı. FTC'nin dava gerekçesinde şu ifadeler yer alıyor: "Federal Ticaret Komisyonu, teknoloji devi Microsoft Corp'un önde gelen video oyunu geliştiricisi Activision Blizzard, Inc. ve Call of Duty gibi gişe rekorları kıran oyun serilerini satın almasını engellemeye çalışıyor ve Microsoft'un şimdiye kadarki en büyük ve video oyun endüstrisindeki en büyük anlaşma olan 69 milyar dolarlık anlaşmanın Microsoft'un Xbox oyun konsollarına ve hızla büyüyen abonelik içeriği ve bulut oyun işine rakiplerini bastırmasını sağlayacağını iddia ediyor."

    İki hafta sonra Microsoft, planlanan 69 milyar dolarlık anlaşmanın şirkete oyun sektöründe "rakipsiz bir konum" kazandıracağını düşünen bazı oyuncular tarafından dava ediliyor. Bu nedenle, bir grup oyuncu planlanan birleşmeyi engellemek istiyor. Microsoft (Activision-Blizzard değil) aleyhine açılan antitröst davası, çoğunlukla farklı platformlarda birden fazla Activision-Blizzard oyunu oynadıklarını iddia eden toplam on davacı tarafından dün San Francisco'da açıldı. Davacılardan bazıları Activision-Blizzard oyunlarını oynamak için sadece PlayStation konsollarını kullanırken, diğerleri Xbox konsollarını da kullandıklarını iddia ediyor.

    Davada "Microsoft halihazırda sektörün en popüler ve en büyük video oyunu ekosistemlerinden birini kontrol ediyor" deniyor. "Önerilen satın alma Microsoft'a oyun endüstrisinde rakipsiz bir konum kazandıracak ve en fazla sayıda olmazsa olmaz oyun ve ikonik franchise'a sahip olmasını sağlayacaktır."

    Dava, Microsoft'un 2014'ten bu yana 2020'deki Zenimax Media (Bethesda) satın alımına kadar olan tüm satın alma ve birleşmelerini listeliyor. İlginç bir şekilde, davada Rare'in 2022'de satın alındığından bahsediliyor, ancak bu anlaşma 2002'de tamamlandığı için tarihle ilgili bir hata olması muhtemel.

    Davacılar, "Activision-Blizzard'ın Microsoft tarafından satın alınmasının Davacılar ve genel olarak kamu için önemli bir tehdit oluşturduğunu, zira önerilen satın almanın ilgili ürün pazarlarının her birinde rekabeti önemli ölçüde azaltabileceğini ve Davacıları ve genel olarak kamuyu rekabetin yararlı faydalarından mahrum bırakan daha yüksek fiyatlar, daha az yenilik, daha az yaratıcılık, daha az tüketici seçimi, daha az üretim ve diğer potansiyel rekabete aykırı etkiler şeklinde Davacıların ve genel olarak kamunun zarar görmesine neden olabileceğini" belirtmektedir.

    Oyuncu grubu ayrıca, işlemin tamamlanması halinde çalışanların işverenler arasında daha az seçeneğe sahip olması nedeniyle işgücü piyasasında rekabetin azalacağından bahsetmektedir. Davacılar, "Activision Blizzard'ın şu anda çalışanlarının ve Kaliforniya Adil İstihdam ve Konut Dairesi'nin yaygın cinsiyet ayrımcılığı ve cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla açtığı davalarla karşı karşıya olduğu düşünüldüğünde bu durum özellikle endişe vericidir" diye ekliyor.

    Takım elbise kesinlikle ilginç bir okuma ve tamamını buradan okumanızı öneririz.

    Bir Microsoft sözcüsü dün Bloomberg Law'a yaptığı açıklamada planlanan birleşmeyi savundu.

    Microsoft'tan yapılan açıklamada, "Bu anlaşma rekabeti artıracak ve daha fazla insana daha fazla oyun sunmaya çalıştığımız için oyuncular ve oyun geliştiricileri için daha fazla fırsat yaratacak" denildi.

    Microsoft'un planladığı 69 milyar dolarlık mega anlaşma için işlerin bundan sonra nereye gideceğini göreceğiz, ancak bunun eleştirel bir şekilde tartışılan işlem hakkında duyacağımız son şey olmadığı açık.

    https://wccftech.com/microsoft-sued-gamers-activision-blizzard/

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 2022'de Microsoft'tan görebileceğimizi düşündüğümüz tüm satın almalar arasında Activision Blizzard bunlardan biri değildi. Duyuru Ocak ayında yapılmıştı, ancak son aylarda yaşanan sorunlar anlaşmayı şüpheye düşürdü.

    Peki, 2023'te ne olacak? ActiBlizz'in devralınmasıyla ilgili devam eden zorlukların yanı sıra, Reuters muhabiri Jennifer Saba, Microsoft'un Netflix'i de alışveriş listesine ekleyebileceğini tahmin ediyor ve bunun neden olabileceğine dair oldukça ikna edici nedenler sunuyor.

    Örneğin, Microsoft Başkanı Brad Smith şu anda Netflix yönetim kurulunda yer alıyor, iki şirket son zamanlarda video akış hizmetinin reklam destekli bir sürümü üzerinde ortaklık yapıyor ve Netflix de şu anda oyun endüstrisinde bir sıçrama yapmaya çalışıyor ve son bir yıl içinde kendi stüdyolarını satın aldı.

    Asıl soru şu: Bu gerçekten mümkün mü? Reuters, Netflix'in "yaklaşık 190 milyar dolar" değerinde olacağını belirtiyor ki bu rakam Activision Blizzard için ödenen 70 milyar dolar ve ZeniMax Media için ödenen 7,5 milyar dolardan önemli bir artış anlamına geliyor.

    Nihayetinde bu bir tahminden başka bir şey değil, ancak yine de ilginç bir tartışma konusu. Neden mantıklı olabileceğini görebiliyoruz, ancak Microsoft'un önümüzdeki yıl ActiBlizz anlaşmasıyla çok meşgul olacağına ve bu kadar erken bir zamanda başka bir büyük satın alma girişiminde bulunmayacağına inanma eğilimindeyiz. Yine de kim bilir!

    https://www.purexbox.com/news/2022/12/talking-point-could-microsoft-be-interested-in-acquiring-netflix

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.