Şimdi Ara

MSI Radeon RX5700 Ekran Kartı Siyah Ekran Hatası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu ekran kartı, iğrenç bir ekran kartı olduğu için bariz bir şekilde çok PSU seçiyor. Adam da bunu belirttiği için ne hikmetse AMD fanboyu oluyor. Bu nasıl iş anlamak zor. Bu forumda takıldıkça insanların tüm bu teknik sorunlarının aslında organik (!) olduğunu gözlemleme şansına sahip oluyorum. Ayrıca sistem daha stabil bile değilken bir bileşenin aniden, rastgele bir şekilde bozuk olduğuna kanaat getirilir mi? Bu kafayla en ufak bir sorunda neredeyse yeni sistem toplarsınız.
  • Hsynnml H kullanıcısına yanıt
    Ekran kartına undervolt denermisin, 40–50 watt düştüğünde belki psudan kaynaklandığını düşündüğüm problem kalkabilir. 5700xt ortalama stabil voltajını ayarlayabilirsen crash yemeden performansta düşmeden çaliştırabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir sorunu çözmeye çalışırken kasanın cam panelini, LED fanlarını yazıp da PSU modelini yazmayan adamın konusuna kalkıp nerden cevap yazdıysam. Normal şartlarda, tek bir incelemesi bile olmayan ne idüğü belirsiz KCAS serisi PSU ile bu bela kart anlaşamıyor derdim ama ortada AMD B450 chipsetli anakartında Intel Rapid Storage özelliğini açıp kapamayı başarabilen ve etrafa İskenderiye kütüphanesi gibi bilgi saçan bir kullanıcı var. Ne desem boş.
  • rx 470 var.2 tane farklı marka kullandım.fan ayarlarını manuel ayarlıyorum yine sağlam bir oyun oynarken bir yerden sonra ekran gidiyor.yıllardır takip ediyorum burayı.570 serisinde de buraya yazanlar oldu.yabancı forumlara bakın.rx black screen diye aratın yüzlerce konu var.kronik sorun.bazı çok bilen arkadaşlar birazdan gelip psu diyecek hazır olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 25 Ağustos 2020; 19:2:59 >
  • Hangi PSU'yla sorun yaşadınız diye sorsak AX1500i denilecek. Profile girip RX kelimesini aratıyorum, şu konu geliyor karşıma. Onda da adam güç kaynağımı değiştirip sorunu çözdüm diye meseleyi kapatmış zaten. Oyun sistemi kurup dandik PSU kullananlar mı yoksa birden PSU'dan anlık olarak 400W çekesi gelen kartların üreticisinden mi daha çok hazzetmiyorum karar veremedim. Her halükarda fanatiklik kötü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Griffith -- 25 Ağustos 2020; 21:3:46 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.