Şimdi Ara

Mutfak Sanatları Ve Gastronomi İstiyorum Ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yemek yapmayı bilmiyorum arkadaşlar bu bir sıkıntı yaratır mı ?



  • hiç bir sıkıntısı olmaz benim arkadasımın abisi hiç bilmiyordu okan üniversitesini kazandın gitti hatta suan cok iyi bir konumda TV ye bile cıktı büyük Seflerle arkadas oldu yani sıfırdı şimdi arkadasımda o bölümü istiyor parasıda iyi ama cok yoğun oluyorsun kötü yönü sadece bu !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enesdagdelen

    hiç bir sıkıntısı olmaz benim arkadasımın abisi hiç bilmiyordu okan üniversitesini kazandın gitti hatta suan cok iyi bir konumda TV ye bile cıktı büyük Seflerle arkadas oldu yani sıfırdı şimdi arkadasımda o bölümü istiyor parasıda iyi ama cok yoğun oluyorsun kötü yönü sadece bu !

    teşekkürler kardeş benim bölüm hakkında pek bir fikrim yok sanırım birde yapacakları yemeklerin parasını onlar veriyorlarmış bu sıkıntı olabilir rica etsem o konu hakkında bilgi var mı ?
  • o kadarını bilmiyom ama güzel bölüm yemege ilgim olsa giderdim bu bölüme sözelle alıyor bide o yönü cok iyi ama yaptıkları yemekler enfes
  • hadi bir kez daha yukarı diyelim varsa bilgisi olan
  • yemek yapmaya ilgin yoksa, mesleki anlamda sıkıntı olur açık ve net. yemek yapmaya ilgin olsaydı yemek yapmayı bilirdin diyeceğim ama fazla ön yargı olacak yine de tekrar düşün derim, mutfakta çalışmak - ister basit ister son derece lüks bir yere ait - hiç kolay bir şey değil ancak severek yapılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wampirrr

    yemek yapmaya ilgin yoksa, mesleki anlamda sıkıntı olur açık ve net. yemek yapmaya ilgin olsaydı yemek yapmayı bilirdin diyeceğim ama fazla ön yargı olacak yine de tekrar düşün derim, mutfakta çalışmak - ister basit ister son derece lüks bir yere ait - hiç kolay bir şey değil ancak severek yapılır.

    doğru hocam , ben baktım baktım kendime uygun meslek bulamadım bu uygun geldi . hem yemek yapmak bir sanat sonuçta dedim . tabi puanı tutturmam mesele şu an.
  • Rui Costa kullanıcısına yanıt
    Kendine uygun olanı bulmak gerçekten çok zor bir şey bazen neredeyse bir ömür sürebilir. Emin değilsen biraz daha araştır gerçi bence zevkli bir iş tabii insanlar biraz küçümser kolay görür ama mutfak işi cidden zordur ama bir sürü seçenek de var mesela tatlı yapımına ilgin artar okurken butik tatlıcı tarzı bir şeyler açabilirsin vs...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.