Şimdi Ara

Necromancer yeaaaaaaahh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tümü alıntıdır !

    Bugün, 19:13 | Beğeni: 0

    Evet hep çok istedik d3 de bir necro,kesin bir dille olmasada söyleşilerde,canlı yayınlarında vs.gibi bliz bu durumun hayali oluğunu söylemişlerdi.
    Lakin yaklaşan blizcon ile beraber dedikodularda aldı başını yürüdü,ve bunlardan bir tanesinin 2016 yazına yeni patch ve karakter başı çekiyor ve karakter olarakta druid adı geçmekte.
    Açıkcası pek ihtimal vermesemde blizort bu sağı solu belli olmayan bir zonta topluluğu.
    İçimizden biri bu konuda sesli düşünerek olayı 10 adım ileri taşımış yada taşımışlar.

    http://www.diablofans.com/news/48531-fan-creation-necromancer

    Buyrun gördüğüm an çok heyecanlandım, fan işi olduğunu görunce hayal kırıklığına uğradım ama hayranlığımıda saklamak istemiyorum.
    Muhteşem bir fan çalışması taktire şayan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucas -- 27 Eylül 2015; 20:25:07 >







  • 29 nisan 2015 demiştik inşaAllah tutar :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: caucas

    quote:

    Orijinalden alıntı: saintroyo

    ros daha yeni çıktı.. patch, sezon vs onlar da iyi gidiyor.. ekstra heyecan aslında iyi olur.

    hocam ogame yeni çıkmadı / bu ogame de nereden çıktı tebessüm için kalsın madem / :)

    2012 de diabloyu aldık 2013 te rosu duyurdular 2014 te rosu aldık .içimden hep geçiyordu zaten her iki senede 2016 da bir şeyler gelecek diye
    bence 3sezonun sonuna yada 4 sezonun başına yakın yeni yamayı duyururlar 5-6 ay mart 2016 vesonrası sonra da fırından çıkarırılar
    ne güzel para geliyor her 2 senede bir
  • Bu dedikodular hala var ve devam da edicek gibi. Bi ara bir fotoğraf vardı Blizzard'ın oyunları ve ek paketleri ile ilgili. orda Diablo için x2 yazıyordu yani 2. bir ek paket. Umarım Blizzcon'da süpriz yapıp tanıtabilirler :)

    Bahsettiğim fotoğraf buydu;

     Necromancer yeaaaaaaahh



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senzafiné -- 28 Eylül 2015; 2:05:03 >
  • caucas kullanıcısına yanıt
    Adam gerçekten Necromancer yaratmış, herşeyiyle uğraşmış. Blizzard a alsalar bari şu adamı :) En sevdiğim karakterdi D2 de Necromancer...
  • D2'den karakter getirmeyeceklerdir. Getirilecekse de bu Necromancer olmaz, Witch Doctor ile ikâme edildi; Amazon ve/ya Assassin (Abi sen asasiyan mısın?) olmaz, Demon Hunter ile ikâme edildi; Barbar zaten barbar, berber değil; Paladin olmaz, Crusader ile ikâme edildi; Sorceress olmaz, Wizard ile ikâme edildi. Monk yeni ve farklı bir sınıf, Druid ikâme edilmedi. Druid'in yancı çıkarma özelliği olsa da Witch Doctor'a benzediği başka bir yönü yok. Eğer getirilecekse Druid gelebilir, ben büyücü tarzı bir sınıf bekliyorum ama üzerine hiç düşünmedim, WD ile Wiz dışında ne yapılabilir kestiremiyorum.
  • Yeni bir ek paket ve karakter sınıfının olacağı kesin ama ne yaparlar tartışılır; önceki D3 ekibinin avangard tutumu ters teptiğinden eskilerden yeni yüzler görmek çok daha olası kanımca...

    Monk, Diablo 1'den bir karakterdi, daha doğrusu ek paketiyle gelmişti.

    Necromancer'ın ise WD ile hiçbir alakası yok, bu konuda başka söze de gerek yok; Druid ve Necromancer (ki Mehtan oyunda aslında) getirilebilirler, hatta getirilmeliler. Amazon'unsa doğru seçim olacağını düşünmüyorum fakat neden olmasın.

    Bu fan kişisinin yaptığına benzer başka çalışmalar da var, çok güzel bir genişleme paketi denemesi de var hatta, alt alta getiremedim.
  • Söylentiler çok fazla geliyor ve genelde Diablo 3 için çıkan söylentiler şuana kadar doğru çıkıyor, umarım buda öyle olur. Dedikodulara göre rune words sistemi getirilecek ve yeni karakter Druid olarak tahmin ediliyor.. Blizzard bu oyun için enaz 2 ek paket olacağını söylemişti. Bazı arkadaşlar Necro bekliyor ama bence bu pakette Druid gelir.. Sonraki ek pakette ise Amazon gibi bir karakterin geleceğini düşünüyorum. Oyunda Javalin ve spear kullanan bir karakter yok.Bu yüzden Amazon bana daha mantıklı geliyor ama bana göre blizzconda Durid tanıtılacak ve yeni trade sistemi ile rune word sistemi açıklanıcak..

    Rmah ve ah'a şiddetli karşı cıkan biri olarak, tradesiz bir oyunda belli zaman sonra sıkıyor.. Bu ek paket ile birlikte gelen rune words sistemi ile karakterlerin artması ve fazlalaşan item ceşitliliği ile artık trade'nin oturtulabilceğini düşünüyorum.. Rmah'a keşinlikle karşıyım ama adil bir trade sistemi mükemmel olur..

    Şunuda unutmamak lazım. Blizzard istese bu oyunu trade sistemi ile birlikte mükemmel yapar.. Lakin elinde hala aylık para ile verdiği bir wow bulundurmakta ve ordaki oyuncu kitlesini diablo'ya bağlamak istemiyor. Bu yüzden Diablo'yu daha kısa oynanabilirlik olarak ayarlıyor. Böylelikle oyuncular hem wow hemde diablo'yu oynayabiliyor ve wow oyuncu kaybetmiyor.. Eğer Diablo çok kapsamlı fazla oynama süresi isteyen bir oyun olarak yapılırsa oyuncular wow'a vakit bulamıyacaklar ve wowdan gelen para kesilecektir..

    Bazı arkadaşlar bu oyunda 120 tl verilirmi diyor. (kapsamlı olmadığı için) Hem haklılar hemde haksız nedenmi ? bizim ülkemizde dolar ve euro yüksek olduğu için haliyle 120tl (yeni kura göre 150 olucak oyun) fazla geliyor. bizde asgari ücretin'in %15'ine tekamül ederken oyun.. Bir almanın asgeri ücretine göre %5'ine tekamül ediyor. (aşağı yukarı) bu yüzden bu oyuna 120(yeni kura göre 150) verilmez. Lakin 39 euro verilir..




  • oyuna ek kasa, karakter slotu vs gelmedikçe 10 farklı karakter dahi gelse hikaye. güzelim itemleri kırıyoruz yer açmak için. bir sonraki patchte değerleniyor ve tekrardan o item için uğraşıyoruz.
  • Oyuna 2. bir summoner sınıf gelmez arkadaşlar gelecekse enfazla druid gelir ancak oyunda 2 int 2 dex 2 str sınıf var yani yeni bir sınıf oyundaki dengeleri bozar o yüzden bence hic boyle beklentilere girmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-Asprin

    Oyuna 2. bir summoner sınıf gelmez arkadaşlar gelecekse enfazla druid gelir ancak oyunda 2 int 2 dex 2 str sınıf var yani yeni bir sınıf oyundaki dengeleri bozar o yüzden bence hic boyle beklentilere girmeyin

    +1
  • e-Asprin kullanıcısına yanıt
    Gs hocası Hamza'yamı özendin dostum ? Ne dengesi ? Ros çıkmadan önce 2 int 2 dex 1 str sınıf vardı.. Oyunun dengesimi bozuktu (evet bozuktu ama bunun nedeni str olarak tek karakter var diye değil) 3 dex karakter olsa ne olur..? nasıl dengesini bozucak ? onu anlamadım..

    Necro geleceğini bende sanmıyorum. Lakin yeni karakter gelicek.
  • yusufoz31 Y kullanıcısına yanıt
    kişisel fikrimi beyan ettim kurduğum cümlede göreceksin ki ''bence'' yazıyor ben herhangi bir yetkili ağız değilim o yüzden saldırgan yorum tarzını kendine sakla ben buraya kimseyle ağız dalaşı yapmaya girmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufoz31

    Gs hocası Hamza'yamı özendin dostum ? Ne dengesi ? Ros çıkmadan önce 2 int 2 dex 1 str sınıf vardı.. Oyunun dengesimi bozuktu (evet bozuktu ama bunun nedeni str olarak tek karakter var diye değil) 3 dex karakter olsa ne olur..? nasıl dengesini bozucak ? onu anlamadım..

    Necro geleceğini bende sanmıyorum. Lakin yeni karakter gelicek.

    Classa özel itemler dışında ah ve rmahda strli itemler daha pahaliydi. Intel yada dexli ice climbersi 500k 1milyon gibi goldlara alirken strler 20mdan başlıyordu. Yada mempolar dexler 3.5 ccli 100 150mna varken aynı mempo strli olunca 330 380mdan başlıyordu. Dipnot olarak düşeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Asprin kullanıcısına yanıt
    Saldırgan yorum yapmadım dostum. Sanırım yalnış anlaşıldım. Kusura bakma böyle bir izlenim verdiysem..
  • Porno Graffitti kullanıcısına yanıt
    Diablo 2'de aynı şey söz konusu idi.. Paladin itemleri çok pahalı iken Assasin ve druid itemleri oldukça düşüktü..

    Bazı arkadaşlar inanmasada ben bu blizcon'da d3'ün yeni ek paketinin açıklanacağını düşünüyorum.. Bu oyuna hala önem veriyor ve suan'a kadar 30m'na ulaştı satış rakamı. Artık patchlarla bu oyuna oyuncu cekemeyeceğinin farkında, köklü değişiklikler yapılacaktır.. bunun içinde ek paket mecbur.. Bana sorarsanız şuan gelicek olanlar şunlar.

    1: 1 yeni karakter
    2: runewords sistemi
    3: yeni bir trade sistemi
    4: pvp arenalar..
    5: charm itemleri..

    Bunların bazılarının kesin geleceğini düşünüyorum.. pvp arena ve rune word'lar süpheli.. Charm itemleri sonradan patch ilede gelebilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufoz31 -- 5 Ekim 2015; 18:50:59 >
  • Her şey tamam da "Necromancer yeaaaaaaahh" nedir?

    Biraz da konuyu açan arkadaşı haşlayalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Her şey tamam da "Necromancer yeaaaaaaahh" nedir?

    Biraz da konuyu açan arkadaşı haşlayalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufoz31 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Yusuf, oldu olacak oyunu Diablo 2 yapsınlar.
    Runeword ve charm meselesinin üzerini baştan çiz sen, onların gelme ihtimali oyuna karakter sınıfı olarak Demon eklenmesi kadar çürük bir ihtimal. (Umarım ben yanılıyorumdur.)
    Belki PvP benzeri bir sistem getirilebilir ama o da pek olası değil, zira anlaşılan o ki arka planda çalışan sistem buna uygun değil, 3 senedir beceremediler ve muhtemelen gerekli değişiklik boyutu yeni
    bir oyun yapmayla eş!
    Yeni bir karakter sınıfı geleceğini zaten söylemişlerdi, yeni paket ile mi gelecek orası muallakta asılı varoluyor şu an, bence birlikte gelme ve gelmeme ihtimalleri eşit.
    Daha önemlisi ve olası görünense Kanai's Cube için formüller getirilmesi, farklı eşya ve silahların özelliklerinin birleştirilmesi. Furnace + Flying Dragon + Eşşeğin ziki gibi. Bu tür formüller, oyunu kolaylaştıracağından ve seçenekleri artıracağından oynanabilirliği veya oyuncunun oynuyorum zannetme oranını artıracaktır (Bknz. WD), bu da para demek.
    Benim de almış bulunduğum Star Craft 2: Legacy of The Void genişletme paketi kasım ortalarında gelecek, bu girdiden hareketle, tam kapasite ile devam ettirilecek yeni bir Diablo eklentisi en güzel ihtimalle seneye bu zamanlar...




  • olm yapmayın lan :( necromancer ismini görünce acayip heyecan yaptım :(
    en sevdiğim karakterdi kendisi...
  • Droplar düşmeden AH geri gelmeden istedikleri kadar pathc yenilik ek paket getirsinler 1 aydan fazla oynanmaz. O da sadece birden fazla karakter ya da gr60'tan sonrasını zorlayanlar için.

    Sezon başlıyor. İki gün sonra gr50 yapıyorsun. Max 3-4 güne bütün itemlerin küpler de dahil bitiyor. 55 yapıyorsun. Sonra ancientlerini aramaya başlıyorsun.

    Setlerin hepsi neredeyse aynı.

    2 parçada utility

    4 parçada 2x toughness veya %40-50 damage reduction (Eğer setin 4 parçasında toughness vs... yoksa ya kemerde ya da bracerda oluyor)

    6 parçada bir tane skille 8000-10000 wpn damage.

    Charm itemi gelse ne olacak runeword gelse ne olacak. Hani Cube geldi karakter build çeşitliliğimi arttı? Her class için max 3 tane build var. Nereye hangi itemi alacağın her şey belli.

    Millet D2'yi övüyor. Ne güzel runeword vardı diye. D2'deki runeword sistemi aynı drop rate ler ile gelse o övenlerin hepsi ağlar ağlar...

    Ben Vanilla'yı 6 aydan fazla oynadım. En azından bir amaç vardı eskiden. Hayvan gibi kasıp bir item düşürdüğünde ben bunu AH'de 200m'ye okuturum diyordun. Şimdi güzel bir item düştüğünde diyebileceğin en fazla şu olur "oo artık gr62 yapabilirim." pehhh..

    Oyun çok zor, infernoda tek yiyorum, item düşmüyor diye ağlaya ağlaya güzelim oyunu ne hale getirdiler.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.