Şimdi Ara

Nedir bu Volkswagen düşmanlığı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 0110engin kullanıcısına yanıt

    Genelde kavramanin erken bitmesi yada mekatronik arizasi. Diğer araçlarda sanzimanlarda sorunsuz değil bence. Dsg çok satış yaptığı için sorunları ön planda. Hele hele ilk çıkan dsg dizel otomatikler çok çok az yakiyordu diğer dizel otomatiklere göre.


    dsg tamamen sorunsuz diyemem forumda o kadar konu var ama biz sorun yaşamadık kullanıcıda etkili bence özellikle kavramanin önce bitmesinde ve servis bakımı. 2013 Octavia dsg ye yazılım güncellemesi gelmiş dışarda bakım yaptıranların bu yazılım güncellemesi almıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0110engin kullanıcısına yanıt

    DSG ilk çıktığı zamanlar zırt pırt arıza verirdi. Bir tanesi benim arkadaşta idi. 40.000 km'de arıza verdi. 2010'lu senelerin başıydı. Garantiye sokmadılar. 11.000 TL istediler. Sür aşağı, çık yukarı, El altından 4.000 TL ödedi. Garantiye soktular.


    Eskiden şöyle bir deyim vardı. Arızalanmayan DSG yoktur. Henüz arızalanmamış DSG vardır. Ama VW bunun üzerinde çok çalıştı. Şanzımanı çok büyük oranda kusursuz hale getirdi.


    Eski sıkıntı şimdi yok.


    Ben VW sevmem. Ama ben arabaya düşman değilim. Markanın yetkililerine düşmanım. Türkiye'de fabrika kurmadılar. O yüzden kızıyorum. Yoksa arabaları gerçekten güzel. Ama bir parça için de haftalarca Almanya VW'nin keyfini beklemek insanı sinir eder.

  • sadece vw değil, neredeyse en iyi tüm markalar yeni bir araç tasarlarken araçlarının özgün görüntülerini korumaya çalışırlar. tasarım markanın imajını gösterir. mesela bmw böbrekleriyle bilinir. mercedes yıldızıyla... bir arabayı uzaktan gördüğünüzde markasını tahmin edebiliyorsanız, marka hedefine ulaşmış demektir.


    gelişmiş ülkeler gelenekselcidir. yeni sürprizler ile karlaşmamak için geleneklerini korurlar. gelişmemiş başarısız ülkeler, sürekli yeni bir şeyler denerler. çalışan bir şeyi daha iyi yapmak yerine, yeni ekonomik sistemler denerler. ekonomiyi mahvederler. parasını dünyanın en değersiz parası haline getirirler. insanları vergiler ile ezerler. adaleti yok ederler. kendi yandaşlarını zengin yaparlar.

  • Başlık biraz algı kokuyor. Chery düşmanlığı var desen daha doğru olurdu. Bu arada ne VW marka arabam var ne de Chery.

  • Çünkü vw hep aynı görünümlü araçları dsg si sürekli patlayan bomboş donanımla birlikte hatta bir dönem sıfır polo araçlar sadece 2 hava yastığı ile satılıyordu bizim sırf alman diye arabadan anlamayan aracı almadan sırf tutuluyor diye satmayı düşünen insanlara hak etmediği fahis fiyatlara yıllarca sattılar yıllarca insanlar sıra beklediler kaziklanmak için unutmadık
    Vw telefonda Nokia neyse o dur benim için
    Chery byd bizim insanlarımız için binici için nimettir ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye’de Mercedes>BMW>Audi>Volvo>VW şeklinde siralama oldugundandir , dsg sorun olmasa inanin giriş seviyesi Mercedes a, cla , c serileri dahil pek çok kimse vw tercih ederdi.
    Chery markasini da tebrik ederim ,şahsen sevmem 1 kere mengerlerde aracimi bakima birakirken bindim, o plastik kokusu kalitesiz hissettirmişti. Fiyat olarak piyasayi bir düzene sokmayi basardilar, VW,PSA grubu araçlardan sonra ben de varim dediler ve Honda,Ford,Hyundai,Kia gibi firmalardan müşteri çalarak(en çok bunlardan churn ettiklerini düşünüyorum) kendilerine bir yer buldular. Ek olarak Subaru,Suzuki gibi firmalarin müşterilerini de neredeyse tamamen kendilerine çekmişlerdir. Toyota cephesinde çok değişen bişi olmadi , atmosferik sedan da Fiat egeayla birlikte satis krali bunlar , sevgilerle :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VW sevmiyoruz ..kolpa firma çünkü..dizel işinde kolpa testlerle emisyonu düşük gösterip dünyayı dolandırdılar yıllarca ..sonunda belalarını buldular..nesini sevelim..Seni de sevmiyoruz Alman Hacısı Özenti bey..Daswagen miş nickini sevdiğimin bir de konu açmış..Avatarın baştan aşağı yalakalık zaten..taklacı kurbağa seni  VW ile uyuşuyorsun yani böyle devam   Alman babalara söyle Manisa da yatırım yapıyorlardı ne oldu kaçtılar birdenbire..bu nurlu ülke bu verimli topraklara tesis kurmayan VW nin nesini seveyim..İki dakika yerli ve milli ol..Avatarının hakkını ver !! TOGG de Petlas de..Alman deme bize  LGBTİ bunlar..bunları savunmayı bırak..büyük resmi gör artık..





  • Bünyesinde Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini gibi lüks düzeydeki firmaları da barındıran Alman otomobil üreticisi Volkswagen’den önemli bir itiraf geldi. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren açıklama Volkswagen’in patronu ve CEO’su olan Thomas Schäfer tarafından yapıldı.


    Thomas Schäfer, "Car Magazine" dergisine konuştu.



    - MK8 kasa kodlu Golf GTI başta olmak üzere Cupra ve Skoda markalarındaki çeşitli otomobillerde kullanılan "MIB3" bilgi - eğlence sisteminin tasarımında ve yazılımında hatalar olduğunu açıkladı.


    - Şirket ayrıca sistemi "daha fazla özellik ile çok daha hızlı" hale getirmek için çalışıyor. Ancak iyileştirmeler yazılımla sınırlı kalmayacak. Schäfer, VW'nin araçlarındaki direksiyon simidindeki dokunmatik kapasitif düğmeler gibi donanımların iyileştirileceğini veya tamamen değiştirileceğini söyledi.


    Bu değişimler 2024 yılında tanıtılacak olan Volkswagen Tiguan ile birlikte başlayıp tüm yeni modellerde düzeltilecek.Son bir kaç yılda üretilen modellerde ise güncelleme ile halledilebilecek sorunlar giderilmeye başlanacakmış.




    İyi güzelde kardeşim.Bir ton para verip DSG Şanzıman ve yukarıdaki sorunlarda vs.ile boğuşan insanların suçu ne.Sorunları ortaya çıkan otomobil modellerini markaları geri çağırıyor ve ücretsiz sorunları gideriyor.VW grubundan geri çağırma duydunuz mu hiç.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 16 Nisan 2024; 22:32:32 >




  • Halk düşmanları, halkların arabalarına da düşman olacaktır.


    Motoru öne koyarak Porsche'nin ilkelerine ihanet edenler, benliklerini unutarak dış mihrakların endoktrinasyonlarıyla su soğutmalı çevrimin uşakları haline gelenler uzaklarda değil, Volkswagen'in içinde yetişmiş kendi öz evlatları, mühendisleri ve öz teknisyenleridir.


    '76 darbesiyle de yetinmeyen dış mihraklar ise hudut ötesindeki halkların aralarında mevzilenmişler, algı operasyonları planlamışlar, alay komutanları Bavyera'nın kahverengi sularında yıkanmış Volkswagen kültürünün en saf unsurlarıyla, tok kapı sesiyle alay etmiş, eğlenceler düzenlemiştir.


    Adaletin tecelli edip araba halklarının bu düzenbaz, kendisine yabancılaşmış, hem önden çekişili hem de su soğutmalı araba kullandıkları halde içerde kendisini Volkswagen dostlarıymış gibi gösteren çıkarcı hainleri, su soğutmalı çevrim uşaklarını, önden çekiş hayranlığıyla beyni sulanmışları DSG'de yargılamaları ve tarihin çöp sepetine göndermeleri yakındır.





  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

      Şemşi Paşa Pasajında sesi BÜZÜŞECİLER 

  • vag grubu sevmem. neden?


    2011 tdi dsg ve 2013 tsi dsg de 4 kere dsg kavraması ve 1 kere mekatronik değişiminden.


    4000 km de 1lt yağ eksilten tsi den. (kitapçıkta bunun normal olması)


    2017 passat da bir gün aniden açılmayan multimedya sisteminin çıkmasını bulup değiştirmem den.


    yine passat da cam tavan dış kenar plastiklerinin güneşten çatlamasından. iyi niyete girmedi, kötü niyetli olarak çok güneşte bırakmışız. :)


    2017 megane da çift kavrama, ama ne olaki? yağlı tipmiş kavraması bitmedi...

  • Yani yazılanları okudum.

    Bir kaç cümlede ben edeyim, 1938’de halkın her kesimi otomobille tanışsın diye yollara çıkan Beettle efsanesiyle başlayan süreç, 1970’ler petrol krizinin yok edeceği otomotiv sektörüne Golf gibi bir abideyle, bir ileri mühendislik ürünüyle direnen ve koca endüstriyi kurtaran Volkswagen, mühendisliğiyle yıllar içinde ki endüstri entrikalarına bünyesine Bentley, Bugatti, Scania, Man, Porsche ve Audi gibi temeltaşları da ekleyerek yoluna dimdik devam etti.

    Yine denediler, denediler 2017’de de beceremediler, Dieselgate darbesiyle belki bir örslenme yaparız dediler fakat o koca çınar hala dimdik ayakta.

    Elektrifikasyona geçişin olduğu bu tarihi dönemde de yine vaktiyle ısıl verim abideleri TSI ve TDI üniteleri gibi ünitlerle çevreciliğin mühendisliğini yapacaklardır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt

    ee ne sonuç çıkaralım bu mesajdan? vw arıza yapmazmı? açıklanan arıza oranlarında üst sıralarda olması yalan mı? dieselgate tamamen kanıtlandı ve yüzbinlerce araç trafikten çekildi.

    çevreci olacağım diye dandik şanzıman ve motor üretmek iyi mühendislik değildir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 17 Nisan 2024; 13:23:3 >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Nedir kanıtlanan ? Trump aga ya yalvardılar TDI iç piyasayı bitirdi diye ne hikmetse hemen sözde bağımsız kuruluş merak edipte emisyon ölçmüş filan, aynı şey Renault’a, PSA’da hatta Mercedes’te de oldu onlara bişey yok.

    Yani şu arıza oranlarıda istatistiksel ilüzyon. 1 milyon satan araçta milyonda bir ihtimal arıza görünür. 10 milyon araçta daha çok görülür. E zaten Volkswagen AG sayısal adet olarak çok satıyor. DSG arızası denilen sarf malzeme değişimi ile halloluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt

    arkadaşım sen neyin kafasını yaşıyorsun? ne trumpı? Lütfen saçmalama...


    Vw yöneticisi kabul ve itiraf etti bütün yapılanları. hatta tr deki bazı tdi lar bile geri çağırıldı dolandırıcı yazılım yerine doğrusu yüklendi.


    Volkswagen Grubu'na ait Audi'nin eski CEO'su Ruper Stadler dizel skandalında ihmal yoluyla dolandırıcılık yaptığı gerekçesiyle 1 yıl 9 ay hapis cezasına ve 1,1 milyon euro para cezasına çarptırıldı. Davanın görüldüğü yer Münih mahkemesi.


    Alman otomotiv devi Volkswagen'in (VW) eski CEO'su Martin Winterkorn ve şirketin bünyesinde bulunan diğer bazı şirketlerin CEO’larının dizel emisyon skandalı sebebiyle şirkete toplamda 288 milyon euro tazminat ödeyeceği belirtildi.

    VW'den yapılan açıklamaya göre, şirketin dizel skandalına ilişkin Winterkorn'dan talep ettiği tazminat konusunda anlaşmaya varıldı.

    Anlaşmaya göre Winterkorn'un kişisel olarak 11.2 milyon euro tazminat ödeyeceği belirtilen açıklamada ayrıca eski Audi CEO’su ve VW Yönetim Kurulu Üyesi Rupert Stadler’in 4.1 milyon euro , Audi şirketinin eski yöneticisi Stefan Knirsch’in 1 milyon euro ve eski Porsche CEO’su Wolfgang Hatz’ın 1.5 milyon euro tazminat ödeyeceğine ilişkin anlaşmaya varıldığı ifade edildi.


    diğer markalar toleransların altında kaldı. cezayı gerektiren bir suç olmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 17 Nisan 2024; 13:42:10 >




  • dedi fanboy. Senin gibi fanboylar algı dan başka yorum yapamıyorsunuz. Vw sahibi olanlar kendi diyorlar zaten çok fazla sorunlu bir araç olduğunu. Senin gibi algı derdi yok kimsenin. Atina olsun başka ülkeler olsun sokakta trafikte yürüyen eski model vw ler görebiliyorsan bu iyi araç olduğunu gösterir ama tabiki gördüğün sokaklar caddeler sanayiye giden yollar olmayacak bilmem anlatabildimmi algıcı das wagen kardeş :D

  • daswagen kullanıcısına yanıt

    USA mahkemeleri öyle demediler ama Vosvos Bey !! Biletini kestiler..VW de seve seve ,tıpış tıpış ödedi cezasını ..Senin ya işin gücün yok,spor olsun diye VW yağcılığı yapıyorsun ,ya da servislerin birinde harbiden yağcılık yapıyorsun..boş boş konuşmalar uzmanı  










  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • daswagen kullanıcısına yanıt

    Kardeşim fenerbahce şike konusunu hatırlattın bana  

    Onların da yöneticileri itiraf etti kanıtlar ortada ama fanboylar gibi taraftarları kumpas diyor sen de fenerbahceli misin doğru söyle  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt
    Ben beşiktaşlıyım ya, öyle etliyle sütlüye pek karışmıyoruz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.