Şimdi Ara

Nedir bu Volkswagen düşmanlığı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fazla abartıldığı için nefret doğuruyor. Şirket aracı kullanıyordum Golf 7 dizel otomatik bir tane megane boşa çıktı ister misin dediler direkt istedim, ben golf’e sığamıyordum herkes diyor sen deli misin golf’ten megane’a geçilir mi? Çok da iyi oldu. Şirket aracı ikisi de hiçbir çıkarım yok. Atla deve değil ikisi de.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

    Bitmiş, ölmüş, dağılmış, tacize uğramış bu VOSVOS yahu..Daswagen bey bir el atın düzeltin şu araçları..Satışlar yerlerde  

  • Düşmanlık edecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Hayatımda hiç volkswagen marka aracım olmadı. Arkadaşta 2008 passat 1.4 tsi var diğerinde, 2022 egea var, bende 2011 cruze, diğer arkadaşta da 2015 mi ne civic var. Her gün değişmeli olarak birimizin arabasıyla işe gidiyoruz. Passat model olarak en eski ve km olarak en yüksek km de (300 binden yüksek) olmasına rağmen hepimizin arabasından daha iyi gidiyor, daha konforlu, daha sorunsuz ve nerdeyse hiç arıza vermiyor. Yol tutuş olsun, ses yalıtımı olsun,ani hızlanmalar olsun hepimizinkinden daha iyi. Üstelik fiyat olarak da uygun 550 bin tlye üç dört ay önce almıştı arkadaş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda her yere vw yazan trol ve benzeri kişiler yüzünden bu algı oluşuyor. mesela ben yazınca elektronik park freni bile yok, bu gibi şeylerle sizi kandırıyorlar yazmıştı birisi, 2024 model araba da elektronik park freni-şerit takip-acil durum frenleme gibi basit özelliklerin standart olmasını beklerim. Ama onlara göre vw olursa bunlara gerek yokmuş .Polo'yu dacia üretse hemen eleştiriler başlar ama vw amblemi olunca polo'yu bile övüyorlar. Adam hayatı boyunca yurtdışında satılan vw ile tr'de satılan aynı model vw'ni görmemiş , bize nasıl kalitesizlik layık görüyorlar , 2.sınıf muamelesi yapıyorlar görmemiş burada arabayı övüyor. Bunların marka algısı sayesinde vw gayet güzel kazanıyor. Avrupara boş araç bizde dolu araç diye geçiyor ama sorsan en iyisi vw.

  • VW hissedilen kaliteye önem veren ama motor şanzıman konusunda, müşterisini firmanın test personeli gibi kullanan bir marka haline geldi.


    İlk nesil TSİ 170 hp, 160 hp, 140 hp motorlardaki sorunlar. Yağ yakma, piston kırma v.s


    Dizel gate mevzusu.


    DSG şanzımanın dillere destan mekatronik arızası, yazılım sorunu yüzünden kavramanın erken bitmesine değinmiyorum bile.


    Elektronik devir daim pompasının ansızın arızasından dolayı hareret yapan motorlar.


    Bazı modellerdeki Cam tavan soyulmaları derken liste uzuyor.


    Tamam ufak tefek sorunlar her markada oluyor ama motor şanzıman sorunları kabul edilebilecek şeyler değil bana göre. İnsanı yolda bırakan, yüksek tamir ücretleri ödemesine neden olan, tamir edilse bile her zaman randıman alınamayan sorunlar.


    VW araçları yeteri kadar test etmiyor, Sorunsuzluk gibi bir kaygısı yok. Ayrıca en temel donanımları bile opsiyon haline getirip daha fazla para alma peşinde.


    İnsanlar Sorunsuzluk (reliability) ile hissedilen kalite arasındaki farkı anladığı zaman daha bilinçli bir tüketici olacaktır.





  • Volkswagen ı bende sevmem ama hiç bir marka babamın oğlu olmadığı için burada kötülemeye de gerek duymam.

    Benim için Volkswagen japon araçları gibi az sorunlu bir araba değil şanzımanı da sorunsuzluk değil de performans odaklı bir grup ha bu demek değil ki çok kötü alnımayacak araba. Şimdiye kadar Japonlar dan Peugeot Citroen ve Chevrolet arabaların oldu. Bunların yerine Volkswagen de alabilirdim her markaya eşit mesafedeyim. Beni tek Volkswagen den uzaklaştıran pahalı olması özelliklerine göre çok pahalı ayrıca Avrupa fiyatına göre bizde daha yüksek fiyat belirlemesi de beni soğutuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.