Şimdi Ara

Nvidia Geforce Gt-540m Cs:Go Kaldırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dizüstü bilgisayarım var. Samsung Rc530. İateyen genel özelliklerine bakabilir. Genelde pek oyun oynamıyorum zaten bana yetiyor da artıyor. Bu aralar da csnım acayip CS GO oynamak çekiyor. 6gb ram 120gb ssd ve İntel i7 2630 işlemci var.
    Ortalama olarak hangi ayarlarda kaç fps alırım. Kasar mı?
    Şunu da söyleyeyim bilgisayarın soğutma sistemi pek iyi değil. Nadiren oyun oynuyorum 95 C yi görüyor. 90-96 arası gidip geliyor. 97+ sıkıntılı sıcaklıklar imiş.
    Bu söylediklerime göre yorumlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Oyunu oynamadığım için bilemeyeceğim, low ayarlarda oynayabileceğinizi tahmn ediyorum. Ancak işlemci çok yüksek sıcaklıklarda. 90+ problemdir. En son ne zaman temizlendi bakım yapıldı? Fan temizliği ve işlemciye-ekran kartına eski macun silinip kaliteli macun sürülmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sreylare kullanıcısına yanıt
    En son 2 ay önce temizledim o zaman da aynıydı. Tertemizdi bilgisayadın içi. Zerre toz yoktu. Mavun konusunu bilmiyorum. Yeniden macun sürmek iyi olavilir belki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet macun konusu çok önemli. Macunlar kurumuş olmalı. Hem ekran kartına hem işlemciye macun sürülecek. Sadece çip yüzeylerine. Bu tip hassas işlemlerle aran nasıl bilmiyorum, ben yapamam dersen bir bilgisayarcıya ver o yapsın. Ayrıca 2gb RAMi satıp 4 GB alıp dual kullanırsan oyunu daha rahat oynarsın. İçindeki 4 GB RAMle aynı CL ve Mhz'de olmalı.

  • Bence öncelikle işlemciyi ve fanını çıkar. Eski macunu temizle ve kaliteli bir macun ile tekrar tak. Ondan sonra cs go düşük ayarlarda da olsa oynarsın o sistemle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FOREVERFORYOU F kullanıcısına yanıt

    Tahmini kaç fps alır hocam?

  • Arkadaşlar bu ekran kartı ile CS:Go deneyimledim. Termal macun alarak işlemci sıcaklığını 5-10 C arası değiştirebildim ve bu performansı olumlu etkiledi. Ortalama aldığım fps 24-30 civarı. Arada nadiren droplar giriyor ama fazla rahatsız etmiyor. Sadece oynamak için oynanılacak bir ekran kartı performansı sunuyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.