Şimdi Ara

Omuz, diz ve kalca sakatlanmasi lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba arkadaslar oncelikle bundan 2 yil once mecburen spora ara verdigim donemde(tam islerimi yoluna koymus tekrar baslayacakken) 1. derece meniskus yirtigi ve on capraz baglarda yirtik meydana geldi ve arayi uzatmak zorunda kaldim 6 ay iyi dinlenme ve dikkat etme surecinden sonra gecen yil eyluk ayinda tekrar spora basladim ve yavas yavas guclendirme calismalarim sonucunda suan hic agrim vb sikayetim yok sizce yirtiklarim iyilesmismidir ?
    2. sorum bench press ve ust gogus calisirken sol omuzumda agrilar olusmustu doktorda mr cektirdigimde omuz zedelenmesi dedi(mayis aylarinda) ve zorlamamam gerektigini kalici hale gelebilecegini soyledi ve bende omuz antremanlarina ara verdim digerlerini yapyordum ve bu agustos celbinde de askere geldim suan normal yasantimda omuzumda hic agri yok fakat barfiks e ve sinava basladigimda sol omzumda yanma ve gucsuzluk hissi olusuyor sizce omZum ne durumda ?

    3. sorum ise kalca ile alakali squat yaparken fazla comelmemden dolayi yuk kalcalara bindi ve sag ve sol kalcamda ani bir yanma oldu daha sonra 1 ay yanma devam etti ve gecti fakat suanda askerde bacak ile ilgili yorucu hareketler yaptigimda (komando dansi ve vucut agirligiyla squat gibi) sag kalcamda yine o agri giriyor. askere gelmem dolayisiyla mr da cektiremedim sizce kalcamda ne gibi bi lr sakatlik olmus olabilir ? nasil bir tedavi yontemi izlemeliyim ?
    Biraz uzun oldu okuyacak ve cevaplayabilecek arkadaslarima simdiden tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.