Şimdi Ara

Opel Vectra B 1996 Model Otomatik Aracımda Tüm Yaşadıklarım ve Yaşayacaklarımın Paylaşım Noktası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
6.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alınmış araba bu saatten sonra kötü yorumları takılma. Bizim insanımız km yada bakım durumuna bakmaz nerede feleğin çemberinden geçmiş ucuz araç var peşinden koşar sanayide abone olur sadece LPG li olmasaydı iyidi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wRei kullanıcısına yanıt

    27 yıllık araçtan bahsediyoruz. Yılda sadece 15 bin km yapsa 400 binden fazla yapar.... km'sinin orjinal olduğuna inanmıyorum, yılda sadece 10 bin km yapsa 27 yılda yine bahsettiğiniz km'yi geçer....


    Ayrıca 27 yıllık araç size devamlı masraf açacaktır, ilk 10-15 bin km sorun çıkartmayacaktır, satabilmek için az elden geçmiştir, ama 27 yıllık Vectra'ya uzun yıllar sorunsuz binmeniz mümkün değil...

  • 1996 model arabaya 300 bin para mı verdiniz gerçekten, kazasız belasız binmeniz dileğiyle lakin para kolay kazanılmıyor 300 bin araç piyasası için az olabilir lakin kalkıpta o kadar eski arabaya para vermezdim çok çok aciliyetim yoksa

  • wRei kullanıcısına yanıt

    Çok üzgünüm ama, üzer.

  • hayırlı olsun. eski opellerin kronik sorunları olan klima arızası, yağ kaçırma gibi arızaları sen de yaşayabilirsin. çok uzun süre elinde tutma derim.

  • Bethesta kullanıcısına yanıt

    Km orjinal hocam, 3. sahibiyim, ilk iki sahibide memur bende memurum. Araba uzun yolda memlekete gitmek için kullanılmış hep. Baktırdık herşeyine, bakalım şu an için memnunuz. Hayırlısı olsun diyelim.

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Kliması yeni yapılmış 5000TL civarı tutmuş faturalarını verdi satan kişi. Yağ kaçırma triger kayışını değiştirirken keçeyi değiiştirmemişler sadece ordan var onu da sordurduk 1000TL masrafı var harici yağ kaçarı tespit edilmedi.

  • D segment araç astrayla alakası yoktur özellikle uzun yolu çok keyiflidir.
    LPG sevmiyor, bobin arızası veriyor.
    Cam modülü arızalanıyor.
    Geri kalan taş gibi araba. Aerodinamik çok güçlü hızını aldı mı kendi gidiyor mermi gibi araba.
    Kazasız belasız kullanın inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun,otomatik yerine manuel tercih edilseydi dedim,otomatik şanzıman revizyonu motor revizyonu kadar tutuyor şu devirde

  • wRei kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Keçeyi acilen yaptırın yoksa trigere bulaşırsa motor yaptırmaya gidersiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan evladı bindiği hiç bir araba sorun çıkarmaz

    Sadece yaşına bağlı elektrik kabloları sıyırma kopma vs oluyor artık 90-95 model arabalarda ama Alman arabalarında bu işte pek olmuyor kaliteden ötürü herhalde

    300 bine düşürmeniz iyi olmuş 750-800 bine artık 1-2 yaşında Kia Rio Corsa vs var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Ay geçti yağ yakma sorun mevcut değil, Sarıkamış soğuğunda 2 gün akü boşaltma yaşadım(akü şarj içi akücüye gittim 740tl fiyat verdi yut dışında490 tl 240w akü şarj aleti aldım. ) Şu an için başka problemim yok.

  • Egzantrik kayışı değişirken, keçe değişikliği yapılması gerektiği söylenmiş 1000TL masrafı vardı görev yaptığım ildeki ustalar güven vermediği için izinde memlekette yaptırırım diyorum. Aracım 180 ile giderken keçeden yağ kaçırması sebebiyle yolculuğumuzun 800. Kmsinde motor kilitledi ve motorun içinde ne kadar parça varsa resmen param barça oldu bloğu 2 yerden, karteri ise 1 yerden deldi çok şükür eşimle canımız sağ araç yolda yığıldı kaldı neyse ki çevre yolundaydık otobanda falan olsa kesin zincirleme kazaya sebebiyet verirdi. Şu an araca sıfır motor yapılıyor. 5 yıl kullanırım artık.

  • O motor yapılmaz fantazi arama boşuna.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt

    Yarım motor getirildi. Şuan toplanıyor, aynı motoru yaptırmıyoruz. Böyle bir şey için neden fantezi arayalım bu nasıl bir yanıt.

  • wRei kullanıcısına yanıt

    Sen motor yaptırıyorum yazmışsın bende fantazi arama demişim. Motorda delik varsa yapılmaz. Sen gelip oraya blok aldım desem ozaman yazmazdım.

    Ayrıca sana zaten daha önce başına bela aldığını yazmıştım. En az 80bin lik oldun şimdiden. Motordan sonra gaz kelebeği şanzıman fren merkezi radyatör artık hangisi daha eskiyse yavaş yavaş seni masrafa sokacak.

    Sen macera aramak için araba almışsın o arabada sana onu yaşatacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt

    Arabaya komple check up yapıldı masraf yapılacak bir şeyi yok 1000TL'lik keçe yüzünden yağ eksiltti ve motor yedi. Evet motor yapılıyor detay vermedim kusura bakma. Üst kapağım sağlam karter dahil tüm parçaları ile yarım motor alındı. Masrafım 55000TL harici masrafım yoktur. Umarım daha fazla sorun yaşatmaz. Sağolun.

  • wRei kullanıcısına yanıt

    Çıkma parçalar yada yan sanayi parçalarla 55 e yap 1 sene sonra 10bin bakımında bir daha yaparsın. Etrafımda senin durumunda olup yakın zamanda motor yaptıran var neyin ne para tutacağını iyi biliyorum.

    Seneye konu açınca tekrar sana yazarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt

    İnşallah sorun çıkmaz, avrupa motor getirildi yarım motor dediğim, çıkma başka parça kullanılmayacak. Yarım motorda gömleklerde boşluk varmış rektefeye girdi bugün. 25k yarım motora verdik rektefe için 10k anlaştık motor ustası babamın çocukluk arkadaşı oda sıfır subap vs getirtecekmiş üst kapak için çok anlamıyorum babam ilgileniyor zaten. Alınacak yeni parçalarla beraber 55k hesap yaptılar bugün. Araba aslında çok keyifli çok rahat gelirkende çok rahat geldik ama yağ kaçıracağı hiç aklıma gelmedi.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.