Şimdi Ara

ÖTV zammından sonra telefon fiyatları nasıl olacak? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
11.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vergi vergi vergi vergi vergi vergi....... aslında bunlar vergi değil gaspdır. devlet kendi halkını resmi kaynakları kullanarak gasp ediyor... bu durumda milyonlarca insan birleşip avukatlar tutup bu vergileri mahkemeye vermeli düşünün en az on milyon insan mahkemeye versek ne olur...?

  • Dışarıdan telefon alma diye kayıt parasını eşek yüküyle zamlandırdılar. Şimdi de ötvyi arttırdılar. Şu an dışarıdan telefon almak daha mantıklı olmaya başladı yine saçmalığa bak.

    Neyse ona da bir güncelleme gelir yakında.

    Bize her şey müstehak.
  • Bu durumun geleceği belliydi o nedenle dün iPhone 8 Plus aldım 3500’e bugün garantiye verip yenileyeceğim, iPhone’lar altından daha fazla kazandırıyor sahibine.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu mv leri, secilene kadar milleti pesinde kosar, secildikten sonra .... Koyar!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sharparrow S kullanıcısına yanıt
    Güzel ayakkabı parlatır bu arkadaş.Yanlışı savunma hastalığına tutulmuş bizim cahil halkımız.

  • Cep telefonu için toplam vergi %94,7 olacak.
    Arge yok
    pazarlama yok
    satış sonrası destek yok

    Ama telefon kadar vergi var.

  • Ben zaten dispiritörden telefon almam bu saatten sonra alırsam kayıtsız telefon alırım ya arkadaş çin hükümeti vergileri düşürüyor bizimkiler bizim ektiğimiz biçtiğimiz3de para vermiyorlar ha bire bizden ötv kdv derken donumuzuda almışlar sıçayım böyle düzenin içine asgari ücrete zam yapıyorlar hemen sonraki ay gıda sebze meyveye ekmeğe zam gelmiş ne yapalım yani isyanmı edelim ekonominin başına bir boktan anlamayan damadı getirirsen olacağı budur zaten nedir bu böyle yeter artık bu kadar sigaraya zam telefonun ötv sine zam ona zam buna zam insanı zıvanadan çıkarana kadar kendinizden tiksindiriyorsunuz. Eğer bir ülkeyle münakaşa kavga ediyorsan yaptırım yaptıklarında ekonomin etkileniyorsa ya bu işin içine girmeyeceksin yada onlarında açıklarını bulacaksınki kafa kafaya milletde etkilemeden bu işin içinden çıkacaksın ötv ile kdv ye zamla bu iş böyle gitmez. Bu anasını sattığımın ürünlerini dışardan alıyorsunuz o ülkelerden cebinize para girmezse hiç getirmeyin gavurun malını en iyisi





  • Yapan adamın fiyat koyduğu kadar vergi adaletin bumu dünya bu yüzden üretim 0 ne gerek var %100 vergi varken

  • bu haberden bunu mu çıkardın helal olsun

  • Pardon ama 36 ay taksitle telefon olayı falan bitti. 6 ayı geçemiyor cihazlarda taksit sınırı.

  • Bu tam olmadı,

    Derine daha derine...

  • Bu vergiler yüzünden insanların hiç bir işe yaramayan venüs gibi saçmalıkları alacağını düşünenler varmış. Evet bir kesim buna mecbur bırakılabilir ancak büyük çoğunluk eziyet çekmeye razı olup düzgün cihazlar kullanmak isteyecektir. Çözüm vergi olmamalı. Vergiyi artırmak kolaya kaçmaktır. Üretim, üretim, üretim. Teknolojiyle desteklenmiş üretim şarttır.

  • Ben hep 50 li..
    Bunda söylenmezki şaşırdım.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir devlet bir malın üreticisinden daha fazla para kazanmamalı, doğanın kanununa aykırı. Bir ülkede bir devlet bir mal üzerinde o malın üreticisinden daha çok para kazanıyorsa dünyanın geri kalanıyla ve yabancı yatırımcıyla ağır dalga geçiyordur.
    --
    Bu saatten sonra Türkiye de otomobil satan üreticide, telefon satan üreticide, yatırım yapan yabancı yatırımcıda net ağır geri zekalıdır. Yabancı üreticilerin, dünya markalarının azıcık onuru varsa Türkiye'ye ihracıtı keserler, bayilerini kapatırlar, istihtama son verirler ve bir devletin kendilerinden daha çok para kazanması saçmalığına bir son verirler. Azıcık onurları varsa binbir çileyle ürettikleri, binbir çileyle piyasaya sürdükleri ürünlerini Türkiye'ye satmazlar. Ürünü üreten ben olmadığım halde zoruma gidiyor, onuruma dokunuyor. Dünya markalarının, yabancı üreticinin nasıl zoruna gitmiyor anlamıyorum. Emek veren sensin, senin malın üzerinden senden daha çok para kazanan dünyanın bir ülkesinde bir devlet var. Lütfen buna göz yummayın. Her şey paramı alır, karıma bakarım değil. Bu millete yıllarca ürün sattınız, bu millet size güvendi ürünlerinizi aldı. Bu millete borcunuz var. Bu devletin bu milleti sömürmesine izin vermeyin. Türkiye'ye ihracatı durdurun.




  • Türklerin telefon değiştirme sıklığı 2/2,5 yılda birmiş, 10 yılda 4 telefon eder, 4 kişilik bir ailenin 5,000 liralık telefon kullandığını varsayarsak, 10 yılda 20,000 TL telefona veriyoruz, 20 milyonluk aile nüfusuna sahip olan ülkemizdeki rakam (tamamen tahmin) 400 milyar TL yapar ki ülkemizin tüm bütçesini aşıyor, tabii 1,000 liralık kullanan da var, 13,000 liralık kullanan da.. Şimdi cari açığın neden tavan yaptığını anlayabildik mi?
    Ben 11 yıldır Nokia 500 telefonumla idare ediyorum...
  • sdbz kullanıcısına yanıt
    2011 de çıkan telefonu nasıl 11 yıldır kullanıyorsunuz?
    5800xm de çağa ayak uydursaydı bende kullanırdım ama maalesef...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergiyi verene telefon bedava gibi birşey olmuş...Vergiyi tabana yayıyor damat.Çokomelli vergiler bunlar

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.