Şimdi Ara

Overwatch 2 [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
11
Favori
10.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ayda bir giriyoruz ama atıyor bi süre sonra.

  • ben de sıra vs de yok oyundanda atmadı yaklasık 5 saattir oynuyorum :D d.va ile ilk teamkillide aldık bayağ yeni oyuncu var oyunda suan tam kasmalık :D

  • arkadaşlar asya sunucuları çok rahat. avrupa sıkıntı. asya bekletmiyor.

  • Bir maç atıyorum sonra sıraya geri atıyor rezillik ya nerde kaldı bu cod ya çıktığı gibi silecem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu linki en başından beri biliyorum. Bu link de ticket atmaya yönlendirdi ve hatta yine deneyim dedim ve sonuç yine aynı. Ülke değiştirme opsiyonu sunmuyor. Ticket açmaya yönlendirmekte.


    Beni bir konuda yakaladın. Otomatik mesaj olduğunun en başından beri ben de farkındayım fakat bu durumu hazmedemediğimden dolayı inanmak istemeyip kendimi kandırıyorum. Yazdığım yardım talebine ve üstelik ekte istedikleri dökümanlar ekli olmasına rağmen mesaj içeriğini okuma zahmetinde bulunmayıp otomatik mesaj gönderip hala gerekli dökümanları ekle diyen merdiven altı bir firma olduğunu kanıtladı Blizzard. (bana göre böyle artık) Başkasına göre en kaliteli firmadır buna lafım olmaz, olamaz.


    Yardım talebine otomatik mesaj veriliyorsa bu firmanın basiretsizliğinden kaynaklanıyor. Bu beni ilgilendirmez. Yoğunda olsan başında tonla işte olsa müşteriyi dinlemekle yükümlüsün. Bir amaca hizmet ediyorsun ve üstelik verdiğin hizmetten gelir elde ediyorsan bu dediğimi uygulamak zorunda. Ben böyle bir rezalet yaşadığım için, Blizzard mı adı batsın bildiğin mahalle arası küçük esnaftan farkı yok gözümde. Sorun yaşamayan için efsane firma, baba firma, cici firma kalmaya devam edebilir. Herkes yaşadığı sıkıntıya göre bir şeyleri analiz eder ve not verir veya kıyaslama yapar. Ben müşteriyim ve müşteri her zaman haklıdır, müşteri haksız bile olsa firmalar bunu kabul etmek zorunda s.s. Bu ülkemiz içinde geçerli yurtdışı içinde. İşin komik yanı ayın 7'sinde oyuna girme isteğim bile kalmadı artık. Oyuna girsem bu yaşadığım durum aklıma gelecek keyif bile almayacağım oyundan. Takıntılı biri değilim fakat bu sefer öyle olmayacak çünkü ilk duyurusu yapıldığı günden beri bekliyordum oyunu. İlk defa böyle bir durum ile karşılaşıyorum. Kimsenin karşılaşmamasını temenni ederim. Yeni aldığım başka bir oyuna gidip onu oynayıp gerginliğimi üzerimden anında atacağımdan şüphem bile yok fakat Blizzard mı aman aman adını bile duymak istemiyorum belli bir müddet.





  • Ben 40 dk bekleyip anca girdim oyuna


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudaki mesajları okuyunca sinirden gülmeye başlıyorum. Allah sabır versin herkese OW2 ile. Herşeye sabırlıyım fakat oyun konusu sabredemeyeceğim hassas noktam.


    Daha fazla oyunun yarattığı sıkıntıları okumak istemediğimden dolayı gidiyorum yoksa sinirden kahkaha atma durumundayım haha cidden lanet olsun böyle oyuna Overwatch 2 [ANA KONU] 


    COD'u bekleyen arkadaşa tavsiyem steam'den alması yönünde olur. OW2'de bunu yaşatıyorlarsa herhalde COD'da sniperı bir yerime.... xD

  • Ow 1'i ilk çıktığından beri oynarım Ow 2 garip geldi biraz. Anime gibi havası var. Geliştirmeler yapılmış belli ama alışmak lazım sanırım. Bir kaç maç attım acemi gibi hissettim

    Gold portrait olmama rağmen beni de 1 levelden başlattı bug mı fikrim yok. Skinler, gold weapon'lar falan duruyor. Pc bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we[AGRA] -- 7 Ekim 2022; 11:14:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ow1 kanserinden çok daha iyi olduğu kesin. güzel geliştirmeler yapılmış daha dengeli olmuş herşey.

  • OW2'nin renk paleti ilk oyuna göre pastelimsi ve oyunda yüksek oranda contrast hakim. Watchpoint olarak geçen betayı oynayanlar varsa bu durumun farkına varmışlardır. Karakter tasarımları yukarıda yazıldığı gibi anime havasında. DVA'sından tut Mercy'e kadar, erkek karakterler de dahil hepsi bu durumda.


    Dün gece hack & slash bir oyun bitirdiğim için gerginliğim kalmadı fakat malum gün bu gün. Ayar olmak için saat 22:00'ı bekliyorum.

  • bu çakma fortnite'den ne zaman kurtuluyoruz yav?oyunu alan, ilgi gösteren olmadığı için rezil olmayalım çıkışta diye çünkü ben betasına katılıp görmüştüm rezilliği aynen çıkmış.ow1 serverleri kapatıp herkese 21gb yüklettiler.ow1 istiyorum ben yerim böyle işi.

  • Amerika California saati 11:00 ve sms koruması hala aktif. Günün sonunda sms korumasını iptal edeceklerini varsayarsak TSİ sabah 10:00'da sms korumasını kaldırır bu merdiven altı firma. Ayrıca; 1 gün sonra alaycı cevap verilen ticket'a yardım isteğime tekrar üzerinden 1 gün geçmesine rağmen yine cevap yok. Listemde bulunan yabancılar da oyunu oynayamıyor. Görüyorum, girip girip çıkıyorlar oyuna. Denilecek çok şey var yazıya dökmüyorum. 4 gündür bir sorunu çözemiyorsanız kapatın gidin firmayı.

  • ben de hiç atma vs sorun yok ama harbiden sinir bir durum olanlara şuna bak ya :D



  • 2 gündür sıradan girilmiyordu bugün denemeyi başardım. Bi beklentim yoktu zaten beklenecek bi cacık da yokmuş. 1 ile aynı şey.

  • Misafirim geleceği için yemek hazırlıyordum, o sırada demin son kez deneyim dedim sms uyarısı çıkmadı oyunun introsu ve menüsüne kadar görebildim season pass içeriklerine kadar fakat oynama isteğim yok misafirim gittikten sonra bile. Birkaç gün sonra bakacağım.

  • Overwatch 2 [ANA KONU]

    Burda yıldızlı 4 gözüken bronz olduğumu mu gösteriyor? Yoksa düz 104 level olduğumu mu gösteriyor. En son 3 4 yıl önce ilk dereceli maçları atmıştım gold'a atmıştı sonrasında girmemiştim. Zamanla girmeyince rank mı düşüyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinci hafta bitmeden 6 7 dk bekleme sürelerine ulaştım herkes çabuk baydı sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Misafirimi şimdi uğurladım fakat uğurlamadan önce bu tarz cicili bicili oyunları sever gel bak sevdiğin tarz bir oyundur belki (oyunlardan haz almaz asla) diyerekten yanında bir el maç atayım dedim. Ortaya bu görüntü çıktığında buna para vermediğini söyle lütfen demeye başladı xD


    Bu nedir cidden, yorumu size bırakıyorum.



  • Oyun 1 in bire bir aynısı sadece bir kaç şampiyon güncellemesi olmus o kadar. Yani sabah akşam aynı oyun aynı oyun diye kasmaya gerek yok bunun herkes farkında.


    Beni ilgilendiren kısım (kendim ow1 ön siparişle aldım bu arada ) bedava olması cünkü daha çok kitleye ulaşılması hedeflenmiş şuan başarılıda olmuşa benziyor.


    Diğer konu maç atıcak adam akıllı oyuncu bulmuyordu o yüzden oynamıyordum ow'i suan harika.


    Takımların 5 e düşürülmeside güzel olmus dengeli olmuş oyun. Keyifle oynuyoruz arkadaslarla ow ile yeni tanısanlar para vermek istemeyenler zevkle oynuyor diyebilirim.



    Bu oyun ow1 güncellemesi olarak çıksaydı 30k oyuncusu sayısı maksimum 50k 60k olurdu. Blizzard akıllıca davranıp yeni bir isimle hem bedava yapmış hemde oyun içi değişikliklere gitmiş.

  • Sms olayı yüzünden ticket attım bana da aynı mesaj geldi bugün.


    Ülke İngiltere seçili gözüküyor değiştiremiyorum. Tel no kabul etmiyor.

    Sms doğrulama kalkmamış gene çıkıyor bende.Overwatch 2 [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 8 Ekim 2022; 2:19:49 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.