Şimdi Ara

Overwatch 2 [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
12
Favori
10.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Blizzard eskiki gibi bir firma degil oyunda bir olmamislik var ow1 daha zevkliydi.Anlamiyorum neden boyle yapiyorlar Ow1 i f2p yapsaydin oradan devam etseydik yeni icerikler getirseydin boyle sacma sapan Ow2 ne yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun yapımcıları resmen kendi ayaklarına sıkmışlar. Piyasadaki en kötü battlepass sistemi ve kutu-lvl olayının kalkması bu oyunun ömrünü max 1 aya çeker. WArzone 2 çıktıgında zaten çok kitle kaybedecekler. Hardcore oynayan gruplar dışında kimse bu oyunda saatlerini harcamaz zira harcamak için bir sebep yok

  • SirArthurDayne kullanıcısına yanıt
    İlk oyuna 1000 saat oynamış biri olarak cod bekliyorum sırf zaman geçsin diye 18 gün daha şu gudubet oyunu oynayacam mecbur

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hiç ow1 oynamamış direk ow2 oynamaya başlayan biri olarak yorumları okumak ne kadar üzücü  


    resmen gidip komple battle.net clienti kaldırıcam pc den

  • Oyun tarihim boyunca üst üste yenilgi aldığın oyun ne diye sorsalar OW derim. 15 lose 2 wins - 20 lose 3 wins vb. Bu nedir xD COD'da oynadım PUBG'de aklnıza gelen her takıma dayalı oyunu ama bu oyunu oynayan kitle kadar vurdumduymaz, başınabuyruk, küfürbaz bir oyuncu kitlesine şahit olmadım. Takım dayanışması yok, destek yok aim desen o hiç yok. Bir kişi rahat 4 kişiyi haklıyor ve heal olarak oynuyorsanız mutlaka içlerinden biri sizinle akraba olma derdine düşüyor. 4 kişi aynı anda ölüyorsa ben ne yapabilirim. Aim alamaz veya sistemi düşüktür veya gerginken oyuna giriyor rakibi alamıyorsa küfretmeyede hakkı yok. Herkes kafasına göre takılıyor bildim bileli. OW20 çıksada bu değişmeyecek. Healers heal basmas, sen healer olursun elinden geleni diğer takım oyuncularına eşit şekilde yapmana rağmen kesin küfür yersin. Bu küfredenlerden biri oyunu terkeder o kişi olmadan oyunu kazanırsın (çok nadir bir durumdur bu bilirsiniz 1 kişi eksik olup wins olması). Bildiğin aşkı memnu gibi oyun. Kim kime ne yapıyor belli değil her türlü nane var. Resmen beşir oldum bu oyunda. Gelen geçen bana sövüyor arkadaş bu nedir be. Kulağımın arkasını kontrol ettimde hiç iyi görmedim onuda xD


    Oyundan çıktıktan sonraki yaşadığım durumu temsili olarak paylaşıyorum  



    bycash88youtube
    süper behlül, aşkı memnu
    https://www.youtube.com/watch?v=MjV7eZolCs4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko RGB -- 10 Ekim 2022; 18:54:40 >




  • Sponsorluklar ve hype bitince eskisinden de kötü duruma gelecek gibi bir izlenim var bende. En fazla 2 haftası var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • her oyun mvp gibi oynadıktan sonra bronz 1 e attı ya la  ow1de diamond dım

  • Demin attığımız oyunda sırf ez yazdım diye karşı takımdan biri anne bacı sövmeye başladı. 3-0 öndeyiz. Diğer tur bunlar kazandı diye ne oldu annenin hoşuna gitti mi diye alaya aldı ve daha ağır kelimeler yazmaya başladı ama sonunda maçı her türlü kazanacağımız için tabiki endişem sıfır çünkü takım çok iyi oynuyor, o anda da sadece bu kişinin yazdıklarına gülüyorum. Sizce ne oldu dersiniz. Maçı aldık ve yazdığım sadece ez haha bye. Cevap yok anabacı sövenden. Kudursun sinirinden :)


    Bu arada karşı takıma 1 tur yenilmemizin nedenide bizden biri oyundan çıktı. Kasıtlı mı çıktı yoksa düştü mü bilemem. 4 vs 5 oynadık kaybettiğimiz el. Sonra bu çıkan kişi geldi ve kazandık. Çıkan kişi gelmese küfreden kişi neler neler yazardı. 4 vs 5 oynuyoruz ve bu kişi havalara giriyor. Tipik silik tip. Allah ıslah etsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko RGB -- 10 Ekim 2022; 22:32:46 >
  • İlk Overwatch'ı zamanında almış hatta o kadar bağımlısı olmuş oyun yüzünden kilo bile almış biri olarak hiç bir farkını göremedim ilk oyundan. Masaüstü simgesine kadar değiştirmemişler. Blizzard arkadaşların dediği gibi eski firma değil ne yazık ki kilit insanların çoğu firmayı terk etti. Videolarını izlerken ya belki oynanış çok farklıdır, videodan anlaşılmıyordur diyordum ama direk aynı oyun. Girdiğim gibi kaldığım yerden devam ettim gerçekten gram fark yok. İlginç bir bilgi olarak oyun ilk kendini 60'a kitledi 165 hz monitor olmasına rağmen fakat her ayar en yüksekte çalışırken 60'a kitli şekilde ekran kartım boşta 33-35 derece ile çalışıyor OW'de 39 derecede.  Tabi ki her şey grafik değilde yani 2016 yılında olan oyunu direk olarak sunma en azından görsel geliştir bari. Ne görsel, ne oynanış olarak hiç fark yok. Hani aranızda uzmanı yok hit box şöyle yok şurdaki detay farklı diyen olabilir ama normal bir oyuncu olarak bir fark göremedim. Hatta sanırım free diye ilk oyunu oynamamış kişilerde var eskisinden daha iyi bir şekilde ölüm makinesi gibi oynadım. Son olarak Battlepass sistemi de premium bile alsanız verdikleri gerçekten leş. İlk oyunda gayet güzel skinler vardı ama skin konusunda Blizzard'ın hayal kırıklığı yaratmasını beklemiyordum.





  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt

    Rankedlarda ow1 e göre çok düşük atıyor diyorlar. Neden böyle bir yola girdiler anlamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun metacritic puanı 1.5 şuan. Fena gömülmüş. Bana da ilk oyundan farksız geldi. İlk oyunu çok fazla oynamadığım için bunu da bir aüre oynarım sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece şu tel muhabbeti midemi bulandırdı direk sildim oyunuki zaten oyunda rezaletmiş.Zorla tel sms onayı isterse alır sms i ama malum yerden.

  • Oyunu demin Blizzard Launcher'ına kadar sildim. Hayatım boyunca böyle lanet bir oyuncu kitlesine sahip oyun görmedim. OW1'de kanser oluyordum OW2'de ise bu durum dahada artmaya başladı. Oyuncu kitlesi koca bir sıfır (küfür olayları dışında birkaç olaya şahit oldum) Bu lanet kitleye sahip oyunun ne adını, ne görselini görmeye katlanacak gücüm kalmadı bugün şahit olduğum birkaç durumdan sonra. Nelere şahit olduğumu buraya yazmıyorum çünkü yanlış anlaşılmaya müsait birkaç olay. Tek diyeceğim uzak durulası bir oyun.

  • Paladins oynuyorum, oyun sanki son senesini yaşıyor ama Paladins'in bile bundan daha iyi gameplay dizaynı olduğunu düşünüyorum.



    Bu oyunda renk tonları, hız falan inanılmaz yüksek yani düşmanı takip etmekte dahi aşırı zorlanıyorsun.


    Ui, çeşitli menü ve oyun seçenekleri çok daha iyi olsa da oyun içi tempo, bu böyle nasıl oynanabilir ki?

  • Oyunu bitirmişler. Senin oyunu oynanır noktaya getirmen, kahramanlar arasın dengeyi kurman belki 4 yılı bulmuş. OW1'de son yıl bile ufak tefek değişiklikler yapmışsın. Sen git bütün kahramanları baştan tasarla. Dengeyi kuramadığının şu an farkındalar ki bastion ile Torb dereceliden çıkarılmış. Madem tob ile bastion fazla güçlü çıkar o zaman oyundan işleri ne? Ayrıca hiçbir şey göremiyorum oyunda. Tamamen bir renk cümbüşü. Rastgele sıkıyorum düşmanın olduğu yere tutar ya da tutmaz...

  • Overwatch 1 zaten ölüydü son 1 yıldır felan hani 2 ile beraber dirilir mi dedim de yok gelen yorumlar baya fena. Bu oyunu sağlam düzeltmeden ve bence Steam'e de çıkartmadan düze çıkmaları çok zor. Microsoft satın alımı ile beraber Blizzard da umarım şu Battle.net zorlamasından sıyrılırda Steam'e vs getirerek topluluğu arttırırlar.

  • overwatch 1 deki paralı skinler haric her skin mevcut eventlerde dahil 14k da coin var hesap para edermi




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 15 Ekim 2022; 16:28:17 >
  • dğn blizzard forumunda 200 küsür mesajlı konusuna girdim ow1'i geri getirin diye ve neden getirmeyeceklerini anlatmışlar.launchere ow1 seçeneği gelecek girecez diye bekleyen varsa beklemesin ben sildim komple istemcisiyle birlikte.ilk başladığında güzeldi hatta böyleyse yenilmem ben hiç bu oyunda tank olarak demiştim forumda bir yerde ve hakkaten de hiç yenilmedim ama artık dikkat ediyorum para verenler takımı vermeyen takımı diye bölüyor kill almaktan aciz mi artık takımım yoksa karşı takım o japon kızlı vs olanlardan mı kurulu dağıtıyorlar maç alamadım yani 3 gün.tam olarak pay2win olmuş da arkadaş ben ow1'e para verdim o gitti ow2 geldi ben bunu istemiyorum 99 unreal tournament starcraft serverleri açıkken millet kaçmasın diye ow1 serverleri kapattılar böyle dolandırıcılık mı olur?

  • Eğer OW açık olsa oyuncuların ilk başta olmasa bile 1 ay sonra en az %30u ikiyi bırakıp bire döner. Buna ben de dahilim. Oyunda hoşuma giden 2 şey var o da 5 kişiye düşmesi ve kahraman değiştirince en azından ultinin %30dan başlaması.

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.