Şimdi Ara

Overwatch 2 [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
12
Favori
10.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aragonit. kullanıcısına yanıt

    Yarından itibaren telefon no olayını kaldırıyor blizzard.

  • Test edildi onaylandı. Oyun bakıma girene kadar oynadım maalesef ve OW1'in o havası OW2'de yok. Dinamikler aynı fakat oynadığım maçlardan galipte çıksak, kaybetmişte olsak yok anam yok sarmıyor. Oyunda birşeyler eksik, tad vermiyor ilk oyun gibi. Renk paleti veya karakterlerin tasarımından bahsetmiyorum. Keyif alamıyorum ilk oyunda olduğu gibi. Birşeyler eksik ama anlatamıyorumda neden keyif alamadığımı haha. İlk oyunun heyecanı, atmosferi, büyüsünü alamadım 2. oyunda. Tadı tuzu olmadan servis edilmiş bir yemek gibi. Oyunun menü tasarımıda garibime gitti. Kullanılan fontlar bile bir acayip, higlights menüsünü bile kariyer menüsü içinde entegre etmişler. Ana menü arka planı değiştiğinde Genji karakterinin olduğu ekranda çalan müzik bile kulağımı tırmalamakta. Ve ve ve maalesef bu oyunda da her populer oyunda olduğu gibi malum toxic kitle aynen devam ediyor. Küfür, hakaret gırla chat ekranında. Oyun daha başlamamış geri sayımda masamdaki kahvemden bir yudum alayım dedim (2-3 saniye süren bir olay) birisi yazıyor afkyi raportlayın. Bildiğin toxic bu kişide. Chat ekranını kapatma ayarı var mı yok mu bilgim yok fakat kapatma var ise ilk işim bu ekrandan kurtulmak olacak. Zaten sesli chate ilk oyunda en fazla 4-5 defa girmişimdir, iğrenç diyaloglara tanık olduktan sonra asla girmiyorum. Millet birbirine sövmekten başka birşey yapmıyor. Muhtemelen chat ekranını iptal etme veya gizleme özelliği yoktur fakat böyle bir özellik gelse çok iyi olurdu.





  • Sayko RGB S kullanıcısına yanıt

    Ben de bir önceki mesajımda bunu anlatmaya çalıştım. Ow 1'in sadık oyuncularımdan biriydim ilk çıktığı günden Ow 2 çıkana kadar keyifle oynuyordum. Maçlara girince kendimi veriyordum ve mekaniklerine o kadar alışmıştım ki her şey su gibi akıp gidiyordu. İyi ve tecrübeli bir oyuncuydum.


    Ow 2'nin menüleri, grafikleri artık nesi bilmiyorum kendimi emanet gibi hissediyorum. Oyuna veremiyorum bir türlü kendimi. Acemi gibi hissediyorum ve heyecan duymuyorum nedense.

  • ow1'in aynısı diyen arkadaşlar hiç fortnite oynamamışlar galiba?oyuna ilk girdiğinizde ne dedi şu savaş biletini al fortnite'de ismi bu burada farklı demişler sonra birinci kutucuktakini al japon kız iki sana beleş üç biletle böyle arada beleşler var 100'e kadar gidiyor fortnite'nin aynısı birebir hem de.ha ben he he dedim oralara direkt quick play dedim girdim diyorsanız sonra soruyorsunuz karşı takımda japon kızı alan sizi harcarken ben niye seçemiyorum bunu diye?pay to win olmuş yani overwatchlıktan çıkmış.tek tank falan var onların da özellikleri düşmüş ben betada görmüştüm orisa kalkanı atıp gelin bakalım yapamıyor ip çevirir gibi bir şey yapıyor şimdi o da kısa yani oyunu hızlandırmışlar betada yuh demiştim ben bu ne hız diye?britgette falan matrix gibi dalıyordu şimdi o kadar değil ama oyun çok hızlı şak şuk diye bitiyor ve sonunda da merasim yok tamam siz yendiniz yenildiniz diyor geçiyor bişi göstermiyor o yüzden bir şey anlamıyorsunuz tad alamıyorsunuz.karakterler ergen ergen olmuş d.va'yı dövesim geliyor konuştuğunda ve tipleri de öyle olmuş yeni nesle güncellemişler tabi ki beğenmeyeceksiniz eski ow1 oyuncusuysanız.





  • Özgü® kullanıcısına yanıt

    Henüz kalkmamış sms şeyi çıkıyor gene.. Blizz gibi firmanın düştüğü hallere bak ya neyle uğraşıyoruz arkadaş

  • Free to play oyuna göre kaliteli, oyun içi almalar çok sırıtmıyor bence. OW1'de eşyalarımın hepsi OW2'ye aktarılmış zaten sadece yeni hero battle pass 55'de açılıyor. Yalnız Ranked'da kapalı ileride herkese açarlar diye tahmin ediyorum.

  • quick playde 50 win alinca acıliyor ranked bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 8 Ekim 2022; 15:4:1 >
  • Ben en çok Junker Queen'i sevdim,manyak olmuş.Shotgun fişekleri dağılmadığı için çok yakından hedefi iyi oturtmak gerekiyor.Zaten kanama hasarı rakip için sıkıntı.Sojourn fena değil,alıştırma lazım,Kiriko'yu beğenmedim,tam çizgi film karakteri gibi.Ayrıca rank yerleştime korkunç kötü.Kardeşim xbox'tan ben bilgisayar'dan cross play oynadık,sıkıntı olmadı.Son olarak;grafiklerde pek bir fark yok,biraz ışıklandırma yansımalar iyi birde yeni skinler daha ayrıntılı.Fakat;Ow 1'i max oynadığım halde bunda biraz sistemi yoruyor.


    Overwatch 2 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 8 Ekim 2022; 23:58:22 >




  • Maç sonunda bilgilendirme ekranı yok OW2'de. Oylama yapılan ekran. Kim kaç kill streak yapmış, kim ne kadar heal basmış vb.


    Mercy ile oynayanlara bir konuda sabır diliyorum. Takımdaki 4 kişi aynı anda ölünce Mercy'e konulu film yapıyorlar. Birde şunu farkettim veya bana mı hep denk geliyor emin değilim çünkü OW1'de bu tarz birşey yaşamadım. Rakipten 3 kişi direk bana dalıyor Mercy ile oynuyorum diye. Tamam sağlık basma önemli faktör rakip için dezavantaj oluyor ama OW1'de asla böyle birşey yaşamadığımı söyleyebilirim fakat kanıtlayamam. Her oyunda unranked veya ranked direk Mercy'e dalıyorlar. Bu nasıl iş anlamadım. İlginç bir durum.


    Ayrıca oyuna char balance ayarı gelmesi gerekiyor. Oyunu biraz deneyimleyenler anlayacak ne demek istediğimi. Fena derecede dengesiz güç oranı var karakterler arası.

  • Sayko RGB S kullanıcısına yanıt

    hocam artık ow kafası değil az bucuk cod gibi oynamak lazım herhalde,2 shield alalım vs falanda kalmadı artık adam hanzo ile random okla alıyor üçbeş kişi sürekli :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 8 Ekim 2022; 23:17:31 >
  • gurcanbey kullanıcısına yanıt

    çığlık atması inanılmaz gaza getiriyor dalıyorum milletin arasına sürekli :D son killide bala mala almışım moriaya attıgım bıçagı geri çekerken ölmüş hammond :D ama çok şık olmuş be :D:D




  • Tremere117 kullanıcısına yanıt

    OW'da karşıma çıkmasını istemediğim karakterler arasında Hanzo, oynayan öttürüyor. Birde Widow. Bu iki karakter ile oynayan oynuyor. Oynamak bile istemeyeceğim 2 karakter. O kadar illet bana göre bu iki karakter xD


    Oyunda bir karakter bağrıyordu demek bu hanım kızımızmış, ateşi söndürülmeli. Denedim ve oynayamadım. Alışmam gerekiyor. Gerçi denediğim oyunda bi ben bir Mercy oynuyor. Diğer 3 kişinin bir faktörü yoktu. Gece gece yol boyu escortluk yaptırdılar. Mercy'de bana heal basıyor sürekli, diğer 3'ün de iş yok diye. İki ucu değnek resmen haha

  • Oyunda stuttering sorunu yaşayan var mı? 3080 10700k var sistemim iyi ama saçma sapan şekilde takılıyor oyun bazen çok keyfim kaçtı oynayamıyorm

  • Bu oyunu bilmeyen oynamasın arkadaş. Bilerek yapıyorlar buna adım gibi eminim. Sabır çekiyorum ranked veya unranked farketmeksizin. Oyundan soğuttular. Ranked'da daha oyunun başında oyunu terkeden overclock çocuğu kaynıyor oyun.

  • Oyunu sabote edenlerde mevcut. Bu gün yeniden denk geldim ve birkaç gün önce, support oynayıp takıma asla heal basmayan tipler var oyunda. Oyunu sabote etmekten keyif alıyor sanırım bunlar. Nasıl iş bu.


    Birde ek olarak, yeni gelen asyalı kızı kullanmasını bilmiyor çoğu kişi. Heallerden biri bu kız olunca direk yenildik gözüyle bakıyorum maça. Genelde de yeniliyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko RGB -- 10 Ekim 2022; 0:6:51 >
  • SirArthurDayne kullanıcısına yanıt

    nvidia denetim masası - 3d ayarlarının yönetilmesi -program ayarları - oyunun kısayolunu ekle- düşük geçikme oranı modu ultraya al

  • Arkadas bir total mayhem zevkimiz vardi blizzard icine etti. Zarya’nin kalkani hic bitmiyor. Resmen olumsuz. Counterbalance’da yok.

    Duzeltilene kadar sildim gitti. Payload’un ustunde hareket etmeden duran embesil zarya’lar sinirlerimi oynatti ya.
  • Şu telefon muhabbeti hala kalkmadı illa telefon istiyor girişte.Yukarda birisi 9 u kalkacak demişti ama birşey olduğu yok hala.Bu devirde nedir telefon zorunluluğu arkadaş.

  • Oyun çok kötü hale gelmiş ow 2 nin ölmesi kacınılmaz gözüküyor

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.