Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti Bu Akşam Canlı Yayında, 20:00'da! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Oyun_Dunyasinda_Bu_Hafta__16_Kasim-786.htm
    6.5 yıl oldu ya.yolun açık olsun talha reyiz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ersin gibi sevilen isimlerin gitmesinden sonra Talha nın gitmesi beyin ölümü gerçekleşen hastanın fişinin çekilmesi gibi oldu. Söylenecek bir şey bulamıyorum. Çok büyük kitlesi vardı buna bende dahil. Yolu açık olsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Alkan, Gökhan, Tunahan gayet sağlam muhabbeti olan insanlar. Ben özellikle Alkan'ın haftalık oyun muhabbet yayınlarını seviyorum, pazar günleri çok iyi oluyor. BSC kalitesi devam edecek her türlü
    Yolun açık olsun Talha
  • Talha nerede devam edecek acaba. Multiplayer ve ya Oyungezer değilmiş. İçimden bir ses Gökhanda yakında gider diyor. Son 1 sendir mutsuz görüyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 1 hafta daha el alışkanlığı girerim ondan sonra daha girmem.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yahu Çağlar avcıl diye biri vardı tam alıştık oda yok oldu

    Hoppala sen nereye gidiyorsun abi yapmayın ya
    Harbi kapatın gidin vallahi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 14 Nisan 2016; 22:32:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam canlı yayın başlamadan önce, Talha olmasa bsc ye de girmem diye düşünüuoyordum ki bunun üzrine ayrılacağını açıkladı. BSC yi kapatın gidin artık bu kadar gerilemez bi site.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Erdinç , Ersin ve Talha benim için bsc de sadece Gökhan kaldı o da giderse bsc biter bence çekirdek kadro dağıldı nerdeyse.Seni çok özleyeceğiz Talha reyiz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Talha, Kaliteli icerik 5 Para etmiyor dedi ama Öyle degil iste siteye 100'lerce kez acip acip bakarim yeni bir haber icerik geldimi diye. Ona yansiyan ne tam olarak cözemedim. Türkce Video inceleme yapan bir site oldugu icin, nerdeyse Türkiye'de tek, siteyi oyunlar kadar bagli kalmisimdir. Keske Ekip dahada büyüse ve icerikler artsa diyenlerdendim. Bende Üzüldüm gitmesine, Yeni Ortaminda Daha basarili olmasi dilegi ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 14 Nisan 2016; 22:49:37 >
  • Talha abiyi gerçek abim gibi severdim candan yürekten gelirdi bana cidden çok kötü oldum ve küstüm şuan bsc ye girerim 1 hafta daha sonrada giderim boşluğa doğru ilk siteyi acısım hala gözümün onunde erdinç abinin incelemesini izlemiştim sonra gidişine şahit olduk sonra ersin abim sonrada talha abim internet aleminde en sevdiğim insan Allah yolunu açık etsin abi ağlattın ama haberin olsun umarım seni tez zamanda tekrar görebiliriz herhangibib bir platformda seni görmeyi cok isteriz umarım bunu bize duyururlar ama şunu deriz sana sen buralarda oldugun sürece bizde buralarda olucaz bunu unutma seni seviyoruz Mario adam.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sunu canli izleyemedim ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mementopolis

    Talha, Kaliteli icerik 5 Para etmiyor dedi ama Öyle degil iste siteye 100'lerce kez acip acip bakarim yeni bir haber icerik geldimi diye. Ona yansiyan ne tam olarak cözemedim. Türkce Video inceleme yapan bir site oldugu icin, nerdeyse Türkiye'de tek, siteyi oyunlar kadar bagli kalmisimdir. Keske Ekip dahada büyüse ve icerikler artsa diyenlerdendim. Bende Üzüldüm gitmesine, Yeni Ortaminda Daha basarili olmasi dilegi ile.


    5 para etmez mecaz değil gerçek anlamda kullandı.Youtube'da Türkiye için en çok izlenen kanallar,parayı götüren kanallar genelde içeriği boş videolar koyuyor.Ama parayı götürüyor.Haliyle insan o kadar uğraştım ama içi boş video kadar değer görmedi oluyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çoğu insan gibi bende bu siteyi ilk günden beri talha aynacı olduğu için takip ediyordum... şu an sitede gitmesi gereken gökhan yılmaz olmalıydı.. ne yaptığı işten zevk alıyor nede adam akıllı videolar sunabiliyordu... ama gel gelelim olan en çok hayran kitlesine sahip talha aynacı ya oldu... benim için site su satten sonra bitmiştir... isterse yeni programlar türetsinler... talha aynacı kadar içten sevimli sunan yok aralarında...ben ve benim çevremdeki herkes talha aynacı yı seven insanlardı... bizleri kaybetti site gözü aydın...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • GİTMEEE
    Oyun Muhabbeti Bu Akşam Canlı Yayında, 20:00'da!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-246FC0C8F -- 15 Nisan 2016; 0:13:53 >
  • Bazıları tutarsızca ve boş yorumlarla atıp tutmuş ancak bazı şeylerin farkında değiller. Mesela Talha Aynacı BSC'den ayrıldı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Üşüyoruz Talha reis!
  • Ersin abi gittiğinde demiştim sırada kim var Talha mı diye gerçek oldu malesef . Şimdi yine diyorum sırada Gökhan abi mi var ? O da bir kaç aya ayrılırsa şaşırmam .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Siteyi ilk zamanlarından beri takip ederim. BSC gibi kaliteli bir ekibin gün geçtikçe büyümesini beklerken böyle vedaların yaşanması baya üzücü. Yolun açık olsun Talha özleyeceğiz seni :(

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Siz önce boş boş konuşmadan bizim attığımız mesajlara ve programın saatlerine baksanız ?
  • Yazmayayım diyorum ama Mesut Çevik gibi oyun işinden anlamayan taraf tutan bir editörün bırakması gerekirken, Talha gibi iyi editörlerin bir bir gitmesi gerçekten hiç iyi olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.