Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti Bu Akşam Canlı Yayında, 20:00'da! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: strathmorea

    Yahu saat kaç oldu bir allahın kulu şu programın tekrarını paylaşsın artık. Ben mi bulamıyorum bende hata varsa affola ama bu saate kadar eğer halen tekrarı paylaşılmıyorsa bu kadar savsaklık çok fazla.


    https://www.twitch.tv/bolumsonucanavari/v/60545005

    Yayının tekrarı BSC'de pazar günü oyun muhabbeti diye eklenecek öyle dediler fakat twitch üstünden izleyebilirsin tekrarını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MytHnfr -- 15 Nisan 2016; 16:13:14 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Biraz kaliteyi dusurdunuz gibi geliyor bana.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu siteye en çok Talhayı izlemek için geliyordum. Talha nerde yayın yapsa izleyenleri, takip edenleri olur. Kaybeden BSC oldu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Vay be ne yazacağımı bilemedim. Tekrarını izledim de gerçekten kötü oldu. Ersin ayrıldığı zaman Talha durumu açıklamaya çalışmıştı. Talha kendisi açıkladı ama arkasından Alkan da Ersin ayrıldığında Talha nın söylediklerinin benzeri cümle kurdu.

    Gerçekten yaşadıkça "her güzel şeyin bir sonu vardır." cümlesini özellikle son senelerde sürekli görmeye ve kullanmaya başladım.

    Umarım Talha için hayırlısı olur...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bsc'nin kayıplarından ve bu kayıpların siteye verdiği zarardan bahsetmiştik geçenlerde.

    Birinin çıkıp, Bsc ekibinin yakın gelecekte ne gibi planları olduğunu, bizim boşuna kuruntu yaptığımızı veya gerçekten durumun vahim olduğunu belirten bir açıklama yapmasını bekliyoruz.

    Bir de şahsi merakım bu sektördeki editörlerin ne şekilde para kazandığı? Bu bir ek iş mi? Hobi mi? yoksa tam zamanlı bir iş mi?
    Bu soruların cevabı belki gidenlerin neden gittiğini bize açıklar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sırf Talha Abi var diye ne kadar çok video izlemiştim... Üzüldüm gerçekten. En kısa zamanda seni başka bir yerde görmek üzere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennns -- 15 Nisan 2016; 19:59:16 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Uzun zamandır BSC takipcisiyim ve Tunahan ve Alkan bey alınmasınlar çok kaliteli işler yapıyorlar ama uzun zamandır severek takip ettiğimiz bir çekirdek kadro vardı ve bir bir dağıldıklarını görüyoruz en son Gökhan reis kaldı.Yorumları tek tek okudum bazı arkadaşların da benim gibi düşündüğünü gördüm.Talha beyle iyi ikili oluyorlardı ona rağme bu yıl bütün programlarda bir isteksizlik gördüm Gökhanda. Oda yakında gidebilir demişler şaşırmam. Bunu eleştiri olarak söylemiyorum üzdünüz be ! Çekirdek kadroyu sevenleri üzdünüz. Alkan beyin söylediği bir noktaya da değinmek istiyorum. Kaybolmuyorlar sizin daha çok seveceğiniz işler yapacaklar gibi bir sözü olmuş sanırım Talha'nın bundan sonra nerede devam edeceğiyle ilgili bir şey varsa paylaşın lütfen :) çünkü mesela Erdinç İyikul ayrıldı LOL ekibine katıldı ben bu oyunun hayranı olmadığım için onu takip de etmiyorum ve bu benim için büyük bir kayıptı.Talha beyde de öyle olmamasını umuyorum :D Microsoft ekibine filan katılmıyorsun değil mi Talha ?? Biraz önce özel röportaj videonu izledim Windows 10 diyemiyen adamla yaptığın röportajdan sonra Microsoftun sahibi ben olsam onu gönderip seni alırdım yani :). Neyse çok dağıttım biraz uzun yazdım umarım okuyorsunuzdur.
    Son olarak Erdinç'in şu an nerede çalıştığıyla ilgili de bilen biri varsa yazarsa sevinirim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Edit yok iki kere Erdinç yazmışım kusura bakmayın Ersin Kılıç yazacağımı tahmin etmişsinizdir sanırım :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Programın tekrarı :https://www.twitch.tv/bolumsonucanavari/v/60545005

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Her şeyden önce Talha'nın gidişini (yayını kaçırdığım için) forumdaki yorumlardan öğrenmek tuhaf geldi.

    BSC üzerinden bir makale ile nedenlerini, gelecek planlarını anlatıp nokta koyması daha samimi olurdu.

    Yayında da Talha'nın bahsettiği gibi BSC son zamanlarda küçülmeye gidiyordu. Fakat bu küçülme BSC tarafından yapılan bir küçülme gibi gelmiyor bana.
    BSC ekip olarak oyun editörlüğü anlamında farklı fikirlere sahip olan bir ekipti. Ben inanıyorum ki kadro bozulmasaydı ve BSC ekibinin ihtiyaçlarına, fikirlerine değer verilseydi çok çok daha iyi bir noktaya gelebilirdi BSC.

    Bilmiyorum bu ayrılıklarla DH'nin yani yönetim tarafının ne kadar ilgilisi var. Yönetimin BSC gibi bir markayı oyun basınında önemli noktaya getiren ekibi elinde tutmak için çaba göstermemesinin başka açıklaması yok bence.
    Önce Ersin, şimdi Talha... Zaten canlı yayında Gökhan'ın surat beş karış, her soruya ters cevaplar falan... Belli bir huzursuzluk yaşandığı ve bunu yıllardır sizi takip eden kişilere samimi bir şekilde açıklamamanız daha da acı.

    BSC'nin daha iyi bir noktaya geleceğini şu saatten sonra düşünmüyorum. Deneyim, tecrübe, oyun bilgisi, bildiğini aktarma gibi birikimler kolay kazanılmıyor.

    Tabi herkes için hayırlısı. Umarım farklı platformlarda Talha'yı görürüz. Şahsen benimde BSC'deki favori editörüm Talha idi. Onsuz Bsc ve 2si1'in tadı olmayacak bilsin istedim.




  • Gitme be Talha abi... Sen bizim en kral arkadaşımızsın...
  • Gökhan benim favori adamımdı ama oda son günlerde çok mutsuz görünüyor toparlanının biraz. bak yazarken sinir oldum
  • Şimdi 2si1 sonra da bunu izlerim diyordum ki, yeni öğrendim. Umarım en kısa zamanda başka yerde de olsa görürüz talha abiyi. bari gökhan abiyi de götürsün yanında. çok üzüldüm sahsen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stophart -- 16 Nisan 2016; 0:43:28 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ah be, bu üzücü haberi öğrendiğim sırada arkadan bu şarkı çalıyordu bilgisayarımda. Şarkı iki kat anlam kazandı, gözden akan yaşları durduramadım.


    Eskilerden bir tek Gökhan Yılmaz mı kaldı şimdi :( Talha abi inşallah Oyungezer'e geçersin, Enis Kirazoğluyla çok iyi bi ikili olursunuz orada.
  • Talha reyiz, şu siteyi 4 yıldır takip ederim, 3 bilemedin 5. Kez yorum yapıyorum, anladığım kadarıyla birçok kişi var böyle, sevenin çokmuş bilesin, Gökhan abi son zamanlarda baya huysuzdu, herhalde bir şey oldu dediydim hayatında, meğersem buymuş,sırf sen sunuyorsun diye dünya kadar video izlemişliğim vardır, hiç bilmediğim oyunlar, konular hakkında.Yolun açık olsun demek düşer bu saatten sonra bize, kendine iyi bak Talha reyiz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kel alkanamı kaldık şimdi :(

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu ayrılıklar hayra alamet değil... Seni unutmak bu ekibi unutmak gidenleri unutmak imkansız yolun bahtın açık olsun güzel insan

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Vay be Gökhanla Talhayı ilk dayz serisinde izlemiştim. o günden beridir takip ederim bu siteyi. O eski oynuyoruz tadında seriler göremiyeceğiz artık anlaşılan :( Kendine iyi bak Allah 'a emanet ol Talha Reis!
  • Ee hani tekrarı,? Ben mi göremiyorum ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.