Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti Bu Akşam Canlı Yayında, 20:00'da! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yayından önce iyi taklit yapmış reis son,son mutlaka izleyin :) :)

    https://www.twitch.tv/bolumsonucanavari/v/60534359
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bir iki gün gecikmeli olsa da nihayet açıklama yazmak için kafamı toparlama şansı bulabildim. Bazı arkadaşlar hem canlı yayın hem de maalesef istemeyerek katılamadığım son yayınlanan 2si1’den biliyorlardır; 7 yıllık Bölüm Sonu Canavarı yolcuğunun sonuna geldim geçtiğimiz hafta itibariyle. Dile kolay! Açıldığı Mayıs 2009 tarihinden bugüne kadar içinde bulunduğum bu evden ayrılıyorum.

    Ben babalık duygusunu tatmadım. Ama ne demek olduğunu az çok BSC ile yaşadığıma inanıyorum. Belki de çok duygusal bir insan olduğum için abartıyorum smile ifade simgesi BSC’yi asla bir “iş yeri” olarak görmedim. BSC, dostun olmadığı düşmanca bir dünyada oyunlara sığınış hikayemi anlatabildiğim bir sahne, bir yuva, ailemin değerli bir üyesiydi.

    “Zalim ve kıyıcı bir gerçekten kurtulmanın tek çaresi, reel dünyadan kitaplara sığınmak.” der Cemil Meriç bir sözünde. Ben 93 yılında oyunlara sığındım. Bu kadar önemsediğim bir şeyi de gece, gündüz, haftasonu, başı, fazla mesai gibi kavramlardan uzakta, kimi zaman ailemden çaldığım zamanı da kullanarak her yaptığım işte en iyisini, en güzelini vermeye çalıştığımın altını çizmek isterim. Bana sunulan güzel imkanlar ve fırsatlar dahilinde hep yeni, farklı ve taze kalmanın çabasını verdim. Bu benim karşıma çıkmış harika, rüya gibi bir fırsattı ve hakkını vermek için elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Bu güçle insanların oyunlara bakış açısını değiştirebileceğime hep inanmışımdır. Eğer bunu bir nebze dahi başarabildiysem, “altı üstü oyun işte” kalıbını kırabildiysem bu benim haklı gururum olacak.

    Her insan kadar hatamız, kusurumuz, yanlışlarımız olduğunu biliyorum. Özür dilerim.

    “Neden?” sorusunun cevabı uzun ve karmaşık. Karşıma çıkan bir fırsat doğrultusunda tamamen kendi isteğimle ayrıldım. Ben BSC’ye verebileceğim her şeyi verdiğime inanıyorum. Gönül isterdi ki BSC’ye farklı bir dinamizm kazandırma şansı elime geçmiş olsun. İçimde hep bir ukte kalacak ve nasıl olacağını hiç öğrenemeyeceğim. Beni tek üzen de bu. Çalışma arkadaşlarıma bu mirası taşımada başarılar diliyor ve kendilerine güveniyorum. Maalesef kaliteli işlerin karşılığı hiç yok bu memlekette.
    Yeni iş yerimle alakalı duyuruyu da en kısa sürede yapacağım.

    Lafı uzatmadan eklemek istediğim bir şey var: hiç bir zaman için kamera önünde farklı, kamera arkasında farklı bir kimlik takınmadım, hiç ihtiyaç duymadım. O yüzden Oyundayız’larda cırlayan da, video incelemelerin hakkını vermeye çalışan da bendim. Yani “ben” ben olarak hareket ettim. Seviniyorum ki seven beni ben olduğum için; sevmeyen de beni ben olduğum için sevmemiştir. Yani herkes mutlu smile ifade simgesi
    Tüm BSC ekibine ve bu oluşumun gerçekleşmesine ön ayak olanlara teşekkür ederim. İsim isim saymaya ihtiyaç duymuyorum bile.
    Ve tabii ki bizi her türlü yorumlarıyla bugüne taşıyan sizlere teşekkür ediyorum!

    Bazı çalışmalarıma yeni işimden imkan bulduğum müddetçe devam edeceğim. Elimde yayın ve montaj yapacak gerekli ekipmanlar yok ama en kısa sürede toparlamaya çalışacağım.
    Bireysel olarak takip etmek isterseniz Youtube ve Twitch kanallarımı da açtım. Aşağıdan ulaşabilirsiniz:

    Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCTR8KGurxoixP3O4jIWTXIQ
    Twitch:https://www.twitch.tv/talhaaynaci




  • Bu Mesut’ a yapılan gibi trol değil dimi onda da böyle yapmışınız

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • n0.pRobLem kullanıcısına yanıt
    Yav neymiş bu yeni işin sır gibi saklıyosun yakında açıklayacam deyip duruyosunuz açıklayında bilelim yahu ha bugün ha yarın ne fark eder anlamadım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 17 Nisan 2016; 23:21:34 >
  • yahu tekrari nerede ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SellYourSoul

    yahu tekrari nerede ?

    https://www.twitch.tv/bolumsonucanavari/v/60545005
    burda hala bulamadıysan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: APATAYIZ

    quote:

    Orijinalden alıntı: SellYourSoul

    yahu tekrari nerede ?

    https://www.twitch.tv/bolumsonucanavari/v/60545005
    burda hala bulamadıysan

    tesekkur ederim hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.