Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.092
Cevap
7
Favori
251.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nagelsmann PSG'de.


    Tsu efendi yağmurdan kaçarken doluya tutuldu. Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU Bakalım burada nasıl bi R politikası izleyecek? Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

  • Ben bu takımın hiçbir zaman şl alabileceğini sanmıyorum. Ali Koç yönetimi gibi sürekli farklı tarzda hocalar getirip duruyorlar. Başarılı olmak için bir strateji belirleyip sürekli ona göre hocalar getirmen lazım. Bir planın yoksa dünya karması da yapsan oyun kültürü olan rakiplerin hepsini geçip kupayı alamazsın.


    Hangi oyuncu gelmiş, gitmiş hiç önemi yok.

  • zidanı getirsin derdim ama mpabbe efendi kendi otoritesini dinlemeyeceği için istememiştir.

  • Hoca Nagelsmann olacak. Doha Nagelsmanni secti. Skriniar, Asensio ve Ugarte biten transferler. Hernandeze Munih yeni teklif yapmis. Nagelsmann hoca ilkayi özellikle istemis. Barcayla anlastigi söyleniyordu, bakalim ne olacak. Bernardo ve Osimhen önceliklerini koruyorlar. ilk 11e 2 topcu aldik, 4 tane daha alacagiz gibi görünüyor. ilk 11e 6 topcu. Asensio ve Thuram gibi kaliteli rotasyon topculari. insallah ilk kez eksiksiz bir transfer dönemi gecirecegiz. PSGnin kadrosu bugüne kadar hic SLyi kazanacak kadar iyi olmadi. 2020de SLyi kazanabilirdik, momentumu yakalamistik. Lakin, Katar Emirinin Messi dede aski depresti, Tuchel hocayi Messi dedeyi istemedigi icin kovup istedigi topculari almadi. Bu da bizi 3 sene geriye götürdü. Transfer dönemini eksiksiz gecirelim, Mbappenin etrafina gercekten güclü bir kadro kuralim, o zaman PSG SLyi kazanacak mi görürüz.

  • Aslında bu takım tam Klopp'un kalemi 4-3-3 ünün dizer Mbappe yi salah rolünde kullanır birkaç kritik orta saha ve stoper transferiyle biter bu iş CL garanti.

  • Mbappe gidiyor ama konuda ses yok. Plastik taraftarlar mağaralarına çekilmeye hazırlanıyorlar herhalde. Gerçi tamamen bırakırlar artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhySoEvil -- 15 Haziran 2023; 23:42:40 >
  • WhySoEvil W kullanıcısına yanıt

    Mbappe nereye gidiyor? Her zamanki Mbappe. Yönetime transferler icin baski yapiyor. Yapmasi da lazim. Gecen seneki gibi 3 büyük transfer sözü verilip hicbirisinin alinmamasina döner olay.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnarummathebest -- 27 Haziran 2023; 18:18:31 >
  • Mbappeyi Reale istemiyorum bunu peşin peşin söyleyim fakat psgnin yerinde olsam Mbappeyi 1 sn düşünmeden satip Kvara ve Osimhen çekerdim Sağ tarafa da Bernardoyu zaten alacak psg

  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Barça bile Pessiyi istemedi. Güya Cityden Bayerne hepsi Pessinin kapisinda yatacakti, nolur Pessi bize gel diyeceklerdi. Barça da 10 milyon avro maaş teklif etmiş kabul edersen et demişler.


    Ronaldodan korkup Arabistana da gidemedi. MLSye gidip kulüplerden, ligden, sponsorlardan hisse almiş. Sağlam para kaldirmiş Pessi ama Pessi parayi hiç umursamaz.


    PSGliler Pessiye ana baci dümdüz giderek yolladilar. Gittikten sonra bir de ağlamiş mutsuzdum diye. O değilde video çekip özür dilettiler bir de.


    Katarlilarin lobisi ve parasi sayesinde bedavadan dünya kupasi aldi Pessi efendi, bir de ağliyor Arjantinlilere dokunsan penalti oluyordu. Bayernle ŞL maçinda Goretka buna bi dokundu, 5 metre uçtu. Katardan alişti ya kart istiyordu, 5 dk ağladi, hakem faul bile vermedi.

  • Hernandez transferi bitmek üzere. Su anda Pariste saglik kontrolünde. Transferin 47 milyon avroya bittigi konusuluyor.


    9 icin Kane ve Osimhen icin ugrasiliyor. Eger Kane Munihe giderse, Osimheni alacagimiz söyleniyor. Osimhen kiz arkadasinin Almanyaya dönmek istemesi yüzünden Munihi bekliyor. Munih Kane icin ikinci resmi teklifi yapacak.


    Osimhen, Bernardo gelirse sonunda sorunsuz bir hucum hattimiz olur lakin Thuram transferinden Luis Enrique yüzünden vazgecilmesini dogru bulmuyorum. Thurami istememis.

  • psg enrique ile anlasmis. iyi hamle. oyuncuları kendine inandırabilen, disiplinli bir hoca. son yıllarda eksik olan coşku ve disiplini geri getirebilir. iki üç iyi transferle enrique yarı finale götürebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

    mou yu alacaklardı yanlış yaptılar

  • Luis Enrique rotasyona Thuram yerine Kang in Leeyi istedi. Onun da transferi bitmek üzere.


    9 ve sag kanat transferlerinden sonra bizim ortasahaya üst düzey bir topcu daha sart. Tek Ugarte yetmez oraya.

  • Kang in Lee ve Hernandez transferleri de aciklandi.


    Mbappe konusunda gelince, takimin bölünmüs oldugunu söylemesi ve kadro mühendisliginin kötü yapildigini ima etmesi konusunda Mbappe hakli. Messi ve Neymar ikilisi takimda bölünmüslüge yol acan ikiliydi. Vitinha gecen sezon bir kontrada Mbappeye pas vermeyip Messi dedeye pas vermeye calisip kontrayi öldürmesi zaten bu durumun özeti gibiydi. Mbappede depar atmayi birakip Vitinhaya tepki göstermisti. Mbappe, takimda daha fazla Fransiz topcu olmasini istiyor. Bu yüzden, Hernandez alindi. Sag kanat ve 9 transferlerini bekliyoruz.


    Mbappeye bu konularda hak veriyorum lakin kendi perfonmansini da elestirmesi gerekiyor. Munih 2.macinda Mbappe sahada yoktu. Munihin 4.tercih sag beki tarafindan sahadan silinip kendini özelestiri yapmiyorsa egosundan burnunun ucunu göremiyordur. Mbappeye bugüne kadar cok fazla taviz verildi, cogu hakli olarak verildi.


    Mbappe örnek bir topcu olmak istedigini söyledi hep. Bira reklamlarinda bile imaj haklarinda yer almasini istemedi. Gecen sezon Realin yaptigi teklifi bize esitletmesi ve öyle kalmasi hos olmadi. Mbappe bizim topcumuzdu ve biz Mbappeye imza parasi verdik. Dolayisiyla bugün de özellikle Seyh özelinde böyle bir korku var. Yine imza parasi isteyecegi korkusu var. ikinci bir kez imza parasini veremeyiz. Biz nasil Realle yarisalim? Real, ispanyol devletinin takimi. Devlet para akitiyor. La Providence isimli offshore sirketleriyle düzmece sponsorluklarla 1 milyardan fazla aktardilar Reale. Transfere para sacip, Korona zamani stad yenilediler bu paralarla. Havadan gelen para. ispanyol takimlari en yüksek maaslari verir, topculari onlari redderse, baska takimlara para icin gitti olur. Onlari tercih ederse kimse bahsetmez. Mbappe ve Alaba konusu. Munihin 11+4 teklif ettigi Alabaya 25 milyon avro maas verdi, kimse bahsetmedi. Cünkü, islerine gelmedi.





  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    Hadi Real konusunda dediklerin doğru,Mbappe bir tercih yapmak istese hangi futbol aklını seçer?PSG hiçbir zaman yönetilemedi ve yönetilmemeye de devam edecek.Hernandez transferi bile bunu doğrulayacak seviyede.Bayern müzmin sakat hernandezi size yolladı aynı paraya 2 seviye üstünü aldı.Siz direk Kim transferine yönelseniz hernandez ile 2 ayı geçirmeseniz zaten onu alabilirdiniz.Kang transferi rotasyon için bile fiyasko bir transfer, gidip birde para verildi ona.10 senedir veratti'nin yanına bir takım transfer yapamaz mı yahu?10 sene boyunca oraya 500 milyon harcanmıştır belki de ama çöpler toplandı.Üstüne üstün artık veratti'de çaptan düştü.Onun için Mbappe'yi performans için eleştirmek dünyadaki en saçma iş.Messi prime döneminin çoğunu cl fiyaskoları ile geçirdi barca yönetimleri yüzünden, şimdi aynı talihsizliği Mbappe yaşıyor.


    Paris ve City aynı arap ekolünün mahsülü lakin aralarında inanılmaz bir vizyon farkı olduğu açık.Bu ortamda da Dünyanın en iyi 3 futbolcusundan 1'i sizin için lüks.Zaten Paris'te gideceğine inanmış ki seneye bedelsiz gitmesi yerine ellerine para geçmesi için Real'in kapısında yatıyor.





  • milinkovic savic bu takıma gitmez mi hocalarParis Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

  • Kylian Mbappe, PSG'nin yurt dışı kampına alınmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    youtuberlar mbappe welcome to real Madrid videolarını upload ediyorlar şuanda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbappe ölü Fransa futboluna devam ederse kariyeri biter. Geçenlerde de dedim. Paranın esiri olmamalı ve kendini real ya da EPL takımlarına atamalı.
    Hız, yetenek ve patlama gücü yüksek bir oyuncu.
    EPL ligini sallar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbappe çok büyük karar verecek madrid arsenal vs çok kritik

  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.