Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.073
Cevap
7
Favori
251.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arsenal mi? Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU  Bu aralar sanirim Arsenali sisirmek moda. Kroenkenin aktardigi paralarla büyük paralar harciyorlar Koronadan sonra. Lakin, Mbappenin maasini karsilayamazlar. Birkac sene önce de ingiliz medyasi Liverpoolu sisirip sürekli Mbappeyle ilgilendiklerini yaziyordu. Bugünlerde Arsenal Liverpoolun yerini aldi. Yeni balon onlar. EPLde Mbappeyi alabilecek ve Mbappenin de oynayabilecegi tek takim City. EPLde City seviyesinde baska bir takim yok. Liverpool, Arsenal Chelsea seviyesinde bile degiller.


    Sag kanat icin Barcola ve Dembele gündemde. Campos ikisi arasinda bir tercih yapacak. Yarin geceye kadar Dembelenin 50 milyon avroluk serbest kalma bedeli gecerli. 1 Agustostan sonra 100 milyon avro oluyor. 50 milyon avronun 25i Dembeleye 25i Barcaya gidecek. Lyon da Barcola icin 50 milyon avro istiyor.


    Keske Fransada da takim sahiplerinin para aktarmasi EPLdeki gibi serbest olsa. Lafta ülke takimiyiz. 2017de Neymari Katarin cekiyle aldik, onu da geri ödedik. Ondan baska da maddi olarak faydalari yok. PSGnin gelirleri bu sürede uctu, 800 milyon avroyu gecmesi bekleniyor bu sene. Top 3-4teyiz. Kendi paramizi harciyoruz. Onu da FFP sorunlarindan sonra ilk defa bu yaz harciyoruz. Yine de EPLde top 6daki Tottenhamla birlikte en zayif halka olan Arsenal kadar harcamiyoruz. Ortada büyük bir adaletsizlik var. Uefa ne yazik ki Realin devlet destegi ve EPLde takim sahiplerinin para aktarmasi konusunda hicbir sey yapmiyor. Barca baska ülkede olsa coktan iflas aciklamisti. Citye Torres icin ilk taksit disinda hala para ödememisler mesela. Barca hala transfer yasagi almadi mesela.


    Amerikan Arctosa yüzde 5-15 arasi hisse satilacak. insallah gelen paranin hepsi transfere kullanilir.





  • Dembele PSGde. Kontratindaki 50 milyon avroluk serbest kalma bedelini kullandik. Transferi bitirmek icin 5 günümüz var. Campos Barcolayi da alabilir hala.


    9 icin Kolo Muaniyle anlasildi. Frankfurtla pazarliklar henüz basladi. Citynin Bernardo transferinde Zaire Emeryi istemesi ve PSGnin reddi sonrasi Pepin Bernardoyu birakmaya yanasmamasi PSGnin hedef degistirmesine neden oldu. ,


    Barca, Mbappe icin Dembele, Gavi ve Raphinhayi teklif etti. PSG teklifi reddedince Dembelenin menajeri PSGyle görüsmeleri baslatiyor. Barca Mbappe hayali kurarken 25 milyon avrodan biraz fazlaya Dembeleyi kaybetti. Gecen yaz da Leonardo kalsa Dembeleyi aliyorduk. 1 sene rötarli geldi. Gecen sene büyük asama kaydetti.


    Donnarumma

    Hakimi Marquinhos Skriniar/Lucas Mendes/Lucas

    Ugarte

    Zaire Emery Verratti

    Dembele Kolo Muani Mbappe.


    Barcola ve ortasahaya büyük bir transfer de gelirse eksiksiz bir kadromuz olacak insallah.





  • Goncalo Ramos PSGde. Barcola ve Kolo Muaniyi de alacagiz gibi görünüyor.

  • Dembele aciklandi.


    Kolo Muani icin de görüsmeler devam ediyor. Frankfurt Ekitikeyi de takasta istiyor.

  • Mbappe takimda kaldi. Kontrat yenileyecek. Takimda huzuru ve disiplini bozan topcularin gönderilmesi ve istedigi topcularin alinmasi Mbappenin sartlariydi. Messi gönderildi, Neymar ve Verratti de Al Hilale transfer olmaya yakinlar. Hernandez, Dembele alindi, Kolo Muani de alinmak üzere. Verratti ve Neymardan gelen parayla mutlaka üst düzey bir 6-8 almaliyiz. Aslinda, Xavi Simonsu dün izledim, bizde rahatlikla ilk 11 oynardi. Seneye onun da gelecek olmasi Psg acisindan bir nimet.


    Donnarumma

    Hakimi Marquinhos Skriniar Hernandez/Mendes

    Ugarte

    Zaire Emery X

    Dembele Kolo Muani/Ramos Mbappe


    Tebas ve La Liga PSGyi Avrupa komisyonuna sikayet etmis. Cok komikler. Önce kendi cöplüklerini temizleyecekler. Borca batik Barca nasil hala topcularina lisans alabiliyor. Torresi alali kac yil oldu, ilk taksit disinda Barca hala para ödememis. Bu nasil mümkün olabiliyor? Reale devletin off shore sirketinin fonlamasiyla son derece modern bir stad yapiyor Corona zamanlarinda. Bu nasil mümkün oluyor? PSGnin 800 milyon avro geliri var. Bizden cok daha az geliri olan Arsenalin harcadigi paralar ortada. SLye gidemeyen Liverpoolun harcadigi paralar ortada. Dembele 50 milyon avro, Ugarte 60 milyon avro, Ramos opsiyonlu kiralik. Tebas ve La Liga kuduruyor. Tabii bunun nedeni Dembele gibi topcuyu 50 milyona almamiz. Maas yükümüz de ciddi oradan düstü. Messi, Ramos, icardi gibi topcular ayrildi.


    Gecen sene Campos batirmisti lakin bu sene kadroyu temizleyip güzel yeniledi. Tabii Kolo Muani ve üst düzey 8 de gelmeli. Daha bu kadroya seneye Xavi Simons da gelecek. Amerikalilara yüzde 10-15 hisse satilmak üzere. Tebas ve La Liga daha cok kuduracaklar.





  • Neymarin Al Hilale transferi bitmek üzere. 70-80 milyon avro bonservisten bahsediliyor. Neymara da yillik 100 milyon avro maas. Barca da Neymar hayali kuruyordu PSGyle kontrati fehsedecek ve yillik 15 milyon avro net maasi kabul edecek. Sen önce Munihe Citye aldigin topcularin parasini öde, topcularin maaslarini gelecek yillara ötelemek yerine gününde maaslari öde. Para yok, Neymar diyorlar. Agam bizimle kafa buluyor heralde.


    Neymar ve Verrattiden 120-130 milyon avro bonservis elde edebilirsek süper olur. Verrattiye son bir sans daha verilmesini isterim lakin Neymari gönderdik gönderdik yoksa kontrat sonuna kadar kalir. Senelik vergilerle 60 milyon avro maasi var.


    Seyh cok mutlu, taraftarlarla selfie cektiriyordu. Barcolayi unutmusum. Campos onun icinde bastiriyor. Mutlaka alinmasi gereken topculardan birisi. Kanat rotasyonunu sorunsuz hale getirmeliyiz bu hamleyle.

  • 80-90 milyon avroya Neymari satmak büyük is. Kolay elde edilebilir bonuslarla bu rakam 120ye cikacakmis. Bakalim Verrattiden ne kadar kazanacagiz.


    Mbappeye gelince, görüsme talebi ondan gelmis. Takimda ona cephe alan Neymar gibi topcularin ayrilmasi ve Dembele transferi bu konuda önemli rol oynamis. Mbappenin hakli oldugu nokta cok. 2 sene önce Messiyi alip Messinin Neymarla PSGyi kendi ciftliklerine cevirmelerine Seyh sessiz kaldi. Gecen yaz Mbappeye söz verilmesine ragmen yapilmayan 3 büyük transfer olayi da var. Tabii yapilan transferler, Neymar ve Messinin ayrilmasi rüzgari bir anda tersine cevirdi. Takim SLde bu sezon iyi isler yaparsa, gelecek yaz Simons da takima katilacak, Amerikalilara satilacak hisseden gelecek parayla, üstelik FFP sorunu bu sene itibariyle biten, maas yükü de önemli ölcüde düsmüs bir PSG var. Birden fazla büyük transfer yapma lüksümüz de olacak. Mbappenin tahmin edilenden daha uzun süre PSGde kalacagini düsünüyorum.


    Mbappenin kalmasi önemliydi. Cünkü, ilk defa ona göre bir takim kurduk ve o olmadan bitiricilik ve liderlik sorunu olurdu takimda. Ramos, yetenekli, iyi pres yapan, duvar olabilen bir 9 olmasina ragmen, PSGnin skor yükünü henüz cekemez. Kolo Muani de o kadar iyi bir bitirici sayilmaz. Barcola ve Kolo Muaniyle birlikte, Neymar ve Verrattiden gelecek parayla De Jong ya da o seviyede bir 6/8 alip, transferi kapatmaliyiz.





  • Verratti Ah Ahliyle anlasti. Al Hilalle birlikte Verrattiyi almak icin tüm imkanlarini zorluyorlar. Daha önce söyledigim gibi Verrattiye son bir sans verilmesini isterdim. Gecen sezon tatilden fazla kilolu dönmesi ve profesyonelce yasamamasi Verrattinin PSGdeki tüm kredisini bitirdi. Campos toptan temizlik yapmak istiyor. Lakin, üst düzey bir ortasaha alinmadan Verrattiyi birakmak hata olur. Campos yaratici bir 8 almaya calisiyor, insallah alir.


    Barcola ve Kolo Muani yetmez.


    Neymardan kolay bonuslarla 120-130 milyon avro civari bonservis geliri elde etmis olacagiz. 222 milyon avroya alindi. Perfonmansi tartisilir lakin finansal yönden müthis bir transferdi. PSGnin marka degerinin ucmasinda önemli rol oynadi. Kabul edelim artik solda oynamak icin fizik ve hiz olarak yeterli degil. 10 numarada hala katki verebilirdi yine uzun vadeli kontrati de düsünüldügünde firsat varken elden cikarmak önemliydi.





  • sezon icinde yazmistim, messi neymar gönderilmeli diye. psg dogru atimlar atiyor bu kez. her sezonun yarısında sakat olan yıldız olmaz. boyle bi dünya yok. simdi kolo muani ile de kisisel sartlarda anlasilmis. defans da fena degil. tek eksik ortasaha kaldi. top kapma makinesi olarak ugarte var ama verratti'nin gidisiyle birlikte oyun kurucu bir ortasaha kalmadı ust seviye icin. psgye oyun zekasi yuksek, topu ayagina aldiginda sahanin tamamini goren, mac basina 2-3 kilit pas yapan bir ortasaha lazim. bu da olursa son yillarin en dengeli takimi olur. 2021 yazinda kurulan evlere senlik kadroya tum dunya medyasi inanilmaz kadro diyordu. eh, dunya medyasinin toptan anladigi da bu kadar iste.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba sen lille şampiyonluk kaptıran takımı 2 sezon nasıl şampiyon yaptın yav, bu sene de kaptırılacak gibi.

  • Belki de son 2 senede Lille gibi güclü bir rakiple sampiyonlukta yarismadigi icindir.


    Barcola PSGde. Chelseade transferde araya girdi, Lyon baskani Chelseaye satmak istiyordu lakin Barcola sadece PSGyi istiyorum dedi.


    Frankfurtla Kolo Muani icin görüsmeler devam ediyor. Frankfurt 100 milyon avroda diretmeye devam ediyor. Kolo Muani antremana cikmadi verilen sözlerin tutulmamasi sebebiyle.Kolo Muani transferi de biter.

  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    hocam soler nasıl oyuncu bir yıllığına kiralık falan verin bize..

    merkez orta sahasız kaldık.. hatta kıyıda köşede oynatmadiginiz oyuncu varsa onları da gönderin bize


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    sakatlık kaytarmak için bahaneleri zaten. Neymar birden çok defa kardeşinin doğum günü olan tarihlerdeki haftaların maçlarına çıkmadı sakat bahanesiyle, gidip parti yaptı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt

    Luis Enrique birakmak istemedi abi. Yoksa Gs için bence nokta atişi olurdu.

  • Neymar, Messi ve ben son senede cehennemde kaldik aciklamasi yaptik. ikisi de sosyal medyadan bile PSGyi takipten cikmislar. Malum kuyruk acilari büyük. PSG tarafindan hemen aciklama yapildi, iddialar komik, o zaman neden ikisi de PSGde kalmak istiyorlardi denildi. Ne taraftar ne Luis Enrique ne de Mbappe kalmalarini istedi.


    ikisi toplamda 120 milyon avrodan fazla maas aldilar. Bu paraya 6-7 tane üst düzey topcu oynardi. SLde sahne alip büyük fark yaratsalar aldiklari paraya kimse bir sey demezdi de bunlar zayif takimlara istatistik kasip büyük maclarda maci sahanin en güzel yerinden izlediler. Arabistan takimindan Allah razi olsun. Neymardan kolay bonuslarla 130 milyon avro kazanacagiz. Wijnaldum cöpünden bile 8 milyon avro aldik. Draxlerden de 10 gelecekmis.


    Gelecegin takimini insaa ettik.Tek eksik yaratici ve pasör bir 6 kaldi. Seneye Xavi Simonsta dönecek. Simdiden Leipzigde fark yaratmaya basladi. Yüzde 10-15 hisse satilinca para sorunu da kalmayacak.





  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    Draxler bi 12-15 sezonunda en çok konuşulan wonderkiddi bu kadar düşecek ne oldu sakatmıydı eleman ?

  • Messi dede gitti kurtulduk len.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

    Kafada futbolu bitirdi adam

  • chionophile C kullanıcısına yanıt

    Evet kurtulduk. Senelik 60 milyon avrodan fazla para aldi, ligde kücük maclarda istatistik kasmaktan baska bir sey yapmadi. Benim icin ligin bir önemi yok, önemli olan SL.


    Messi dede gibi kan emiciden kurtulduk. Neymar dede olmak üzereyken 130 milyon avroya sattik. Wijnaldumu 8 milyon avroya sattik. Verrattiden de 45-50 geldi. Draxlerden 20den fazla geldi. icardiden 10 milyon avro geldi. Hem maas yükünü ciddi oranda azaltip hem de kadroyu genclestirip kaliteyi artirdik. Gecen sene 800 milyon avro gelir elde etti PSG. Topcu satislarindan gelen para var. CVCnin son taksiti var oradan da gelecek. Yüzde 10-15de hisse satilacak.


    Ortada büyük bir enkaz varken, kadroyu bu kadar toparlamak büyük is. Üstelik bunu yaparken mali olarak cok rahatladik. Bundan sonra, 1-2 tane üst düzey topcu alsak kadro ŞLnin en büyük favorilerden birisi olur. Xavi Simons da gelecek seneye.


    Asensio bile Messi dedenin yerini doldurur. MLSde amatörlerle sov yapsin dedem. EPLye niye gitmedi? Yemedi galiba. Tabii isteyen de yoktu. Kim napsin? 35lik bitik Messi dedeyi.





  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    Yeniden kadro kurulumu önemliydi ama dünkü maçı izlemiş biri olarak bana kalırsa PSG'nin clde rekabetçi bir yapıya bürünmesine daha çok var.Ben takımda hala Mbappe dışında sırtına alıp taşıyacak bir adam göremiyorum.Mbappe'nin de sezon sonu ne yapacağı daha çok muallakta hemde.

  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.