Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.073
Cevap
7
Favori
251.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fluox kullanıcısına yanıt

    Daha onceki mesajlarimda yazmistim, Verratti giderse ortasahaya iyi bir maestro lazim diye. Almadilar. PSG gecen sene fazla generaller takimiydi, simdi de fazla asker takımı oldu. Mbappe senelerdir asker takim istiyordu, takim defansif yuku ceksin skoru ben yaparim diye. Messi+Neymar varken hakliydi ama ikisi birden gidince de takim uretkenlik sıkıntısı yaşıyor. Dembele yaratici bir oyuncu ama bir günü bir gününü tutmuyor. Dun yine evlere senlik isler yapmis. PSG ortasahasina Kroos gibi, Thiago gibi ama genc bir pas ustasi lazimdi. Verrattiyi yaka paca kovalamak yanlis tercih oldu. Biraz kazma takim olmus PSG.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

    Birazdan bir tık kazma olmuşlar bence.Dembele ve kolo aynı anda kötü olunca takımın kazanması için Mbappe'nin 2 den fazla gol atması lazım.

  • fluox kullanıcısına yanıt

    Kismen katiliyorum, lakin enkazi temizleyip maas yükünü önemli ölcüde azaltip, bir de böyle bir kadro kurmak büyük is. Messi, Neymar, Ramos ve kadro disi topcularin maaslari PSG üzerinde büyük bir kamburdu. Üstelik, Neymar, Verratti, Wijnaldum, icardi ve Draxlerden 200 milyon avrodan fazla para kazanildi. icardinin 16 milyon avro maasi vardi, 750 bin avroyu GS ödedi gecen sene, geri kalanini biz. Draxler ve Wijnaldum benzer sekilde. Bu kaynaklarin israfi bitti.


    9umuz yoktu, 2 tane aldik. Mottadan beri DMmiz yoktu, Ugarteyi aldik. Zaire Emery zaten dünya futbolundaki en büyük yeteneklerden birisi. Pepin cok istemesine ragmen Campos Bernardoya takas olarak vermedi. Beni tek düsündüren, Vitinha. Gecen sene inisli cikisli bir grafigi vardi. Bu sene eger üzerine koyarsa ortasaha transferine bile gerek kalmayabilir. Yine de büyük bir transfer olmasi lazim oraya. Seneye Xavi Simons da gelecek. En önemlisi FFP ve para sorunu yok. Yüzde 10-15 hisse satildiginda, cok daha büyük paralar harcama lüksümüz de olacak.


    Beni en cok sevindiren transferlerden birisi Barcola oldu. Calimin her türlüsünü atabilen, iyi pas yapan ve savunmaya yardimi da olan bir topcu. Biraz daha üzerine koyup büyük maclarda is yapacak hale gelirse, cok daha iyi olur bizim icin. Kolo Muani büyük mac perfonmansi olan topcu. Dembele ayni sekilde. Mbappe, SLde büyük maclarda maci en önde izlemek yerine sahne alirsa her savunmanin kabusu olabilecek bir hucum hattimiz var. Hepsi de bireysel acidan cok güclü topcular.


    Beni düsündüren diger bir nokta, stoperler adam paylasiminda cok fazla hata yapiyorlar. insallah düzelirler.





  • Dembele rezil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dembele,Kolo ve Ramos'a verilen toplam bonservis 210 milyon imza parası komisyon derken maliyet en az 300 milyondur.Lakin 3'ü de çöp, mbappe yerinde olsam bileklerimi keserim.

  • Sirrüs kullanıcısına yanıt
    Dembele olmasa psg atağa çıkamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktı da çok işe yaradı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkıp şu maçta dembele savunulmaz, ileri onun üstünden çıkması iyi olduğunu göstermiyor.İleri çıktığı her pozisyonda tercih hatası yaptı ve içeri attığı ortalar yada paslar tsl seviyesindeydi.İzlerken gözlerim yandı.İleri çıktığı her pozisyon eve gidip fortnite oynamayı düşünmediyse hiçbir şey bilmiyorum.

  • aynen knk maaş yükünden kurtuldu kolo ve dembele ve ramos'a 300m euro bayıldılar ve takım uçuşa geçti.


    olm bu bu tsu veledinin tek doğrusu olmaz mı lan futbol konusunda?

  • Newcastle ne oynamış ya. yerden yere çarpmış PSG'yi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık oldu Mbappe gerçi hiçbir şey için geç değil ronaldoyla aynı yaşta reale gidecek bellinghamla uclleri alırsa ronaldoyu geçer yakında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki kale arkasında yapılan kareografi mükemmeldi. Bakalım Uefamafia silahlı kareografiden dolayı ceza verecek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haaland boş kale atsın benim idolüm MBAPPE
    Messiyi geçer mi bilmiyorum ama penaldoyu geçecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dembele gene lambır-lumbur, bürüsü top ezdi. bu arada "ezdi" derken mecazi değil, ikide bir topa basıp yere düşüyo şaban.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu PSGden Zaire-Emery ve Ugarteyi çok beğeniyorum


    Mbappe Neymar ve Pessiyi gönderdi, istediği kadroyu kurdurdu, hala piyasada yok Rakip Milan, Mbappenin 2şer, 3er atmasi lazim bu seviye takimlara.

  • O kadar transfer yaptı tutanlar skrniar ve kang.Ramos muani, ve dembele tam felaket durumdular.Mbappe ise kendini daha çok kanada atmış durumda.Sezon sonu resmen ayrılıcam umrumda değil modu ile takılıyor, kendini geçen seneler gibi sıkmıyor.Neyse Madrid'de yeniden Ballon Dor seviyesine çıkar, paris onun için kapanmış bir defter artık.

  • Mbappe deli gibi çalım atıp topu getirdi, al da at dedi, kale önünden golü atamadı kabız PSG forveti. yemin ederim gol diye ayağa kalkmıştım. Mbappe'ye yazık bu kabızlara servis yapıyo boşuna.

    ekleme: Barkola gene Mbappe'nin süper pasında golü kaçırdı karşı karşıya. iki kere kaçırdı Barkola. rezillik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 29 Kasım 2023; 0:29:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skandal rezalet resmen elenmesin diye penalti uydurdular

  • Mbappe boş kaleye atamadı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi maç oluyo yaa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.